| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4972 اعتبار کسب شده: 9952 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 شهريور 1385، ساعت 23:46 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
حج 1001 خوبي داره! هزار و يکميش اينه که با رفتن سياسفيد به حج، تالار يه نفسي ميکشه!
به مناسبت رهايي تالار از دست سياسفيد عزيز، هرکي دوست داره اسم کاربريش رو عوض کنه، ميتونه همينجا تقاضاش رو اعلام کنه. به تقاضاهاي پس از ورود سياسفيد ترتيب اثر داده نخواهد شد! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3274 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 0:21 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 964 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 0:33 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
اينجا تالار بچه هاي کامپيوتر هست و من از ابتدا اشتباه کردم که نام کاربري «بچه برقي 78» را انتخاب کردم، فکر مي کنم خيلي تو ذوق مي زنه!
احسان اگه يادت باشه سه سال پيش سر Nick Name «يک دوست» با هم يه بحثي داشتيم. هر دوتامون بطور جداگونه و بدون اينکه از Nick Name همديگه خبر داشته باشيم، «يک دوست» را انتخاب کرده بوديم.
اگه بابت کپي رايت «يک دوست» مشکلي نداشته باشي من خواهان اون هستم.
البته بايد يه قانون هم بذاري که کسي که اسم کابريش را عوض مي کنه تا چند ماه حق آواتر عوض کردن نداره، تا اقلاً شناخته باشه. |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3479 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 1:18 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
منظور از تغيير نام كاربري، بيشتر تغيير نامهايي هست كه به پينگليش نوشته شدن. مثلاً sedayedelو siasefid. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4972 اعتبار کسب شده: 9952 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 1:22 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من بد نيست آيدي "سيب" و "قصه خدا روي زمين [...]" رو با هم عوض کنيم! |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 964 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 1:27 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| منظور از تغيير نام كاربري، بيشتر تغيير نامهايي هست كه به پينگليش نوشته شدن. مثلاً sedayedelو siasefid. |
غريب آشنا جان!
خوب شد گفتي بيشتر. نگقتي فقط. پس جون داداش با درخواست من موافقت کن!
هدف من از اين درخواست بيشتر شدن صميميت و به حداقل رسيدن اصطکاک هست. به خاطر اين هدف والاي انساني هم که شده، اين دفعه يه حالي به من بده و موافقت کن غريب جون! |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 1:33 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
اينجا تالار بچه هاي کامپيوتر هست و من از ابتدا اشتباه کردم که نام کاربري «بچه برقي 78» را انتخاب کردم، فکر مي کنم خيلي تو ذوق مي زنه!
احسان اگه يادت باشه سه سال پيش سر Nick Name «يک دوست» با هم يه بحثي داشتيم. هر دوتامون بطور جداگونه و بدون اينکه از Nick Name همديگه خبر داشته باشيم، «يک دوست» را انتخاب کرده بوديم.
البته بايد يه قانون هم بذاري که کسي که اسم کابريش را عوض مي کنه تا چند ماه حق آواتر عوض کردن نداره، تا اقلاً شناخته باشه. |
من مشکلي ندارم، البته اونوقت خطاب کردنت يه کم مشکل ميشه، ولي اگه خودت اينطور بخواي، من مشکلي ندارم |
|
|
|
|
|
|
 |
رايکا  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 11 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 616 اعتبار کسب شده: 524 محل سکونت: دراعماق درياي عشق .... سن: 21 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 1:50 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
به نظر من بد نيست آيدي "سيب" و "قصه خدا روي زمين [...]" رو با هم عوض کنيم!  |
به قول مهربان...
آقا احسان وقتي اومدي شيراز...مواظب بلاياي هوايي , زميني و يا شايدم درياي باشيد...
|
|
_________________ هيچ فکر نمي کردم...
که روزي وقتي افتاب خودش را روي بام خيال تو پهن مي کند
عشق من را برنزه ببيني
اگر مي دانستم...
کرم ضد افتاب بوسه به تو هديه مي کردم...
|
|
|
|
|
 |
|
قصه خدا روي زمين مجموع ارسالها: 9 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: |
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 1:54 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
جدي مي گم پيشنهاد بدين قول مي دم عوض کنم |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 1:56 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
من مشکلي ندارم، البته اونوقت خطاب کردنت يه کم مشکل ميشه، ولي اگه خودت اينطور بخواي، من مشکلي ندارم  |
خيلي هم خوب ميشه چون ترکيبات کلمه «دوست» همش قشنگه. مثل «دوست عزيز» «دوست خوب» . دوست بد که نداريم. از بچه برقي جان خيلي بهتره |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 2:03 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| منظور از تغيير نام كاربري، بيشتر تغيير نامهايي هست كه به پينگليش نوشته شدن. مثلاً sedayedelو siasefid. |
راستي غريب آشنا!
قکر اونايي که کيبورد فارسي ندارن هم باش. فکر نکنم اميد کيبورد فارسي داشته باشه. من که نديدم يه کارکتر فارسي هم نوشته باشه. يا اگر هم مي تونه نصب کنه به فارسي عادت نداره.
خودم هم وقتي ميرم دانشگاه چون کامپيوتراي اونجا language فارسيشون نصب نيست. با يه بدبختي با کد جاواسکريپت نام کاربري را مي نويسم. کپي مي کنم واسه ورود به سايت. |
|
|
|
|
 |
يارو  سال صفري!
تاريخ عضويت: جمعه 17 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 44 اعتبار کسب شده: 106 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 2:13 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
نمونههايي از پستهاي ارسالي توسط کاربران پس از تغيير نام کاربري بچه برقي:
- ... در همين مورد يه بار يه دوست (کلي ميگم، منظورم بچهبرقي نيست) گفته بود ...
- ... اما اين رفتاري نيست که يه دوست (منظورم بچه برقي نيست) در قبال آدم داشته باشه...
- ... اما به نظر من يه دوست خوب (ب.ب. نه) از يه زيرپوش رکابي خوب مفيدتره ...
...sent by a good freind of mine (not the electricity boy of course) which contained...
- ... روي سخنم بيشتر با يه دوست خوبه (بچهبرقي! تو رو ميگما) .... |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 11:36 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| يارو نوشته بود: |
نمونههايي از پستهاي ارسالي توسط کاربران پس از تغيير نام کاربري بچه برقي:
- ... در همين مورد يه بار يه دوست (کلي ميگم، منظورم بچهبرقي نيست) گفته بود ...
- ... اما اين رفتاري نيست که يه دوست (منظورم بچه برقي نيست) در قبال آدم داشته باشه...
- ... اما به نظر من يه دوست خوب (ب.ب. نه) از يه زيرپوش رکابي خوب مفيدتره ...
...sent by a good freind of mine (not the electricity boy of course) which contained...
- ... روي سخنم بيشتر با يه دوست خوبه (بچهبرقي! تو رو ميگما) .... |
البته «يک دوست» و «يه دوست» با هم فرق دارن و نيازي به عبارات داخل پرانتز نيست.
شما با اين قدرت تخيل فوق العاده بهتره بريد هاليوود، چون اونجا موضوع واسه فيلم ساختن کم آوردن. حتماً به شما نياز دارند.
البته قدرت تخيل من هم بد نيست اما به پاي شما نميرسه:
- .. يارو (منظورم کابر محترم تالار با نام کاربري «يارو» نيست) اصلاً هيچي حاليش نيست. شوت شوته.. |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 12:20 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظرم اگه به طور عادت اسمهاي کاربري رو داخل "گيومه" يا «گيومه» بزاريم اين مشکل حل بشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 675 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 12:45 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من بد نيست آيدي "سيب" و "قصه خدا روي زمين [...]" رو با هم عوض کنيم!  |
اِ...........! مگه از جونم سير شدم! |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
|
|