| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 آبان 1385، ساعت 11:17 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
قوانين مورفي:
- نان کره ماليده شده از روي کره اي اش به روي فرش سقوط مي کند ؛هر چه فرش گران تر باشد اين احتمال هم بيشتر مي شود.
-اگر در توده يا کپه اي به دنبال چيزي بگردي ،چيز مورد نظر حتماٌ در ته قرار دارد.
- روزي که چترت را فراموش کني باران مي بارد.
- هيچ کاري آنطور که به نظر مي رسد ساده نيست.
- وقتي در ترافيک گير کرده اي لايني که تو در آن هستي ديرتر راه مي افتد.
-هر کاري بيش آنچه فکرش ر امي کني يا دو برابر آنچه بايد وقت مي برد مگر اينکه آن کار ساده به نظر برسد که در آن صورت سه برابر وقت مي گيرد.
-هر چيزي که بتواند خراب شود خراب مي شود آن هم در بدترين زمان ممکن.
-اگر فاجعه هاي مختلفي امکان وقوع داشته باشند ،آنچه بيشترين آسيب را در بر خواهد داشت رخ خواهد داد.
-اگر چيزها را به کار خود رها کني ، از بد به بدتر پيش خواهند رفت.
-اگر جايي توقف کني آدرسي از کسي بپرسي و آنها بگويند " ممکن نيست پيدايش کني " مطمئن باش هرگز پيدايش نخواهي کرد.
-اگر چيزي را مقاوم در برابر حماقت احمق ها بسازي احمق باهوش تري پيدا مي شود و کارت را خراب مي کند.
- اگر شلوارت را بدون نگاه کردن بپوشي حتماٌ چپه مي پوشي.
- در صورتي که شانس انجام درست يک کار پنجاه پنجاه باشد ، احتمال غلط انجام دادن آن نود در صد است.
- وسايل نقليه اعم از اتوبوس ، قطار ، هواپيما و.. هميشه ديرتر از موعد حرکت مي کنند مگر آنکه شما دير برسيد ؛ در اين صورت درست سر وقت رفته اند.
- اگر به نظر مي رسد همه چيزها خوب پيش مي روند حتماً چيزي را از قلم انداخته اي.
-احتمال بد پيش رفتن کارها نسبت مستقيمي با اهميت آنها دارد.
-هر وقت خودت را براي انجام دادن کاري آماده کرده اي ناچار مي شوي اول کار ديگري را انجام دهي.
فلسفه مورفي: لبخند بزن...فردا روز بدتري است.
قانون ترموديناميک مورفي: مسائل تحت فشار بدتر مي شوند.
بازبيني کمي قانون مورفي: همه چيزها يکباره خراب مي شوند.
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ شنبه 27 آبان 1385، ساعت 11:19 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 آبان 1385، ساعت 11:18 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
قوانين استنباط شده از قانون مورفي:
قوانين جاذبه مورفي:
- شي ء در حال سقوط هميشه جايي فرود مي آيد که بيشترين ضربه را بزند.
- جسم نشکن هميشه روي سطحي مي افتد که آنقدر سخت باشد که بتواند جسم را بشکند يا ترکي در آن ايجاد کند.
- قطره رنگ هميشه سوراخي در روزنامه پيدا مي کند تا بر فرش زير آن بچکد ( و تا زماني که خشک نشده، ديده هم نمي شود )
- اشياء قيمتي اگر سقوط کنند به مکانهاي غير قابل دسترس مثل کانال آب يا دستگاه زباله خرد کن ( آن هم در حالي که روشن است ) مي افتند.
قوانين عاشقانه مورفي:
- همه خوب ها تصاحب شده اند.
- اگر تصاحب نشده باشند حتماً دليلي دارد.
- هر چه شخص مذکور بهتر و مناسب تر باشد ،فاصله اش از تو بيشتر خواهد بود
-ذهن× زيبايي× در دسترس بودن = عددي ثابت (که اين عدد ثابت هميشه صفر است )
- ميزان عشق ديگرا ن نسبت به تو نسبت عکس دارد با ميزان علاقه تو به آنها.
-چيزهايي که يک زن را بيش از هر چيز به مردي جذب ميکند همانهايي اند که چند سال بعد بيشترين تنفر را از آنها خواهد داشت.
قوانين اتوبوسي مورفي:
- اگر تو ديرت شده اتوبوس هم دير مي آيد.
- اگر زود برسي اتوبوس دير مي آيد ،اگردير برسي اتوبوس زود رسيده است.
- اگر بليط نداشته باشي پول خورد هم نداري، وقتي پول خورد داري که بليط هم داري.
- هر چه بيشتر از راننده بپرسي که کدام ايستگاه بايد پياده شوي احتمال اين که درست راهنمايي ات کند کمتر خواهد شد.
- مدت زيادي منتظر اتوبوس مي ماني و خبري نيست پس سيگاري روشن مي کني. به محض روشن شدن سيگار، اتوبوس مي رسد. (به عبارت ساده اگر سيگار را روشن کني اتوبوس مي رسد )
-اگربراي زودتر رسيدن اتوبوس سيگار را روشن کني اتوبوس ديرتر مي آيد.
قوانين مادرانه مورفي:
- داستان هميشه دو رو دارد، رويي که واقعاً اتفاق افتاده و شيوه اي که مادر به خاطر دارد.
- هيچ وقت به مادرتان نگوييد کاري براي انجام دادن نداريد. او هميشه برايتان کاري پيدا خواهد کرد.
- مادر هميشه راه بهتري براي انجام کارتان پيشنهاد مي کند ؛ البته بعد از اينکه کار را به سختي انجام داده باشيد.
- موفقيت ها به وسيله مادرتان حاصل شده اند ، شکست ها تقصير خودتان است - هر چقدر مادر بيشتر بردن چتر را به شما توصيه کرده باشد احتمال بارش بيشتر است.
- نصيحت مادرانه اي که با بي توجهي از کنار آن رد شده ايد مهم ترين توصيه زندگي تان بوده است.
- هر چقدر بيشتر سعي کنيد چيزي را از مادرتان پنهان کنيد او بيشتر به وب کم شبيه مي شود.
قوانين درسي مورفي:
- دانش آموزان جديد از مدرسه هايي مي آيند که در آنها هيچ چيز ياد نمي دهند.
- 80 % امتحانات پايان ترم بر اساس کلاسي ست که در آن غايب بوده اي.
- وقتي قبل از امتحانات نکات را مرور مي کني مهمترين شان نا خوانا ترينشان است.
قوانين گرافيکي مورفي:
- اگرسه طرح را به مشتري ات نشان بدهي طرحي را انتخاب مي کند که انتخاب آخر توست.
- اگر دو طرح را نشان بدهي خواهان طرح سوم است. اگر طرح سومي ارائه کني يکي از دو طرح اول را انتخاب مي کند.
-ديسک مشتري در سيستم تو خوانده نمي شود.
- اگر براي خواندن آن نرم افزار پيچيده اي روي سيستمت نصب کني آخرين باري خواهد بود که چنين ديسکي به دستت مي رسد. |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1603 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 آبان 1385، ساعت 17:46 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
اي ول!
خيلي با حال بود!****
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 27 آبان 1385، ساعت 18:06 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| حامد نوشته بود: |
اي ول!
خيلي با حال بود!****
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1603 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 آبان 1385، ساعت 18:11 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
مي خواي بدوني که چي؟
فکر بد نکن!
براي ... |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2067 اعتبار کسب شده: 2986 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 27 آبان 1385، ساعت 18:50 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mammad  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 25 بهمن 1384 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 858 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 آبان 1385، ساعت 19:48 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2067 اعتبار کسب شده: 2986 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 27 آبان 1385، ساعت 23:54 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2080 اعتبار کسب شده: 5672 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 27 فروردين 1386، ساعت 17:49 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
هر چيزي راكه ميخواهيد، نميتوانيد داشته باشيد و آنچه را كه داريد نمي خـواهيـد!" قــوانين مــورفي مــجموعه اي از قوانين حاكم بر زندگي هستند كـه اكثر آنها از بدبيني نـشات گـرفتـه و جـنـبـه شوخي دارند امـا بسياري از آنها نيز واقعيت هستند.
قوانين مورفي توسط شخصي بنام كاپيـتـان ادوارد مورفي مهندس نيروي هوايي، در سـال 1949 پـا بـه عـرصه حضور گذاشت. وي هنگامي كه روي پروژه اي در نيـروي هـوايـي مشغول بررسي روند كار بود متوجه شد كه تراسفورماتوربه صـورت نـادرسـتي سيم پيچي شده در مـورد تكنسين مربوطه چنين گفت:"اگر اين تكنسين راهي باشه تا بتونه كـارشـو درسـت انـجـام نده، اون راهو پيدا ميكنه." قـوانين
مورفي اكنون افزون بر هـزاران قانون مي بـاشد كـه توسط افراد گوناگون در سراسر جهان گرد آمده و مـجـموعـه اي ازقـوانـيـن حـاكـم بر زنـدگي هسـتند كـه اكثر آنها از بدبيني نشات گرفته و جنبه شوخي دارند امـا بسـياري از آنها نيزعينيت و واقعيت دارند. اكنون به برخي از اين قوانين توجه كنيد: ( ولي اصلا جدي نگيريد )
1- احتمال آنكه كاري را كه انجام ميدهيد ديگران ببـينند نـسب مسـتقيم دارد با ميزان احمقانه بودن كار شما!
2- سنگين بودن ترافيك نسبت مستقيم دارد با ميزان عجله شما براي زود رسيدن به مقصد!
3- هنگام ورود به پمپ بنزيـن جـايگاهـي را كه انتخاب مي كنيد هميشه طولاني تر از جايگاه هاي ديگر خواهد بود.
4- هيچ اهميتي ندارد من كجا ميروم، من آنجا هستم!
5- هر كسي ميتواند مدرك دانشگاهي بگيرد اما صاحب عقل نخواهد شد!
6- زباله از خلاء بيزار است آنقدر انباشته ميگردد تا فضاي موجود را پر كند!
7- هرگاه كفش نو را براي اولين بار به پا كنيد همه پايشان را روي آن خواهد گذاشت!
8- زماني كه مي خواهيد لكه روي شيشه پنجره را پاك كنيد هميشه لكه سمت ديگر شيشه ميباشد!
9- قانون بقاء كثيفي: براي تميز كردن هر چيزي چيز ديگري بايد كثيف گردد!![/ b]
10- اگر امري احتمال دارد اتفاق بيافتد و خيلي هم خوشايند باشد،هرگز اتفاق نخواهد افتاد!
11- [b]اگر حق با شما باشد هيچكس حرف شما را باور نخواهد كرد!
12- قوانين مانند تار عنكبوت مي باشند تنها افراد ضعيف و فقيران به دام آن ميافتند در صورتي كه ثروتمندان و صاحبان قدرت آن را پاره كرده و ميگريزند!!
13- دو عنصر در طبيعت فراوان ميباشند: يكي هيدروژن و ديگري حماقت!!
14- جاده رسيدن به موفقيت همواره در دست ساختمان است!
15- هرگاه چيـزي را دور بياندازيد به محض آنكه ديگر به آن دسترسي نداشته باشيد به آن نياز پيدا خواهيد كرد!
16- كار تيمي همواره ضروري مي باشد چون به شما اجازه مي دهـد تـا در صورت بروز مشكل فرد ديگري را نكوهش كنيد!
17- احتـمـال آنـكه طـرف ناني كه به آن كره ماليده شده است بروي فرش بيافتد نسبت مستقيم دارد به قيمت فرش!
18- شما هيچگاه نمي توانيد با نگاه كردن به خطـوط راه آهـن، بـگويـيد كه قطار از كدام سمت خواهد آمد!
19- 0 = ثابت = عقل*زيبايي*در دسترش بودن
(معادله يـافتـن همسر بـه ايـن مفـهوم كـه هيـچ مرد يا زني وجود ندارد كه هر سه اين خصوصيات را دارا باشد)!!
20- ماشيني كه روبروي شما در حركت است هميشه سرعتش از شما كمتر است!
21- هر چه عقيده اي مسخره تر باشد احتمال موفقيت آن بيشتر مي باشد!!
22- افرادي كه مي توانند بهترين نصيحت ها را بكنند، نصيحت نمي كنند!!
23- دود سيگار هـمواره به سمت افراد غيـر سيـگاري حـركت خواهد كرد، بدون توجه به سمت وزش باد!
24- جاي پارك مناسب ماشين هميشه سمت ديگر خيابان ميباشد!
25- براي هر عملي يك انتقاد برابر و مخالف آن وجود دارد!!
26- دوستان مي آيند و مي روند اما دشمنان انباشته ميگردند!
27- هرگاه به دروغ به رئيس خود بگوييد كه علت تاخير شما پنچر شدن چرخ ماشينتان بوده روز بعد چرخ ماشين شما پنچر خواهد شد!
28- تقريبا داخل شدن به كاري از خارج شدن از آن آسانتر است!
29- هيچ چيز هيچگاه بهتر نشده و نخواهد شد! |
_________________ ديگه از کوچه عشق من ، راه برگشتي نداري 
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 27 فروردين 1386، ساعت 18:23 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
راستي چرا همه ي ما مورفي را با تمام وجود درک مي کنيم؟!
| نقل قول: |
چرا زندگي همه ي ما از قوانين مورفي پيروي مي کنه ؟!
اما يه نفر هست که از اين قاعده مستثناست و اون کسي نيست جز zohre khanoom :
اون هميشه کيبوردش سالمه !
هيچ وقت مودمش نمي سوزه !
امکان نداره ويندوزش به هم بريزه يا ويروسي بشه تا مجبور بشه دوباره ويندوز نصب کنه !
کارتهاي اينترنتش و يا اشتراک اينترنت adsl اش نامحدوده !
برق خونه شون قطع نميشه. تازه اگه هم قطع بشه برق اضطراري دارند !
.... |
پس سوختن پاورم و ويروسي شدنم تقصير شماها بود !!!
چيزي نگم بهتره. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
اين مطلب آخرين بار توسط ستاره’ غريب در دوشنبه 27 فروردين 1386، ساعت 23:01 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 910 اعتبار کسب شده: 2296 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 فروردين 1386، ساعت 19:35 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
قوانين استنباط شده از قانون مورفي:
قوانين عاشقانه مورفي:
- همه خوب ها تصاحب شده اند.
- اگر تصاحب نشده باشند حتماً دليلي دارد.
- هر چه شخص مذکور بهتر و مناسب تر باشد ،فاصله اش از تو بيشتر خواهد بود
-ذهن× زيبايي× در دسترس بودن = عددي ثابت (که اين عدد ثابت هميشه صفر است )
- ميزان عشق ديگرا ن نسبت به تو نسبت عکس دارد با ميزان علاقه تو به آنها.
-چيزهايي که يک زن را بيش از هر چيز به مردي جذب ميکند همانهايي اند که چند سال بعد بيشترين تنفر را از آنها خواهد داشت.
قوانين گرافيکي مورفي:
- اگرسه طرح را به مشتري ات نشان بدهي طرحي را انتخاب مي کند که انتخاب آخر توست.
- اگر دو طرح را نشان بدهي خواهان طرح سوم است. اگر طرح سومي ارائه کني يکي از دو طرح اول را انتخاب مي کند.
-ديسک مشتري در سيستم تو خوانده نمي شود.
- اگر براي خواندن آن نرم افزار پيچيده اي روي سيستمت نصب کني آخرين باري خواهد بود که چنين ديسکي به دستت مي رسد. |
چه جالب اين موارد عين حقيقت هستند
---
راستي چند وقتيه اسکار پيداش نيست.. |
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 910 اعتبار کسب شده: 2296 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 فروردين 1386، ساعت 19:45 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
منه احمق و بگو که به حرفاي وحيد اطمينان کردم .وحيد پس جلوي من داشت جا نماز آب مي کشيد.براي خودم متاسفم که گفتم شهرستاني ها ساده مثل خودم هستند. |
شما توي مرکز منهتن زندگي ميکنيد؟؟ ساختمان چند وال استريت هستيد؟؟؟؟ |
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6268 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 فروردين 1386، ساعت 20:45 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظر من قوانین مورفی بیشتر یه اثر روانی هست و نه واقعی و به خاطر حساسیت بیش از معمول ما در شرایط خاص برامون پیش میاد. مثلاً وقتی خیلی عجله داریم، بیشتر حواسمون به ترافیک هست و با همه وجود ترافیک رو حس می کنیم و واسه همینه که فکر می کنیم از همیشه شلوغ تره. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 664 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 26 آبان 1386، ساعت 15:19 |
|
 |
6 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
فلسفه مورفي:
لبخند بزن فردا روز بدتري است
و اما سرنوشت خود آقاي مورفي:
يه شب توي يه بزرگراه سوخت ماشين آقاي مورفي تموم ميشه اون شب تو بزرگراه ترافيک بوده و ماشينها با سرعت مورچه ميرفتن*
آقاي مورفي هم ميزنه کنار که بقيه راه رو با تاکسي بره. همينجوري ريلکس کنار بزرگراه واستاده بوده که يهو يه ماشين توريست انگليسي که خلاف جهت ميومده بهش ميزنه و ميميره**
اتفاقا اون روز لباسش هم سفيد بوده حالا فکرش رو بکن با لباس سفيد کنار يه بزرگراه وايستاده باشي بعد يکي خلاف بياد بهت بزنه
احتمالا اون لحظه به اين جمله داشته فکر ميکرده: "اگه يه راه واسه خراب کردن وجود داشته باشه اون همون يه راه رو پيدا ميکنه"
منبع:
http://www.shenidar.com/sec/news/pr/2007/09/070927152525_2868_morphy_rules.html
------------------
* &** من دوباره دارم کم کم دچار يکي بود يکي نبود ميشم!! |
|
_________________ بيدار شو رفيق!
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 664 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 18 آذر 1386، ساعت 16:16 |
|
 |
5 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|