| نویسنده |
پیغام |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 13 مهر 1382، ساعت 15:38 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
عزيزاني که درس طراحي الگوريتم دارند مي دانند که استاد درس تازگيها ادعا کرده است که در شنا حريفي ندارد حتي حاضر به شرط بندي هم شده است و قرار شده به کسي که بتواند ايشان را شکست دهد يک نمره 20 ناقابل بدهد.اما در جلسه فوق الذکر تعيين نشد که در صورت شکست- حريف وي چه چيزي بايد به استاد بدهد.
بنده حقير اعلام مي کنم که در صورت شکست من در مسابقه با عنايت به اين موضوع که بنده نمي توانم به استاد عزيزم بيست بدهم در عوض حاضرم به ايشان بوس بدهم. |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
شعور  زبون بسته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 4 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 13 مهر 1382، ساعت 16:51 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
من به عنوان يک شخص با شعور به شما دوست عزيز توصيه ميکنم که با جنوبي جماعت در نيافتيد. ولي خوب.... از آنجا که بخت با شما يار است طرف آباداني از آب در آمده و احتمال قريب به يقين ايشان را ديگر در استخر ملاقات نخواهيد کرد!
اما اگر طرف لاف نيامده باشد، :!: :!: :!: :!: ....
باز هم به شما توصيه ميشود که از اين کار اجتناب کنيد، شايد ايشان بوس را کافي ندانستند....
باري سري که درد نميکند، دستمال نبنديد (البته شايدم درد ميکنه و ما خبر نداريم! ) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |