صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3325
اعتبار کسب شده: 4598
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 23 آبان 1385، ساعت 2:43
 1 سال و 9 ماه پيش

Omid نوشته بود:

................................................
................................................
religious beliefs. My ideas about "love", "women" and relationships changed forever too! Cool

4- At about age 28 when I re-started hunting and learned more and more about animals habits and nature in general, I reached a very clear and conflict-free state of mind! Very Happy My hunting experinces helped me learn more things about life than any book or religion or holy person! Now, I have a very clear view of things and no conflict with myself anymore! Long live hunting! Razz

[/ltr]

سبزه حرف نداره Applause Applause Applause

راجع به قرمزه Think Wink

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
قصه خدا روي زمين
مجموع ارسالها: 9
اعتبار کسب شده: 0
 1 سال و 9 ماه پيش

مدرنيته از نظر هر کس تعريفي داره نمي خواستم وارد بحث بشم اما دوست داشتم مدرنيته در ذهن يک زن با شرايط من هم اينجا تعريف بشه به عنوان پيام بازرگاني بپذيريدش...

به دو کودکم که نزاییدمشان
من مادر پست مدرنتان بودم

و شما در فاضلابهای بیمارستانی

همراه باند و سرنگ و خون

مدفون شدید

چه رویایی

کودکان بدون مادر

شیرینکهای من

هذیان

بعد از زاییدن دو پاره گوشت

بعد از زاییدن تکه تکه خون

من

مادر بدون کودک

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 991
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال سه‌شنبه 23 آبان 1385، ساعت 15:16
 1 سال و 9 ماه پيش

دوست خوبمان wp.ark به فازي بودن متغير هويت اشاره کرده بودند، اميد هم به متغير با زمان بودن شکل «تابع عضويت» آن.
يادم اومد که خودم خيلي وقت پيش توي اورکات چه جوري خودم را معرفي کرده بودم. هنوز هم هست مي تونيد ببينيد.

Who am i? A Fuzzy variable, with time-varying membership function!

اگه در مورد فازي سوالي داشتيد، مي تونيد از mhaji بپرسيد، چون ظاهراً اين ترم داره با فازي سر و کله مي زنه..

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 23 آبان 1385، ساعت 15:46
 1 سال و 9 ماه پيش

اين خانوم که خوب تونستن با زندگي مدرن و ارزشهاي سنتي کنار بيان و دچار بحران نشدن، احتمالاً با sedayedel نسبتي دارند.

Image

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
ارسال شنبه 27 آبان 1385، ساعت 22:09
 1 سال و 9 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
Definition 2
جامعه مدرن با صنعتی شدن و حرکت توسعه و فناوری تحقق یافته است و با آرمانها و آمال های دموکراسی ارتباط نزدیکی با مدرنیته است.
مدرنیته در اندیشه آن است که رابطه افراد با دیگران و جامعه شناسان را با ارتقای سطح فردگرایی ارگانیکی از نو شکل بدهد. بدین سان باید مدرنیته را ترکیبی از جامعه صنعتی ، سطح بالایی از شعور فردگرایی و آستانه بالای قدرت سیاسی و اجتماعی در پذیرش دموکراسی دانست . این شاخص های کیفی را می توان نمادی از جامعه مدرن نامید .
End of Definition

مدرنيته پديده اي است که در قرن هجدهم ميلادي در اروپا به وجود آمد، وگرنه اونا هم تا قرن هفدهم دانشمند سوزي داشتند و حکم اعدام گاليله را صادر مي کردند.
معروف هست که مي گن: «نياز مادر اختراع است». بسته به شرايط زندگي و حتي شرايط اقليمي اروپا ساکنان اونجا به تفکري به نام مدرنيته رسيدند ولي ما بنا به شرايط خودمون همچين تفکري را نداشتيم و الان هر چه از مدرنيته بگوييم وامدار غرب هستيم.
و مشلکي که هست، تطبيق دادن خواسته هايي است که در زندگي مدرن براي ما پيش مياد با سنتها و ريشه هايمان است.

ببخشيد كه دير وارد جمع شدم. راستش تا الان وقت نكرده بودم يكبار همه يا بخش مهمي از پستهاي شما رو بخونم.

راستش من با اين تعريف از مدرن و مدرنيته يه كم مشكل دارم.
اگر مدرنيته يعني ابزار جديد، اينكه در طول تاريخ بوده و تازگي ندارد. مثلا زماني اختراع و استفاده از چرخ تحولي بزرگ به حساب مي‌آمد. اما اسم اون مدرنيته نيست. ساخت ابزارهاي جديد و ايجاد صنايع و كارگاههاي جديد هم در طول تاريخ سابقه طولاني دارد. مثلا زماني كارگاه آهنگري وجود نداشته.
اگر مدرنيته يعني دموكراسي كه از زمان ارسطو بوده. حتي در صدر اسلام هم نمونه‌هاي زيادي هست. بارزترينش خلافت حضرت علي (ع) بعد از عثمان به اصرار مردمه.
اگر اومانيسم يا ماترياليسم رو مدرن مي‌دونيد، بازهم بايد بگم كه اينها هم در طول تاريخ سابقه طولاني دارند. مقدمه و پاورقي مقاله اول از اصول فلسفه و روش رئاليسم استاد مطهري اين سير تاريخي رو خيلي خوب شرح داده.

حالا اين مدرن بودن با تعريف بالاي شما از چه زماني شروع مي‌شود و چرا اسمش مدرن شده، سوالي است كه من از شما دارم. Think

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 28 آبان 1385، ساعت 17:10
 1 سال و 9 ماه پيش

Modernism is a trend of thought which affirms the power of human beings to make, improve and reshape their environment, with the aid of scientific knowledge, technology and practical experimentation. The term covers a variety of political, cultural and artistic movements rooted in the changes in Western society at the end of the 19th century and beginning of the 20th century. Broadly, modernism describes a series of progressive cultural movements in art and architecture, music, literature and the applied arts which emerged in the decades before 1914. Embracing change and the present, modernism encompasses the works of artists, thinkers, writers and designers who rebelled against late 19th century academic and historicist traditions, and confronted the new economic, social and political aspects of the emerging modern world.

In the search for continual improvement that characterizes modernism, individual modern movements often disclaim the authenticity of other modern movements over issues such as the relative importance of objectivity and subjectivity, simplicity versus complexity, high versus low and other perceived dichotomies. The reconciliation of apparent opposites has then given rise to additional modernist forms.

Some divide the 20th century into modern and postmodern periods, whereas others see them as two parts of the same movement.

1
1
0
Tylerآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 16 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 92
ارسال دوشنبه 29 آبان 1385، ساعت 9:52
 1 سال و 9 ماه پيش

نقل قول:

مشلکي که هست، تطبيق دادن خواسته هايي است که در زندگي مدرن براي ما پيش مياد با سنتها و ريشه هايمان است.

یکی از مشکلات ما در ایران تفاوت مفهوم انسان در فرهنگ و دین ما با بقیه دنیاست. مادامی که جایگاه انسان در سیستم اعتقادی و فکری ما به جایگاهی که در غرب (منهای غرب برده داری) برای اون قائلند دست پیدا نکنه همواره با چنین تناقضاتی مواجه خواهیم بود.
نمود این تناقضات رو در چند مثال خیلی جالب فرمودید، مثالهای دیگری هم میشه براش ذکر کرد مثل مساله حقوق بشر، مجازاتها، حقوق زنان، آزادی و ... که همیشه دیدید که اختلاف نظر اساسی بین این مفاهیم میان ما و غرب وجود داره.

اما سوالی که می تونیم از خودمون بپرسیم اینه که: شما که خودتون رو مدرن می دونید با این تناقضات چه خواهید کرد؟ آیا هم جانب اعتقادات سنتی خودتون رو نگه می دارید و یکی هم به میخ می زنید؟ یا نه کاملا خلاف سنت عمل می کنید؟ آیا اصلا می توانید یا می شود خلاف سنت عمل کرد؟ مانعی که سر راه می بینید چیست؟ چرا تفکر مدرن در زندگی ما رسوخ نمی کند؟

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 29 آبان 1385، ساعت 19:12
 1 سال و 9 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
Modernism is a trend of thought which affirms the power of human beings to make, improve and reshape their environment, with the aid of scientific knowledge, technology and practical experimentation. The term covers a variety of political, cultural and artistic movements rooted in the changes in Western society at the end of the 19th century and beginning of the 20th century. Broadly, modernism describes a series of progressive cultural movements in art and architecture, music, literature and the applied arts which emerged in the decades before 1914. Embracing change and the present, modernism encompasses the works of artists, thinkers, writers and designers who rebelled against late 19th century academic and historicist traditions, and confronted the new economic, social and political aspects of the emerging modern world.

In the search for continual improvement that characterizes modernism, individual modern movements often disclaim the authenticity of other modern movements over issues such as the relative importance of objectivity and subjectivity, simplicity versus complexity, high versus low and other perceived dichotomies. The reconciliation of apparent opposites has then given rise to additional modernist forms.

Some divide the 20th century into modern and postmodern periods, whereas others see them as two parts of the same movement.

اين هم كه همونه!
سوال من اينه كه اصلا مدرني بوجود آمده؟ چون مثالهايي كه در بالا زده بودي همه‌اش در طول تاريخ بطور طبيعي بوده!

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 30 آبان 1385، ساعت 15:21
 1 سال و 9 ماه پيش

عبود نوشته بود:

اين هم كه همونه!
سوال من اينه كه اصلا مدرني بوجود آمده؟ چون مثالهايي كه در بالا زده بودي همه‌اش در طول تاريخ بطور طبيعي بوده!

صد البته که بطور طبيعي بوجود آمده، و در شرايط آزمايشگاهي بوجود نيامده. همچنين نبايد انتظار داشته باشيم که مدرنيسم گياهي باشد که در اوايل قرن بيستم از خاک آمريکا و اروپا روييده. مدرنيسم تنها ناميست که به مجموعه اين مفاهيم نسبت داده مي شود.

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 30 آبان 1385، ساعت 18:11
 1 سال و 9 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
عبود نوشته بود:

اين هم كه همونه!

صد البته که بطور طبيعي بوجود آمده، و در شرايط آزمايشگاهي بوجود نيامده. همچنين نبايد انتظار داشته باشيم که مدرنيسم گياهي باشد که در اوايل قرن بيستم از خاک آمريکا و اروپا روييده. مدرنيسم تنها ناميست که به مجموعه اين مفاهيم نسبت داده مي شود.

يعني منظورت اينه كه هر وقت در طول تاريخ چيزي كشف يا اختراع شده، اسمش مدرنيته هست و هر چيزي كه قبل از اون بوده اسمش سنته؟ خب اين تقسيم‌بندي به چه درد مي‌خوره؟ Think حالا چكار كنيم؟ Think

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 30 آبان 1385، ساعت 18:48
 1 سال و 9 ماه پيش

عبود نوشته بود:
بچه برقي 78 نوشته بود:
عبود نوشته بود:

اين هم كه همونه!

يعني منظورت اينه كه هر وقت در طول تاريخ چيزي كشف يا اختراع شده، اسمش مدرنيته هست و هر چيزي كه قبل از اون بوده اسمش سنته؟ خب اين تقسيم‌بندي به چه درد مي‌خوره؟ Think حالا چكار كنيم؟ Think

با کلمات بازي کنيم و به هم گير بديم، همين Cool

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3096
ارسال سه‌شنبه 30 آبان 1385، ساعت 20:51
 1 سال و 9 ماه پيش

Abood jan, there is a "common underestanding" of the world "modernism" in the context of studying cultures which is what Bache Bargi explained (and I am sure you know this exactly). Whether this name is the best name for the phenomenon it descibers is not the subject of discussion here. So, please stop playing with the words and make actual contributions to the discussion if you like. thanks! Wink

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 01 آذر 1385، ساعت 21:00
 1 سال و 9 ماه پيش

Omid نوشته بود:
Abood jan, there is a "common underestanding" of the world "modernism" in the context of studying cultures which is what Bache Bargi explained (and I am sure you know this exactly). Whether this name is the best name for the phenomenon it descibers is not the subject of discussion here. So, please stop playing with the words and make actual contributions to the discussion if you like. thanks! Wink

حرفي نيست جوون،‌ من اول خواستم بفهمم كه آيا معناي كلمه رو درست متوجه شده‌ام يا نه! بعدش پرسيدم "خب حالا چكار كنيم؟" همين! اينكه ناراحتي نداره! چرا ميزني؟ Crying or Very sad Brick wall
من هم متشكرم Anxious

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3325
اعتبار کسب شده: 4598
ارسال پنجشنبه 02 آذر 1385، ساعت 0:18
 1 سال و 9 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
اين خانوم که خوب تونستن با زندگي مدرن و ارزشهاي سنتي کنار بيان و دچار بحران نشدن، احتمالاً با sedayedel نسبتي دارند.

Exactly Bache Barghi jaan
She is one my central influence Razz
She is talking to God
God is a man since he creates all heavenly Hoories just for you guys
So I'm sure He likes the way she dress up for him Razz

Don't you think so Wink

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 07 آذر 1385، ساعت 19:13
 1 سال و 9 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
با سلام خدمت دوستان عزيز!

يکي مسائل اساسي و ريشه اي که من فکر مي کنم به نوعي تمامي بحثهاي امروز جامعه امروز ما و الطبع بحثهاي تالار ما از اون ناشي ميشه، مسائله هويت و مشکلاتي هست که با ورود به دنياي مدرن ما با اون مواجه مي شيم.
از همه دوستان عزيز «غريب آشنا»، «هاروارد» و «عبود» (نمايندگان هويت اسلامي) و از طرفي از استاد ارجمند pw.ark (نماينده هويت ايراني) و همچنين دوستان عزيزم «Omid»، «sedayedel» و «mahji» (به عنوان نمايندگان هويت مدرن» دعوت مي کنم در اين بحث شرکت کنند. همچنين ديگر دوستان هم از نظرات خود ما را بهره مند سازند.

با سپاس
بچه برقي 78

خب فهميديم مدرنيته چيه. حالا سوال چيه و راجع به چي بحث كنيم؟ Think

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است بحران شوهر
1
پاسخها: 57 بیننده: 3245 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است بحران بي شوهري
2
پاسخها: 1 بیننده: 201 نویسنده: ice.plus
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است حرفهاي گنده تر از دهن!
1
پاسخها: 17 بیننده: 532 نویسنده: سيب
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است انگليس!
1
پاسخها: 10 بیننده: 285 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید