ای روشنفکرها, اصلاحطلبان حکومتی، ای طرفداران خودباخته و بعضا خوره فیلمهای سانتیمانتال کیشلوفسکی، ای خوانندگان کتب افیونی، ای کسانی که فکر میکنید با ۴ سال پروژههای کشکی رو از این و اون کش رفتن و لیسانس مهندسی گرفتن سوراخی از سوراخهای آستین استعمار آمریکا رو پرکردید.
این مانیفست را داشته باشید:
(۱) هر عقیده ای فقط برای مدتی و برای اشخاص خاصی معتبر است.
(۲) کسانیکه با شدت و حرارت از عقاید حتی درست خود دفاع میکنند از عقدههای فروخورده روانی رنج میبرند.
(۳) تمدن و فرهنگ چین قدیمیترین فرهنگ دنیاست.
(۴) باقر و نیچه پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.
(۵) مسخره شدن به خاطر عقاید احمقانه طبیعی است به گیرندههای خود دست نزنید.
(۶) عقاید هر کس به درد خودش میخورد.
(۷) اگر آدم نیستید لااقل آدمها را نصیحت نکنید.
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
اميد شنيدي ميگن 80% شوخي جديه؟! خودمونيم نکاتت زياد دور از واقعيتم نيستش! (در مورد عقايد و ... )
قضيه باقر چيه؟!!
نظرت در مورد فيلماي اکشن چيه؟ من هميشه آرزو مي کردم جزو نقشاي اول اينجور فيلما بودم!
_________________ مه اديان و بيشترِ آيينها به شيشهي پنجره ميمانند : راستي را از پسِ آنها ميبينيم، ولي ميان ما و راستي حائل ميشوند و ما را از آن دور ميدارند. جبرانخليلجبران
به سلامتي علامه Omid هم پا جاي پاي متقديمين گذاشتند و به پيروي از سنت حسنه مارکس !! و با الهام از اکبر گنجي!!!* و با استفاده از ادبيات ما کامپيوتري ها (نسخه 2.1) ، مانيفست خود رو ارائه (cut و paste) کردند
omid ما منتظر سومي هستيم، هيچ جا نمي ريم همين جا هستيم
-------
* رجوع شود به مانيفست دوم جمهوري خواهي !!! از گنجي
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید