| نویسنده |
پیغام |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 06 آذر 1385، ساعت 15:38 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
سلام دوستان خوبيد چه خبر نظرتون چيه حاج محمد تو جمع تون بمونه بره اگه گفتين که بار و بنه ام رو ميبندم و مي رم ؟ |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1885 اعتبار کسب شده: 4925 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 06 آذر 1385، ساعت 16:23 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
خوشحالم که شما رو توي جمع خودمون ميبينم.
اگر شما به قوانين سايت پايبند باشيد بهتون اطمينان ميدم که همه ي بچه ها از حضورتون استقبال ميکنند.
با احترام
مسافر کوير |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 06 آذر 1385، ساعت 18:16 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 07 آذر 1385، ساعت 0:17 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 09 آذر 1385، ساعت 17:27 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
شماها تا چاکريد من دستوراتمو ابلاغ کنم اولا که حاج محمد خوش اومدي
ماشين داري چيه؟فرمونش حتما هيدرو ليکه نههههههههههههههههههههههه؟
علي بابا تا ننشستي چائي براي من و بابا شاهينم بيار که تو سرما ميچسبه
بابا شاهين خوبي چه خبر سراغي از من نميگيري ؟باباي بد |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
 |
پنجشنبه 09 آذر 1385، ساعت 21:07 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| zohre khanoom نوشته بود: |
شماها تا چاکريد من دستوراتمو ابلاغ کنم اولا که حاج محمد خوش اومدي
ماشين داري چيه؟فرمونش حتما هيدرو ليکه نههههههههههههههههههههههه؟
علي بابا تا ننشستي چائي براي من و بابا شاهينم بيار که تو سرما ميچسبه
بابا شاهين خوبي چه خبر سراغي از من نميگيري ؟باباي بد |
سلام زهره خانوم شما خوبي نمي خواد به کسي دستور بدي چون کسي فرمونتونو نمي بره و وقتش هم نداره . کارهاي خودش هم زيادي هست. يه ماشين من چي کار داري آره فرمونش هيدروليک خوب هم هيدروليک هست(زانتيا) |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 09 آذر 1385، ساعت 23:23 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
خوبي
من با بر وبچ شوخي مي کنم من جدي حرف نمي زنم وگرنه همه بزرگتر از من هستن و بايد به من امر کنن ولي مگه امر کنن من گوش ميدم از بس بدم واي واي واي
ميبيني چه حس ششم بالائي دارم بزن به تخته
من حتي اگر بچه ها پشتم غيبتمو بکنن تو خواب ميبينم
ولي شما با خشانت با من حرف زديا من که چيزي به شما نگفتم الان به بابام ميگم |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 10:18 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
خوبي
من با بر وبچ شوخي مي کنم من جدي حرف نمي زنم وگرنه همه بزرگتر از من هستن و بايد به من امر کنن ولي مگه امر کنن من گوش ميدم از بس بدم واي واي واي
ميبيني چه حس ششم بالائي دارم بزن به تخته
من حتي اگر بچه ها پشتم غيبتمو بکنن تو خواب ميبينم
ولي شما با خشانت با من حرف زديا من که چيزي به شما نگفتم الان به بابام ميگم  |
نه نازي ببخشيد اگه با خشونت حرف زدم من منظوري نداشتم . و با کسي هم هيچ وقت با خوشونت حرف نمي زنم فقط از يه چيز خيلي بدم مياد امر و نهي کردن بهم .من فقط از امير نهي دونفر اطلاعت مي کنم اين پدرو مادر ديگه هيچ کس کارهاي خودم هم خودم انجام ميدم . خلاصه ببخشيد (به بابات نگي ها ) |
|
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 12:13 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
باشه نميگم اما به شرطي که بذاري به ماشينت نگا کنم آخه تو کرج مدل بالاترين ماشين ژيانه |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 13:58 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
باشه نميگم اما به شرطي که بذاري به ماشينت نگا کنم آخه تو کرج مدل بالاترين ماشين ژيانه  |
سلام باشه بهش چيزي نگو ماشين من يه هفته مال خودت چون اصلا حوصله سوار شدنشو ندارم . ولي بزار فعلا سالم برسه به دستم چشم شما هم نگاش کن |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 15:11 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| حاجي محمد نوشته بود: |
سلام دوستان خوبيد چه خبر نظرتون چيه حاج محمد تو جمع تون بمونه بره اگه گفتين که بار و بنه ام رو ميبندم و مي رم ؟  |
حیف شد داری میری! پسر خدایی بودی. هیچ وقت احسانهایت فراموشم نمیشود! بعد از تو حاجی، سرابت را همواره در پیش چشمانم میبینم... |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 12:32 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
خوب دوست عزيز ممنون خيلي لطف کردي شعرت واقعا جالب بود . ولي فکر مي کنم بچه ها حاج محمد رو دوست ندارن . چون هيچ کس حاج محمد رو کشف نکرده و نمي شناستش که چه گوهر گرانبهايي هست و کارنامه علمي و فني حاج محمد رو هر کي ببينه کفش مي بره . |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 22:13 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 22:36 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
نظر خودت برات مهم باشه و اينکه ميخواي بموني پس بمون |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 22:50 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| نظر خودت برات مهم باشه و اينکه ميخواي بموني پس بمون |
ایول! آدم با اعتماد به نفس و واقعبینی هستی! |
|