| نویسنده |
پیغام |
آشناي ناشناس  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 13 آبان 1385 مجموع ارسالها: 1 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 12 آبان 1385، ساعت 12:41 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
سلام
نه کاربر جديدي هستم نه نا آشنا . اما ترجيح دادم که اين پست را با ناشناس ارسال کنم اما ناشناس غير فعال بود پس ترجيح دادم با نام کاربري جديدي ارسال کنم : ( اگه کسي شناخت خواهش ميکنم چيزي نگويند )
مدتيه تالار ديگه هيچ رنگ و بويي از تالارهاي گفتمان بخش کامپيوتر نداره و با توجه به اينکه در حال حاضر هشتاد درصد پست ها مربوط به کاربرايي هست که تحت اين عنوان قرار نميگيرند تالار هويتش را از دست داده است .
بدتر از اون اينه که عدم رسميت تالار همراه بوده با پست هاي بي محتوا و مسخره که به غير از اتلاف وقت کاربران هيچ سودي را براي کاربران ندارند .
از طرف ديگر عدم رسميت تالار و ارسال چنين پست هايي شانيت تالار را پايين اورده است و ظاهر سايت را به سايت هاي دوست يابي شبيه کرده است شايد يه چيزي در حد orkut
سوال اينه ؟
1. آيا اين وضع براتون مطلوبه ؟
2. در صورتي که خير چه جوري بايد درست بشه ؟
3. در صورتي که آري فکر ميکنيد تفاوت اين سايت با خيلي سايت هاي مشابه چيه ؟
خواهش ميکنم همه نظرشان را اعلام کنند ( مخصوصا دانشجوها و فارغ التحصيل هاي بخش که اينجا متعلق به اونهاست ) |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7256 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 آبان 1385، ساعت 15:05 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
1. راي گيري شما مخدوشه و من نميتونم بهش راي بدم!
سوال: "آيا حسين و يزيد آدمهاي خوبي بودند؟" جواب: ...
مهمترين ايراد وارد به سوال شما ادغام دو مطلب نامربوط به هم در يک عنوان است! کاربراني که شايد به زعم شما هيچ ربطي به بخش ندارند هيچ ربطي به پستهاي نامربوط و مسخره ندارند! لطفا جو رو خراب نکنيد! همه ما گاها از وضعيت نابهنجار برخي پستها گله داريم، ولي اين موضوع اصلا ربطي به مقدار رابطه کاربر با بخش نداره! به بيان ديگه همه با پستهاي نامربوط و مسخره مخالفند اما فکر نميکنم کسي با کاربراني که از نظر شما با بخش رابطه ندارن مخالف باشه. همونطور که قبلا گفتم اگه روزي احساس بشه که کسي سعي در خراب کردن تالار داره، بدون توجه به اينکه دانشجوي يا فارغ التحصيل بخش هست يا نه، باهاش برخورد ميشه!
2. قضاوت در مورد رقم 80% پستها رو به خودتون ميسپرم! من، وحيد، مهدي حاجي آيا بچه هاي بخش به حساب ميايم يا نه؟ (اين فقط براي اثبات نادرستي آمار 80 درصدي تون!)
3. بسياري از کساني که شما فکر ميکنيد هيچ رابطه اي با بخش ندارند، ممکنه از شما بيشتر با بخش رابطه داشته باشند. ببخشيد که نميتونم دانسته هام رو بنويسم، چون ممکنه خود بچه ها راضي نباشن.
4. بسياري از کساني که از ديد شما هيچ رابطه اي با بخش ندارن، از بهترينهاي تالار هستند. صداي دل، بچه برقي، محمد، قصه خدا روي زمين، مهربان، رايکا، يغما، ... (و بقيه دوستاني که چون در موردشون مطمئن نيستم از اسمشون فاکتور ميگيرم). به من ربطي نداره! معذرت خواهي از اونها به عهده خودته!
5. تالار ارکات نيست! اين جمله اصلا نيازي به اثبات نداره! مطمئنا تالار دوستيابي به شکلي که شما گفتيد هم نيست! تعريف (مطمئنا ناقص) بنده از تالار اينه: بستري براي ايجاد و ادامه دوستي افرادي که ميتونن و ميخوان با هم دوست باشند.
6. براي عضويت در تالار فاضله مد نظر شما به اصل کارت دانشجويي هم نيازي هست؟ يا شايد قبولي در آزمون ورودي؟ نمره تافل چه طور؟
اينجا يک تالار گفتمان آزاده و شرط عضويت در اون فقط و فقط رعايت هنجارهاي پذيرفته شده اونه، نه سن، مدرک، جنسيت، قد، وزن، رنگ چشم و ...
فکر نميکنم ارزش داشته باشه که براي نوشتن باقي موارد وقت صرف کنم! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4065 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 آبان 1385، ساعت 15:36 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
جمعه 12 آبان 1385، ساعت 17:06 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1265 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
جمعه 12 آبان 1385، ساعت 22:29 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
دوستاي عزيز و ادميناي محترم تالار همه حرفها رو زدن خيلي جامع و فصيح و قشنگ ...
منم به عنوان عضوي از تالار که رشته ام کامپيوتره ولي نه کاميوتر دانشگاه شيراز خدمتتون عرض کنم که چه اشکال داره که اينجا همه با هم دوست باشن حتي يه کسايي با هم دوست تر و صميمي تر بهر حال ما داريم توو جامعه و بين آدما زندگي مي کنيم و نمي تونيم اينو منکر بشيم که دوستاني داريم و دوست داريم دوستاني هم داشته باشيم. اين کاملا به جنبه و شخصيت هر کسي بسته است که از چه محيطي و چه روابطي بخواد چه اهدافي رو برداشت کنه و چطور باشه و رفتار کنه!
مگه مثلا محيط دانشگاه که يه محيط محدود تر و دسته بندي شده تريه جاي خيلي چيزاست که هر روز داريم مي بينيم يا حتي محيط هاي ديگه؟؟؟!
اينجا اگه هر روز داريم با هم صميمي تر ميشيم و بيشتر همديگرو مي شناسيم حتما اين جنبه رو داشتيم اين لياقت به نوعي در آدماي اطرافمون و اعضاي محترم اين تالار که اکثرا داريم مي بينيم به جز تفاوتهايي در عقايد و اقليم اکثرمون و اعضاي فعال تالار در يک تيپ نرمال و محترم شخصيتي هستن و به خوبي اصول حاکم به تالار رو کنار شيطنتاشون رعايت مي کنن اگر هم اينطور نباشه به هر حال افرادي هستن که نظارت درستي داشته باشن ....
به هر حال منم با صحبتاي دوستان موافقم و اگه قرار بود محدوديتي بابت اعضا باشه ميتونست يه وبلاگ داخلي يا گروپ توو ياهو براي اين دسته خاص از دانشگاه خاص درنظر گرفته بشه و فعاليتها و اعضا محدود و قابل کنترل تر باشه...
اينجا به وضوح ديده مي شه که محيط سالميه و فعاليت ها و موضوعات جذاب و جالب توجه هست.
بهر حال به نظر نمي رسه به وضوح چنين نارضايتي بين خيليا داره موج مي زنه...
اميدوارم کسي از وجود ما رنج نبره
موفق باشيد |
|
_________________ مه اديان و بيشترِ آيينها به شيشهي پنجره ميمانند : راستي را از پسِ آنها ميبينيم، ولي ميان ما و راستي حائل ميشوند و ما را از آن دور ميدارند. جبرانخليلجبران
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 آبان 1385، ساعت 23:19 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
تالار هاي گفتمان ما هيچ وقت يه جمع تخصصي كامپيوتري نبوده و نخواهد بود. اين جاي يه دنياي مجازيه كه همه چيز توش پيدا مي شه. همه سعي ما اينه كه اين دنياي مجازي بهتر از دنياي حقيقي باشه و نكات مثبتش رو بيشتر كنيم و نكات منفيش رو كمتر. هسته اوليه تشكيل تالارهاي گفتمان بچه هاي بخش كامپيوتر بوده و هنوز هم وابستگي اون و وفاداريش به بخش كامپيوتر كاملاً مشهوده. همين الان با يه نگاه به صفحه اول تالار و ديدن اطلاعيه "نكوداشت دكتر احمد توحيدي" كه مدتهاست در صفحه اول تالار جا خوش كرده و تا چندين روز ديگه هم ايشالله اونجا خواهد بود، اين مسأله رو روشن تر مي كنه. ضمناً همه 6 تا ادمين سايت از دانشجويان و دانش آموختگان بخش هستن. اگه به نظرتون جو كامپيوتري تالار كمتر از حد توقع هست، مهمترين علتش خودمون هستيم. چرا خود بچه هاي كامپيوتري كه عضو هستن به اين جور مسائل علاقه اي نشون نمي دن؟ جواب اين سؤال رو پيدا كنين. حالا هر كسي با جو موجود مشكل داره، بايد هم خودش سعي كنه جو رو تغيير بده و هم بقيه رو متقاعد كنه كه اين كار رو انجام بدن.
در ضمن فيلتر بودن تالارهاي گفتمان در دانشكده مهندسي تأثير انكار ناپذيري در جدايي اون از بخش كامپيوتر داره. مشخصاً يكي از اصلي ترين علنهاي فيلتر بودن اون بعد از حدود 1.5 سال، وجود تالارهاي گفتمان جعلي و مشابهت اين دو تاست. مطمئناً كساني كه در زنده نگه داشتن تالارهاي گفتمان جعلي نقش دارن، مستقيماً در اين موضوع مقصرن. اگه حمايت اونها نبود، تالارهاي جعلي همين نفس نفسها رو هم نمي زد و مدتها بود كه از بين رفته بود. جدايي تالارهاي گفتمان از بخش بيشتر از اين كه به ضرر تالارهاي گفتمان باشه، به ضرر بخشه. شكي نيست كه تالارهاي گفتمان مي تونست نقش بسزايي در زنده نگه داشتن و شادابي جو بخش كامپيوتر داشته باشه كه بعد از فيلتر شدن، اين امكان ازش گرفته شد.
الان تعدادي از بهترين كاربرهاي تالارهاي گفتمان از دانشجويان بخش كامپيوتر دانشگاه شيراز نيستن و اين خودش مي تونه مؤيد اين باشه كه سياست آزاد بودن تالارهاي گفتمان با موفقيت پيش رفته. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 آبان 1385، ساعت 23:47 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
بيانيه من اين شکليه:
دوستان عزيز سلام،
"دم مندریوا گرم"
هر کي ميخواد از عدم نصب موس سريال در فدورا گلايه کنه
هر کي ميخواد بدونه دستور date +%G چيکار ميکنه
Xen چيه و چطور مي شه VIM رو configure کرد که متن رو به صورت رنگي نشون بده
و ...
اشتباهي اومده اينجا
من از روز اول به اين تالار به ديد مکاني که مفرح ذات (و ممد حيات!) بود نگاه کردم و درصد عمده ارسالهاي من در همين راستا بود. من اينجا نميام درس بخونم و نميخوام به زور کامپيوتر ياد بدم! البته اگه کسي سوال کامپيوتري بپرسه و ما بلد باشيم حتما راهنماييش ميکنيم.
تالار متعلق به همه کاربرانه و جهتي که الان گرفته حتما در راستاي خواسته ها و علايق اونها بوده. من شخصا مطالب محض خنده رو بيشتر دوست دارم! يکي هم ممکنه بياد به طور جدي براي آييني که بهش اعتقاد داره تبليغ کنه. يکي هم ممکنه از دلتنگيهاش بنويسه و ... همه اينها عزيزان اونها هستند يعني همه عزيز و محترمند. حتي اون دوستي که هيچي نوفهمه! اينجا ملاک برتري انسانها رشته نيست! معدل هم نيست که اگر بود من اول ميشدم!
That's all for now
|
|
|
|
|
|
|
 |
snoopy  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 246 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 آبان 1385، ساعت 10:28 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 13 آبان 1385، ساعت 13:11 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
من فکر مي کنم ايشون رو بشناسم
به احتمال قوي منظورشون من بودم به همين خاطر بايد بهشون بگم چرا جمع ميبندي به خودم ميگفتي اگر ميديدم حرفت منطقيه ميرفتم |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط zohre khanoom در تاريخ شنبه 13 آبان 1385، ساعت 14:12 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4065 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 آبان 1385، ساعت 13:44 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| zohre khanoom نوشته بود: |
من فکر مي کنم ايشون رو بشناسم
به احتمال قوي منظورشون من بودم به همين خاطر بايد بهشئن بگم چرا جمع ميبندي به خودم ميگفتي اگر ميديدم حرفت منطقيه ميرفتم  |
باز هم ..... |
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 13 آبان 1385، ساعت 14:11 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
نه سيا سفيد خان باز نيست که اين بار بسته هستش |
|
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 آبان 1385، ساعت 14:22 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
ببخشيد وسط دعوا نرخ تعيين ميکنم ....
ام حاجي جان مندریوا يعني چي ؟؟؟ اصطلاح شيرازيه ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 آبان 1385، ساعت 14:25 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهربان...  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 29 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 707 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 13 آبان 1385، ساعت 18:12 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
 |
شنبه 13 آبان 1385، ساعت 19:18 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
اعتماد به نفسم رو از دست دادم خودم رو خيلي پائين و حقير ميبينم دست خودم نيست گاهي وجود خودمو همه جا اضافي ميدونم
کار دلم به جان رسد
کارد به استخوان رسد
ناله زنم بگويدم
دم مزن و بيان مکن |
|
|
|
|
|
|
 |