| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4954 اعتبار کسب شده: 9268 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 5:58 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
مطالب اين تاپيک کپي رايت دارن*! تحت licence ي که الان ميگم نوشته ميشن!
--- licence start ---
خوندن اين مطالب به طور جزئي يا کلي براي خانمها ممنوعه! فقط خانمهايي اين موضوع رو بخونن که مطمئن هستند مقدار متنابعي جنبه در وجودشون يافت ميشه.
--- licence end ---
ضمن دعوت از آقايون به خصوص اساتيد ارجمند، اميد، پسر شجاع، مهدي حاجي، بچه برقي (و سايرين!)، به بانوان محترم ياداوري مينمايم که در حال حاضر هزينه اي بابت ايجاد تاپيک جديد در تالار اخذ نميگردد، براي تلافي کردن يا احيانا تکفير اين بنده بي مقدار لا موجود ميتوانيد يک تاپيک زنانه ايجاد نمائيد.
___
* کپي رايت يعني همين الان کپيش کن! به بيان ديگر مطلب بايد آنقدر جذاب باشند که ضمن تحريک آقايون به save نمودن صفحه، لج خانومها رو هم دربياره! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3786 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 6:08 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
ميشه بي تربيتي هم بکنيم؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4954 اعتبار کسب شده: 9268 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 6:13 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
خدايا خودت مرا از شر دوستان و هم تالاريهاي بي جنبه حفظ نما! خود ميداني که اگر زنده نگه داشتن نام پلنگ نبود، هرگز خود را وارد اين بازي خطرناک نمينمودم. خدايا به همه هم تالاريهاي گرانقدرم بگو که همه را بسيار دوست داشته و ميدارم و هرگز قصد توهين به آنها را نداشته و ندارم. خدايا مرا از شر بلاياي زميني و آسماني حفظ بفرما! آمين يا رب العالمين.
...
آنچه در ادامه مي آيد متن پيش نويس بيانيه اي است که مردان در جهت رفع قوانين دست و پاگير، و اصلاح فرهنگها و آداب و رسوم نادرست تهيه نموده اند. ناگفته پيداست که قوه خلاقه نال پوينتر ما توانايي نوشتن چنين متن سنگيني را نداشته و ندارد! شکر خداي را عز و جل به سبب بذل نعمتي که کافران بارگاهش آن را ايميل خوانند!
بدينوســيله ما مردان محــترم كره زمين و حومه كه از قوانين و مقـررات و آيينها و اين كارو بكن، اين كارو نكنهائي كه نامردانه از سوي جامعه نامرد زنان بر ما تحميل گرديده و بدجوري حالمان را گرفــته به تنگ آمدهايم، بر آن شــديم كه از سوي هيئت مردان كره زمين و حومه، حرفها و نظــرات خود را توسط اين اعلانيه به گوش زناني كه حقوق ما مردان را پايمال ميكنند برسانيم. و از آنجا كه كليه موارد زير در يك درجه اولويت قــرار دارند، شماره موارد، همه «1» خواهد بود:
1- درست است كه ما بعضي مواقع به شما فكر نميكنيم، ولي دنيا كه به آخر نميرسه؟ چرا اينو درك نميكنين بابا؟
1- وقـتي جايي داريم ميريم، به پير، به پيغمبر، هرچي ميپوشين قشنگه و بهتون مياد! اينقــدر سئوال نكنيد!
1- چپ ميريم، راست ميريم، آبغوره ميگيري، به جون خودم وخودت يه كارخونه آبغورهگيري بزن پول توشـه!
1- بابا هرچي ميخواين رو راست بگين! چرا طفـــره ميرين؟ به ما چه كه شوهرخواهرت براي خواهرت گردنبند مرواريد خريده؟ منظورتون چيه؟!
1- حواس ندارم خب! چرا قهر ميكني؟! خب آدميزاد يادش ميره تولدت و سالگرد ازدواجمون كي بوده! دو روز قبلش بهم يادآوري كني ميميري؟
1- بابا ! من نوكرتم! شما فقط هم با «آره» و «نــه» جوابمو بدي كافــيه! دليل و برهان و اين چيزا نميخواد ديگه!
1- وقـتي مشـكلي داري كه ميتونم حلش كنم، بيا نوكرتم هسـتم. ولي اگه فـقط ميخواي درد دل كني و خودتو لوس كني، من نوكرتم! دست از سر ما ور دار! برو به دوســتات تلفن كن!
1- اگه ميگي 17 ماهه كه سردردي داري و نميشـه بهت نزديك شد، پس قضــيه جديه! برو پيش دكـتر خب!
1- بابا! بنزين زدن كه كاري نداره!! جون مادرت خودت بزن!
1- اگه يه چيزي گفـتيم كه ازش دو جور برداشت كرد، به خدا منظـور ما اون برداشـت خوبه بوده! آتيش به پا نكن!
1- حسودي نكن نوكرتم! بهـت هم بر نخوره! خدا چشم داده براي ديدن و لذت بردن از زيبائيها!
1- آخه من نوكرتم! تمام زندگيمون كه نميتونه مثل اون سه چهار هـفـته اول باشـه! چرا نميفهــمي؟
1- بابا! من كه علم غيب ندارم، از اونچه كه تو كله سركار خانوم هم ميگذره خبر ندارم! از روي چشمات هم نميفـهمم چــته! زبون كه داري ماشــالله! خودت بگو دردت چيه!
1- وقـتي ميپرسم «چه شـده؟» و تو ميگي «هيچي!»، ما كه ميدونيم داري دروغ ميگي و «يه چيزي شـده!» ولي به روي خودمون نمياريم كه درگير عواقب وخيم بعــدياش نشــيم!
... همين!
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 215 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 15:16 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 17:14 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
از نوع بيان نوشته ها مي شه به راحتي به اين نتيجه رسيد که نويسنده زن ذليل بوده دليل واضحش هم به کار بردن واژه ي "نوکرتم" بيش از حد مي باشد!
پس نتيجه مي گيريم که حتي اگه ادمين persianbb هم باشي باز هم زن ذليلي! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1347 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 17:21 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3786 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 23:55 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
اگه بشه بي تربيتي کنيم، من هم پايه نوشتنم |
|
|
|
|
|
|
 |
farbod  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 08 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 71 اعتبار کسب شده: 121 محل سکونت: yazd جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 14 شهريور 1385، ساعت 1:01 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 333 اعتبار کسب شده: 914 محل سکونت: tehran سن: 30 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 14 شهريور 1385، ساعت 1:33 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
آخ گه چقدر شما پسرها از اين اعلانيه ها حال مي کنيد فربود که خيلي خوشش آمده مي دونيد اگه ما زنها بخواهيم اعلانيه بديم همه به حالمون زار زار گريه مي کنن که ما از دست شما چي مي کشيم خداي تو حسودي که از ما کم که ندارين زياد هم دارين از دعواهاتون معلومه ، چشم هم چشمي ما تو چيزايي که سرمايه اس براتون مثل طلا نه تو گوشي موبايل خلاصه من مي خوام دهنم بسته بمونه کم عليه ما حرف بزنيد.
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 14 شهريور 1385، ساعت 5:10 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 شهريور 1385، ساعت 5:40 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| ما که يک عمر با هر آهنگی برای شماها رقصيديم |
LOL! Great Joke! Thanks Sedayedel! |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 14 شهريور 1385، ساعت 12:38 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
وودي آلن آخر فيلم آني هال يه جوک بي مزه ميگه در مورد رابطه با لطيفان و ظريفان.
يه روز يه آقايي به روان پزشک مراجعه مي کنه و ميگه: آقاي دکتر برادرم زده به سرش، ميگه من مرغ شدم و مدام قد قد ميکنه، چيکارش کنم؟
دکتره ميگه : خوب به تيمارستان معرفيش کنيد.
جواب مي ده : نه آقاي دکتر آخه تخم مرغاش را لازم داريم.
وودي آلن ادامه مي ده : بله! رابطه با زنها و دخترا هم همين جوريه، چيز مزخرفيه کاريش نميشه کرد. اما بهرحال لازمه.
حالا شده حکايت ما پسرا! فقط بلديم ناله کنيم. اگه راست ميگي ازدواج نکن و دوست دختر هم نداشته باش. |
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 888 اعتبار کسب شده: 1860 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 15 شهريور 1385، ساعت 1:37 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
حالا شده حکايت ما پسرا! فقط بلديم ناله کنيم. اگه راست ميگي ازدواج نکن و دوست دختر هم نداشته باش. |
بچه برقي جون.نميشه که آدم همش خوبي باشه که.مرد و زن بايد مکمل همديگه باشن.هر چي مردا خوبن زن ها بايد جبران کنن ديگه...... |
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 888 اعتبار کسب شده: 1860 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 15 شهريور 1385، ساعت 1:40 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
البته پست قبلي يه چيزي کم داشت که بايد مينوشتم ولي يادم رفت:
و احيانا بالعکس. |
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 15 شهريور 1385، ساعت 14:39 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| s.m.s نوشته بود: |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
بچه برقي جون.نميشه که آدم همش خوبي باشه که.مرد و زن بايد مکمل همديگه باشن.هر چي مردا خوبن زن ها بايد جبران کنن ديگه...... |
من که متوجه نشدم جواب شما چه ربطي به گفته هاي من داره. من که در مورد خوبي و بدي زنها و مردها حرفي نزده بودم. حرف من اين بود که با وجود مزخرف بودن ازدواج چاره اي جز آن نيست و تمام پسرايي که ادعاي بي مورد مي کنند، چند سال بعد ازدواج خواهند کرد.
دوستي دارم فوق ليساني شيمي، 45 ساله، ساکن بن آلمان، تو يه شرکت داروسازي بزرگ با حقوق عالي کار مي کنه، آقا هم مثل ماها ادعاهاي اينجوري داشته و هميشه از ازدواج سر باز زده و به لطف زندگي در جامعه اي آزاد مشکل نياز جنسي هم نداره. اما تازه تو اين سن يادش اومده که نياز به خونواده و يک حريم امن داره، زمان پيري نياز به يک هم صحبت داره. و حالا در به در افتاده دنبال زن گرفتن. اين هم عاقبت ادعاهاي پسرانه. |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط بچه برقي 78 در تاريخ پنجشنبه 16 شهريور 1385، ساعت 12:32 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
|
|