جداي از اختلاف نظري که در اين مورد با sunson دارم، در بقيه موارد احساس ميکنم که از کاربران خوب تالاره و براي همين احترام خاصي براش قائلم. پيشاپيش بابت اعلام نظر مخالف ازت عذر ميخوام.
اگه رئيس جمهوري به ژيگوليه که شادمهر عقيلي از همه بهتره! احمدي نژاد خوشکل نيست، اما خدا وکيلي از هاشمي رفسنجاني بهتره! وقتي به قيافه يکي گير ميديد آدم ياد قضيه "کلات کو" ميفته! يعني اينقدر اين بشر خوب بوده که مجبور شديد به همچين چيزي گير بديد! به جاي اينکه به قيافه مردم گير بديد، به اين فکر کنيد که قيافه انيشتن که به عنوان نابغه قرن بيستم شناخته شده، کمي تا قسمتي مضحک نيست؟ ...
zohre khanoom نوشته بود:
ولي بعضي کاراش مسخره هستش مثلا چون آمريکا از ما اثر انگشت ميگيره حالا ميخواد ما هم بگيريم و........
يه خورده اي فکر کنم تابلو سه کردي! دولت نظرش بر عدم انگشت نگاري بود عزيزم! اين حرکت احمقانه (از نظر من) کار مجلس نشينها بود!
majidjon13 نوشته بود:
...
العان باز سر و کلش پيدا ميشه که اينجا ماله بحث سياسي نيست
...
منظورت الانه ديگه؟ اينجا که جاي بحث سياسي نيست!
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
جداي از اختلاف نظري که در اين مورد با sunson دارم، در بقيه موارد احساس ميکنم که از کاربران خوب تالاره و براي همين احترام خاصي براش قائلم. پيشاپيش بابت اعلام نظر مخالف ازت عذر ميخوام.
آين جا هر کس حق داره حرفش رو بزنه! قرار نيست کسي ناراحت بشه!
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید