| نویسنده |
پیغام |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1974 اعتبار کسب شده: 8568 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 11:22 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
از خونه زد بيرون! اعصابش بد جوري خورد شده بود؛ همش تقصير..... |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 11:29 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
بي خيال بابا ادامه بديد! عجب پستي گذاشتي زهره خانوم! 100 تا اي ول با 200 تا اي ول با يه مهر 1300 آفرين |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط حامد در تاريخ يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 11:32 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 11:30 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| sunson نوشته بود: |
| از خونه زد بيرون! اعصابش بد جوري خورد شده بود؛ همش تقصير..... |
چي شد ؟ اين ادامه کدوم بود ؟ داستان با اول شخص شروع شد چي شد که به سوم شخص انجاميد ؟ زير بار اون نگاه چه جوري از خونه زدي بيرون |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 11:30 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| harvard نوشته بود: |
آه از آن نگاه
آه از آن نگاه
ذره ذره تمام هستي مرا نور ميکند
زير بار سنگين نگاهش آب ميشدم . به افق خيره بودم و هيچ نميگفتم و در دل چه غوغايي داشتم .... |
و دقيقا به همين دليل بال شاپرکها را کندم
تا اينهمه دور شمع نگردند
و همه را ريختم جلوي سگ آقاي پتيول
خوب بود سراب؟  |
سگ آقاي پتيول با تعجب نگاهي به من انداخت و انگار مي خواست بگويد : چه طور دلت آمد؟؟؟ چيزي توي دلم لرزيد، رفتم جلوي آينه به خودم نگاهي کردم و آنگاه بود که فهميدم... |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 11:34 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
آقا داستان را خراب نکنيد . فکر کنم از اول شروع کنيم بهتر باشه :
آه از آن نگاه
آه از آن نگاه
زير بار سنگين نگاهش آب ميشدم . به افق خيره بودم و هيچ نميگفتم و در دل چه غوغايي داشتم .... |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1974 اعتبار کسب شده: 8568 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 11:36 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
اين جا بد جوري قاطي شده!
اگر موافقيد از دوباره شروع کنيم؟؟؟؟ |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 11:40 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
آهسته به روبرو خيره بودم و نمي توانستم چگونه بعد از مي توانم به زندگيم ادامه دهم! همه چيز براي من او شده بود و او براي من همه چيز! اما او ..... |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 12:06 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| آهسته به روبرو خيره بودم و نمي توانستم چگونه بعد از مي توانم به زندگيم ادامه دهم! همه چيز براي من او شده بود و او براي من همه چيز! اما او ..... |
اما او شايد ذره اي به من نمي انديشيد، شايد. ولي من با تمام وجودم مي خواشتمش و مي دانستم به جز او برايم نيست و سعي کردم براي آخرين بار به يادش آورم. مهرباني هايش را ولي باز هم ....
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 12:16 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
با آن حال خرابش تمام زندگي را براي من هم به تمامي کشيده بود من بايد او و خودم را از اين تباهي نجات دهم من برايم تمام شده حالا اين ما هستيم که بايد بجنگيديم تا ...... |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 12:16 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| حامد نوشته بود: |
| آهسته به روبرو خيره بودم و نمي توانستم چگونه بعد از مي توانم به زندگيم ادامه دهم! همه چيز براي من او شده بود و او براي من همه چيز! اما او ..... |
اما او شايد ذره اي به من نمي انديشيد، شايد. ولي من با تمام وجودم مي خواشتمش و مي دانستم به جز او برايم نيست و سعي کردم براي آخرين بار به يادش آورم. مهرباني هايش را ولي باز هم ....
|
چون تو زودتر ارسال کرده بودي جوابم را پاک کردم .
باز هم خطي ذهنم را مغشوش کرد . گويي چيزي در او بود که حتي فکر کردن به او را سخت ميکرد . نميدانم .... |
|
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 12:17 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
ابرهاي سياه شک و ترديد سراسر مغز کوچک من را پوشانده بود و من به زحمت مي توانستم از ميان اين همه سياهي چيزي رو درست تشخيص بدم! آخه اون روز ... |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 12:19 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
اينجاست که ميگن Document manager به درد ميخوره ها
من چرا هر چي ارسال ميکنم همزمان ميشه |
|
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 12:21 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
آقا 5 دقيقه صبر کنيد بعد پست بديد که اين جوري داستان هزار تا مسير پيدا نکنه!!! |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 12:23 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
تا اينجا به توافق رسيديم :
آه از آن نگاه
آه از آن نگاه
زير بار سنگين نگاهش آب ميشدم . به افق خيره بودم و هيچ نميگفتم و در دل چه غوغايي داشتم . آهسته به روبرو خيره بودم و نمي توانستم چگونه بعد از مي توانم به زندگيم ادامه دهم! همه چيز براي من او شده بود و او براي من همه چيز! اما او شايد ذره اي به من نمي انديشيد، شايد. ولي من با تمام وجودم مي خواشتمش و مي دانستم به جز او برايم نيست و سعي کردم براي آخرين بار به يادش آورم. مهرباني هايش را ولي باز هم ... |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 12:32 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
باز هم خطي ذهنم را مغشوش کرد . گويي چيزي در او بود که حتي فکر کردن به او را سخت ميکرد . نميدانم .... |
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط harvard در تاريخ يکشنبه 14 آبان 1385، ساعت 12:35 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
|
|