| نویسنده |
پیغام |
جنگجو  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 16 آبان 1385 مجموع ارسالها: 13 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 17 آبان 1385، ساعت 17:03 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
بچه که بودیم دلمون واسه اسباب بازیهامون تنگ می شد
بزرگتر که شدیم دلمون واسه مامان بابامون تنگ می شد
بزرگتر که شدیم به مدرسه رفتیم دلمون واسه همکلاسهامون تنگ می شد
بزرگتر که شدیم به دانشگاه رفتیم دلمون واسه دوستامون تنگ می شد
بزرگتر که شدیم ازدواج کردیم دلمون واسه همسرمون تنگ می شد
و بعد که بزرگتر میشیم و میریم توي زندگی دیگه هیچی
حالا فقط گاهی دلم واسه خودم تنگ میشه انگار مدتهاست که ندیدمش .
من این تاپیک رو ایجاد کردم برای همه کسانی که دلشون برای خودشون تنگ شده ولی اسارت زندگی اجازه نمیده به خودشون سری بزنن. در اینجا میتونید هرچی میخاین برای خودتون پست بزنید و هرچی دلتون می خواد بدون تعارف به خودتون بگید .شاید این وسط یکی پیدا شدو تونست ما رو دوباره به خودمون برگردونه. |
|
_________________ قدمم مسافت را در كوچه ها لگد مال مي كند... جهنم درونم رااما چاره چيست؟
نفرين شوي نفرين کدام هوفمان دوزخ تبار ترا آفريد اي...
|
|
|
|
|
 |
جنگجو  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 16 آبان 1385 مجموع ارسالها: 13 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 17 آبان 1385، ساعت 17:10 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
اولین مطلب رو هم خودم بهش میگم:
یکی نیست به این جنگجو بگه آهای یواش... بذار برسی ، هنوز نیومده رفتی برای خودت تاپیک ایجاد کردی و پست می زنی
بذار اول ببینیم چه کاره ای؟؟ |
|
_________________ قدمم مسافت را در كوچه ها لگد مال مي كند... جهنم درونم رااما چاره چيست؟
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1886 اعتبار کسب شده: 4945 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 17 آبان 1385، ساعت 17:13 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
جنگجو  زبون بسته!
 |
چهارشنبه 17 آبان 1385، ساعت 17:38 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 17 آبان 1385، ساعت 18:03 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
سلام خوش اومدي جنگجو.
با خودم :
سلام . کجايي؟ نميدانم تو من را گم کردي يا من تو را ؟ نميدانم تو بودي که من را ول کردي يا من تو را ؟ نميدانم تو دلت واسه من گرفته يا من واسه تو ؟ اما خيلي وقته از هم جدائيم !!! کي ميخواي برگردي ؟ يا شايد هم من بايد برگردم ؟ مشکل از کجا بود ؟ چرا ؟ نمي دونم !!! |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
جنگجو  زبون بسته!
 |
چهارشنبه 17 آبان 1385، ساعت 18:26 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
آدم همیشه دنبال خودش میگرده!!!
میدونین چرا آدما عاشق میشن ؟ چون فکر میکنن معشوقشون همونیه که دنبالش میگشتن فکر می کنن خودشونو پیدا کردن . حالا اگر بهش برسند که خوب زود می فهمن اشتباه کردن ولی اگه بهش نرسند خدا میدونه کی چی بر سرشون میاد..
تا آینه رفتم ... که بگیرم خبر از خود ****** دیدم که در آن آینه هم جز تو کسی نیست .
من در پی خویشم ، به تو برمیخورم اما ****** در تو شده ام گم ، به من دسترسی نیست.
بعضی از اونهایی که ادعای خدا و پیغمبری دارند فکر میکنن که خود اصلیشون رو که همون خداست پیدا کردن. اما چون نمی تونن درکش کنن یعنی ظرفیتشو ندارن به خرافات میافتن.
اما من فکر میکنم که وجود انسان همونیه که موقع تولد زاییده شد و ماها به مرور با بزرگ شدن خودمون اونو گم کردیم و از دست دادیم. حالا خیلی ها فراموشش میکنن و راحت زندگی میکنن و بعضیها هم هی دنبالش میگردن و زجر میکشن.
شما از کدومشونید ؟؟؟ با فراموشی زندگی می کنید یا هوشياري یا هیچکدام؟
ميتوان همچون عروسکهاي کوکي بود
با دو چشم شيشه اي دنياي خود را ديد
ميتوان در جعبهاي ماهوت
با تني انباشته از کاه
سالها در لابلاي تور و پولک خفت
ميتوان با هر فشار هرزهي دستي
بي سبب فرياد کرد و گفت:
“آه، من بسيار خوشبختم!“
فروغ فرخزاد |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 17 آبان 1385، ساعت 18:38 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| جنگجو نوشته بود: |
آدم همیشه دنبال خودش میگرده!!!
میدونین چرا آدما عاشق میشن ؟ چون فکر میکنن معشوقشون همونیه که دنبالش میگشتن فکر می کنن خودشونو پیدا کردن . |
فکر ميکنم اشتباه ميکني انسان عاشق کمال است و ميخواهد به کمال برسد و اين کمال را در معشوق ميجويد و زماني که فهميد اشتباه کرده نا اميد ميشه .
به همين خاطر هم عشق تنها در مورد خدا مفهوم پيدا ميکنه و بقيه احساسات را به دوست داشتن ميشه تعبير کرد . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
جنگجو  زبون بسته!
 |
چهارشنبه 17 آبان 1385، ساعت 18:58 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
با تشکر از هاروارد
درسته حق با توست. ولی مسئله بر سر همین کماله واقعا مفهوم این کمال چیه که آدم می خواد بهش برسه!!!
و مسئله دیگه اینکه مفهوم این عشق که تو میگی چیه ؟ چه فرقی با دوست داشتن میکنه؟
خدایا ...
به هر که دوست می داری بیاموز که:
عشق از زندگی کردن بهتر است
و به هرکه دوست تر می داری بچشان که:
دوست داشتن از عشق برتر است
دکتر علی شریعتی |
|
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 17 آبان 1385، ساعت 22:44 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
من بعضي وقتا دلم براي خودم ميسوزه بعضي وقتا دلم ميخواد خودمو بوس کنم |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1265 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 18 آبان 1385، ساعت 2:10 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
امروز دلم تنگ شد ! دلم براي خودم که کنار دوستام بودم تووو تالار تنگ شد...دلم براي همه کسايي که دوباره منو ساخته بودن که دلم براش تنگ بشه تنگ شد... اين شد که برگشتم! به همين راحتي... |
|
_________________ مه اديان و بيشترِ آيينها به شيشهي پنجره ميمانند : راستي را از پسِ آنها ميبينيم، ولي ميان ما و راستي حائل ميشوند و ما را از آن دور ميدارند. جبرانخليلجبران
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3165 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 آبان 1385، ساعت 2:15 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 آبان 1385، ساعت 2:20 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
زندگي شيرين ميشود!
به همين راحتي |
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1265 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 18 آبان 1385، ساعت 2:42 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 آبان 1385، ساعت 9:04 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| pantea نوشته بود: |
مرسي( اميد و مهدي)* (جونم )!
...
|
من هم ازت متشکرم پانته آ
چون تو از اميد و من regular expression ساختي
حتي قشنگ تر ميشد اگه به جاي * (i.e. صفر يا بيشتر)، از + (i.e. يک يا بيشتر) استفاده کرده بودي |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3364 اعتبار کسب شده: 3738 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 18 آبان 1385، ساعت 9:21 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|