| نویسنده |
پیغام |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 108 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 22 مهر 1385، ساعت 23:00 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| zohre khanoom نوشته بود: |
ديشب با يه پسره که خونشون نزديک خونمونه چت ميکردم ميگفت gf من ميشي
پررو
عوضي خيال کرده.......... |
ولی از همه این بحث ها که بگذریم ، پسره هم...... |
|
_________________ برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال! بنگر چگونه مي افتي؟!
چون برگي زرد يا چون سيبي سرخ!
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 99 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 25 مهر 1385، ساعت 14:36 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
هيچي نگم بهتره |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 325 اعتبار کسب شده: 889 محل سکونت: tehran سن: 30 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 13:19 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
هيچي نگم بهتره  |
عزيزم دوست پسر چتي يا شوهر چتي اصلا مفت گرونه چون معلوم نيست با چند هزار نفر مثل تو چت مي کنه و پيشنهاد ميده به نظر من يک غير چتي پيدا کن بهتره اصلا هم بهش فکر نکن |
|
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 99 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 13:29 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 2510 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 13:35 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط پسر شجاع در تاريخ سهشنبه 03 بهمن 1385، ساعت 5:00 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 14:01 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
کلک داري ميزني ؟ بهت شک دارم |
|
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 14:14 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
| من يه چندتا سراغ دارم تو شهرتون ولي اونا بايد بيان بپسندنت.آخه با هر کسي که دوست نميشن . حالا ازما گفتن... خونه يکيشون مهرويلا است نزديکه؟ |
آره نزديکه اما مگه تو ميدوني ما کجا زندگي ميکنيم تازه شايد من نپسندمش آخه من مشکل پسندم |
|
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 2510 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 14:14 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
ميل خودته ولي اونا پسرهاي خوبي هستن با هر دختري هم صحبت نمشنا .بايد اخلاقت خوووب باشه مثه بقيه دختراي تالار .و اگه کارتون شد ديگه راجع به اين مقولات ننويسي و يه شيريني سفت و سخت همه تالارو مهمون کني. ok?? |
_________________ از ننه اديسون:
| نقل قول: |
از عاشق شدن مگه حاليته ؟
عشقت مال اون بچه ساليته ! |
|
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 273 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 14:25 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
ول کنيد بابا اين مسخره بازيا رو.
چقد بحث الکي ميکنيد
اعصابم خورد شد. |
|
_________________ چرا نه در پي عزم ديار خود باشم
چرا نه خاک سر کوي يار خود باشم
غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 14:45 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
| ميل خودته ولي اونا پسرهاي خوبي هستن با هر دختري هم صحبت نمشنا .بايد اخلاقت خوووب باشه مثه بقيه دختراي تالار .و اگه کارتون شد ديگه راجع به اين مقولات ننويسي و يه شيريني سفت و سخت همه تالارو مهمون کني. ok?? |
ok ok
شيريني چيه برات کيک ميخرم اونم نه يکي ده تا از کارخونه هاي مختلف نه شايد از اون کيکا نخواي با آقامون صحبت ميکنم تا کيک عروسي رو بهت بده به رويا هم بده باشه ؟ کيکه ده طبقه ميخريم طبقه آخرش مال بچه هاي تالار خوبه؟ راستي زشتن يا خوشگل؟ پولدارن ديگه هان ؟ خونه دارن ؟ماشين چطور؟ آخه من پياده جائي نميرم
آدمو درک ميکنن؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1594 اعتبار کسب شده: 1644 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 14:57 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
~cEnSoReD~
___
با احترام
احسان |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 15:14 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
~cEnSoReD~
___
با احترام
احسان |
از عاشق شدن مگه حاليته ؟
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 15:18 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| رويا نوشته بود: |
| ول کنيد با ....اعصابم خورد شد. |
حاج خانم اگه نگا کنين تالار تالار ديونه خونست .بحث الکي رو اينجا مي کنن. |
از عاشق شدن مگه حاليته ؟
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 15:33 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
من نميدونم چي شده که همچين فکر احمقانه اي ميکني من اونقدر مشکل دارم که فکر ازدواج رو از سرم بيرون کنم من با اينکه اصلا دلم نميخواد همه’مشکلاتي که در اثر اين بيماري برام به وجود اومده رو بگم اما تو اونقدر آدم بدي هستي که مجبورم کردي که بگم من الان تو خيابون حتما بايد دست کسي رو بگيرم تا تعادل داشته باشم موقع نقاشي بايد از ميله براي زير دستم استفاده کنم چشام دائما 2 تا ميبينه شبا بايد ار دشکچه استفاده کنم و خيلي چيزاي ديگه آدم......
انشائالله خدا روزه هاتو بکوبه تو سرت آدم.... |
|
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 15:45 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
احسان بذار بگن انشائالله خدا جوابشونو بده من که نميبخشمشون  |
من دفاع کرده بودم . |