| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6319 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 24 آبان 1385، ساعت 1:48 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
با استفاده از مرورگر Torpark مي تونين براي هميشه و به راحتي از شر فيلترينگ راحت بشين.
براي كسب اطلاعات بيشتر به اينجا مراجعه كنيد.
ظاهراً نسخه هاي موجود با اينترنت ADSL مشكل دارن. با Dial-up بايد قاعدتاً درست كار كنه. تو شبكه دانشكده هم امتحان نكردم ببينم كار مي كنه يا نه. لطفاً نتايج تحقيقات ارزشمندتون رو در اختيار بقيه دوستان هم قرار بدين. ممنون. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 24 آبان 1385، ساعت 2:08 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
هر چيزي رو همينطوري الکي روي سيستمتون نصب نکنيد! به چه دليلي با adsl مشکل دارن؟ از پشت پروکسي تقريبا بعيده که کار کنه. ... |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2324 اعتبار کسب شده: 4473 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 24 آبان 1385، ساعت 2:15 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| هر چيزي رو همينطوري الکي روي سيستمتون نصب نکنيد! به چه دليلي با adsl مشکل دارن؟ از پشت پروکسي تقريبا بعيده که کار کنه. ... |
اول رو سیستم دانشگاه و بعد رو چند تا از سیستم های دوستان نصب میکنیم ، سپس یک یا دو هفته منتظر میشویم.اگر مشکلی نبید نصب در سیستم شخصی امکان پذیر خواهد بید |
|
_________________ همون بهتر که ساکت باشه این دل
جدا از این ضوابط باشه این دل
از این بدتر نشه رسوایی ما
که تنها تر نشه تنهایی ما...
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6319 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 24 آبان 1385، ساعت 2:25 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| هر چيزي رو همينطوري الکي روي سيستمتون نصب نکنيد! به چه دليلي با adsl مشکل دارن؟ از پشت پروکسي تقريبا بعيده که کار کنه. ... |
نرم افزار كاملاً معتبري هست. اطلاعات تكميلي در موردش تو سايت خودش و مخصوصاً در بخش Forum نوشته شده. من خودم روي ADSL امتحان كردم و جواب نداد. تو Forum هم نوشته جواب نمي ده و تو نسخه هاي بعد مشكلش رو برطرف مي كنن.
| نقل قول: |
Try Torpark; its small, portable, clean, open-source, free of spyware/adware, and free. |
|
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |