| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 آبان 1382، ساعت 14:18 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
|
ايشالله جهارشنبه 19 آذر تا جمعه 21 آذر يعني دقيقاً هفته بعد از امتحانهاي ميان ترم، يه اردوي سه روزه ميخايم راه بندازيم. به نظر من اون موقع از سال خوزستان بهترين انتخابمونه. البته به علت اينکه يه اتوبوس بيشتر نداريم، وروديهاي 80 به قبل ميتونن تو اردو شرکت کنن. در هر صورت اگه بازم قراره 2، 3 نفر کار اردو رو انجام بدن، از همين الان اردو رو لغو شده بدونين. اونايي که ميخان همکاري کنن، به دفتر گروه علمي مراجعه کنن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ يکشنبه 11 آبان 1382، ساعت 8:51 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 آبان 1382، ساعت 8:49 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
به نام خدا
اردوي علمي- تفريحي سه روزه
بوشهر و خوزستان
چهارشنبه 26 آذر تا جمعه 28 آذر
بازديد روز چهارشنبه : نيروگاه اتمي بوشهر
بازديد روز پنجشنبه : سد دز
مهلت ثبت نام : حداکثر تا چهارشنبه 14 آبان
مبلغ ثبت نام :3000 تومان
مکان ثبت نام : دفتر گروه علمي
نکات مهم:
1. به علت محدوديت امکانات، اردو تنها براي دانشجويان کارشناسي ورودي 80 و قبل از آن (80، 79، 78 و ...) و دانشجويان کارشناسي ارشد و دکترا مي باشد.
2. در صورت تکميل ظرفيت اولويت با دانشجويان سالهاي بالاتر خواهد بود.
3. زمان حرکت ساعت 9 شب سه شنبه 25 آذر مي باشد.
4. در صورت تغيير در برنامه ها، برنامه جديد به اطلاع همگان خواهد رسيد.
گروه علمي بخش کامپيوتر |
|
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 12 آبان 1382، ساعت 2:23 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
بدينوسيله از کليه عزيزاني که مي خواهند در اردو ثبت نام کنند دعوت مي کنم که به اين پيغام توجه خاص مبذول دارند:
از آن جايي که يکي از شهرهايي که خواهيم رفت بندر بوشهر خواهد بود وحتما به ساحل دريا هم خواهيم رفت و ....... ما و دريا .....بچه هاي خوب ......بله ديگه
لذا از کليه عزيزان درخواست دارم لباس اضافي همراه داشته باشند. به خصوص اکيپ ما به خدمت جناب حاجي خواهد رسيد.
البته با توجه به اينکه کودکان زير 5 سال در اين اردو ثبت نام نخواهند شد فکر نمي کنم که مشکل خاصي پيش بيايد. البته آقاي حاجي استثنا مي باشند. |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 آبان 1382، ساعت 11:39 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
|
از کليه دوستاني که راجع به اماکن ديدني خوزستان و بوشهر اطلاعاتي دارند درخواست مي کنيم که گروه علمي را مطلع نمايند. به همين پيغام هم مي توانيد جواب دهيد. |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 19 آذر 1382، ساعت 10:05 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
باسمه تعالي
از کساني که مايل هستند در زمينه برگزاري
اردوي سه روزه بوشهر- خوزستان
همکاري نمايند درخواست مي شود به دفتر گروه علمي مراجعه نمايند.
گروه علمي بخش کامپيوتر |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 23 آذر 1382، ساعت 0:16 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
تا ريخ وزمان ومکان حرکت رو "غريب آشنا " به طور دقيق آگهي مي کنه تو برد گروه علمي.
اونا که ميان قدمشون رو تخم چشماي ما.
اونا که نميان؟؟؟!!!
بقيه رو دعا کنند. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 23 آذر 1382، ساعت 16:49 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
باسمه تعالي
اردوي بوشهر - خوزستان
زمان حرکت : سه شنبه 25 آذر ساعت 2:30 عصر
مکان حرکت : دانشکده مهندسي 2
زمان بازگشت : صبح شنبه 29 آذر
وسايل مورد نياز براي هر نفر:
1 عدد پتو يا ملحفه
ليوان
ظرف و قاشق و چنگال (در صورت تمايل)
گروه علمي بخش کامپيوتر |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 24 آذر 1382، ساعت 10:43 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
پتو
لباس گرم
کارت دانشجويي
يادتون نره.
ساعت 2:30 در دانشکده مهندسي 2 باشين. اگه دير کنين، به احتمال زياد ما حرکت مي کنيم و جا مي مونين.
اينا رو به دوستاتون هم که ميخان بيان اردو گوشزد کنين. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 24 آذر 1382، ساعت 15:11 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
ساعت 2:30 در دانشکده مهندسي 2 باشين. اگه دير کنين، به احتمال زياد ما حرکت مي کنيم و جا مي مونين.
|
هه هه!
احتمال زياد چيه؟ حتماً! اگه قرار باشه اينجوري شروع کنيم، 1 ساعت مونده به بوشهر بايد برگرديم که سه شنبه بعدي برسيم شيراز!
لطفاً همه بچه ها تو اين اردو هماهنگ عمل کنن که دچار مشکل نشيم.
سه شنبه ساعت 2:30 حرکت مي کنيم! |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 25 آذر 1382، ساعت 17:42 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
تا اين لحظه که ساعت 4:45 است، اردو بدليل يک سري مشکلات که مي گن مربوط به آزادي و اينجور چيزها مي شه، حرکت نکرده.
دعا کنيد مشکلات حل بشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 25 آذر 1382، ساعت 18:15 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
بالاخره مشکلات حل شد و اردو حرکت کرد.
خدا رو شکر |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 25 آذر 1382، ساعت 23:21 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
الان ساعت 10:19 شب سه شنبه هست. هنوز از بچه ها خبري در دست نيست.
|
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 26 آذر 1382، ساعت 11:02 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
براي آگاهي از وضعيت بچه هاي CSE، امروز صبح تماس کوتاهي با "غريب آشنا" برقرار کردم. "غريب" گفت بچه ها ديشب حدود ساعت 12، به بوشهر رسيدند. و شب رو در نمازخونه خوابيدند! و الان همه در سلامت کامل هستند. |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 26 آذر 1382، ساعت 11:33 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
ياران چه غريبانه رفتند از اين خانه ! |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 29 آذر 1382، ساعت 9:29 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
سلام!
ما امروز صبح (شنبه) رسيديم شيراز. منم از فرصت استفاده کردم و اومدم يه خورده اينترنت بازي کنم!
بايد بگم جاي همه بچه هاي بخش تو اردو خالي بود. اگه بقيه هم بودن خيلي بيشتر خوش ميگذشت. ان شاا... اردوهاي بعدي از اين هم شلوغتر باشه.
در ضمن روز يکشنبه، ساعت 5:15 بعد از ظهر تو حياط مهندسي 2 يه مراسم کوچولو ولي با حال داربم. از همه، چه اونايي که تو اردو بودن و چه اونايي که نيودن، دعوت ميشه حتما" تشريف بيارن.
همينجا لازم ميدونم از همه بچه هايي که زحمت تدارکات اردو رو بر عهده گرفتن و انصافا" از عهده اين کار هم خوب بر اومدن به نوبه خودم تشکر کنم:
مهدي جون! وحيد جون! رضا جون!
متشکريم! |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
|
|