| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 9:04 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 9:30 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
يک نکته اي رو خدمت دوستاني که ممکنه تصور کنن پروژه بالا يک استثنا بوده بگم، اولا کل آدمهاي موجود در سيستم از 10 تا 12 نفر تجاوز نميکنن! ثانيا همه پروژه هاي خروجيشون همينطوره! و جالبه که تعداد پروژه هاي با خروجي صفر کم هم نيست. به عنوان مثال پروژه 20 ميليوني و تمام شده "پروژه بررسی و ثبت مشکلات فارسی در Openoffice.org" هيچ (به طور دقيق هيچ، همان صفر کلوين!) خروجي نداره!
...
اسامي رو که مرور ميکنيم، به اسامي مشابه زيادي برخورد ميکنيم، البته من قبول دارم که آدمهاي هم اسم در دنيا کم نيستن، اما جمع شدن اينهمه آدمهاي هم اسم در شرکتهاي مختلف طرف قرارداد پروژه سيستم عامل ملي، اندکي (و بل بيشتر!) عجيبه! اون هم شرکتهايي که خيليهاشون حتي يه سايت درست و حسابي ندارن! البته يک آقايي به نام آقاي آرمين رنجبر در همه پروژه ها هست که ميشه فرض کرد يه جور رابط از سمت پروژه سيستم عامل ملي باشه، هر چند وقتي به پروژه هايي ميرسيم که تنها عضوشون همين آقاست (به خصوص پروژه هاي قديمي)، يه کم دچار شک و شبهه ميشيم.
...
و من هنوز لذت ميبرم وقتي ميبينم که Activity Percentile اکثر پروژه هاي تمام شده صفر است! همان صفر کلوين خودمان!
...
يک سوال کوچک هميشه در ذهنم مطرح است، چرا رسانه ها وقتي لازمشان باشد، بوق در کرنا ميکنند که هاي! پروژه اينترنت ملي يعني دزدي! بدون اينکه کسي هنوز بداند اين پروژه چيست! اما در اين موارد سکوت ميکنند؟ آيا نکته ناواضحي وجود دارد يا ريگي به کفش بعضي ها هست؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |