| نویسنده |
پیغام |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2035 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 آبان 1385، ساعت 15:21 |
|
 |
3 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
دو مجسمهء سنگی در یکی از میدان های دهکده قرار داشت.
یکی مجسمهء مردی ایستاده بود و دیگری مجسمهء یک زن. چیزی حدود سی سال بود که این دو مجسمه بدون کوچکترین تغییری در همان محل ایستاده بودند.
روزی از روزها یک فرشته از آسمان پایین آمد و جلوی آن دو ایستاد. نگاهی به آنها انداخت و گفت: شما سی سال است که همینجوری اینجا ایستاده اید؟ من به سبب این پایداری شما و روحيه و شادابی ای که در اين مدت به مردم بخشيده ايد جایزه ای برایتان دارم. شما میتوانید به مدت نیم ساعت زنده باشید و مانند انسانهای واقعی باشید!
بشکن کوچکی زد و بنگ! دو مجسمه تبدیل به دو انسان عادی شدند!... نگاهی تشکر آمیز به فرشته انداختند و نگاهی شادمان به یکدیگر. آنگاه به سرعت به سمت باغی که آن روبرو قرار داشت دویدند.
فرشته با لبخند تماشا کرد که آنها میان درختان میدویدند و از پشت این درخت به پشت آن درخت میدویدند و دست آخر پشت یکی از درختان به زیر بوته ای شیرجه زدند و با تکان های بوته و صداهای خفیفی که میامد فرشته با رضایت درک میکرد که آنها به آرزویشان رسیده اند.
تقریبا پانزده دقیقه گذشته بود که مرد با چهره ای بسیار راضی از پشت درخت بیرون آمد. فرشته به او گفت: عجب! تمام شد؟ شما هنوز پانزده دقیقهء دیگر وقت دارید! نمیخواهید یک بار دیگر تکرار کنید؟
مرد به آرامی برگشت و از پشت درخت زن را صدا کرد و گفت: میخوای یک بار دیگه؟
زن گفت: با کمال میل! ولی ایندفعه خودت باید کلهء کبوتره رو نگه داری و من روش کثافت کاری کنم! باشه؟ |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 11 آبان 1385، ساعت 11:19 |
|
 |
3 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
تا چشم آدم هاي منفي باف در آيد
فلفل تو چشمشون
غذاي مامانشون هم شود بشه
ان شا الله |
|
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 30 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 آبان 1385، ساعت 15:05 |
|
 |
3 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |