| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3595 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 14 مهر 1382، ساعت 11:33 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
عکسهاي جشن معارفه دانشجويان ورودي 82 روي سايت گروه علمي قرار گرفت. با وجودي که عکاسش خيلي حرفه اي بود، ببخشين اگه کيفيتشون زياد خوب نيست؛ آخه دوربينه عبود خيلي فله اي بود! اصلاً کيفيتش خوب نبود.
http://www.cse.shirazu.ac.ir/Sci_Group/index.htm |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ دوشنبه 14 مهر 1382، ساعت 11:37 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 579 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 14 مهر 1382، ساعت 11:36 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
عکاسش که فله اي تر بود. |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 1185 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 14 مهر 1382، ساعت 13:12 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
مشکل اينه که کسي هم که عکسها رو گذاشت رو سايت مثل عکاسش فله اي بود. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3595 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 15 مهر 1382، ساعت 17:23 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
| مشکل اينه که کسي هم که عکسها رو گذاشت رو سايت مثل عکاسش فله اي بود. |
من فقط با Dreamweaver يه Photo Album ايجاد کردم و نتيجش همينه که رو سايت هست. اين ساده ترين کاري بود که مي شد انجام داد. اصلاً هم وقت نشد قشنگ کاريش کنم. اگه کسي داوطلب هست، بسم الله. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
rfj_b_kas  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 23 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 159 اعتبار کسب شده: 922 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 بهمن 1386، ساعت 22:50 |
|
 |
5 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|
مشکلتون با عکسه يا فله ؟ |
|
_________________ خوشا آنان که بار دوستي را کشيدند و نرنجيدند و رفتند
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |