| نویسنده |
پیغام |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 آذر 1385، ساعت 20:42 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
دروود
از اونجايي که اورژانسهاي ما ..بسيار عالي کار ميکنند و سر وقت هم سر حادثه
حاظر هستند......اگر کسي سکته بزنه بايد توانايي اون رو داشته که از ازراييل 50 ..60 دقيقه
وقت بگيره تا شايد راه حل دومي غير از کمک بزشکي برش گردونه
درگذشت ناگهاني يك دانشجوي دانشگاه علامه طباطبايي موجي از اعتراض و ناآرامي را در اين دانشگاه در پي داشت.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، صبح امروز پس از سكته قلبي يك دانشجوي دانشكده مديريت اين دانشگاه در كلاس درس، همكلاسيان وي خواستار حضور اورژانس و انتقال وي به بيمارستان ميشوند. با اين حال، با گذشت زمان حدودا پنجاه دقيقهاي، قلب وي از كار ميايستد و اقدام اورژانس نيز موثر واقع نميشود.
آخرين گزارشها حاكي است، در پي اين اتفاق، كلاسهاي دانشكده مديريت تا ظهر تعطيل شده و دانشجويان اين دانشكده كه در خيابان توانير واقع است، به اعتراض در داخل دانشگاه پرداختهاند.
لازم به ذكر است جسد دانشجوي يادشده، به بيمارستان دي كه در نزديكي اين دانشكده قرار دارد، منتقل شده است.
«سيد شفيع رضايتي » دانشجوي ترم يك رشته كارشناسي حسابداري دانشكده مديريت بود كه صبح امروز قبل از ورود استاد، در كلاس درس بر اثر سكته قلبي درگذشت.
در عين حال، اتاق بحران اورژانس كشور اعلام كرد: ساعت 8:54:41، يكي از دانشجويان دانشكده مديريت دانشگاه علامه به نام آقاي جهانگيري با موبايل با مركز اورژانس 115 تماس گرفته و وقوع يك فقره حادثه براي يكي از دانشجويان را اعلام كرد.
بدين ترتيب ساعت 8:57:11، رييس بخش اورژانس به منطقه مورد نظر كه حادثه در آنجا رخ داده بود، اعلام وضعيت كرده و مقارن ساعت 9:09:26، يك دستگاه آمبولانس به سرپرستي يك خانم دكتر به دانشكده رسيد.
همچنين اتاق بحران اورژانس كشور در ادامه تشريح نحوه امدادرساني به دانشجوي حادثهديده اعلام كرد: دكتر اورژانس عليرغم اين كه در معاينه اوليه متوجه شده بود كه اين دانشجو فاقد علائم حياتي است، به مدت 45 دقيقه CPR انجام داده و با تزريق آدرنالين، اقدامات اوليه را صورت داده، اما بيمار متاسفانه جان باخته بود.
manba |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1274 اعتبار کسب شده: 3437 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 آذر 1385، ساعت 21:06 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
[
تو دانشگاه ما اونقدر از اين اتفاق ها افتاده
بيشترشون هم دختر هاي دانشجو هستن
پارسال يکي خودشو از طبقه 4 انداخت پايين. بعد اون واقعه دانشگاه يه آمبولانس گذاشته ولي تا زماني که به عنوان يه انسان واسه زنده بودن هيچ ارزشي نداشته باشيم! (من فکر مي کنم اينطوره؛ يعني مرگ من مثل 1000 تا مرگ مشابه تو اينجاس! و هيچ کس دنبال حل مسئله نيست)
امسال هم يه دانشجوي دختر موقع استفاده از ميني بوس براي پرت شد و مرد
(من تو اون دانشگاهي مي خونم که پارسال يه خرس پيدا شد.)
اين چند تا مورد بود که يه دانشگاه مجهز داشت.
و من فعلا اينارو مي دونم |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 آذر 1385، ساعت 21:45 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
| nnabiollahi نوشته بود: |
[
تو دانشگاه ما اونقدر از اين اتفاق ها افتاده
بيشترشون هم دختر هاي دانشجو هستن
پارسال يکي خودشو از طبقه 4 انداخت پايين. بعد اون واقعه دانشگاه يه آمبولانس گذاشته ولي تا زماني که به عنوان يه انسان واسه زنده بودن هيچ ارزشي نداشته باشيم! (من فکر مي کنم اينطوره؛ يعني مرگ من مثل 1000 تا مرگ مشابه تو اينجاس! و هيچ کس دنبال حل مسئله نيست)
امسال هم يه دانشجوي دختر موقع استفاده از ميني بوس براي پرت شد و مرد
(من تو اون دانشگاهي مي خونم که پارسال يه خرس پيدا شد.)
اين چند تا مورد بود که يه دانشگاه مجهز داشت.
و من فعلا اينارو مي دونم |
دروود
واقعا درد ناکه...
خرس پيدا شد؟؟؟ چطوري؟؟ خودتم ديدي؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1274 اعتبار کسب شده: 3437 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 آذر 1385، ساعت 22:04 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
مجيد جان اين لينک رو نگاه کن
خودم اونروز بودم و ديدم ولي خوب کل ماجرا حضور نداشتم
در ادامه صحبتت بگم که دانشگاه ما يه آمبولانس آماده داره ولي خوب به نظر من به عنوان يه ايراني تا موقعي که ارزش و حقوق کافي نداشته باشم هيچ امکاناتي چاره ساز نيست |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 04 آذر 1385، ساعت 22:24 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
| nnabiollahi نوشته بود: |
مجيد جان اين لينک رو نگاه کن
خودم اونروز بودم و ديدم ولي خوب کل ماجرا حضور نداشتم
در ادامه صحبتت بگم که دانشگاه ما يه آمبولانس آماده داره ولي خوب به نظر من به عنوان يه ايراني تا موقعي که ارزش و حقوق کافي نداشته باشم هيچ امکاناتي چاره ساز نيست |
تو همه جاي جهان...چنين اتفاق هايي رخ ميده..و خيلي راحت با يک بي هوش کننده
حيوان رو به محل زندگيه خودش بر ميگردونند.....اما افسوس.. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |