| نویسنده |
پیغام |
خانوم کوچولو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 09 مهر 1385 مجموع ارسالها: 133 اعتبار کسب شده: 458 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 09 مهر 1385، ساعت 18:03 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
مرگ غير منتظره يكي از معروفترين دي جي هاي دنيا
Dj Tiesto
دي جي تيستو يكي از معروفترين دي جي هاي ايتاليايي روز گذشته در يك حادثه رانندگي جان خود رو از دست داد
وي در ماشين دوست خود در قسمت كمك راننده نشسته بود و در اثر سرعت زياد راننده ماشين (بيش از 40 مايل بيشتر از حد مجاز) اتومبيل دچار انحراف در اتوبان شده و چپ كرده و اين بنده خدا و دوستش در جا ميميرند!! ضمن اينكه سر (همون كله!) دي جي مرحوم بالكل متلاشي شده و قرار شده مراسم تشيع جنازه بصورت كاملا سكرت و خصوصي برگزار بشه
دي جي تيستو زاده ايتاليا بود و با ارايه 2، 3 آلبوم جذاب در دنيا مشهور شد
وي كنسرتهاي بسيار مشهوري رو در دنيا برگزار كرده بود كه معروفترين اون در دنيا كنسرتي بود كه وي در دستگاههاي تهويه هوا اسيد ريخته بود و در تمام مدت كنسرت حتي سالم ترين افراد شركت كننده هم مست و بنگي شده بودند!!
انقدر از اين كارا كرد كه مغز خودش هم پوكيده شد
اين هم لينک خبر
اگر هم بعدا ديديد ايشون زنده بودند تعجب نكنيد چون از اين ديوونه بازيا واسه معروف شدن خيليها انجام ميدن!!! ديگه راست و دروغ اين خبر با راوي...! |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 8:25 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1767 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 11:44 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
اوه اوه!
دکتر جان چرا اينقدر عصباني شدي!تا حالا شما رو اينجوري نديده بودم!حالا بچه جووني کرده ,اشتباه کرده.شما ببخشش.
من هم تغريبا نيم ساعت پيگير اين خبر بودم و در انتها هم فهميدم که خالي بندي بوده ولي يادم رفت اينجا بنويسمش.
با وجودي که اصلا ترنس گوش نميدم ولي آهنگ رميکس Adagio for strings از tiesto رو دوست دارم. |
|
_________________ اين تويي در آن طرف , پشت ميله ها رها
اين منم در اين طرف پشت ميله ها اسير
دست خسته ي مرا , مثل کودکي بگير
با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......
|
|
|
|
|
 |
خانوم کوچولو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 09 مهر 1385 مجموع ارسالها: 133 اعتبار کسب شده: 458 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 12:51 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حافظ بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 175 محل سکونت: فعلا اين دنيا جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 13:54 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
اوه اوه!
دکتر جان چرا اينقدر عصباني شدي!تا حالا شما رو اينجوري نديده بودم!حالا بچه جووني کرده ,اشتباه کرده.شما ببخشش.
من هم تغريبا نيم ساعت پيگير اين خبر بودم و در انتها هم فهميدم که خالي بندي بوده ولي يادم رفت اينجا بنويسمش.
با وجودي که اصلا ترنس گوش نميدم ولي آهنگ رميکس Adagio for strings از tiesto رو دوست دارم. |
من اصلا از غلط گرفتن خوشم نمي ياد!!!!
بلکه عقيده دارم که اين کار ، کار تقريبا بديه! |
|
_________________ به تو از تو مي نويسم، به تو اي هميشه در ياد
اي هميشه از تو زنده لحظه هاي رفته بر باد ...
----------------------
عشق يعني صداقت
---------------------------
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1767 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 15:00 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
نمیدونم چم شده!به قول قدیمی ها حتما روزه بردتم! خیلی دارم غلط املایی میدم . شایدم اشکال از کیبوردم باشه. |
|
_________________ اين تويي در آن طرف , پشت ميله ها رها
اين منم در اين طرف پشت ميله ها اسير
دست خسته ي مرا , مثل کودکي بگير
با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 مهر 1385، ساعت 20:36 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
I got mad beacuse this news made me upset the whole day yesterday. I like DJ Tistos tracks very much specially Nayana and In Search of Sunrise so naturally it made a deep inpact on me. Now, some comments:
1-I am almsot sure that the sentense at the end that says that news might be fake wasn't there initialy. She (assuming that Khanoom Koochoolo is a she) must have added that later.
2-What's the point of putting such a stupid post anyway? One must be sick to try to upset people who like a person by fabricating news that that person is dead. How do you feel if there was a news that some famous person that you liked (some noted artist or director or author etc.) is dead? What's funny about that? This is not a joke, it's sick.
3-This post is posted under the "Music, Cinema and Literature" category not under "jokes" or "Divooneh Khooneh".
Anyhow, I underestand that this user is new. this time you are forgiven. Next time, plesae be more careful of what you are posting.
cheers |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
|
|