| نویسنده |
پیغام |
رند  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 15 مهر 1382 مجموع ارسالها: 57 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کلبه اي در دوردست بر روي دريا... جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 15 مهر 1382، ساعت 13:17 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
به نام خدا
هر که شد محرم دل در حرم يار بماند
با ياد آوري حس قشنگ مادر يا پدر شدن که من هيچ حسي زيباتر از اين پيدا نکردم ميشه به اين رسيد که اصولا روز تولد آدما يه روز عزيز و دوست داشتنيه. خوبه که سعي کنيم اين روز رو متفاوت از بقيه روزا سپري کنيم.
امروزم روز تولد منه و ... .
امروز تصميم گرفتم هر کي رو که روز تولد منو يادآوري کنه شام دعوتش کنم.
... |
|
_________________ شادي از خرد عاقل تر است..
Will. Durant
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط رند در تاريخ چهارشنبه 23 آذر 1384، ساعت 0:13 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 15 مهر 1382، ساعت 16:49 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
تولدت مبارک! من شام ميخام! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 16 مهر 1382، ساعت 11:06 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
ناز پرورد تنعم نبرد راه به دوست ---- عاشقي شيوه رندان بلا کش باشد
تولدت مبارک! |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 16 مهر 1382، ساعت 14:51 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| رند نوشته بود: |
...اميدوارم لااقل امسال بتونم خدمتگذار کوچيکي براي شما دوستام باشم.... |
"خدمتگزار" نه "خدمتگذار"!
نکته تستي: اون موقع ها که جوون بوديم، بهموم اين جوري ياد مي دادن که اگه مصدر "گذاردن" يا "گزاردن" به معني "گذاشتن" (مثلاً چيزي رو رو زمين گذاشتن) باشه، با "ذ" مي نويسن و در غير اين صورت با "ز". چون خدمت رو نميشه "گذاشت"، پس "خدمتگزار" رو با "ز" مي نويسن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
رند  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 15 مهر 1382 مجموع ارسالها: 57 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کلبه اي در دوردست بر روي دريا... جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 16 مهر 1382، ساعت 22:49 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |