| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 15 مهر 1382، ساعت 17:28 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
يک يا چند تا آدم باسليقه پيدا مي شن که بتونن وب سايت گروه علمي رو يه خورده مرتب کنن؟ اين وب سايتها براي بخش کامپيوتر خيلي زشته! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1200 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 07 آبان 1382، ساعت 15:53 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
قبول دارم اما از من که کاري بر نمياد اميدوارم شما بر و بچه هاي قديمي يه کاري بکنيد |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 آبان 1382، ساعت 13:09 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| harward نوشته بود: |
| قبول دارم اما از من که کاري بر نمياد اميدوارم شما بر و بچه هاي قديمي يه کاري بکنيد |
چرا کاري بر نمياد؟ طراحي سايت بيشتر از اون چيزي که تخصص بخاد، به ذوق و سليقه و حوصله و وقت احتياج داره. کم کم تخصص هم به دست مياري. تو حاضري روش کار کني؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1200 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 آبان 1382، ساعت 13:56 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| قبول دارم اما از من که کاري بر نمياد اميدوارم شما بر و بچه هاي قديمي يه کاري بکنيد |
چرا کاري بر نمياد؟ طراحي سايت بيشتر از اون چيزي که تخصص بخاد، به ذوق و سليقه و حوصله و وقت احتياج داره. کم کم تخصص هم به دست مياري. تو حاضري روش کار کني؟ |
يه چيز ديگه هم مي خواهد که من ندارم:علم |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 آبان 1382، ساعت 14:07 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
يه چيز ديگه هم مي خواهد که من ندارم:علم |
نکنه منظورت اينه که ذوق و سليقش رو داري؟؟؟؟
(ببخشيد. شوخي کردم. من اصلا نميدونم شما کي هستي. فقط ميدونم CSE Member هستي ) |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 13 آبان 1382، ساعت 15:38 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| يه چيز ديگه هم مي خواهد که من ندارم:علم |
اگه کار رو شروع کني، کم کم با هر مساله اي برخورد کردي، مي توني بري ياد بگيري. اصلاً سخت نيست. براي خودت هم خيلي خوبه. شماها که تازه وارد دانشگاه شدين، کلي وقت دارين که چيزهاي مفيد ياد بگيرين و کارهاي درست و حسابي انجام بدين. فقط بايد خودتون همت کنين. اگه بخاين، مي تونين خيلي کارها بکنين؛ اما اگه دست رو دست بذارين، تو اين مدت غير از يه مدرک نه چندان به درد بخور، چيزي به دست نميارين و فقط وقتتون رو تلف مي کنين. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 آبان 1382، ساعت 16:07 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 102 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 22 آبان 1382، ساعت 10:24 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
من حاضرم کمک کنم. يعني دلم ميخاد کمک کنم. اما نميدونم آيا منو ميپذيريد يا نه. البته من سوادم خيلي کمه اما چون دلم ميخاد يه چيزايي ياد بگيرم حتما موقعي که به مشکل برخوردم ميرم سراغش تا حلش کنم.
(راستي سايت گرو علمي کجاست؟)
در پناه حق باشيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 23 آبان 1382، ساعت 12:46 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر نوشته بود: |
سلام
من حاضرم کمک کنم. يعني دلم ميخاد کمک کنم. اما نميدونم آيا منو ميپذيريد يا نه. البته من سوادم خيلي کمه اما چون دلم ميخاد يه چيزايي ياد بگيرم حتما موقعي که به مشکل برخوردم ميرم سراغش تا حلش کنم.
(راستي سايت گرو علمي کجاست؟)
در پناه حق باشيد. |
قدمتون روي چشم. از هر موقع که خواستي مي توني شروع کني. اگه از دوستات هم کسي علاقمند به همکاري هست، مي تونين با هم کار کنين. اينم آدرس وب سايت گروه علمي:
http://cse.shirazu.ac.ir/sci_group
يه سري به دفتر گروه علمي بزني، بد نيست. ما در خدمتيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|