| نویسنده |
پیغام |
ehsaneyazdanpanah  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ها آمو شيرازيِـَم من جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 مرداد 1386، ساعت 13:51 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
من ميخوام نام کاري من فارسي بشه....................
ميشه...................... |
|
_________________ براي شعري که بي تو خواهم گفت...
قافيه کم دارم ...
و...
تجربه ي با تو بودن را...
اي کاش به اندازه ي سلامي با هم بوديم...
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 مرداد 1386، ساعت 14:40 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| ehsaneyazdanpanah نوشته بود: |
من ميخوام نام کاري من فارسي بشه....................
ميشه...................... |
بعله! چرا نمي شه؟ "احسان يزدان پناه"؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2873 اعتبار کسب شده: 5904 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 مرداد 1386، ساعت 15:08 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| ... بعله! چرا نمي شه؟ "احسان يزدان پناه"؟ |
با سلام
ادمين و همکار محترم ، دخالت در امر و وظيفه ديگران بدون اجازه کاري بس زشت و نا پسند است ،
لطفا در حيطه مديريت بنده دخالت نورزيــد، اين بار n امي است که دخالت مي کنيد ، مگر خود شما ناموس نداريد ؟
لطفا به پيوست زير هم دقت کنيد و سعي کنيد اين عمل نا هنجار تکرار نشود در غير اين صورت پيگرد قانوني دارد و
به مراجع قضايي تالار معرفي مي شويد .
با تشکر سياسفيد
پيوست :
| احسان نوشته بود: |
کادوي 1000 تايي شدن سياسفيد، آيديش فارسي شد
___
مديريت تغيير بقيه آيديها به عهده خود سياسفيده  |
|
|
|
|
 |
wilson  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 29 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 180 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 09 بهمن 1386، ساعت 16:42 |
|
 |
6 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
حج 1001 خوبي داره! هزار و يکميش اينه که با رفتن سياسفيد به حج، تالار يه نفسي ميکشه!
به مناسبت رهايي تالار از دست سياسفيد عزيز، هرکي دوست داره اسم کاربريش رو عوض کنه، ميتونه همينجا تقاضاش رو اعلام کنه. به تقاضاهاي پس از ورود سياسفيد ترتيب اثر داده نخواهد شد! |
خوب اونوقت همديگرو چجوري پيدا کنيم؟؟
من مخالفم
مي خواستن از اول اسمشونو درست انتخاب کنن |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 781 اعتبار کسب شده: 10057 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 09 بهمن 1386، ساعت 16:45 |
|
 |
6 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |