صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3323
اعتبار کسب شده: 4729
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 05 مهر 1385، ساعت 22:47
 1 سال و 10 ماه پيش

بچه ها
جدی جدی من احساس کردم که ماجرای سربازی رفتن احسان, زياد براش راحت نيست و چون خيلی برای همگی ما عزيزه ,اين تاپيک رو درست کردم تا هر کسی که دلش ميخواد اينجا براش مطلب بنويسه, و خودشم اگه دوست داشت, بياد اينجا ,هر چی دلش ميخواد غر بزنه و از سربازی بد بگه و خلاصه با ماها درد دل کنه
پس اول خودم شروع ميکنم Angel
احسان جون, دلم ميخواد خيلی دوستانه ازت بخوام در حالی که ميدونم برات سخته ولی ديدت و نسبت به به اين مسئله عوض کنی, اينجوری بهش نگاه کن که اين هم يک برهه ای از زندگيه, برای يک تجربه تازه, به اين فکر کن که تو با اين همه استعدادها و تواناييهايی که داری چقدر ميتونی توی اين مدت برای اون شهر و يا مملکتت مفيد باشی, و چقدر ميتونن از تواناييهای تو استفاده کنن, به قول خودمون زکات علمت رو ميدی Applause
فکر نکن که دارن ميبرنت سربازی و تو بايد بری سربازی, فکر کن که تو ميخوای بری تا از وجود با ارزشتاستفاده کنن و همه چيز تحت يک سری قوانين در اختيار توست تا تو بتونی خودت و نشون بدی Angel
و مطمئناً دوران سربازی, برات يکی از پر خاطره ترين دوره های زندگيت خواهد بود
اگه بخوای سخت باهاش برخورد کنی, تحملش برات خيلی سخت تر خواهد بود
توی اين مدتی که توی forum ميشناسمت, ميدونم که مرد عاقل, مسئوليت بذير و قابل اعتمادی هستی و حاضرم بهت اين اطمينان رو بدم که گرچه تو يکی از بهترينها هستی ولی بهترين بهترينهای خودت رو خواهی ديد Wink
و يک قسمتی از زندگی رو لمس خواهی کرد, که حتماً فقط اونجا وجود دارند
چه بسا دوستان خوبی که روی آيندت تأثير به سزايی داشته باشن, اونقدر که فکر کنی اين دو سال ارزش به دست آوردن اونها رو داشته
به هر حال برات آرزوی سلامتی و شادی ميکنم, و ازت ميخوام هر وقت که دلتنگ يا عصبانی شدی اينجا برامون بنويسی
بهت قول ميدم هر وقت که تو بخوای تالارهای گفتمان زبان درازش رو کوتاه کنه و سراپا گوش بشه برای حرفای تو Cool

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 05 مهر 1385، ساعت 22:59
 1 سال و 10 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:
...چون خيلی برای همگی ما عزيزه ,اين تاپيک رو درست کردم تا هر کسی که دلش ميخواد اينجا براش مطلب بنويسه, و خودشم اگه دوست داشت, بياد اينجا ,هر چی دلش ميخواد غر بزنه و از سربازی بد بگه و خلاصه با ماها درد دل کنه
....ميدونم که مرد عاقل, مسئوليت بذير و قابل اعتمادی هستی و حاضرم بهت اين اطمينان رو بدم که گرچه تو يکی از بهترينها هستی ...

حالم داره بد ميشه! Sick Sick Sick Anxious Anxious Anxious
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
ارسال چهارشنبه 05 مهر 1385، ساعت 23:47
 1 سال و 10 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:
...به اين فکر کن که تو با اين همه استعدادها و تواناييهايی که داری چقدر ميتونی توی اين مدت برای اون شهر و يا مملکتت مفيد باشی, و چقدر ميتونن از تواناييهای تو استفاده کنن...

صداي دل راست مي گه. مي دوني چقدر از توانايي هاي تو همين جور دست نخورده و بالقوه موندن و بالفعل تبديل نشدن؟ مثلاً تا حالا چند بار تو عمرت رو سنگ و خاك غلط زدي و سينه خيز رفتي؟ چند بار مجبور شدي مسافت 10.000 متر رو بدون وقفه بدويي؟ چند بار براي يه دست به آب رفتن ساده (تازه بدون مقدمه و مؤخره) تو صف وايستادي؟ چند بار سيب زميني پوست كندي و برنج پاك كردي؟ چند بار كف زمين رو جارو كردي و تي كشيدي؟ چند بار ... مي بيني چقدر از تواناييهات هنوز كشف نشدن؟ سربازي همينش خوبه ديگه. اين تواناييهات بالفعل در ميان و مي توني با انجام اين كارها به مملكت و نظام خدمت كني. خدا پشت و پناهت باشه جوون! Razz Mr. Green

1
1
0
شيطونک
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

مجموع ارسالها: 286
ارسال چهارشنبه 05 مهر 1385، ساعت 23:47
 1 سال و 10 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:
بچه ها
جدی جدی من احساس کردم که ماجرای سربازی رفتن احسان, زياد براش راحت نيست و چون خيلی برای همگی ما عزيزه ,اين تاپيک رو درست کردم تا هر کسی که دلش ميخواد اينجا براش مطلب بنويسه, و خودشم اگه دوست داشت, بياد اينجا ,هر چی دلش ميخواد غر بزنه و از سربازی بد بگه و خلاصه با ماها درد دل کنه
پس اول خودم شروع ميکنم Angel
احسان جون, دلم ميخواد خيلی دوستانه ازت بخوام در حالی که ميدونم برات سخته ولی ديدت و نسبت به به اين مسئله عوض کنی, اينجوری بهش نگاه کن که اين هم يک برهه ای از زندگيه, برای يک تجربه تازه, به اين فکر کن که تو با اين همه استعدادها و تواناييهايی که داری چقدر ميتونی توی اين مدت برای اون شهر و يا مملکتت مفيد باشی, و چقدر ميتونن از تواناييهای تو استفاده کنن, به قول خودمون زکات علمت رو ميدی Applause
فکر نکن که دارن ميبرنت سربازی و تو بايد بری سربازی, فکر کن که تو ميخوای بری تا از وجود با ارزشتاستفاده کنن و همه چيز تحت يک سری قوانين در اختيار توست تا تو بتونی خودت و نشون بدی Angel
و مطمئناً دوران سربازی, برات يکی از پر خاطره ترين دوره های زندگيت خواهد بود
اگه بخوای سخت باهاش برخورد کنی, تحملش برات خيلی سخت تر خواهد بود
توی اين مدتی که توی forum ميشناسمت, ميدونم که مرد عاقل, مسئوليت بذير و قابل اعتمادی هستی و حاضرم بهت اين اطمينان رو بدم که گرچه تو يکی از بهترينها هستی ولی بهترين بهترينهای خودت رو خواهی ديد Wink
و يک قسمتی از زندگی رو لمس خواهی کرد, که حتماً فقط اونجا وجود دارند
چه بسا دوستان خوبی که روی آيندت تأثير به سزايی داشته باشن, اونقدر که فکر کنی اين دو سال ارزش به دست آوردن اونها رو داشته
به هر حال برات آرزوی سلامتی و شادی ميکنم, و ازت ميخوام هر وقت که دلتنگ يا عصبانی شدی اينجا برامون بنويسی
بهت قول ميدم هر وقت که تو بخوای تالارهای گفتمان زبان درازش رو کوتاه کنه و سراپا گوش بشه برای حرفای تو Cool

اوووووووووووووووووووووووووووه
انگار ميخواد بره کجا

هر کي ندونه فکر مي کنه که .... Anxious
ولش کن ميترسم رويا بهم بگه بي جنبه Laughing

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 05 مهر 1385، ساعت 23:54
 1 سال و 10 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:

صداي دل راست مي گه. مي دوني چقدر از توانايي هاي تو همين جور دست نخورده و بالقوه موندن و بالفعل تبديل نشدن؟ مثلاً تا حالا چند بار تو عمرت رو سنگ و خاك غلط زدي و سينه خيز رفتي؟ چند بار مجبور شدي مسافت 10.000 متر رو بدون وقفه بدويي؟ چند بار براي يه دست به آب رفتن ساده (تازه بدون مقدمه و مؤخره) تو صف وايستادي؟ چند بار سيب زميني پوست كندي و برنج پاك كردي؟ چند بار كف زمين رو جارو كردي و تي كشيدي؟ چند بار ... مي بيني چقدر از تواناييهات هنوز كشف نشدن؟ سربازي همينش خوبه ديگه. اين تواناييهات بالفعل در ميان و مي توني با انجام اين كارها به مملكت و نظام خدمت كني. خدا پشت و پناهت باشه جوون! Razz Mr. Green

عجب دوستای خوبی
احسان جون با داشتن اين دوستها ديگه اصلاً دشمن نميخوای Razz
همون بهتر که بری يک چند تا دوست خوب توی سربازی پيدا کنی Wink
تو رو با سرباز صفر اشتباه گرفتن
سرباز صفر ها برات سيب زمينی پوست ميکنن که هيچ سرخ ميکنن با احترام ميارن توی دفترت که تو نوش جان کنی جون داشته باشی به مملکت خدمت کنی Razz Dancing
به حرفای اينا گوش نکن همشون حسودن Twisted Evil

1
1
0
مهربان...آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 29 ارديبهشت 1385
مجموع ارسالها: 707
ارسال پنجشنبه 06 مهر 1385، ساعت 0:25
 1 سال و 10 ماه پيش

منم با صدای دل موافقم
مطمئن باش که این دوره از زندگیت هم مثل دوران مدرسه و دانشگاه و ... خیلی زود می گذره و اونجا هم افرادی مثل خودت هستن پس نگران هیچی نباش ...و به این فکر کن که می خوای یه چیز جدید رو تجربه کنی که مطمئنا خیلی خیلی توی زندگیت کمکت خواهد کرد
به تو اينقدر ها هم سخت نميگذره ...تو رو بايد بذارن روي سرشون Wink
مگه کم کسي هستي واسه خودت؟ Shame on you
موفق باشی...

1
1
0
مخملآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 372
ارسال پنجشنبه 06 مهر 1385، ساعت 2:29
 1 سال و 10 ماه پيش

احسان جون این شتریه که هر پسری رو یه بار (ولی به مدت دوسال) له میکنه Evil or Very Mad

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
ارسال پنجشنبه 06 مهر 1385، ساعت 16:36
 1 سال و 10 ماه پيش

خوب صداي دل و مهربان ... که با عرض پوزش دارند کاملا شعار ميدهند چرا که به هر حال دخترند Wink ( منظورم اهانت نيست اما خوب سربازي ندارند ديگه )
غريب آشنا هم که سربازي نداره که بدونه سربازي چيه
اما از اين خبرها نيست نه از استعدادهات استفاده ميکنند و نه ....
سختي اش سه ماه اول آموزشيه که صفري و هر چي سختي بخوان بهت ميدن .بعدش هم ميفرستنت شهر خودت صبح ميري سر کار ظهر ميري خونه . کار تخصصي اي هم که ميدن دستت احتمالا تايپه Wink
سعي ميکنند غرورت را بشکنند و خردت کنند و تو نميتوني اعتراض کني چون اضافه خدمت ميخوري Crying or Very sad
سختي زياد ميبيني اما صداي دل راست ميگه زيبايي هايي هم داره خيلي از ما سختي ها را بعدا به عنوان خاطره خوب ازشون ياد ميکنيم و کساني که توي سختي ها باهات باشند دوستان خوبي برات ميشن .
به نظر من سربازي سختي هاش مهم نيست چرا که براي زندگي آينده ات و سختي هاي زندگي آماده ات ميکند اما بزرگترين مشکل اين است که دو سال عمر گرانبها به هدر ميرود . Brick wall به هر حال از آنجا که راه حلي نيست take it easy Wink

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 06 مهر 1385، ساعت 23:28
 1 سال و 10 ماه پيش

تازه احسان جون لطف ديگش اينه که, به بهانه سربازی بهت گير نميدن زن بگير زن بگير
بعدشم بهانه کار پيدا کردن و خستگی بعد از سربازی و خلاصه چند سال ديرتر گير غر غر های
نوازشگرانه ميفتی Razz

1
1
0
گلابتونآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 تير 1385
مجموع ارسالها: 180
ارسال پنجشنبه 06 مهر 1385، ساعت 23:41
 1 سال و 10 ماه پيش

احسان جون اينا همشون الکي ميگن .
مي خوان تو رو گول بمالن تا بري سربازي .
مثل آمپول زدن که ميگن درد نداره ولي بعد ميفهمي که چه پدر در بياري هست
به حرف هيچ کدومشون گوش نکن
من خودم به تنهايي هم درد آمپول رو کشيدم هم درد سربازي رو !!!!!!!!
خدا لعنت کنه مردم آزارو !!! Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil
Liar Liar Liar Liar
دروغ گفتم درد آمپولو کشيدم ولي درد سربازي رو نه !

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
ارسال جمعه 07 مهر 1385، ساعت 0:14
 1 سال و 10 ماه پيش

harvard نوشته بود:
سختي اش سه ماه اول آموزشيه...

Think زمان آموزشي در ايران تا اونجايي كه من مي دونم دو ماه هست نه سه ماه! شما قراره تو نيروهاي مسلح كدوم كشور خدمت كنين؟ نكنه قيزمولستان؟! Mr. Green

1
1
0
Miniآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385
مجموع ارسالها: 1000
جنسيت: زن
ارسال جمعه 07 مهر 1385، ساعت 7:44
 1 سال و 10 ماه پيش

Good luck Ehsan joon...
One of my friends is serving the Army in Iran now and he says he has so much fun there. He is always in his office and chats with us... see? that's how fun it is.
Don't you wanna experinece it now?

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 3402
اعتبار کسب شده: 3012
ارسال جمعه 07 مهر 1385، ساعت 7:57
 1 سال و 10 ماه پيش

احسان جون. همه سختيش همون بيست ماه اولشه. بعدش برات عادت ميشه و حتي ازش لذت ميبري!

1
1
0
حامدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 1237
ارسال جمعه 07 مهر 1385، ساعت 13:26
 1 سال و 10 ماه پيش

من دوستي داشتم که ليسانسش رو از همين دانشگاه شيراز گرفته بود و تعريف مي کرد که :
صبح ساعت 8 با سرويس سرهنگ ها مي رفتم و ظهر ساعت 12 بر مي گشتم!!!
احسان جان اينقدرها هم بد نيست! 2 ماه آموزشي و بعد هم يه اينترنت مفت براي سانسور کردن پست هاي ما!!! Mr. Green بده؟؟؟؟؟؟

1
1
0
مخملآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 372
ارسال جمعه 07 مهر 1385، ساعت 16:57
 1 سال و 10 ماه پيش

احسان جون بابا دوزار چهار راه تحویلی!!! Confused
ما اینجا گل لگد نمیکنیما!!! اصلا این موضوع رو میخونی؟؟؟ Not talking

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است سربازي!
5
پاسخها: 20 بیننده: 816 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کليک صوتي سربازي احسان رسيد
2
پاسخها: 2 بیننده: 568 نویسنده: جواد
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است گردهمايي کاربران تالار به مناسبت بازگشت احسان
3
پاسخها: 44 بیننده: 1093 نویسنده: مسافر کوير
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است امضاي احسان!!!
2
پاسخها: 17 بیننده: 816 نویسنده: رايکا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به: