صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیداین موضوع قفل شده است شما نمی توانید پیغام جدیدی ارسالی کنید، به پیغامی پاسخ دهید و یا آن را ویرایش کنید.
نویسنده پیغام
حامدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 1233
اعتبار کسب شده: 1448
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 05 مهر 1385، ساعت 11:58
 1 سال و 9 ماه پيش

جدا شده از موضوع "آيا حضرت محمد (ص) آخرين پيامبر است؟"

براي من يه سوال پيش اومد! خوشحال مي شم اگه جواب بديد!
چرا هر ساله تعداد زيادي از يهوديان مسيحي مي شوند در حالي که بالعکش صحيح نيست؟؟؟
چرا هر ساله تعداد زيادي از مسيحيان مسلمان مي شوند در حالي که حتي يک مسلمان تا حالا مسيحي نشده؟؟؟(مگر که مسيحي بوده، مسلمان شده و بعد برگشته که تعدادشون بسيار کمه؟؟؟)
چرا هر ساله تعداد زيادي از سني ها شيعه مي شوند در حالي که تا حالا هيچ جايي ديده نشده که يک شيعه سني بشه؟؟؟؟
چرا پيروان آيين بهاييت تعدادشون بسيار کمه و همچنان هم در حال کمتر شدن است؟؟؟؟

جوابش کاملتر بودن دين هاي بعدي، من درآوردي بودن بهاييت و راست بودن حقيقت شيعه هست! حالا اگه يه دين اومد که کاملتر از اسلام بود و تونست بهتر و کاملتر از اسلام (از هر لحاظ) باشه من اولين نفري هستم که از اسلام بر مي گردم! راستي ما مسلمان ها اعتقاد داريم که امام دوازدهم ما ظهور خواهد کرد و عدالت رو تا آخرين روز دنيا برپا مي کنه و بعد از شهيد شدن ايشون دنيا تمام مي شه و شروع روز حساب!

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3959
ارسال جمعه 07 مهر 1385، ساعت 16:03
 1 سال و 9 ماه پيش

در مورد رشد سريع اسلام در جهان فكر نمي كنم جاي شك و شبهه اي باقي باشه. كافي هست به خبرهاي خبرگزاري هاس مختلف و حتي غير اسلامي مراجعه كنيم. به عنوان نمونه با يه جستجوي ساده من اين خبر رو پيدا كردم:

در پايان قرن، آلمان بزرگترين كشور مسلمان‌نشين خواهد شد.

در ميان ملت آلمان، تعداد گروندگان به اسلام رشد چشمگيري داشته و با چنين شتابي به نظر مي‌رسد که آلمان در پايان اين قرن تبديل به بزرگترين کشور مسلمان‌نشين گردد.
به گزارش «مهر» به نقل از «فرانکفورتر آلگماينه»، در سال 2040 اشتوتگارت شهري با اکثريت مسلمان و در پايان همين قرن آلمان يک کشورمسلمان نشين در اروپا خواهد شد.
آلماني‌ها روز به روز بيشتر به اسلام مي‌گروند. بسياري از آنها حتي با ريشه‌هاي خود قطع رابطه و پل‌هاي پشت سر را خراب کرده‌اند. اين اشخاص در اجتماعات و مساجد و سازمانهاي اسلامي فعالانه شرکت مي کنند، به تحصيل و يا تعليم علوم اسلامي مشغولند، انتشارات و يا کتابفروشي اسلامي بنيانگذاري مي‌کنند. اينها آلماني‌هايي هستند که به اسلام گرويدند.
بر اساس اين گزارش، در ميان ملت آلمان تعداد گروندگان به اسلام رشد چشمگيري داشته و با چنين شتابي به نظر مي‌رسد که آلمان در پايان اين قرن تبديل به بزرگترين کشور مسلمان نشين گردد. به اعتقاد پژوهشگران آلماني گرويدن به اسلام بسيار ساده و راحت است و فرد با گفتن شهادتين اسلام را مي‌پذيرد.

منبع: بازتاب
http://www.baztab/com

از اين دست اخبار به وفور جاهاي مختلف پيدا مي شه.

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3007
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال شنبه 08 مهر 1385، ساعت 9:13
 1 سال و 9 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
در مورد رشد سريع اسلام در جهان فكر نمي كنم جاي شك و شبهه اي باقي باشه. كافي هست به خبرهاي خبرگزاري هاس مختلف و حتي غير اسلامي مراجعه كنيم. به عنوان نمونه با يه جستجوي ساده من اين خبر رو پيدا كردم:

در پايان قرن، آلمان بزرگترين كشور مسلمان‌نشين خواهد شد.

[color=red]در ميان ملت آلمان، تعداد گروندگان به اسلام رشد چشمگيري داشته و با چنين شتابي به نظر مي‌رسد که آلمان در پايان اين قرن تبديل به بزرگترين کشور مسلمان‌نشين گردد.
به گزارش «مهر» به نقل از «فرانکفورتر آلگماينه»، در سال 2040 اشتوتگارت شهري با اکثريت مسلمان و در پايان همين قرن آلمان يک کشورمسلمان نشين در اروپا خواهد شد.
آلماني‌ها روز به روز بيشتر به اسلام مي‌گروند. بسياري از آنها حتي با ريشه‌هاي خود قطع رابطه و پل‌هاي پشت سر را خراب کرده‌اند. اين اشخاص در اجتماعات و مساجد و سازمانهاي اسلامي فعالانه شرکت مي کنند، به تحصيل و يا تعليم علوم اسلامي مشغولند، انتشارات و يا کتابفروشي اسلامي بنيانگذاري مي‌کنند. اينها آلماني‌هايي هستند که به اسلام گرويدند.
بر اساس اين گزارش، در ميان ملت آلمان تعداد گروندگان به اسلام رشد چشمگيري داشته و با چنين شتابي به نظر مي‌رسد که آلمان در پايان اين قرن تبديل به بزرگترين کشور مسلمان نشين گردد. به اعتقاد پژوهشگران آلماني گرويدن به اسلام بسيار ساده و راحت است و فرد با گفتن شهادتين اسلام را مي‌پذيرد.[/color]

منبع: بازتاب
http://www.baztab/com

از اين دست اخبار به وفور جاهاي مختلف پيدا مي شه.

Great Joke !! Germany becoming the biggest muslim country? LOL!!! Very Happy Very Happy

Vahid jan, for Gods sake, don't be so quick in believing anything that you like to believe from some third-hand propaganda-made-like-news site.

I suggest you go and visit Germany during the famous "Oktoberfest" festival (which starts in a couple of weeks in October) to see how many million litters of beer they drink during this festival (last yeard it was more than 6 million)!

Image

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال شنبه 08 مهر 1385، ساعت 10:32
 1 سال و 9 ماه پيش

Omid نوشته بود:
Great Joke !! Germany becoming the biggest muslim country? LOL!!! Very Happy Very Happy

البته منظور خبر كه از متنش هم كاملاً مشخصه اينه كه آلمان "بزرگترين كشور مسلمان نشين اروپا"مي شه نه كل جهان. ضمناً گفته پايان قرن. يعني حدود 94 سال ديگه فرصت داره. حالا فكر كنم زير 10 درصد از آلمانيها مسلمون هستن و با رشد اسلام چنين پيش بيني انجام شده. مطالب شما چه ربطي به اينها داره، نمي دونم.

1
1
0
حامدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 1233
اعتبار کسب شده: 1448
ارسال شنبه 08 مهر 1385، ساعت 17:45
 1 سال و 9 ماه پيش

من احساس مي کنم که شما فقط داريد با من کل کل مي کنيد و مي خوايد يه جورايي روي من رو کم کنيد!!!! بي خيال بابا! ما اين همه مدرک ايننجا آورديم که هر کسي بعد از خوندن اين ها مي تونه قضاوت بکنه. يه سوال ديگه بپرسم؟! چرا با اينکه دين شما بهتر از اسلام هست (به قول خودتون) طرفداران دين شما اينقدر کمند؟؟؟ ولي دين هايي مثل اسلام و مسيحيت که طرفدارهاشون اينقدر زياد؟؟؟؟؟؟
بهتره که کمي داستان بخونيد و کمي از معجزات و سخنان دين ما رو مرور کنيد!
در انجيل گفته شده بعد از مسيح پيامبر ديگري مي آيد و همين طور در تورات ولي من نديدم در قرآن چنين جمله اي نوشته شده باشه در حاليکه بسيار دور از ذهنه که خدا آمد پيامبر بعد رو به مردم گوشزد نکنه که دليلش هم بديهي است! منتظر جواب هاتون هستم!!!

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال يکشنبه 09 مهر 1385، ساعت 5:54
 1 سال و 9 ماه پيش

يه سوتي كوچولو از بنده سراپا تقصير در تقسيم موضوعات! Whistle
ادامه موضوع در "آيا تعداد پيروان اسلام در حال زياد شدن است؟ (ادامه)"

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیداین موضوع قفل شده است شما نمی توانید پیغام جدیدی ارسالی کنید، به پیغامی پاسخ دهید و یا آن را ویرایش کنید.
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آيا حضرت محمد (ص) آخرين پيامبر است؟
1
پاسخها: 259 بیننده: 5835 نویسنده: spring
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است كاكا به دين اسلام گرويد.
1
پاسخها: 17 بیننده: 1203 نویسنده: غريب آشنا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آيا تعداد پيروان اسلام در حال زياد شدن است؟ (ادامه)
1
پاسخها: 6 بیننده: 320 نویسنده: Omid
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آهاي اينجا مجله هم هست يا فقط گروه مجله است؟
1
پاسخها: 12 بیننده: 693 نویسنده: harvard

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد