| نویسنده |
پیغام |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 952 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 18 آذر 1386، ساعت 23:53 |
|
 |
5 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
خوب بذارين من هم يه قانون مورفي از خودم ول بکنم:
اگر توي جيبتون دوتا دسته کليد داريد، هميشه اوني رو بيرون مياريد که بهش نياز نداريد.
اين قاون براي کسايي صادقه که مثلا دسته کليد خونه و محل کارشون رو توي يه جيب ميذارن (مثلا توي جيب ديگه شون پول يا موبايل ميذارن). وقتي که ميان در خونه هرچقدر هم که سعي کنن اما باز هم کليد محل کار رو از توي جيبشون در ميارن. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 910 اعتبار کسب شده: 2296 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 1:15 |
|
 |
5 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
خوب بذارين من هم يه قانون مورفي از خودم ول بکنم:
اگر توي جيبتون دوتا دسته کليد داريد، هميشه اوني رو بيرون مياريد که بهش نياز نداريد.
اين قاون براي کسايي صادقه که مثلا دسته کليد خونه و محل کارشون رو توي يه جيب ميذارن (مثلا توي جيب ديگه شون پول يا موبايل ميذارن). وقتي که ميان در خونه هرچقدر هم که سعي کنن اما باز هم کليد محل کار رو از توي جيبشون در ميارن. |
من هم ميتونم اين قانون مورفي رو به اين صورت ول بدم که:
اگه يه روزي کليد دفترتون رو با خودت نبري، اون روز دقيقا روزيه که منشي شرکت، کليد رو فراموش کرده بياره |
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 664 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 17:17 |
|
 |
5 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
يه قانون ديگه از خودم(البته تو ايران جواب ميده):
اگه فردا امتحان داشته باشي امشب حتما يا برق ميره يا مهمون دارين! |
|
_________________ بيدار شو رفيق!
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 911 اعتبار کسب شده: 4851 محل سکونت: شهر ري سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 19:23 |
|
 |
5 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
انقدر قانون مورفي از خودتون ول کرديد که امروز دامن منو هم گرفت :
صبح از خونه با عجله ميزنيد بيرون که به سرويس برسيد يه خورده که رفتي متوجه ميشي که اي بابا عينکتو يادت رفته حالا اينا به کنار قربونش برم هوا هم چه مه ي گرفته بود امروز |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 664 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 20:12 |
|
 |
5 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
| rozesiah86 |
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 23:51 |
|
 |
5 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
معني دقيق قانون مورفي اينه که مريض بشي و بعد بفهمي که از هر ده هزار نفر فقط دو نفر استعداد مبتلا شدن به اين مرض رو دارن!!! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
سهشنبه 20 آذر 1386، ساعت 11:09 |
|
 |
5 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
اگه ماشينتو بردي کارواش فردا حتما بارون مياد!
پي نوشت: قوانيني که کار خودتونه رو با قرمز بنويسين .
(البته اگه نميدونين اين قانون قبلا ثبت شده يا نه ثبت نشده فرضش کنين.) |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
سهشنبه 20 آذر 1386، ساعت 11:14 |
|
 |
5 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
|
هميشه وقتي خيلي وقته ctrl+S نگرفتي يا برق ميره يا سيستم خودبه خود restart ميشه! |
|
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1137 اعتبار کسب شده: 11844 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 آذر 1386، ساعت 11:24 |
|
 |
5 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
قوانين مورفي:
-اگر در توده يا کپه اي به دنبال چيزي بگردي ،چيز مورد نظر حتماٌ در ته قرار دارد.
- روزي که چترت را فراموش کني باران مي بارد.
- هيچ کاري آنطور که به نظر مي رسد ساده نيست.
-هر کاري بيش آنچه فکرش ر امي کني يا دو برابر آنچه بايد وقت مي برد مگر اينکه آن کار ساده به نظر برسد که در آن صورت سه برابر وقت مي گيرد.
-هر چيزي که بتواند خراب شود خراب مي شود آن هم در بدترين زمان ممکن.
-اگر چيزها را به کار خود رها کني ، از بد به بدتر پيش خواهند رفت.
- در صورتي که شانس انجام درست يک کار پنجاه پنجاه باشد ، احتمال غلط انجام دادن آن نود در صد است.
- وسايل نقليه اعم از اتوبوس ، قطار ، هواپيما و.. هميشه ديرتر از موعد حرکت مي کنند مگر آنکه شما دير برسيد ؛ در اين صورت درست سر وقت رفته اند.
- اگر به نظر مي رسد همه چيزها خوب پيش مي روند حتماً چيزي را از قلم انداخته اي.
-احتمال بد پيش رفتن کارها نسبت مستقيمي با اهميت آنها دارد.
-هر وقت خودت را براي انجام دادن کاري آماده کرده اي ناچار مي شوي اول کار ديگري را انجام دهي.
 |
اينها رو شخصا تجربه کردم ... همينطور پيش بره بقيش رو هم تجربه خواهم کرد و شايد خودم هم چندتا قانون جديد کشف کردم و الان يادم نمياد ... |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ALPHA در تاريخ سهشنبه 20 آذر 1386، ساعت 21:16 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
سهشنبه 20 آذر 1386، ساعت 14:22 |
|
 |
5 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
سهشنبه 27 آذر 1386، ساعت 17:50 |
|
 |
5 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 28 آذر 1386، ساعت 12:19 |
|
 |
5 ماه پيش |
|
|
| |
|
وقتي يه چيزي رو هر روز با خودت اين ور اون ور مي بري و به کارت نمياد درست روزي که با خودت نمياريش لازمت ميشه! |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 29 آذر 1386، ساعت 17:56 |
|
 |
4 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
درست وقتي بعد از کلي کار براي رفع خستگي شروع به وب گردي ميکني
مديرت مياد بالاي سرت که ميزان پيشرفت پروژه رو بپرسه! |
|
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1137 اعتبار کسب شده: 11844 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 30 آذر 1386، ساعت 8:06 |
|
 |
4 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
هر چيزي که تمام شدني باشه درست زماني به آخر ميرسه که بيشترين احتياج رو بهش داريد.
(مثل زمان، پول، کارت سوخت و ... و البته اشتراک اينترنت ) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|