| نویسنده |
پیغام |
رايکا  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 11 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 616 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دراعماق درياي عشق .... سن: 21 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 15 آبان 1385، ساعت 9:05 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سلام ...
راستش براي همه چيز بهترين داشتيم به جز...
بهترين ادمين تالار...
بله همه ي ادمين هاي نارنجي پوش تالار که اگه نبودن خدا مي دونه چه بر سر تالار ميومد...
حالا نوبت شماست که قدر داني خودتون رو نشون بدين...و بگين که چه قدر دوسشون دارين...
پس.... |
|
_________________ هيچ فکر نمي کردم...
که روزي وقتي افتاب خودش را روي بام خيال تو پهن مي کند
عشق من را برنزه ببيني
اگر مي دانستم...
کرم ضد افتاب بوسه به تو هديه مي کردم...
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 15 آبان 1385، ساعت 10:02 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| رايکا نوشته بود: |
حالا نوبت شماست که قدر داني خودتون رو نشون بدين...و بگين که چه قدر دوسشون دارين...
پس.... |
من رو به ياد سخنرانيهاي دم نوروز ناظم مدرسه سر صف صبحگاه، درباره عيدي باباي مدرسه ميندازه! |
|
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 15 آبان 1385، ساعت 11:51 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| رايکا نوشته بود: |
سلام ...
راستش براي همه چيز بهترين داشتيم به جز...
بهترين ادمين تالار...
بله همه ي ادمين هاي نارنجي پوش تالار که اگه نبودن خدا مي دونه چه بر سر تالار ميومد...
پس.... |
به نظر من بهتره تيم سبز پوشان رو هم مورد لطف قرار بديم.
منظورم ادمينهاي سبز پوش بعضي تالار ها هستند که شبها که ما خواب هستيم آنها در تلاشند تا آسايش ما را فراهم کنند .
خداوندا ، به آنها عمر طويل عطا بفرما . |
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 15 آبان 1385، ساعت 21:52 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3386 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 15 آبان 1385، ساعت 22:43 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
نمیدونم به کدومشون رای بدم همشون نسبت به من لطف داشتن و همگی به موقع حالم رو گرفتن به هر حال به یکیشون رای دادم که به چند دلیل نمیگم و نخواهم گفت |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
mammad  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 25 بهمن 1384 مجموع ارسالها: 314 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 15 آبان 1385، ساعت 22:52 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9586 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 آبان 1385، ساعت 3:57 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
يار دبستانيم! امروز را درياب که شايد فردا دير باشد! بپاخيزيد که تالار امروز براي فرار از خطر اختناق و سرکوب و جلوگيري از استيلاي چکمه پوشان به آراء شما نياز دارد! شکي نيست که حرکت خودجوش شما همواره پشتيبان و ياريگر اينجانب بوده و من با اقتدار اول خواهم شد. همچنين براي اينکه بقيه ببينن از اون يک نفري که به من راي داده تشکر ميکنم!!! اگر 30 شيرکاربر مثل تو داشتم حتما اول ميشدم! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 آبان 1385، ساعت 10:21 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
انتخاب سختي بود حداقل بين احسان و غريب آشنا و سياسفيد سخت تر اما بالاخره به غريب آشنا راي دادم اميدوارم سياسفيد ناراحت نشده باشه |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2149 اعتبار کسب شده: 3405 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 16 آبان 1385، ساعت 14:54 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1002 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 آبان 1385، ساعت 15:28 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
وقتي قرار باشه بهترين ادمين فروم انتخاب بشه، راي ندادن به «بنيانگذار فروم» بي انصافي محض است.
گرچه «مسافر کوير» و «mhaji» هم حزبي هاي عزيز را هم از صميم قلب دوست دارم. اما هيچکس به اندازه احسان براي اين فروم زحمت نکشيده.
درسته خيلي وقت نيست، عضو شدم. اما چهار سال پيش که سايت رو سرور CSE بود و احسان مثل شير با تاجبخش (اگه اسمش همين باشه؟) مي جنگيد يادمه. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 آبان 1385، ساعت 16:31 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| درسته خيلي وقت نيست، عضو شدم. اما چهار سال پيش که سايت رو سرور CSE بود و احسان مثل شير با تاجبخش (اگه اسمش همين باشه؟) مي جنگيد يادمه. |
هيچ وقت جنگي در كار نبوده. اختلاف عقايد و سلايق وجود داره؛ اما دشمني در كار نيست. آقاي مهندس تاجبخش براي همه ما قابل احترام هستن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1002 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 آبان 1385، ساعت 16:48 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| درسته خيلي وقت نيست، عضو شدم. اما چهار سال پيش که سايت رو سرور CSE بود و احسان مثل شير با تاجبخش (اگه اسمش همين باشه؟) مي جنگيد يادمه. |
هيچ وقت جنگي در كار نبوده. اختلاف عقايد و سلايق وجود داره؛ اما دشمني در كار نيست. آقاي مهندس تاجبخش براي همه ما قابل احترام هستن. |
من بنده خدا را نمي شناسم، حتي اسمش هم شانسي يادمه! تنها چيزي که ازش مي دونم اين بود که سرباز فراري بود و احسان را بخاطر همين فروم خيلي اذيت کرد. همچين آدمي در نظر من يه نقش منفي فيلم هست که نميشه باهاش کنار اومد.
چهار سال پيش بعضي ها! فقط درس مي خوندن و شاگرد اول بودن، فقط يه احسان بود که سر بي درد خودش را با ساختن اين فروم و چيزاي ديگه به درد مي آورد. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2170 اعتبار کسب شده: 4258 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 آبان 1385، ساعت 19:59 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
دروود
وارد اتاق راي گيري ميشم.....
واي چقدر شلوغه....اقا و خانم کنار هم ايستادن..براي راي دادن
نميدونم چه بلا هايي بر سر اين تکه کاغذهاي بي زبون خواهد امد....
احتمالا زنده به گور بشن.....يا برن تو کوره شخصيت سوزي...
از نامزد شماره 1 اصلا خوشم نمياد ....اصلا و ابدا....کل قدرتم هم همين يک تکه کاغذه
حالا چکار کنم ؟؟؟ حالم داره بد ميشه.....ميدونم که راي مياره.....از خفقان اين فضا
ضربان قلبم نا به هنجار شده.....احتياج به هواي تازه دارم....
انتخابات سالم و ازاد ....رو در هيچ جاي دنيا قبول ندارم..... مخصوصا در مافيايي
به نام جمهوريه اسلامي....(( بحث سياسي ممنوع))
حالا چکار کنم....احتمال ميدم ..با دست هايي که تو کاره.....يک بي لياقت راي بياره
اما نمتونم جلوشو بگيرم.....با بي ميلي تمام راي ميدم ....
فقط براي اينکه نام کاربريم ..مهر بخوره.....
اگر نامزد شماره يک راي بياره ...نفت سياه خام بد بو مياد تو کاسه بشقاب سرصفره مردم....
با هزار جور دوز و کلک و بي فکري محض ..ترافيک از خيابان ها به بانک ها منتقل ميشه....
انرژيه پسته اي ..حق مثلم ما ميشه......و از همه بد تر سر زمين موعود ...
از نقشه جهان برداشته ميشه..... هر ماه 4 وزير عوض به در ميشن
|
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3326 اعتبار کسب شده: 4427 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 17 آبان 1385، ساعت 1:15 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 343 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 17 آبان 1385، ساعت 21:54 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|