صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Tylerآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 16 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 92
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: نامشخص
ارسال يکشنبه 16 مهر 1385، ساعت 13:48
 2 سال و 1 ماه پيش

انصاری یک تحصیلکرده در سطح عالی است. آنقدر مدیریت می داند که جایزه اول کارآفرینی در آمریکا نصیب خود مي کند و همینطور آنقدر بیزنس می داند که یکی از پولدارترین های "سرزمين فرصتها" مي شود و بلیت بيست میلیون دلاری سایوز را مي خرد.

آنقدر اعتماد به نفس دارد که جانش را به پای یک آرزو می گذارد.او پاسخ تمام آنهایی را که از روی حسادت و یا از روی مردم دوستی به ریخت و پاش او خرده می گیرند در جیبش دارد. او می گوید راه و روش من متفاوت است. من پیشرفت علم را درمان بدبختی مردم می دانم، تو دلسوزی و قطعه نانی برای یک روز را چاره فقر.

او اولین ایرانی است که پرچم کشورش را به بیرون از کره خاکی برده است. پرچم ایران بر سینه دارد. براي کشورش غرور و افتخار کسب کرده است. او خودش را به منبع قدرتی وابسته نمی داند، صاحبان قدرت هم در وابستگی به او سودی نمی بینند.
او مسلمان است و از سفر فضاییش به "سفر به مکه" تعبیر می کند.

اما

رضازاده یک شهرستانی ساده است، دست کم چهره ی کودکانه و دوست داشتنی اش و لهجه اش این را می گوید. آنقدر ساده که مضحکه دست و اسباب خنده داریوش کاردان در صندلی داغش و خيلي هاي ديگر می شود. او جهان پهلوان است. برخلاف جهان پهلوان تختي مصافش با وزنه هاست نه آدمها. اما آنجا که با آدمها روبرو مي شود و بايد پهلوانيش را ديد... *

او زورمندترين مرد جهان است. او هم براي کشورش غرور و افتخار کسب کرده است. پرچم ايران بر سينه دارد. او هم مسلمان است و اين را فرياد مي زند. او خود را به منابع قدرت وابسته مي داند و شايد اصحاب قدرت بهره اي از محبوبيت او مي خواهند. او نيازمند سرپناهي است که دولت برايش فراهم مي کند، پولدار نيست اما آنقدر عزت نفس دارد که پيشنهادهاي کلان و خفت آور ترکها و عربها را نپذيرد.

اما سوال:

چرا رضازاده در ايران مهمتر از انصاري است؟

* پ. ن.
اشاره به جشن صدا و سيما و انتخاب هادي ساعي به عنوان بهترين ورزشکار سال.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 16 مهر 1385، ساعت 16:47
 2 سال و 1 ماه پيش

حسين رضازاده وقتي چند بار از كشورهاي خارجي بهش پيشنهادات چند ميليون دلاري مي دن كه بره و براي اونها وزنه بزنه _پيشنهادي كه مي تونه همه دنياي اون و خانواده اش و حتي نسلهاي بعدش رو از اين رو به اون رو كنه_ قبول نمي كنه و مي گه فقط براي تيم ملي كشورش حاضره روي صحنه بره.
انوشه انصاري كه يه ايراني ايراني زاده است و تو ايران به دنيا اومده و بزرگ شده و بعد به آمريكا رفته، اعلام مي كنه كه در سفرش به فضا هم پرچم ايران و هم پرچم آمريكا روي لباسش خواهد بود و در فضا پرچم ايران و آمريكا رو هر دو با هم نصب خواهد كرد. مسلمه كه به اين تصميمش مخالفت مي كنن و قضيه منتفي مي شه. به همين راحتي! بدون اين كه واكنش خاصي از انوشه انصاري ديده بشه. عكسها و فيلمهايي كه از انوشه انصاري با پرچم ايران بر روي لباسش ديده مي شه، تا اونجايي كه بنده كمترين با چشمها و عقل ناقصم تشخيص دادم، لباسهاي رسمي سفر اصلي فضايي ايشون نيست و قبل و بعد از سفر گرفته شده. در ضمن اين خانم مقيم آمريكاست و پرچم كشوري رو بازوش نقش بسته كه به استناد تاريخ باعث و باني بسياري از بدبختي هاي ملت ايران در چند دهه اخير به شكل مستقيم يا غير مستقيم هست. فقط به عنوان نمونه به يه موردش اشاره مي كنم كه هيچ مناقشه اي درش نيست و خود آمريكا هم اون رو پذيرفته و ايراني ها با ديدگاههاي مختلف هم فاجعه بار بودن اون رو قبول دارن: كودتاي 28 مرداد. كودتايي كه مسير تاريخ كشور رو عوض كرد. فقط نيم قرن از اون ماجرا گذشته و حالا پرچم اون كشور بر روي بازوي هموطن ماست و ما بايد بهش افتخار كنيم!*
خوب حالا من به عنوان يه ايراني بايد كدوم يك از اين دو شخصيت برام مهمتر باشه؟

* در مورد جناياتي كه آمريكا در حق ايران و ايرانيان انجام داده و مي ده و فجايعي كه باعث و بانيش بوده و هست حرف زياده و غير از كودتاي 28 مرداد، موارد خيلي بهتر و نزديكتري هم مي شه براش مثال زد. مثل جنگ تحميلي 8 ساله و تحريمها و موارد متعدد ديگه. براي اين كه بحث منحرف نشه، وارد جزئياتش نمي شم.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال يکشنبه 16 مهر 1385، ساعت 16:53
 2 سال و 1 ماه پيش

Tyler نوشته بود:
...او [انوشه انصاري] می گوید راه و روش من متفاوت است. من پیشرفت علم را درمان بدبختی مردم می دانم، تو دلسوزی و قطعه نانی برای یک روز را چاره فقر.

جمله خيلي قشنگيه؛ اما به نظرتون چقدر واقعيه؟ علم داره روز به روز با سرعت سرسام آوري پيشرفت مي كنه؛ اما چرا خيلي از مردم دارن روز به روز بدبخت تر مي شن؟! تا حالا در موردش فكر كردين؟

1
1
0
Tylerآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

ارسال دوشنبه 17 مهر 1385، ساعت 8:56
 2 سال و 1 ماه پيش

نقل قول:
مسلمه كه به اين تصميمش مخالفت مي كنن و قضيه منتفي مي شه. به همين راحتي! بدون اين كه واكنش خاصي از انوشه انصاري ديده بشه.

انتظار داشتيد که سفرش رو به خاطر اينکه اجازه نصب پرچم "روي لباس زمان پرتاب" ندادند، لغو کنه؟ اين بهتر بود يا اينکه به هر صورت بردن پرچم ايران به اوج؟

نقل قول:
عكسها و فيلمهايي كه از انوشه انصاري با پرچم ايران بر روي لباسش ديده مي شه، تا اونجايي كه بنده كمترين با چشمها و عقل ناقصم تشخيص دادم، لباسهاي رسمي سفر اصلي فضايي ايشون نيست و قبل و بعد از سفر گرفته شده.

خير. اين عکسها و فيلمها مربوط به داخل ايستگاه فضايي بين المللي است. در اين فيلمها انصاري راجع به تجربياتش در زمان اقامت در ايستگاه فضايي صحبت مي کنه و مي تونيد پرچم ايران رو روي لباسش به طور واضح ببينيد.

http://www.anoushehansari.com/videos.php

نقل قول:
در ضمن اين خانم مقيم آمريكاست و پرچم كشوري رو بازوش نقش بسته كه به استناد تاريخ باعث و باني بسياري از بدبختي هاي ملت ايران در چند دهه اخير به شكل مستقيم يا غير مستقيم هست. فقط به عنوان نمونه به يه موردش اشاره مي كنم كه هيچ مناقشه اي درش نيست و خود آمريكا هم اون رو پذيرفته و ايراني ها با ديدگاههاي مختلف هم فاجعه بار بودن اون رو قبول دارن: كودتاي 28 مرداد. كودتايي كه مسير تاريخ كشور رو عوض كرد. فقط نيم قرن از اون ماجرا گذشته و حالا پرچم اون كشور بر روي بازوي هموطن ماست و ما بايد بهش افتخار كنيم

تا جايي که من اطلاع دارم، تنها کشورهايي که تکنولوژي فرستادن انسان به فضا رو دارند آمريکا و روسيه هستند. اگر انصاري با پرچم روسيه به فضا مي رفت، راضي بوديد؟ اون موقع نمي گفتيد روسيه در زمان قجرها چه جناياتي که در شمال ايران مرتکب نشده است؟ چه پيمانهاي ننگيني که به کشور ما تحميل نکرده است و چه گستره ي پهناوري از خاک ما را ندزديده است؟ (آمريکا چند وجب از خاک ما رو دزديده؟)

اگر کشور ديگري اين تکنولوژي رو داشت چطور؟ مثلا انگلستان؟ نه اون که روباه پير استعماره و عراق رو از ايران دزديد! يا آلمان؟ نه اين يکي که سلاح شيميايي به صدام مي داد! يا فرانسه؟ اون هم به ايضا! يا چين که متاسفانه اون هم کمونيسته و کافر! مسافرت به فضا تحت لواي کفر؟!!
مي مونند کشورهاي دوست و برادر: افغانستان که شده ايالت پنجاه و يکم. پاکستان هم که رفيق فابريک بوش است! *

مي بينيد که هيچ کشوري وجود نداره که تنه اش به تنه ما نخورده باشه. انصاري هم اونقدر عمر درازي نداره تا صبر کنه دانشمندان ما به تکنولوژي فضايي دست پيدا کنن. همت دانشمندان ما در حال حاضر در توليد علم و فن آوري نانو و کشف داروي ايدز است.

نقل قول:
كودتايي كه مسير تاريخ كشور رو عوض كرد.

مگه تاريخ مسير تعيين شده اي داره که اين کودتا اون رو عوض کرده باشه؟

* مشرف صدام آينده منطقه است. اون هم صدام اتمي. فعلا پرواربندي مي شود تا در موقع لزوم افسارش باز شود.

1
1
0
Tylerآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

ارسال دوشنبه 17 مهر 1385، ساعت 9:00
 2 سال و 1 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
Tyler نوشته بود:
...او [انوشه انصاري] می گوید راه و روش من متفاوت است. من پیشرفت علم را درمان بدبختی مردم می دانم، تو دلسوزی و قطعه نانی برای یک روز را چاره فقر.

جمله خيلي قشنگيه؛ اما به نظرتون چقدر واقعيه؟ علم داره روز به روز با سرعت سرسام آوري پيشرفت مي كنه؛ اما چرا خيلي از مردم دارن روز به روز بدبخت تر مي شن؟! تا حالا در موردش فكر كردين؟

علت بدبختي مردم بي سوادي است.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال دوشنبه 17 مهر 1385، ساعت 10:45
 2 سال و 1 ماه پيش

Tyler نوشته بود:
نقل قول:
مسلمه كه به اين تصميمش مخالفت مي كنن و قضيه منتفي مي شه. به همين راحتي! بدون اين كه واكنش خاصي از انوشه انصاري ديده بشه.

انتظار داشتيد که سفرش رو به خاطر اينکه اجازه نصب پرچم "روي لباس زمان پرتاب" ندادند، لغو کنه؟ اين بهتر بود يا اينکه به هر صورت بردن پرچم ايران به اوج؟

فكر مي كنم با پافشاري روي خواسته اش مي تونست به هدفش برسه و نيازي به لغو سفر نبود. اونها هم مسلماً نمي خواستن يه همچين توريست فضايي كه سود سرشاري نصيبشون كرده رو به راحتي از دست بدن و در صورت پافشاري احتمالاً در مقابل خواسته اش تسليم مي شدن. در ضمن هدف وسيله رو توجيه نمي كنه.

Tyler نوشته بود:
نقل قول:
عكسها و فيلمهايي كه از انوشه انصاري با پرچم ايران بر روي لباسش ديده مي شه، تا اونجايي كه بنده كمترين با چشمها و عقل ناقصم تشخيص دادم، لباسهاي رسمي سفر اصلي فضايي ايشون نيست و قبل و بعد از سفر گرفته شده.

خير. اين عکسها و فيلمها مربوط به داخل ايستگاه فضايي بين المللي است. در اين فيلمها انصاري راجع به تجربياتش در زمان اقامت در ايستگاه فضايي صحبت مي کنه و مي تونيد پرچم ايران رو روي لباسش به طور واضح ببينيد.
http://www.anoushehansari.com/videos.php

اين فيلمها و تمام عكسهاي روي سايتش رو خودم قبلاً ديدم. شما منظورم رو از لباس رسمي فضانوردي خوب متوجه شدين. رو اون لباس فقط پرچم آمريكاست. بقيه لباسها هم لباسهاي رسمي نيست. فكر مي كنين آمريكا و روسيه كه اجازه قرار دادن پرچم ايران روي لباس اصليش رو نداده بودن، چرا گذاشتن روي بعضي از لباسهاش پرچم ايران وجود داشته باشه؟ خيلي راحت مي تونستن با اون هم مخالفت كنن. علت عدم مخالفتشون هم فكر مي كنم روشن باشه: لباسهاي ديگه اهميتي براشون نداشته كه مخالفتي نكردن. علت ديگه اي به ذهنتون مي رسه؟

Tyler نوشته بود:
نقل قول:
در ضمن اين خانم مقيم آمريكاست و پرچم كشوري رو بازوش نقش بسته كه به استناد تاريخ باعث و باني بسياري از بدبختي هاي ملت ايران در چند دهه اخير به شكل مستقيم يا غير مستقيم هست. فقط به عنوان نمونه به يه موردش اشاره مي كنم كه هيچ مناقشه اي درش نيست و خود آمريكا هم اون رو پذيرفته و ايراني ها با ديدگاههاي مختلف هم فاجعه بار بودن اون رو قبول دارن: كودتاي 28 مرداد. كودتايي كه مسير تاريخ كشور رو عوض كرد. فقط نيم قرن از اون ماجرا گذشته و حالا پرچم اون كشور بر روي بازوي هموطن ماست و ما بايد بهش افتخار كنيم

تا جايي که من اطلاع دارم، تنها کشورهايي که تکنولوژي فرستادن انسان به فضا رو دارند آمريکا و روسيه هستند. اگر انصاري با پرچم روسيه به فضا مي رفت، راضي بوديد؟ اون موقع نمي گفتيد روسيه در زمان قجرها چه جناياتي که در شمال ايران مرتکب نشده است؟ چه پيمانهاي ننگيني که به کشور ما تحميل نکرده است و چه گستره ي پهناوري از خاک ما را ندزديده است؟ (آمريکا چند وجب از خاک ما رو دزديده؟)

اگر کشور ديگري اين تکنولوژي رو داشت چطور؟ مثلا انگلستان؟ نه اون که روباه پير استعماره و عراق رو از ايران دزديد! يا آلمان؟ نه اين يکي که سلاح شيميايي به صدام مي داد! يا فرانسه؟ اون هم به ايضا! يا چين که متاسفانه اون هم کمونيسته و کافر! مسافرت به فضا تحت لواي کفر؟!!
مي مونند کشورهاي دوست و برادر: افغانستان که شده ايالت پنجاه و يکم. پاکستان هم که رفيق فابريک بوش است! *

مي بينيد که هيچ کشوري وجود نداره که تنه اش به تنه ما نخورده باشه. انصاري هم اونقدر عمر درازي نداره تا صبر کنه دانشمندان ما به تکنولوژي فضايي دست پيدا کنن. همت دانشمندان ما در حال حاضر در توليد علم و فن آوري نانو و کشف داروي ايدز است.

هدف وسيله رو توجيه نمي كنه. مطمئناً يه وطن پرست واقعي همچين ننگي رو كه با پرچم دشمن شماره يك كشورش بخواد به هدفش برسه قبول نخواهد كرد. البته من براي ايشون احترام قائلم؛ اما به هيچ وجه ايشون رو وطن پرست نمي دونم. وگر نه حاضر نمي شد اقامت آمريكا رو بپذيره. البته اينها نظر شخصي منه و فكر كنم تو اين موضوع هم قرار بر همين بود كه نظر شخصيمون رو بگيم.

Tyler نوشته بود:
نقل قول:
كودتايي كه مسير تاريخ كشور رو عوض كرد.

مگه تاريخ مسير تعيين شده اي داره که اين کودتا اون رو عوض کرده باشه؟

فكر مي كنم هم شما و هم بقيه كساني كه اين جمله رو خوندن منظور بنده رو دقيقاً متوجه شدن و شما فقط مي خواين جنگ لفظي كنين كه هيچ سودي نداره.
سير حركت تاريخي كشور با كودتاي 28 مرداد كاملاً تغيير كرد و ريشه دموكراسي در ايران تا حد زيادي خشكانده شد. دموكراسي كه خود آمريكا به بهانه اون در خاورميانه لشكركشي و كشور گشايي مي كنه.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال دوشنبه 17 مهر 1385، ساعت 11:06
 2 سال و 1 ماه پيش

Tyler نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:
Tyler نوشته بود:

يكي ار علتهاي بدبختي بسياري از مردم جهان بيسواديه. البته فكر مي كنم از ديد من و شما و خانم انصاري سواد و پيشرفت علم با همديگه خيلي فرق مي كنه و تصور نمي كنم منظور ايشون از "پيشرفت علم"، با سواد كردن مردم بيسواد باشه.

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 3418
ارسال دوشنبه 17 مهر 1385، ساعت 20:15
 2 سال و 1 ماه پيش

اول ميخوام از Tyler به خاطر صداقت و منطقي که در بيان ديدگاهش داره تشکر کنم. و بعد نظر شخصيم رو درباره انوشه و رضازاده بگم.
زماني که ما بچه بوديم و تلويزيون فقط يکي دو تا شبکه داشت، جمعه ها يه برنامه پخش ميکرد به اسم جنگ شادي (يا جنگ جمعه، اينش زباد مهم نيست!). فکر ميکنم يادتون باشه که در اين جنگ، بعضي وقتها يکي از نوابغ کشور دعوت ميشد که پايتخت تمام کشورهاي جهان رو بلد بود Shocked يا حتي ميتونست ضرب اعداد سه رقم در سه رقم رو ذهني انجام بده! Shocked حالا دقت کرديد که در چند سال اخير (مثلا 20 سال اخير!) تلويزيون از همچين کساني براي برنامه ها دعوت نکرده. چرا؟ چون اون کار ديگه ارزش نيست. چون مردم با ابزارهايي مثل ماشين حساب و کامپيوتر آشنا شدند. حتي من فراتر ميرم و ميگم کسي که ذهنش رو با پايتخت کشورهاي جهان پر کرده باشه يا کسي که بخواد ضرب اعداد بزرگ رو ذهني انجام بده احمقه!
حالا - با عرض معذرت - ميخواستم بگم که برداشتن وزنه 300 کيلويي هم کار آدم نيست. بلکه کار جرثقيله!
من حسين رضا زاده رو نه به خاطر اينکه وزنه هاي چند صد کيلويي رو ميبره بالاي سر، بلکه به خاطر تلاش و اراده بسيار قوي و عشقي که به کشورش داره ستايش ميکنم و خيلي دوستش دارم. و به همين دلايل هم انوشه رو دوست دارم.
در جواب اين سوال که "چرا رضازاده در ايران مهمتر از انصاري است؟" هم ميگم که نه در ايران بلکه در همه جاي دنيا ورزشکارها و خواننده ها و هنرپيشه ها، سرگرم کننده تر، هيجان انگيز تر، خبر ساز تر و حاشيه دار تر هستند و اين چيزيه که عامه مردم ميخواد.

1
1
0
Tylerآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 18 مهر 1385، ساعت 8:49
 2 سال و 1 ماه پيش

نقل قول:
رو اون لباس فقط پرچم آمريكاست. بقيه لباسها هم لباسهاي رسمي نيست. فكر مي كنين آمريكا و روسيه كه اجازه قرار دادن پرچم ايران روي لباس اصليش رو نداده بودن، چرا گذاشتن روي بعضي از لباسهاش پرچم ايران وجود داشته باشه؟ خيلي راحت مي تونستن با اون هم مخالفت كنن. علت عدم مخالفتشون هم فكر مي كنم روشن باشه: لباسهاي ديگه اهميتي براشون نداشته كه مخالفتي نكردن. علت ديگه اي به ذهنتون مي رسه؟

اون لباس رسمي که شما بهش گير داديد، فقط 2 روز اون هم داخل کپسول فضايي سايوز تن انصاري بوده و در مجموع تلويزيون ناسا بيش از 2 ساعت برنامه و تصوير خانم انصاري رو در اين لباس نشون نداده. 8 روز مابقي در ايستگاه فضايي اون لباسي که شما بهش مي گيد غير رسمي تن خانم انصاري بوده و تمام برنامه هاي اون در اين 8 روز با اين لباس نمايش داده شده که پرچم ايران روش هست.

نقل قول:
در ضمن هدف وسيله رو توجيه نمي كنه.

حرفي رو که زديد به ياد داشته باشيد.

نقل قول:
مطمئناً يه وطن پرست واقعي همچين ننگي رو كه با پرچم دشمن شماره يك كشورش بخواد به هدفش برسه قبول نخواهد كرد. البته من براي ايشون احترام قائلم؛ اما به هيچ وجه ايشون رو وطن پرست نمي دونم. وگر نه حاضر نمي شد اقامت آمريكا رو بپذيره.

بايد خوب بدونيد که دوست و دشمن يک مملکت رو سياستمدارهاي اون تعيين مي کنند. سياستمدارها در اکثر کشورهاي دنيا روي منافع استراتژيک بلند مدت دوستها و دشمنهاشون رو انتخاب مي کنند. در کشور ما معمولا اين چنين نيست و جهت گيريهاي شخصي سياستمدارها تعيين کننده تره تا منافع بلند مدت. حتما به خاطر داريد که بعد از کشتار حجاج در عربستان قرار بود تا قيامت با اين کشور قهر باشيم. همين طور در مورد صدام. آمريکا هم مورد مشابهي است.

نقل قول:
فكر مي كنم هم شما و هم بقيه كساني كه اين جمله رو خوندن منظور بنده رو دقيقاً متوجه شدن و شما فقط مي خواين جنگ لفظي كنين كه هيچ سودي نداره.
سير حركت تاريخي كشور با كودتاي 28 مرداد كاملاً تغيير كرد و ريشه دموكراسي در ايران تا حد زيادي خشكانده شد.

به هيچ وجه قصد جنگ لفظي ندارم و منظورم دقيقا هموني بود که گفتم.
"سير حرکت تاريخي" خيلي حرف عجيبي به نظر مياد. مثلا بمباران اتمي ژاپن و فلج اقتصاديش، آيا "سير حرکت تاريخي" اين کشور رو تغيير داده يا بر عکس تسريع کرده؟
آيا "حرکت تاريخي" وجود دارد؟ يعني شما و ملت ايران به سمت و سوي خاصي داريد مي رويد؟
اين بحث خيلي پيچيده ست. اجازه بديد در جاي ديگه اي مطرح بشه.

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
ارسال سه‌شنبه 18 مهر 1385، ساعت 9:08
 2 سال و 1 ماه پيش

mhaji نوشته بود:
... حالا - با عرض معذرت - ميخواستم بگم که برداشتن وزنه 300 کيلويي هم کار آدم نيست. بلکه کار جرثقيله!

من فكر نمي‌كنم هنوز ورزش به عنوان روشي براي كسب و حفظ تندرستي حتي با پيشرفت علم جاي خودش رو از دست داده باشه. ضمن اينكه يادمون نره كه "عقل سالم در بدن سالم است". براي تشويق عامه مردم به ورزش يكي از كارها قهرمان‌پروري و پرورش ورزشكار حرفه‌اي است.
خب ورزش رشته‌هاي مختلفي داره. درسته كه روشي كه الان دنيا در مورد ورزش قهرماني در پيش گرفته، هدف اوليه اون را فراموش كرده و تا حدي داره اون رو نفي مي‌كنه، اما راه حل اون پاك كردن صورت مساله نيست.
همينطور در مورد مسائل فرهنگي و نمود اونها در سينما مي‌شه دلايل مشابهي آورد؛ پس من هم با اين حرف شما:

mhaji نوشته بود:
... نه در ايران بلکه در همه جاي دنيا ورزشکارها و خواننده ها و هنرپيشه ها، سرگرم کننده تر، هيجان انگيز تر، خبر ساز تر و حاشيه دار تر هستند و اين چيزيه که عامه مردم ميخواد.

كاملا موافقم. Brick wall Brick wall Brick wall

نقل قول:
"سير حرکت تاريخي" خيلي حرف عجيبي به نظر مياد. مثلا بمباران اتمي ژاپن و فلج اقتصاديش، آيا "سير حرکت تاريخي" اين کشور رو تغيير داده يا بر عکس تسريع کرده؟
آيا "حرکت تاريخي" وجود دارد؟ يعني شما و ملت ايران به سمت و سوي خاصي داريد مي رويد؟

يعني مي‌خواي بگي بمباران اتمي ژاپن و كودتاي عليه دولت مردمي ايران توسط آمريكا كار صحيحي بوده؟؟؟ Shocked Think

1
1
0
Tylerآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 18 مهر 1385، ساعت 9:48
 2 سال و 1 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
Tyler نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:
Tyler نوشته بود:

يكي ار علتهاي بدبختي بسياري از مردم جهان بيسواديه. البته فكر مي كنم از ديد من و شما و خانم انصاري سواد و پيشرفت علم با همديگه خيلي فرق مي كنه و تصور نمي كنم منظور ايشون از "پيشرفت علم"، با سواد كردن مردم بيسواد باشه.

باسوادي زير مجموعه اي از پيشرفت علمي است.

1
1
0
Tylerآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 18 مهر 1385، ساعت 9:55
 2 سال و 1 ماه پيش

mhaji نوشته بود:
در جواب اين سوال که "چرا رضازاده در ايران مهمتر از انصاري است؟" هم ميگم که نه در ايران بلکه در همه جاي دنيا ورزشکارها و خواننده ها و هنرپيشه ها، سرگرم کننده تر، هيجان انگيز تر، خبر ساز تر و حاشيه دار تر هستند و اين چيزيه که عامه مردم ميخواد.

و من اضافه مي کنم که عامه مردم هميشه تاثير گذارترند. ولي آيا نمي شه ذائقه عوام رو تغيير داد؟ گمانم با تبليغات مي شه.

1
1
0
Tylerآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 18 مهر 1385، ساعت 10:04
 2 سال و 1 ماه پيش

[quote="عبود
نقل قول:

يعني مي‌خواي بگي بمباران اتمي ژاپن و كودتاي عليه دولت مردمي ايران توسط آمريكا كار صحيحي بوده؟؟؟ Shocked Think[/quote]

به هيچ وجه. قصدم آوردن مثالي بود براي تفهيم اين مساله که سير "تحولات" يک جامعه از جنبه هاي گوناگون (اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي ...) هيچگاه يک مسير مشخص از پيش تعيين شده اي نيست. مثلا در مورد ژاپن آيا شما مي تونيد بگيد بمباران اتمي و شکست در جنگ جهاني نقطه پاياني بر پيشرفت هاي اين کشور بود؟ خير. دقيقا عکس اين ادعا در اين کشور اتفاق افتاد.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال سه‌شنبه 18 مهر 1385، ساعت 23:51
 2 سال و 1 ماه پيش

جناب Taylor! بنده سؤالم رو يه بار ديگه مطرح مي كنم:
نقل قول:
فكر مي كنين آمريكا و روسيه كه اجازه قرار دادن پرچم ايران روي لباس اصليش رو نداده بودن، چرا گذاشتن روي بعضي از لباسهاش پرچم ايران وجود داشته باشه؟ خيلي راحت مي تونستن با اون هم مخالفت كنن. علت عدم مخالفتشون هم فكر مي كنم روشن باشه: لباسهاي ديگه اهميتي براشون نداشته كه مخالفتي نكردن. علت ديگه اي به ذهنتون مي رسه؟

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال سه‌شنبه 18 مهر 1385، ساعت 23:54
 2 سال و 1 ماه پيش

Tyler نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:

باسوادي زير مجموعه اي از پيشرفت علمي است.

با سوادي يه زير مجموعه خيلي كوچيك از پيشرفت علميه. منظور از عبارت "پيشرفت علمي" رو در سخنان خانم انصاري به هيچ وجه نمي شه "مبارزه با بي سوادي" تعبير كرد.

Tyler نوشته بود:
سير "تحولات" يک جامعه از جنبه هاي گوناگون (اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي ...) هيچگاه يک مسير مشخص از پيش تعيين شده اي نيست. مثلا در مورد ژاپن آيا شما مي تونيد بگيد بمباران اتمي و شکست در جنگ جهاني نقطه پاياني بر پيشرفت هاي اين کشور بود؟ خير. دقيقا عکس اين ادعا در اين کشور اتفاق افتاد.

شما خودت دقيقاً بر خلاف نظري كه ارائه مي كني جوري برخورد مي كني كه انگار سير حركت تاريخي كشور ژاپن از قبل مشخص بوده كه بعد از بمباران اتمي و شكست در جنگ جهاني سير صعودي پيدا كرده! Whistle

1
1
0
نمایش پیغامهای ار