| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7170 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 09 آبان 1385، ساعت 23:59 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
از همه اونايي که امشبم رو قشنگ کردن، متشکرم. همه اونايي که شايد دوست نداشته باشه کسي بشناسدشون! هر چند ديشب نخوابيده بودم و به شدت گيج خواب بودم، هر چند مثل هميشه دير کردم، هر چند جايي که رفتيم محيط جذابي نداشت، ... اما واقعا به من که چسبيد! واقعا عالي بود و واقعا از همتون متشکرم. کاش مسافر کوير هم بود ...
___
دچار داشتم دپرسي مزمن ميشدم، طوري که ميخواستم امروز برم تهران! اما ... فقط ميتونم خيلي ساده به همتون بگم ممنون، ممنون و بازم ممنون! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 آبان 1385، ساعت 0:02 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
از همه اونايي که امشبم رو قشنگ کردن، متشکرم. همه اونايي که شايد دوست نداشته باشه کسي بشناسدشون! هر چند ديشب نخوابيده بودم و به شدت گيج خواب بودم، هر چند مثل هميشه دير کردم، هر چند جايي که رفتيم محيط جذابي نداشت، ... اما واقعا به من که چسبيد! واقعا عالي بود و واقعا از همتون متشکرم. کاش مسافر کوير هم بود ...
___
دچار داشتم دپرسي مزمن ميشدم، طوري که ميخواستم امروز برم تهران! اما ... فقط ميتونم خيلي ساده به همتون بگم ممنون، ممنون و بازم ممنون!  |
بايد بگي
داشتم دچار دپرسي مزمن ميشدم
Semantic Error |
|
_________________ غم عشقت بيابون پرورم کرد
هواي وصل بي بال و پرم کرد
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7170 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 آبان 1385، ساعت 0:16 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
همم! دقيقا برميگرده به حدود 40 ساعت نخوابيدنم! اميدوارم بتونم تا آخر بازي بارسا با چلسي رو ببينم |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 آبان 1385، ساعت 0:21 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
همم! دقيقا برميگرده به حدود 40 ساعت نخوابيدنم! اميدوارم بتونم تا آخر بازي بارسا با چلسي رو ببينم  |
بايد بگي اوهوم
Syntax Error |
|
_________________ غم عشقت بيابون پرورم کرد
هواي وصل بي بال و پرم کرد
|
|
|
|
|
 |
رايکا  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 11 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 616 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دراعماق درياي عشق .... سن: 21 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 10 آبان 1385، ساعت 9:41 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| شيطونک نوشته بود: |
___
دچار داشتم دپرسي مزمن ميشدم، طوري که ميخواستم امروز برم تهران! اما ... فقط ميتونم خيلي ساده به همتون بگم ممنون، ممنون و بازم ممنون!  |
بايد بگي
داشتم دچار دپرسي مزمن ميشدم
Semantic Error  |
شيطونک جون...
واقعا بد موقعي رو براي گرفتن هر نوع غلطي انتخاب کردي...
البته...
بر هيچ کس پوشيده نيست که:
"از هر دست بدي باز هم از همون دست مي گيري!" |
|
_________________ هيچ فکر نمي کردم...
که روزي وقتي افتاب خودش را روي بام خيال تو پهن مي کند
عشق من را برنزه ببيني
اگر مي دانستم...
کرم ضد افتاب بوسه به تو هديه مي کردم...
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 آبان 1385، ساعت 9:47 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
مي دونم منظورت به من بود. لازم نبود اين همه در پرده بگي. قابلي نداشت. من اصلاً ساخته شدم كه زندگي بقيه رو قشنگ كنم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
رايکا  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 11 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 616 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دراعماق درياي عشق .... سن: 21 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 10 آبان 1385، ساعت 13:14 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
مي دونم منظورت به من بود.  |
-* zohre khanom = غريب آشنا |
|
_________________ هيچ فکر نمي کردم...
که روزي وقتي افتاب خودش را روي بام خيال تو پهن مي کند
عشق من را برنزه ببيني
اگر مي دانستم...
کرم ضد افتاب بوسه به تو هديه مي کردم...
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 15 آبان 1385، ساعت 13:16 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
تفاهم داريم بده |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور