| نویسنده |
پیغام |
snoopy  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 246 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 26 آبان 1385، ساعت 13:45 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
اینجا می خوام راجع به هری حرف بزنیم و آينده ی داستان که چی می شه سوالهايي که تو ذهن من هست
1- راجع به اسنيپ نظرتون چیه ؟
2- دامبلدور واقعا مرده يا نه؟
3- اسم کتاب آخر چی می تونه باشه ؟
از دوستانی که کتاب هارو خوندن خواهش می کنم نظر بدن اگه اونا هم سوالی دارن مطرح کنن |
|
_________________ \
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 27 آبان 1385، ساعت 9:41 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
نظر من:
1- ااسنيپ مرگ خوار نيست.
2- دامبلدور نمرده.
3- هر حدسي بزني اشتباه از آب در مياد |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
snoopy  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 246 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 آبان 1385، ساعت 11:34 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| سيب نوشته بود: |
نظر من:
1- ااسنيپ مرگ خوار نيست.
2- دامبلدور نمرده.
3- هر حدسي بزني اشتباه از آب در مياد  |
پس پیمان نا گسستنی چی میشه ؟
اگه از نقطه ضعف دامبلدور (اعتماد به هرکی) استفاده کرده باشه چی؟ |
|
_________________ \
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 27 آبان 1385، ساعت 16:16 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
پس پیمان نا گسستنی چی میشه ؟
اگه از نقطه ضعف دامبلدور (اعتماد به هرکی) استفاده کرده باشه چی؟ |
پيمان ناگسستني ميتونه اينجوري توجيه بشه که هر جادويي ولو قوي، يک ضد جادو هم ميتونه داشته باشه. درست مثل جادوي مرگ که خود هري پاتر ضدش رو بدون اينکه بخواد داشت. بنابراين دليلي نداره که نشه حتي پيمان ناگسستني رو هم شکست. ولي اين کار مسلمًا کار هرکسي نيست. گذشته از اون، ممکنه خود پيمان ناگسستنيي که اسنيپ بسته مشکل دار باشه. اون ميتونه مثلاً با استفاده از وردهاي غير لفظي (البته فقط شايد) در هنگام بستن پيمان يه جورايي از زيرش در رفته باشه. البته اين توجيهات من به اين خاطره که دوست ندارم اسنيپ مرگ خوار باشه
اما در مورد زنده بودن دامبلدور تقريباً مطمئنم. سمبل دامبلدور ققنوسه که بعد از مرگش آتيش ميگره و دوباره متولد ميشه |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
snoopy  داره راه ميفته!
 |
شنبه 27 آبان 1385، ساعت 23:18 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
در اينکه اسنیپ مرگ خوار نیست هم عقیده ایم اما اينکه دامبلدور نمرده باشه نمی دونم
شاید دامبلدور مرد تا اسنیپ پیش ولدمورت عزیز تر بشه و بتونه به راحتی به جاسوس بودنش ادامه بده .
راجع به جان پیچ آخر نظرت چیه ؟ |
|
_________________ \
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
 |
يکشنبه 28 آبان 1385، ساعت 10:28 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
احتمالاً جان پيچ آخر يه چيزيه که هيچکس نميتونه تصورشو بکنه. يه چيز خيلي دم دست و چيش پا افتاده که در ضمن ازش محافظت هم ميشه. مثل.... چوب دستي هري! |
|
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 02 آذر 1385، ساعت 13:40 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
من انقدر از هري پاتر بدم مياد که فيلمشم نميبينم |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|