| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3094 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 25 آبان 1385، ساعت 2:37 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
خانمها ، بانوان، سركاران عليه:
وقتي در صف شير مردم جايشان را به شما نمي دهند؟ وقتي كرايه تاكسي را مي دهيد راننده نمي گويد قابلي نداره؟ وقتي لبخند مي زنيد بچه هاي كوچيك از ترس قيافه شماگريه مي كنند ؟ وقتي راه ميرويد بهتر است كه راه نرويد؟ آيا وقتي به زيبايي فكر مي كنيد همان زماني است كه به خودتان فكر نمي كنيد؟ اگر مي خواهيد وقتي قدم بر ميزنيد مردان كف بر شوند، اگر مي خواهيد وقتي پلك ميزنيد مردان در خاك و خون غوطه ور شوند، اگر مي خواهيد وقتي با آنها صحبت مي كنيد خود را تكه تكه كنند، اگر مي خواهيد وقتي به آنها لبخند ميزنيد از كت خود يه چرخ گوشت در آورند و خود را چرخ كنند به موارد ريز توجه كنيد:
در باب اداي جملات:
در اداي جملات و واژه ها دقت خاصي مبذول فرماييد. به طور مثال اول هر جمله از واژه
( آخي ) استفاده كنيد.
حتي المقدور واژه هاي پاياني جمله را كمي بيشتر از حد معمول بكشيد به طور مثال:
(فردا مي بينم............ ......... .ت)
اشوه فراموش نشه هاااا
سعي كنيد ريتم پلك زدنتان را با ميزان هجاهاي جمله تان هماهنگ كنيد مثلا در جمله
"من به فلان چيز علاقه دارم" براي "من" يك پلك و براي "به فلان چيز علاقه دارم" 9عدد پلك بزنيد.
لفا امتحان كردنو بزارين واسه بعد بزارين ادامه درسو بدم
در باب خوردن غذا:
در حين خوردن بايستي بسيار جلب توجه كنيد براي اين كار جسم خوردني را از انتها با دو انگشت اشاره و شست گرفته و پيش از فرو بردن كامل در دهان جسم ر با لبها بازي دهيد(ميدونم نميتوني جلوي شيكمتو بگيري و ميخواي همشو يه جا بزاري دهنت حالا اين دفه رو كم كم بخور)
غذا را به نحوي بجويد كه لبها به طور يكي در ميان غنچه گردد.
در باب راه رفتن:
سعي كنيد تق تق پاشنه كفشتان به گونه اي تنظيم گردد كه يك ملودي عاشقانه را براي مخاطب تداعي كند.
هيچگاه فاصله ما بين قدمهايتان از دو سانتيمتر تجاوز نكند هر جند عجله داشته باشيد.
در باب لبخند زدن:
آداب لبخند زدن بستگي به مستقيمي به وضعيت دندانهايتان دارد اگر دندانهايتان كج و معوج، لك لك، فاصله دار و داراي ساير نا هنجاريها داريد(كه متاسفنه يا خوشبختانه اكسر خانوما همين وضو دارن) ........ تبسمي كفايت ميكند
اگر دندان كناري خود را طلا كرده ايد از همان طرف بخنديد
اگر اصولا دنداني در كار نيست به گونه اي چشمان را خمار كنيد كه كار لبخند را ميكند
در باب ورود به كلاس:
هنگامي وارد كلاس شويد كه حداقل يك ربع ساعت از شروع آن گذشته و همه دانشجويان سر كلاس حاضر باشند.
به قول خودتون هر جا دير بري كلاس داره
موقع نشستن دورترين و سختترين صندلي را براي نشستن تا حسابي رسيدن به صندلي مورد نظر طول بكشد سپس ده دقيقه وقت به جمع و جور كردن مانتو اختصاص بديد
بهتر است همگام ورود به كلاس كاور گيتاري ولو خالي روي دوشتان حمل شود
بدون شك تمرين مستمر نقش مهمي را در موفقيت شما بازي ميكند .اگر پس از شش ماه متدهاي فوق پاسخگو نبود بهتر است مخاطبين خود را تغيير دهيد |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2144 اعتبار کسب شده: 3405 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 25 آبان 1385، ساعت 10:39 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
يکي پيدا شد که به من راه و رسم خانوم بودن رو ياد بده
از متود شما چند تا کپي گرفتم و در اختيار بسياري از دوستان که فقط سعي در آموختن علم ودانش دارن و ولي نمي دونن بايد با يه پسر چه طور رفتار کنند، گذاشتم شايد پس از چندين بار مطالعه و از بر نمودن مطالب موثر باشه
ولي اميد من که يه سري از کارها رو محاله بتونم انجام بدم مثلا در باب لبخند زدن من بايد با صداي بلند بخندم حرف زدنم که الان بيست و اندي ساله دارم تند تند حرف مي زنم فکر کنم سخت جواب بده در مورد من ، ولي از همين الان تمرين و شروع مي کنم باشد که جواب دهد |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 26 آبان 1385، ساعت 13:27 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
متاسفانه يا خوشبختانه من ذاتا اين کارها رو بلدم وقتيم يه پسر نگام ميکنه پيش خودم ميگم از بس ضايع بازي در اوردم داره نگام ميکنه پس خو شتون مياد ؟ آهان |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
cyb3r  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 01 اسفند 1384 مجموع ارسالها: 53 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 26 آبان 1385، ساعت 17:32 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
خانمها ، بانوان، سركاران عليه:
وقتي در صف شير مردم جايشان را به شما نمي دهند؟ وقتي كرايه تاكسي را مي دهيد راننده نمي گويد قابلي نداره؟ وقتي لبخند مي زنيد بچه هاي كوچيك از ترس قيافه شماگريه مي كنند ؟ وقتي راه ميرويد بهتر است كه راه نرويد؟ آيا وقتي به زيبايي فكر مي كنيد همان زماني است كه به خودتان فكر نمي كنيد؟ اگر مي خواهيد وقتي قدم بر ميزنيد مردان كف بر شوند، اگر مي خواهيد وقتي پلك ميزنيد مردان در خاك و خون غوطه ور شوند، اگر مي خواهيد وقتي با آنها صحبت مي كنيد خود را تكه تكه كنند، اگر مي خواهيد وقتي به آنها لبخند ميزنيد از كت خود يه چرخ گوشت در آورند و خود را چرخ كنند به موارد ريز توجه كنيد:
در باب اداي جملات:
در اداي جملات و واژه ها دقت خاصي مبذول فرماييد. به طور مثال اول هر جمله از واژه
( آخي ) استفاده كنيد.
حتي المقدور واژه هاي پاياني جمله را كمي بيشتر از حد معمول بكشيد به طور مثال:
(فردا مي بينم............ ......... .ت)
اشوه فراموش نشه هاااا
سعي كنيد ريتم پلك زدنتان را با ميزان هجاهاي جمله تان هماهنگ كنيد مثلا در جمله
"من به فلان چيز علاقه دارم" براي "من" يك پلك و براي "به فلان چيز علاقه دارم" 9عدد پلك بزنيد.
لفا امتحان كردنو بزارين واسه بعد بزارين ادامه درسو بدم
در باب خوردن غذا:
در حين خوردن بايستي بسيار جلب توجه كنيد براي اين كار جسم خوردني را از انتها با دو انگشت اشاره و شست گرفته و پيش از فرو بردن كامل در دهان جسم ر با لبها بازي دهيد(ميدونم نميتوني جلوي شيكمتو بگيري و ميخواي همشو يه جا بزاري دهنت حالا اين دفه رو كم كم بخور)
غذا را به نحوي بجويد كه لبها به طور يكي در ميان غنچه گردد.
در باب راه رفتن:
سعي كنيد تق تق پاشنه كفشتان به گونه اي تنظيم گردد كه يك ملودي عاشقانه را براي مخاطب تداعي كند.
هيچگاه فاصله ما بين قدمهايتان از دو سانتيمتر تجاوز نكند هر جند عجله داشته باشيد.
در باب لبخند زدن:
آداب لبخند زدن بستگي به مستقيمي به وضعيت دندانهايتان دارد اگر دندانهايتان كج و معوج، لك لك، فاصله دار و داراي ساير نا هنجاريها داريد(كه متاسفنه يا خوشبختانه اكسر خانوما همين وضو دارن) ........ تبسمي كفايت ميكند
اگر دندان كناري خود را طلا كرده ايد از همان طرف بخنديد
اگر اصولا دنداني در كار نيست به گونه اي چشمان را خمار كنيد كه كار لبخند را ميكند
در باب ورود به كلاس:
هنگامي وارد كلاس شويد كه حداقل يك ربع ساعت از شروع آن گذشته و همه دانشجويان سر كلاس حاضر باشند.
به قول خودتون هر جا دير بري كلاس داره
موقع نشستن دورترين و سختترين صندلي را براي نشستن تا حسابي رسيدن به صندلي مورد نظر طول بكشد سپس ده دقيقه وقت به جمع و جور كردن مانتو اختصاص بديد
بهتر است همگام ورود به كلاس كاور گيتاري ولو خالي روي دوشتان حمل شود
بدون شك تمرين مستمر نقش مهمي را در موفقيت شما بازي ميكند .اگر پس از شش ماه متدهاي فوق پاسخگو نبود بهتر است مخاطبين خود را تغيير دهيد  |
هه هه ههه هه .... باحال بود... ايول |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3094 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 26 آبان 1385، ساعت 19:28 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
Did you have to copy the whole damn thing just to say ha ha?!! |
|
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 333 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: tehran سن: 31 جنسيت: زن |
 |
شنبه 27 آبان 1385، ساعت 15:01 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
اميد جان مرسي از توضيحاتت
اما عزيزم من و دوستان ديگه همه اين چيزهايي که گفتي به صورت خيلي خيلي پيشرفته بلديم ،من تو دل خودش عمقي ريشه کردم فقط با باباش مشکل دارم چي کار کنم برم تو دل باباش؟؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3323 اعتبار کسب شده: 4729 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 28 آبان 1385، ساعت 8:21 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
از دست شما خانومها
هميشه نکته های کليدی رو نميبينيد
آخه عزيزان من
مگه آقايون دل هم دارن که کسی بخواد ببره
اونی که از آقايون بايد برد دل نيست قربونتون برم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1322 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 تير 1386، ساعت 22:28 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
از دست شما خانومها
هميشه نکته هاي کليدي رو نميبينيد
آخه عزيزان من
مگه آقايون دل هم دارن که کسي بخواد ببره
اوني که از آقايون بايد برد دل نيست قربونتون برم  |
احتمالا رو هست |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 781 اعتبار کسب شده: 10057 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 1:33 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
اميد کلي خنديدم!
ولي خدايي سوتي دادي اساس!!
يعني آقايون اينقدر چيپ هستن که دلشون با ان چيزا ميره؟
آقا ما نيستيم!! |
_________________ خدا حافظ, همين حالا, همين حالا که من تنهام!
بعضيها که زبونشون درازه , عمرشون کوتاهه!! 
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 1:42 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| مارمولک نوشته بود: |
اميد کلي خنديدم!
آقا ما نيستيم!!  |
This post was just a joke! and anything I write in Persian is "cut and paste".
Have you red my advanced course on how to attract girls? |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 781 اعتبار کسب شده: 10057 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 1:52 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
| مارمولک نوشته بود: |
اميد کلي خنديدم!
آقا ما نيستيم!!  |
This post was just a joke! and anything I write in Persian is "cut and paste".
Have you red my advanced course on how to attract girls? |
Oh realy?
I see.
But I don't need to read or pass such courses Because I am a Lizard and no need to attract cute girls!
 |
_________________ خدا حافظ, همين حالا, همين حالا که من تنهام!
بعضيها که زبونشون درازه , عمرشون کوتاهه!! 
|
|
|
|
|
 |
m.s  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 31 ارديبهشت 1386 مجموع ارسالها: 23 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پشت درياها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 22 مرداد 1386، ساعت 21:17 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|