| نویسنده |
پیغام |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 106 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 05 آذر 1385، ساعت 22:37 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
مگه از من نخواستيد که ديگه حرف غم دار نزنم خوب نزدم ولي نميدونم چرا بازم از دستم ناراحتيد به خدا من ميخوام مورد قبول همتون باشم اما نيستم ايرادمو بگيد بعضي وقتا ميگم نکنه ديوونه شدم من چم شده چرا همه منو طرد ميکنن شما رو به خدا به من بگيد
دارو بايد بخورم ميخورم خستم............. |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3957 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 آذر 1385، ساعت 22:47 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
آخه عزيز من! بنده خودم شخصاً تا حالا فكر كنم حدود 100 تا پيغام خصوصي برات فرستادم و ايرادهات رو از ديد خودم گفتم. تقريباً هيچ كدوم رو برطرف نكردي. ديگه چي بگم؟! البته از حق نگذريم، يه كم تو اين مدت ارسالهات بهتره شده. اما بايد خيلي خيلي بهتر بشه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9282 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 آذر 1385، ساعت 22:49 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
اگه قول بدي گوش کني برات ميگم!
روزي بيشتر از يه دونه ارسال نداشته باش! خواهش ميکنم!
قبوله؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 529 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 آذر 1385، ساعت 22:53 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2099 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 05 آذر 1385، ساعت 22:54 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
زهره جان يکم خود دار باش
هر چي که به ذهنت رسيد به زبون نيار
يه لحظه خودت رو جاي طرف مقابل بذار، ببين اگه اين حرفي که مي خواي بزني کسه ديگه اي به تو بزنه ناراحت مي شي يانه؟؟
يا اصلا اين چيزي که مي خواي بنويسي در خور اين تالار هست يا نه؟
درسته همه اينجا با هم صميمي هستيم و کسي غريبه نيست ولي هر حرفي رو که نبايد زد
وقتي عصباني مي شي، سعي کن از پشت کامپيوتر پاشي و به نقاشيات سر بزني
تو دختر مهربوني هستي و مطمئنا قصدت ناراحت کردن هيچ کس نيست
همه اينو خوب مي دونن ولي بعضي وقتا ديگه ظرفيت بچه ها هم پر مي شه و اعتراض مي کنن
منتظر پست هاي خيلي بهتر از تو هستيم |
_________________ ديگه از کوچه عشق من ، راه برگشتي نداري 
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 106 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 05 آذر 1385، ساعت 23:56 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| يه لحظه خودت رو جاي طرف مقابل بذار، ببين اگه اين حرفي که مي خواي بزني کسه ديگه اي به تو بزنه ناراحت مي شي يانه؟؟ |
آره اينو قبول دارم |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2343 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 06 آذر 1385، ساعت 0:20 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2086 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 06 آذر 1385، ساعت 18:09 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 آذر 1385، ساعت 16:14 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| zohre khanoom نوشته بود: |
| مگه از من نخواستيد که ديگه حرف غم دار نزنم خوب نزدم |
اگه آدم ناراحت باشه طبیعیه که حرف «غمدار» بزنه. آدم اینطوری میتونه خودش رو از غم جدا کنه.
| ولي نميدونم چرا بازم از دستم ناراحتيد |
کسی از دستت ناراحت نیست. شاید بعضیها از چیزایی که مینویسی خوششون نیاد، ولی این چیز مهمی نیست. مگه تو از هر چی اونا میگن خوشت میآد؟
| به خدا من ميخوام مورد قبول همتون باشم اما نيستم |
این نشدنیه. سعی کن خودت باشی. اونوقت اتفاقاً خیلیها هم دلشون هم میخواد که مورد قبولت قرار بگیرن.
زود ناراحت میشی.
| بعضي وقتا ميگم نکنه ديوونه شدم من چم شده چرا همه منو طرد ميکنن |
اونایی که میخوان طردت کنن، از خود راضی هستند. چون آدم منطقی و طبیعی، علاقهای به طرد کردن و خلاصه آزار بقیه نداره.
| شما رو به خدا به من بگيد |
فکر کنم همینها بود که گفتم.
| دارو بايد بخورم ميخورم خستم............. |
آرزوی سلامتی و بهروزی برایت دارم. |
|
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
 |
يکشنبه 12 آذر 1385، ساعت 19:29 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
آرزوی سلامتی و بهروزی برایت دارم.
ميدونيد اين جا همه بجز شما و آقاي غريب آشنا هرچي خواستن بهم گفتن من در سايت معلولين هم عضوم اونجا همه’ ما با مهرباني باهم برخورد ميکنيم چيزي که که اينجا من تا حالا نديدم اينجا بعضيا خيلي وقتا دلمو شکستن که من درمونده زار زار گريستم اما بازم نميدونم چرا اينجا رو دوست دارم و ميام تا ..... |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 آذر 1385، ساعت 0:10 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| zohre khanoom نوشته بود: |
آرزوی سلامتی و بهروزی برایت دارم.
ميدونيد اين جا همه بجز شما و آقاي غريب آشنا هرچي خواستن بهم گفتن من در سايت معلولين هم عضوم اونجا همه’ ما با مهرباني باهم برخورد ميکنيم چيزي که که اينجا من تا حالا نديدم اينجا بعضيا خيلي وقتا دلمو شکستن که من درمونده زار زار گريستم اما بازم نميدونم چرا اينجا رو دوست دارم و ميام تا ..... |
ممنونم... امیدوارم آیدیت فعال شه، ولی واقعاً جاهای بهتری برای مطلب نوشتن وجود داره.
فورومهای خیلی خوبی هست که آدم میتونه مطالبش رو بنویسه.
از این که آیدیت غیرفعال شده دلگیر نباش.
خیلی وقتها این طور سوء تفاهمها پیش میآد دیگه.
مهم نیست. زیاد اهمیت نده. ارزش این رو نداره که آدم بخواد درمونده بشه یا به خاطرش گریه کنه.
بخند.
اینطوری بهتره. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|