| نویسنده |
پیغام |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 05 آذر 1385، ساعت 14:11 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
يك دانشجوي ايراني كفشي را ساخت كه با استفاده از آن همه افراد زير صد کيلوگرم مي توانند روي آب راه بروند.
محسن بهمني مخترع اين كفش گفته است: افراد مي توانند با استفاده از اين كفش و دو دسته به حالت اسكي روي برف ، بر روي آب حركت كنند.
وي افزود: دو بالشتگ هوا زير كفش ها تعبيه شده است و اين بالشنك ها قابليت باز و بسته شدن دارند تا سطح زير پاي فرد افزايش يابد و تعادل وي بهتر حفظ شود.
اين كفش ها با باطري شارژ مي شود.
ايلنا
اصلا نه توضيح داده که کي به بازار مياد، اصلا توي ايران توليد مي شه يا نمي شه،
بالاخره دلمون رو واسه يه هيجان درست و حسابي خوش کنيم يا نه؟؟ |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7262 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 آذر 1385، ساعت 14:34 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
...
بالاخره دلمون رو واسه يه هيجان درست و حسابي خوش کنيم يا نه؟؟  |
احتمال درست بودن خبر کمتر از يک به 1000 هست! تا حالا بارها و بارها از اين خبرهاي مشابه اينور و اونور نوشته شده! جدي نگير |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 آذر 1385، ساعت 15:37 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
بي زحمت يه کفش من مي خوام که راحت تا 5 متر بره پايين
تا 4 متر مشکلي ندارم ولي بيش از 4 متر فشار آب اذيت مي کنه
بي زحمت مطرح کنيد .... |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1885 اعتبار کسب شده: 4925 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 آذر 1385، ساعت 15:47 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
يك دانشجوي ايراني كفشي را ساخت كه با استفاده از آن همه افراد زير صد کيلوگرم مي توانند روي آب راه بروند.
محسن بهمني مخترع اين كفش گفته است: افراد مي توانند با استفاده از اين كفش و دو دسته به حالت اسكي روي برف ، بر روي آب حركت كنند.
وي افزود: دو بالشتگ هوا زير كفش ها تعبيه شده است و اين بالشنك ها قابليت باز و بسته شدن دارند تا سطح زير پاي فرد افزايش يابد و تعادل وي بهتر حفظ شود.
ايلنا
 |
اين که سهل است! چغزي و سعوه اي نيز بتوانند!
(پوينتر به کتاب فارسي پيش دانشگاهي) |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 09 آذر 1385، ساعت 12:50 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
ايرانيا ببخشيد ببخشيد آسپرينشونم بعد از قرني تونستن بسازن حالا بيان کفش اونطوري بسازن من که مجاني هم بهم بدن نميگيرم جونمو که از سر راه نيوردم |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 2:56 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 12:01 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
aaaaaaaaaaaaaa راست ميگي چقدر با کلاسي من که 5 سال يه بار کفش معمولي ميخرم و انوقت حس مي کنم رو آب راه ميرم گاهي هم مجبورم دمپائي پام کنم |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 15:32 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
ايلنا
اصلا نه توضيح داده که کي به بازار مياد، اصلا توي ايران توليد مي شه يا نمي شه،
بالاخره دلمون رو واسه يه هيجان درست و حسابي خوش کنيم يا نه؟؟  |
اگه شماره ۴۶-۴۷ نداشته باشن، من که اصلاً دوسشون ندارم! |
|
|
|
|
|
|
 |