| نویسنده |
پیغام |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 24 آبان 1385، ساعت 19:51 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
ميگن تا سه نشه بازي نشه،
حکايت ما هم همينه،
فکر کنم اولين کسي که براي مدتي از تالار خداحافظي کرد (و اين سنت حسنه رو از خودش بجا گذاشت) اهورا بود. اون دفعه را دوست عزيزم mhaji خوب يادشه. دفعه دوم هم احتمالا مربوط ميشه به زماني که تالار بطور ناجوانمردانه يه مدتي از دست رفت و براي مدتي ازش دور بودم.
اما اين بار،
واقعا ميخوام برم و مطمئن هستم که ديگه هيچوقت به اين جمع نسبتا خوب برنخواهم گشت. البته شايد بشه گفت من مدت زياديه که عملا در تالار حضور فعالي ندارم و اين خودش باعث ميشه که رفتن من خيلي به چشم نياد، کسي هم ناراحت نشه، و ازطرفي با قهرکردن هاروارد يا تهديد غريب آشنا خيلي فرق داشته باشه.
...هرچند حال وهواي تالار ديگه مطلوب طبع منهم نيست و زمينه رفتنم رو مهيا کرده اما اين، همه دليلش نيست. اگر جو تالار رو نمي پذيرم، به دليل حضورم، نسبت به رسيدن به مطلوب مسئوليت دارم و از اونجايي که وقت زيادي براي اينکار ندارم، خوب راه روشنه.
اميدوارم تالار خوبي داشته باشيد و در کنارهم اوقات مفيدي رو تجربه کنيد.
از همه کساني که براي برپايي تالار زحمت کشيدن و دل سوزوندن، صميمانه تشکر مي کنم.
از تمام بچه هايي که جز در محيط مجازي تالار نمي تونستم باهاشون ارتباط داشته باشم، خداحافظي مي کنم،
خداحافظ اهورا
محسن
24/8/1385 |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1265 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 24 آبان 1385، ساعت 20:16 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 24 آبان 1385، ساعت 20:16 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3164 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 24 آبان 1385، ساعت 20:37 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
Good luck Ahoora!
Wish you the best in your life. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3364 اعتبار کسب شده: 3738 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 24 آبان 1385، ساعت 22:10 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
باز هم خداحافظی
ولی برای شما, که زندگی واقعيتون رو شروع کرديد, هر لحظه ای که بتونيد از اين دنيای مجازی
بزنيد و به زندگی واقعيتون برسيد, رواست
پس ميتونم براتون آرزوی موفقيت و پيروزی روز افزون بکنم
خداحافظی, هميشه تلخه
P.S
پس اهورا خان درست فهميده بودم که آقا هستيد |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط sedayedel در تاريخ چهارشنبه 24 آبان 1385، ساعت 22:52 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 24 آبان 1385، ساعت 22:49 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
سلام
اهورا من تا حالا فکر ميکردم دختريد
ميدونم جو تالار به هم ريخته شد يعني به هم ريختم اما منو خواهر کوچيکتون بدونيد و ببخشيد
خداحافظ
موفق باشيد در پناه حق |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 25 آبان 1385، ساعت 0:01 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
مي تونم درك كنم كه وقتي آدم سرش واقعاً شلوغ باشه، ديگه خيلي وقت اضافي براي تالارهاي گفتمان باقي نمي مونه. اما يعني حتي هر از چند وقت هم نمي تونه بهمون يه سر بزني؟ اين ديگه به نظرم خيلي توجيه پذير نيست مگه اين كه كسي دوست نداشته باشه ديگه از اين طرفها بياد. علتش رو هم كم و بيش مي تونم درك كنم.
كاربرهاي جديد نمي دونن اهورا براي ما كي بود. براي همين خيلي راحت مي تونن ازش خداحافظي كنن. اما خداحافظي با اهورا، حداحافظي با بخش بزرگي از خوبي هاي تالارهاي گفتمانه.
نمي تونم به اهورا اصرار كنم كه بمونه. اون هم مثل يه عده ديگه با جو تالارهاي گفتمان غريبه. فقط مي تونم بگم اميدوارم اوضاع جوري بشه كه يه روز بتونم بهش بگم برگرد.
ياد شعري از سهراب افتادم كه يه مدت امضاي اهورا بود:
"بايد امشب بروم؛
بايد امشب چمداني را که به اندازه تنهايي من جا دارد، بردارم
و به جايي بروم که درختان اقاقي پيداست.
دورها آوايي ست که مرا مي خواند..."
سهرب سپهري |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 25 آبان 1385، ساعت 0:06 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
اين عكسي كه مدتها پيش يه بار اهورا رو تالار گذاشته بود. هر وقت مي بينمش، به ياد اهوراي دوست داشتني مي افتم:
|
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
قصه خدا روي زمين مجموع ارسالها: 9 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: |
 |
پنجشنبه 25 آبان 1385، ساعت 0:09 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
تو رو خدا ميشه بيخيال اين سنت حسنه ي(خداحافظي) بشين
احساساتمون کپک زد توي اين يه هفته |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 25 آبان 1385، ساعت 20:44 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| اهورا نوشته بود: |
ميگن تا سه نشه بازي نشه،
حکايت ما هم همينه،
فکر کنم اولين کسي که براي مدتي از تالار خداحافظي کرد (و اين سنت حسنه رو از خودش بجا گذاشت) اهورا بود. اون دفعه را دوست عزيزم mhaji خوب يادشه. دفعه دوم هم احتمالا مربوط ميشه به زماني که تالار بطور ناجوانمردانه يه مدتي از دست رفت و براي مدتي ازش دور بودم.
اما اين بار،
واقعا ميخوام برم و مطمئن هستم که ديگه هيچوقت به اين جمع نسبتا خوب برنخواهم گشت. البته شايد بشه گفت من مدت زياديه که عملا در تالار حضور فعالي ندارم و اين خودش باعث ميشه که رفتن من خيلي به چشم نياد، کسي هم ناراحت نشه، و ازطرفي با قهرکردن هاروارد يا تهديد غريب آشنا خيلي فرق داشته باشه.
...هرچند حال وهواي تالار ديگه مطلوب طبع منهم نيست و زمينه رفتنم رو مهيا کرده اما اين، همه دليلش نيست. اگر جو تالار رو نمي پذيرم، به دليل حضورم، نسبت به رسيدن به مطلوب مسئوليت دارم و از اونجايي که وقت زيادي براي اينکار ندارم، خوب راه روشنه.
اميدوارم تالار خوبي داشته باشيد و در کنارهم اوقات مفيدي رو تجربه کنيد.
از همه کساني که براي برپايي تالار زحمت کشيدن و دل سوزوندن، صميمانه تشکر مي کنم.
از تمام بچه هايي که جز در محيط مجازي تالار نمي تونستم باهاشون ارتباط داشته باشم، خداحافظي مي کنم،
خداحافظ اهورا
محسن
24/8/1385 |
موفق باشید |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 26 آبان 1385، ساعت 17:56 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| اهورا نوشته بود: |
ميگن تا سه نشه بازي نشه،
حکايت ما هم همينه،
اما اين بار،
واقعا ميخوام برم و مطمئن .......
خداحافظ اهورا
محسن
24/8/1385 |
از اهورا به خاطر نوشته هاي خوبش در مدت هاي طولاني در اينجا تشکر مي کنم.
راستش يه مدت طولاني بود که ديگه اهورا چيزي پست نمي کرد. اما بعد از اون يکباره ديدم که در روزهاي اخير اهورا دوباره توي تالار پيداش شد. اما فکر نمي کردم که بخواد براي هميشه بره.
اهورا يادته اون قديم قديما (دوشنبه Mar 08, 2004 8:14 pm ) يک بار يک پيغام خصوصي براي من فرستادي؟ يکي از نوشته هاي بلند من رو نقل قول کرده بودي و در مورد اون چند جمله نوشته بودي. نمي دونم من چرا يادم رفت در پاسخ پيام سپاسگزاري بفرستم. الان اگه براي بارهاي آخر اينجا رو مي خوني عذر خواهي و سپاسگزاري مي کنم.
اهورا پيروز و خوشحال و سلامت باشي.
|
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 27 آبان 1385، ساعت 10:41 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
اهورا از اون کاربرايي بود که من ارسالاشو واقعا دوست داشتم يه جورايي خيلي پخته و با متانت حرف ميزد.
به سلامت.
موفق و پيروز باشي.
من يکي که واقعا دلم واسه نوشته هات تنگ ميشه
خدا حافظ اهورا |
|
_________________ چرا نه در پي عزم ديار خود باشم
چرا نه خاک سر کوي يار خود باشم
غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 01 آذر 1385، ساعت 12:33 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
من نتونستم در مورد رفتنت چيزي بگم ...
هرچند اينجا دوستاي زيادي پيدا کردم ....
ولي تنها کسي از تالار رو که از نزديک ميشناختم تو بودي ...
ميدونم تو اينو نميخوني ... ولي اينجا برات مينويسم ... خداحافظ اهورا ... و دوستت دارم ...
اينم عکسي که خودم ازت گرفتم ....
تقديم به اونهايي که اهورا رو نديده بودند ...
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط علي بابا در تاريخ چهارشنبه 01 آذر 1385، ساعت 13:16 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 01 آذر 1385، ساعت 13:04 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
گريه ام گرفت چرا تا من اومدم اين طوري شده |
|
|
|