| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 16 مهر 1382، ساعت 11:20 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
داريم تلاش خودمون رو مي کنيم يه اردوي علمي_تفريحي سه روزه اصفهان براي چهارشنبه 30 مهر تا جمعه 2 آبان جور کنيم. فعلاً که ميگن اتوبوس نيست. اگه ايشالله اتوبوس رو تونستيم جور کنيم، اردو رو راه ميندازيم. اگه نشد، اردو ميفته واسه چهارشنبه 19 آذر تا جمعه 21 آذر. اون موقع ديگه اصفهان هم نميشه رفت. چون احتمال زياد هوا سرد و بارونيه. بايد بريم طرفهاي خوزستان.
در هر صورت چون فقط يه اتوبوس بيشتر نيست، اردوي چند روزه فقط مخصوص بچه هاي کارشناسي ورودي 80 به قبل يعني 80، 79، 78، 77، 76 (قبل از 76 ديگه فکر نکنم تو بخش داشته باشيم!) و همچنين بچه هاي ارشد و دکتراست. اولويت هم با بچه هاي سال بالايي و ارشد و دکتراست. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ چهارشنبه 16 مهر 1382، ساعت 11:26 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 16 مهر 1382، ساعت 11:25 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
هميشه نوبت اردوي بخش کامپيوتر که ميرسه اتوبوس گيره!
من نميدونم اگه مثلا بخش برق يا عمران همين درخواستو ميدادن بازم اتوبوس نبود؟ |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 18 مهر 1382، ساعت 8:19 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
اگه قبل از ماه رمضون اردوي اصفهان جور نشد، در صورتي که بچه ها مايل باشن، ميشه يه اردوي يه روزه مثلاً واسه بهشت گمشده روز پنجشنبه 1 آبان راه انداخت؛ البته به شرطي که خود بچه ها همکاري کنن. يه سري کارهاش رو من مي تونم انجام بدم؛ اما نه همه کارهاش. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 19 مهر 1382، ساعت 9:30 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
30 مهر تا 2 آبان به خاطر کنفرانس هيدروليک اتوبوس دانشکده مهندسي گيره. کاريش نميشه کرد. ايشالله اردو ميفته واسه چهارشنبه 19 آذر تا جمعه 21 آذر. به نظر من اون موقع از سال طرفهاي خوزستان بهترين انتخابيه که داريم. از لحاظ زمان هم فکر کنم بهترين موقعي باشه که امکان اردو گذاشتن هست. آخه ماه رمضون که نميشه رفت اردو. بعدش هم بلافاصله هفته امتحانهاست. از شنبه 8 آذر تا پنجشنبه 13 آذر امتحانهاي بخشه. فکر مي کنم مناسب ترين زمان همون 19 آذر تا 21 آذر باشه. تا دو سه روز ديگه بايد قضيه رو قطعي کنيم. اگه کسي نظري در مورد زمان يا مکان اردو داره، زودتر بگه.
علي الحساب اگه بچه ها موافق باشن و همکاري کنن، يه اردوي يه روزه واسه بهشت گمشده راه بندازيم. به نظر من پنجشنبه 1 آبان خوبه. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |