| نویسنده |
پیغام |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3341 اعتبار کسب شده: 3877 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 28 آبان 1385، ساعت 10:40 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
امروز فکر کنم يک سه ساعتی الکی توی forum بودم
مرسی از گوش های مجانی, و زبان های خاموش شما
کلی سبک شدم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 28 آبان 1385، ساعت 10:59 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
خواهش مي كنيم. شانس آوردي من الان ادمين نيستم؛ وگر نه چند تا از ارسالهات از جمله اين رو حذف مي كردم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 28 آبان 1385، ساعت 13:08 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
خواهش مي كنيم. شانس آوردي من الان ادمين نيستم؛ وگر نه چند تا از ارسالهات از جمله اين رو حذف مي كردم.  |
الان دوباره ادمين هستم و با عرض معذرت ارسالت رو حذف كردم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 28 آبان 1385، ساعت 13:55 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
آخ جون وحيد جون دوباره ادمينه
حالا غلط گيرم اومد آخيش خيالم راحت شد |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |