| نویسنده |
پیغام |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
شنبه 02 تير 1386، ساعت 22:33 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
من احسانو نمي شناسم والا .هيچ خصوصيت خاصي هم از خودش نشون نداده.ولي اين که نوشته بودي"چه چيا!"اينو از کجا ياد گرفتي؟؟؟؟!!!آخه يکي از دوستاي من اينو مي گه من جاي ديگه نشنيده بودم! |
|
|
|
|
|
|
 |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 0:23 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| hunger نوشته بود: |
| من احسانو نمي شناسم والا .هيچ خصوصيت خاصي هم از خودش نشون نداده.ولي اين که نوشته بودي"چه چيا!"اينو از کجا ياد گرفتي؟؟؟؟!!!آخه يکي از دوستاي من اينو مي گه من جاي ديگه نشنيده بودم! |
اگه منظورت "ووي چه چيا؟!" هست که مگه شومو ناصر آقو نديدي؟! يعني نميشناسيش؟!
با لحجه شيرين شيرازي بخونين... |
|
_________________ باور کردني نيست....
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 7:09 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 10:23 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
ناصر آقو يه شخصيت افسانه اي شيرازيه...
مورخان زمان ناصر آقورو همزمان با رستم ميدونن...
چند سال پيش يه برنامه از شبکه فارس پخش ميشد که يه شخصيت داشت به اسم ناصر آقو با لحجه شيرين شيرازي...
شروع کارش هم به خوندن ترانه ناصر اقو شروع شد(همزمان با ترانه مرحوم عبدالهي همون ناصريا)
الانم هنوز تو شبکه فارس به اجراي برنامه هاي خنک خودش ادامه ميده.من جمله برنامه جذاب "صندلي ولرم"... |
|
_________________ باور کردني نيست....
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |