| نویسنده |
پیغام |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 340 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 09 مهر 1385، ساعت 23:19 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
دختر ها با معرفت ترن يا پسرها تعداد با معرفت هاي کدوم بيشتره؟؟؟؟؟؟
به کدوم بيشتر مي شه اعتماد کرد ؟؟؟؟؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 09 مهر 1385، ساعت 23:41 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| تنها با تمام دردها نوشته بود: |
دختر ها با معرفت ترن يا پسرها تعداد با معرفت هاي کدوم بيشتره؟؟؟؟؟؟
به کدوم بيشتر مي شه اعتماد کرد ؟؟؟؟؟؟؟ |
قابل قياس با جنسيت نيست! بستگي به آدمش داره!!!!!!
پسرا توو اين مورد يه جورايي باحال هستن دخترا يه جور!
دخترا يه بد جنسيا و حسادتايي دارن ! پسرا هم يه خودخواهي ها و ....خيلي چيزاي ديگه!!! ولي با همه اينا بازم ميگم بسته به ذات و دل آدمش داره! |
|
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1224 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 5:25 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
ولي يه جورايي دخترا هستن بيشتر که بي معرفتن
من خودمو تعربف نمي کنم اينم اولين پستمه
کاري باهام کرد که چند مدته تو اينترنت و اين سايت فقط وقتهايي رو پيدا مي کنم که بشه فراموشش کرد
و کاش بشه
ولي جاش هميشه خاليه و خالي مي مونه |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 5:52 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| nnabiollahi نوشته بود: |
ولي يه جورايي دخترا هستن بيشتر که بي معرفتن
من خودمو تعربف نمي کنم اينم اولين پستمه
کاري باهام کرد که چند مدته تو اينترنت و اين سايت فقط وقتهايي رو پيدا مي کنم که بشه فراموشش کرد
و کاش بشه
ولي جاش هميشه خاليه و خالي مي مونه |
به جمعمون خوش اومدي.
به نظر من جاي خالي يه عشق رو فقط يه عشق ديگه مي تونه پر كنه نه فراموشي و نه هيچ چيز ديگه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
حافظ بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: فعلا اين دنيا جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 6:29 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| به نظر من جاي خالي يه عشق رو فقط يه عشق ديگه مي تونه پر كنه نه فراموشي و نه هيچ چيز ديگه. |
ولي به نظر من جاي خالي يه عشق رو هيچي نمي تونه پر کنه!
معمولا تفاوت پسر ها و دختر ها در همينه که اغلب پسرها (نمي گم همشون) ، راحت جاي خالي عشقشون رو با يه عشق جديد پر مي کنند ، حتي گاهي در آن واحد چند تا عشق رو در کنار هم توي دلشون جا ميدند ، ولي دخترها اکثرا (نمي گم همشون )عشق اولشون رو تا ابد تو دلشون زنده نگه مي دارند. |
|
_________________ به تو از تو مي نويسم، به تو اي هميشه در ياد
اي هميشه از تو زنده لحظه هاي رفته بر باد ...
----------------------
عشق يعني صداقت
---------------------------
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1819 اعتبار کسب شده: 4898 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 8:36 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
بابا جون مگه مجبوريد سر هر موضوعي پاي عشق رو وسط بکشيد.يک کم به فکر کلاس و level تالار باشيد.
مثل بعضي تالار ها که لينوکسيه و همه ي موضوعاتش اينه: ((لينوکس چه خوبه!لينوکس خيلي خوبه!من لينوکس رو خيلي دوست دارم,هر کس لينوکسي نيست خره!)) تالار ما هم داره خيلي عشقي ميشه!دارم اعلام خطر ميکنم!
مگه موضوع معرفت بده که عشق رو باهاش قاطي ميکنيد؟ |
_________________ نيست در شهر نگاري که دل از ما ببرد 
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 10:37 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهربان...  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 29 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 707 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 10:48 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| حافظ نوشته بود: |
| به نظر من جاي خالي يه عشق رو فقط يه عشق ديگه مي تونه پر كنه نه فراموشي و نه هيچ چيز ديگه. |
معمولا تفاوت پسر ها و دختر ها در همينه که اغلب پسرها (نمي گم همشون) ، راحت جاي خالي عشقشون رو با يه عشق جديد پر مي کنند ، حتي گاهي در آن واحد چند تا عشق رو در کنار هم توي دلشون جا ميدند ، ولي دخترها اکثرا (نمي گم همشون )عشق اولشون رو تا ابد تو دلشون زنده نگه مي دارند. |
يه جورايي موافقم |
|
_________________ سفر بايد کرد
دو قدم مانده تا قاف...
ع ، ش !!
|
|
|
|
|
 |
حافظ بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: فعلا اين دنيا جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 11:03 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
...
| مسافر کوير نوشته بود: |
...از شوخي بگذريم حالا که داري به من تيکه ميپروني ( چون بيشتر نوشته هاي ذکر شده مال من و يکي از دوستان منه ) پس بگذار يه چيزي هم من بگم : خدائيش تو هم بدجوري عاشقي ها .
آخه تا اسم عشق و عاشقي مياد جوش مياري فکر کنم تجربه تلخي داري  |
|
يه جورايي موافقم |
|
_________________ به تو از تو مي نويسم، به تو اي هميشه در ياد
اي هميشه از تو زنده لحظه هاي رفته بر باد ...
----------------------
عشق يعني صداقت
---------------------------
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1819 اعتبار کسب شده: 4898 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 15:03 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1322 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 17:31 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
نکنه دخترک اينترنت فروش رو فراموش کردي که از عشق تو مغازه رو فروخت و هاي هاي گريه مي کرد.
|
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1237 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 17:50 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
اين "تنها با تمام دردها" ي مرموز مياد يه بحث راه ميندازه و الفرار! حيف که.... () |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 21:17 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
پايدار موندن عشق اوليه بعد از گذر زمان به نظر من بيشتر يه شعاره تا واقعيت. هر چند نمونه هايي پيدا مي شن كه سالها عشق از دست رفته اولشون رو با خودشون نگه داشتن؛ اما اين به هيچ وجه عموميت نداره. در ضمن كساني كه عشق از دست رفته شون رو همچنان با خود همراه دارن، شايد يكي از دلايل اصليش اين باشه كه نتونستن يا نخواستن عشق ديگه اي رو جايگزينش كنن. عشق اول هر شخص شرايط خيلي خاصي داره و احتمالاً خيلي به ياد موندنيه و از اين لحاظ احتمالاً همتايي نداره؛ اما اين كه هيچ عشق ديگه اي كه از همون جنس باشه نتونه جاي اون رو بگيره به نظر من بيشتر فقط شعاريه كه عاشقهاي شكست خورده كه ادعاي وفاداري بيش از حد دارن تو زبون ملت انداحتن.
در مورد وجود اين وضعيت بين پسرها و دخترها و متعارف تر بودنش بين دخترها موافقم. علتش هم احساسي تر بودن دخترها نسبت به پسرهاست و منطقي تر بودن پسرها نسبت به دخترهاست. احساساتي كه به نظرم در اين مود كاملاً داره به بيراهه مي ره و منطقي كه راه بهتري رو انتخاب مي كنه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 340 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 21:36 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| hamed_ نوشته بود: |
| اين "تنها با تمام دردها" ي مرموز مياد يه بحث راه ميندازه و الفرار! حيف که.... () |
حيف که چي ؟؟؟؟؟؟؟؟ پسر عموتم ؟؟؟؟؟؟؟؟ زورت که بهم نمي رسه ( شوخي کردم )
اما ايننننننننننننننننننننننه |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 21:41 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
عزيزان دوستان عشق اگه عشق واقعي باشه بار اولش واسه 7 پشت آدم بسه
از قديم گفتن خر پاش تو سوراخ يه بار ميره
از من به شما نصيحت دور عشق و عاشقي خيط بکشيد
راحت زندگيتون رو بکنيد |
|
|
|
|
|
|
 |
|