| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3448 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 23:09 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
انوشه انصاری روز 27 شهریور سفر تاریخی خود به ایستگاه بینالمللی فضایی را آغاز خواهد کرد تا ضمن کسب عنوان نخستین بانوی فضاگرد جهان به نخستین ایرانی بدل شود که قدم به فراسوی جو زمین نهاده است
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط Omid در تاريخ دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 23:38 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3557 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 23:36 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5001 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 23:46 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
از پارسال تا حالا اينجا مرتب خبر سفر اين خانم ايرانی به فضا هست و عکسش توی روزنامه هست و...........
20,000000 ميليون دلار هم خرج سفرشه
ميگم حالا بعضی آقايون ناراحت نش که اولين مسافر فضا يک خانم بوده  |
اتفاقا من شنيدم که اولين زن فضانورد هم يه خانم بوده! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3557 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 23:59 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1103 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قطب شمال جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 شهريور 1385، ساعت 4:15 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
انوشه انصاری روز 27 شهریور سفر تاریخی خود به ایستگاه بینالمللی فضایی را آغاز خواهد کرد تا ضمن کسب عنوان نخستین بانوی فضاگرد جهان به نخستین ایرانی بدل شود که قدم به فراسوی جو زمین نهاده است
|
اين خانم ديگه ايراني نيستند، تنها اسم فارسي دارند. به پرچم پشت سرش بيشتر توجه کنيد.
ما ايراني ها مرض داريم که همه چيزاي خوب را به خودمون نسبت بديم. (البته به اميد بر نخوره چون اميد را هم ايراني نميدونم) |
|
_________________ ما را به رندي افسانه کردند ،پيران جاهل شيخان گمراه
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1103 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قطب شمال جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 شهريور 1385، ساعت 4:19 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 شهريور 1385، ساعت 4:34 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
|
اين خانم ديگه ايراني نيستند، تنها اسم فارسي دارند. به پرچم پشت سرش بيشتر توجه کنيد.
ما ايراني ها مرض داريم که همه چيزاي خوب را به خودمون نسبت بديم. (البته به اميد بر نخوره چون اميد را هم ايراني نميدونم) |
اين كه واقعاً كار ايشون چقدر "خوب" هست جاي بحث فراووني داره. جاي عبود واسه همچين سخنراني هايي خيلي خاليه! در يه همچين شرايطي 20 ميليون دلار رو براي يه سفر تفريحي خرج كردن چقدر مي تونه صحيح باشه، خدا مي دونه. هر چند ديد دنيا بين اكثر ما كار ايشون رو يه كار بزرگ مسحوب مي كنه و از اين كه ايشون اصالتاً ايراني هستن افتخار مي كنيم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 21 شهريور 1385، ساعت 4:54 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| اين كه واقعاً كار ايشون چقدر "خوب" هست جاي بحث فراووني داره. جاي عبود واسه همچين سخنراني هايي خيلي خاليه! در يه همچين شرايطي 20 ميليون دلار رو براي يه سفر تفريحي خرج كردن چقدر مي تونه صحيح باشه، خدا مي دونه. هر چند ديد دنيا بين اكثر ما كار ايشون رو يه كار بزرگ مسحوب مي كنه و از اين كه ايشون اصالتاً ايراني هستن افتخار مي كنيم. |
اولاً اگه کارش خوب نيست، چه جوري مي خواي بهش افتخار کني.
ثانياً، اين خانم اونجا بزرگ شدن و توي اون فرهنگ درس خووندن و به موقفيت شغلي و مالي رسيدن.
اگه مونده بود ايران الان حتماً يک کدبانوي خوب شده بود. قورمه سبزي خوشمزه اي مي پخت و انواع ترشي و مربا را درست مي کرد و 6 تا پسر دسته گل هم تربيت مي کرد.
پس فارسي بودن اسم و فاميلش هيچ نقشي در موفقيتش نداشته که ما فارسي زبانان به اون افتخار کنيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3448 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 شهريور 1385، ساعت 7:15 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
Good point. I had just copied that sentense from the Persian site I linked. Yes, it's not correct to call her Iranian. Her success and other ambitons have nothig to do with Iran. She is American and has an American mentality. As you said, I am not an Iranian when it coms to my character or mentality either. My mentality is obviously Canadian (~= American  )
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 1:47 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
Good point. I had just copied that sentense from the Persian site I linked. Yes, it's not correct to call her Iranian. Her success and other ambitons have nothig to do with Iran. She is American and has an American mentality. As you said, I am not an Iranian when it coms to my character or mentality either. My mentality is obviously Canadian (~= American  )
|
البته همه اينها بر مي گرده به اين كه موفقيت رو چه جوري معني كنيم و تعريف موفقيت هم به جهان بيني من و شما بر مي گرده. طبق تعريفي كه من از موفقيت براي خودم دارم، خرج كردن ميليونها دلار براي تفريح در يه سفر فضايي موفقيت محيوب نمي شه كه من به عنوان يه ايراني بخوام بهش افتخار كنم يا نكنم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 22 شهريور 1385، ساعت 2:12 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
|
البته همه اينها بر مي گرده به اين كه موفقيت رو چه جوري معني كنيم و تعريف موفقيت هم به جهان بيني من و شما بر مي گرده. طبق تعريفي كه من از موفقيت براي خودم دارم، خرج كردن ميليونها دلار براي تفريح در يه سفر فضايي موفقيت محيوب نمي شه كه من به عنوان يه ايراني بخوام بهش افتخار كنم يا نكنم. |
موفقيت تحصيلي و شغلي که ربطي به جهان بيني نداره.
Prior to founding Prodea Systems, Anousheh served as co-founder, chief executive officer and chairman of the board for telecom technologies, inc. After earning three key U.S. patents, and growing the company to 250 employees with 100% sequential growth year over year since inception, the company successfully merged with Sonus Networks, Inc. (Nasdaq: SONS), a provider of IP-based voice infrastructure products.
A living example of the American dream, Anousheh Ansari immigrated to the United States as a teenager who did not speak English. She immersed herself in education, earning a bachelor's degree in electronics and computer engineering from George Mason University, followed by a master's degree in electrical engineering from George Washington University. She is currently working toward a master's degree in astronomy from Swinburne University.
Anousheh is a member of the X Prize Foundation's Vision Circle, as well as its Board of Trustees. She has received multiple honors, including the Working Woman's National Entrepreneurial Excellence Award, George Mason University's Entrepreneurial Excellence Award, George Washington University's Distinguished Alumni Achievement Award, and the Ernst & Young Entrepreneur of the Year Award for Southwest Region. While under her leadership, telecom technologies earned recognition as one of Inc. magazine's 500 fastest-growing companies and Deloitte & Touche's Fast 500 technology companies. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 23 شهريور 1385، ساعت 1:48 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
موفقيت تحصيلي و شغلي که ربطي به جهان بيني نداره. |
اين كه اين موفقيت رو به چه بهايي و چه جوري به دست آورده باشي و در چه راهي و چه جوري هم از اون استفاده كني، ربطي به جهان بيني نداره؟ به نظر من كه خيلي هم ربط داره. |
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ پنجشنبه 23 شهريور 1385، ساعت 3:06 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 23 شهريور 1385، ساعت 2:38 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
خدا بیشتر بهش بده که هر روز بره تو فضا* بگرده
چون برگي زرد يا چون سيبي سرخ!
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 23 شهريور 1385، ساعت 13:19 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
البته همه اينها بر مي گرده به اين كه موفقيت رو چه جوري معني كنيم و تعريف موفقيت هم به جهان بيني من و شما بر مي گرده.
|
خوب قبلاً اين را گفته بودي که قابل قبول نيست. و «موفقيت تحصيلي و شغلي که ربطي به جهان بيني نداره.»
اين كه اين موفقيت رو به چه بهايي و چه جوري به دست آورده باشي و در چه راهي و چه جوري هم از اون استفاده كني، ربطي به جهان بيني نداره؟ به نظر من كه خيلي هم ربط داره.
|
اين يکي 100 درصد منطقي و قابل قبول. |
|
|
|
|
|
|
 |
Tyler  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 16 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 92 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جهنم جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 26 شهريور 1385، ساعت 15:28 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
البته همه اينها بر مي گرده به اين كه موفقيت رو چه جوري معني كنيم و تعريف موفقيت هم به جهان بيني من و شما بر مي گرده. طبق تعريفي كه من از موفقيت براي خودم دارم، خرج كردن ميليونها دلار براي تفريح در يه سفر فضايي موفقيت محيوب نمي شه كه من به عنوان يه ايراني بخوام بهش افتخار كنم يا نكنم.
|
حسود نباش.
ببين پرچم ايران هم رو بازوش داره.
شرط مي بندم مي گي چرا الله نداره! الله اکبر که داره به جاش. اونم 22 تا. کافي نيست؟
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|