| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 آبان 1385، ساعت 4:00 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
به دلائل مختلفي بد نيست يه خورده از من انتقاد کنيد. يک دليل نظرسنجي انتخاب "ادمين خوبه" هست که من مجبورم براي جلب آراي کاربران هميشه در صحنه هم که شده يه کم انتقاد پذير باشم! دليل ديگه اينه که بعضي وقتها ممکنه به اشتباه از دستم ناراحت شده باشيد و خب وقتي اينجا يه کمي ازم بد بگيد، هم خودتون آروم ميشيد هم يحتمل من ميتونم يخده از خودم دفاع کنم. دليل ديگه (که از همه مهمتره) اينه که اينطوري من ميتونم بهتر در مورد خودم و رفتارهاي نادرستم اطلاعات کسب کنم. يه دليل هم اينه که وقتي ميبينم بعضيها از دست من حرصشون دراومده، کيفور ميشم! مثلا همين وحيد خودمون! اينقده حال ميده آدم پستاي وحيد رو سانسور کنه! آخرين دليلش هم اينه که به زودي قصد دارم دور جديدي از گير دادنها رو شروع کنم که مطمئنا نياز به سنجش هواي تالار داره! خلاصه فرصت رو از دست نديد که از اين اتفاقها کم ميفته! يه خواهش کوچيک هم دارم، اون گيراي خيلي خفنتون رو پي ام کنيد! مرسيشکريم! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 آبان 1385، ساعت 11:09 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
خوب پس من هم بايد بيشتر براي تالار وقت بذارم!
حيف که من ادمين نيستم وگرنه با پررويي تمام پست هاي احسان رو سانسور مي کردم! البته فکر نمي کنم بشه ولي خوب پست هاي طرفدارهاشو که مي تونم! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2354 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 آبان 1385، ساعت 17:10 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 675 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 16 آبان 1385، ساعت 18:23 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
امضاتون آدمو تحريک ميکنه |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2125 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 آبان 1385، ساعت 19:13 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
دروود
تو فکر ميکني علامه دهري.... در ضمن خيلي وقتها توشته هات رو خوندم
از قدرتي که به عنوان مسول داري سو استفاده ميکني....
قبلا هم تجربه چنين مواردي رو داشتم ...البته چون خيلي احساساتي هستم×
اون موقع تقريبا پا به فرا گذاشتم..چون حوصله ادم از خود راضي رو ندارم...
مگر رعيس اداره ام باشه...تا بتونم باش کنار بيام....و الا جنگ و جدل در اينترنت مخصوصا
اين نوعش که تو بهش علاقه مندي....کار بي هوده اي..و هيچ نتيجه اي نميده....
مخصوصا اين نوعش که تو بهش علاقه مندي......
اميد وارم اون مربعي که تو امضات وجود داره ..بخوره پس کلت ....تا يه ذره ..دنياي اطرافت
رو بشناسي..يا لا اقل ..بهتر بشناسي....
نکته : دنياي براي ادم هاي احساسي..جاي واقعا زجر اوريه
|
|
|
|
|
|
|
 |
snoopy  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 246 اعتبار کسب شده: 104 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 17 آبان 1385، ساعت 3:36 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
سلام اين چه وضعشه احسان چرا من تا الان بيدارم
اصلا تو چجوري تونستي آز مدار 1 پاس کني
من خيلي دوست دارم بهت گير ولي .... دوست دارم احسان |
|
_________________ \
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 17 آبان 1385، ساعت 12:01 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
احسان فقط نوشت و رفت! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 آبان 1385، ساعت 1:41 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| حامد نوشته بود: |
| احسان فقط نوشت و رفت! |
زنده ام و ميخونم به خدا! اين ديگه از اون گيرا بودها! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
رايکا  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 11 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 616 اعتبار کسب شده: 524 محل سکونت: دراعماق درياي عشق .... سن: 21 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 18 آبان 1385، ساعت 3:18 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3388 اعتبار کسب شده: 3447 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 آبان 1385، ساعت 9:32 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
وا! چه چيا! قرار شد اينا رو برام پي ام کنيد! در هر صورت براي اينکه فکر نکنيد بي جنبه ام گذاشتم يه مدت بمونه تا بقيه هم بخونن، براي اينکه فکر نکنيد بلد نيستم از قدرتم سوء استفاده کنم، سانسورش کردم و براي اينکه بقيه فکر نکنن کينه اي هستم، مقابله به مثل نکردم!
___
سانسور توسط احسان |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 318 اعتبار کسب شده: 1150 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 29 آبان 1385، ساعت 21:34 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| به دلائل مختلفي بد نيست يه خورده از من انتقاد کنيد. يک دليل نظرسنجي انتخاب "ادمين خوبه" هست که من مجبورم براي جلب آراي کاربران هميشه در صحنه هم که شده يه کم انتقاد پذير باشم! دليل ديگه اينه که بعضي وقتها ممکنه به اشتباه از دستم ناراحت شده باشيد و خب وقتي اينجا يه کمي ازم بد بگيد، هم خودتون آروم ميشيد هم يحتمل من ميتونم يخده از خودم دفاع کنم. دليل ديگه (که از همه مهمتره) اينه که اينطوري من ميتونم بهتر در مورد خودم و رفتارهاي نادرستم اطلاعات کسب کنم. يه دليل هم اينه که وقتي ميبينم بعضيها از دست من حرصشون دراومده، کيفور ميشم! مثلا همين وحيد خودمون! اينقده حال ميده آدم پستاي وحيد رو سانسور کنه! آخرين دليلش هم اينه که به زودي قصد دارم دور جديدي از گير دادنها رو شروع کنم که مطمئنا نياز به سنجش هواي تالار داره! خلاصه فرصت رو از دست نديد که از اين اتفاقها کم ميفته! يه خواهش کوچيک هم دارم، اون گيراي خيلي خفنتون رو پي ام کنيد! مرسيشکريم! |
خوب سلام عزيزان اميدوارم که حالتون خوب باشد . آقا احسان بچه ي فعال و خوب و زحمت کشي هست براي اين سايت . اگه خودش هم بخواد به خودش گير بده من حال خودشم مي گيرم چه بر سه به بقيه . در يه کلام ........................ |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 30 آبان 1385، ساعت 1:25 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
زيادی خوبی احسان
معنی نداره يه آدم اينقدر بفهمه, يه آدم اينقدر اخلاقش stable باشه
يه آدم اينقدر صبر داشته باشه
واقعاً که |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 106 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 30 آبان 1385، ساعت 15:21 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
جاي گير دادني نداري فقط به من خيلي ميگيري و لجمو در مياري خوب تو رقص دو نفره بلد نيستي به من چه جواد جون |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 329 اعتبار کسب شده: 982 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 30 آبان 1385، ساعت 16:07 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
احسان خيلي خشکه
ادمين هاي ديگه خيلي نرمترند
سختگيره
خيلي سختگيره
البته مي دونم نمي خوني
يا اگه بخوني اثري نداره
اما از ما گفتن بود واز شما نشنيدن |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2125 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 30 آبان 1385، ساعت 18:02 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|