| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4995 اعتبار کسب شده: 8320 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 18 شهريور 1385، ساعت 0:50 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| يارو نوشته بود: |
...با به خاک رفتن زنان کمترين نتيجهاي که عايدمون ميشه انقراض نسلمونه. همونطور که اين اتفاق دربارهي اژدهاي بختبرگشته رخ داد. (اژدها = ورژن کلاسيک دايناسور)
... |
در همين مورد يک جوک هست که چون خيلي قديمي و تکراريه نميگمش! اما يه بيت شعر هست که شما ميتونيد فرض کنيد اون رو "ناشناس" نوشته!
گر بميرد دختري رويد ز قبر او گلي ... ... ... ... گر بميرند دختران دنيا گلستان ميشود!
خواهشا بريد اول به شاعر و بعد به "ناشناس" گير بديد! من فقط راوي بودم و بس! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
|
قصه خدا روي زمين مجموع ارسالها: 9 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: |
 |
شنبه 18 شهريور 1385، ساعت 20:19 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
1- تمامی آقایون شدیداً گرفتار کار و بیزنس خودشون هستند
2- در حالـی که شدیداً گرفتار کار و بیزنس خودشون هستند،ولی در هر صورت وقت واسه خانوم ها دارند.
3- در حالـی که در هر صورت وقت واسه خانوم ها دارند، ولی اون ها رو به حساب نمی آرن.
4- در حالی که اون هارو به حساب نمی آرن، ولی همیشه یکی تو دست و بالشون هست.
5- در حالی که همیشه یکی تو دست و با لشون هست،ولی بازم شانسشون رو روی تور کردن بقیه خانوم ها امتحان می کنن.
6- در حالی که شانس شونو روی بقیه خانوم ها امتحان می کنن،ولی دستپاچه می شن وقتی زنی ترکشون می کنه.
7- در حالی که دستپاچه می شن وقتی زنی ترکشون می کنه، ولی بازم درس عبرت نمی گیرن وهنوز هم می خوان شانس شون رو روی بقیه خانوم ها امتحان کنند. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3127 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 18 شهريور 1385، ساعت 20:32 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
I have to admit these are so true! |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1025 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 19 شهريور 1385، ساعت 14:51 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
هميشه باخود عكسي از همسرتان داشته باشيد تا در هنگام برخورد به مشكلي به آن نگاه كرده و به خاطر بياوريد كه مشكل بزرگتري هم وجود دارد. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1025 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 2:31 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
تا حالا به اين موضوع فکر کرديد که دخترا يا خوشگل هستن يا دانشجو! (البته اين يک عقيده کلي نيست اما از استثنائات حدود نيم درصدي ميشه به راحتي صرفنظر کرد) . |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 04 آذر 1385، ساعت 17:35 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2164 اعتبار کسب شده: 3344 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
شنبه 04 آذر 1385، ساعت 23:37 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
يه حسي كه مي دونم در نهايت به طرد شدن من از جامعه محترم جنس لطيف خواهد شد، بهم گقت اينا رو بنويسم:
چند دليل محكم براي اينكه آقايون به مرد بودن خود افتخار كنند:
هميشه از نام خانوادگي شما استفاده مي شود.
دوستان شما توجهي به كاهش يا افزايش وزن شما ندارند.
همكارانتان نمي توانند اشك شما را درآورند.
لازم نيست كيفي پر از لوازم بي استفاده را همه جا بدنبال خود بكشيد.
اگر در 34 سالگي هنوز مجرديد احدي به شما ايراد نمي گيرد.
وقتي مهمان به خانه شما مي آيد لازم نيست اتاق را مرتب كنيد.
در تمام شيشه هاي مربا و ترشي رو خودتان باز مي كنيد.
و مهمتر از همه مي توانيد با يك دسته گل بسياري از مشكلات را حل كنيد.
و بالاخره روزي يك پيرمرد موفق خواهيد شد.
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 آذر 1385، ساعت 15:19 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| سراب نوشته بود: |
تکراری ، ولی جالب بود
سراب |
سراب جان اينا رو ميتوني توي يه پست معمولي بگي .
از قدرتت درست استفاده کن فرزندم وگر نه ... |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3127 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 آذر 1385، ساعت 2:49 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
...
اگر در 34 سالگي هنوز مجرديد احدي به شما ايراد نمي گيرد
...
[color=green]
|
!!  Are YOU trying to tell ME something Bayas Gool? If yes, the answer is thank you! I realize how lucky I am that I am free and can do all the exciting things I want without having to hear somebody "ghor ghor" at me.  The bad thing is, this wondrerful previlage is not going to last long.  One day, I -like all other dumb men- will get trapped too. This is law of nature |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3190 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 آذر 1385، ساعت 3:16 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2164 اعتبار کسب شده: 3344 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 08 آذر 1385، ساعت 10:42 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
["]
!!  Are YOU trying to tell ME something Bayas Gool? If yes, the answer is thank you! I realize how lucky I am that I am free and can do all the exciting things I want without having to hear somebody "ghor ghor" at me.  The bad thing is, this wondrerful previlage is not going to last long.  One day, I -like all other dumb men- will get trapped too. This is law of nature |
اميد جون حالا چرا ميزنيم؟؟ من فقط يه تيکه از Law of Nature رو بيان کردم
حالا مثل يه مادربزرگ مهربون بايد نصيحتت کنم جونم: اين خوشگذروني ها و هيجانات همه زودگذره عزيز دل
البته براي تضمين دوام خوشي هات دو تا راه حل برات دارم :
اگه روحيه ات خشنه و مي توني با جنس لطيف درشت برخورد کني( مثل بعض مواقع که تو تالار عصباني مي شي و من ازت حسابي مي ترسم) مي توني ازدواج کني و ضعيفه رو حسابي له کني طوري که اصلا نتونه غر غر کنه و جلوي تفريحات تو رو بگيره ( از تو واقعا بعيده يه هم چين روحياتي)
دوم اينکه همون مجرد بموني ديگه، چون هيچ دختري تمي توني پيدا کني که غرغر نکنه حتي اگه باهات هم راي و موافق باشه |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 آذر 1385، ساعت 13:13 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
بسيار جالب وقشنگ بود من بايد اعتراف کنم بسيار حسودم و اگه کسي که با من ازدواج کرده به زني نگاه کنه با ناخونام چشماشو در ميارم
من دوست ّّّپسر نداشتم نبايد دوست دختر حتي قبلا هم داشته باشه |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 09 آذر 1385، ساعت 12:21 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
دشوار ترين سؤالات خانم ها از آقايون
در این قسمت پنج پاسخ درست به 5 سؤال مشکلی که ممکن است همسرتان از شما بپرسد و شما هم معمولا پاسخ نادرست به آنها می دهید، را برایتان آورده ایم.
5 سوال عبارتند از: 1- "به چی فکر می کنی؟"، 2- "دوستم داری؟"، 3- "به نظرت من چاقم؟"، 4- "فکر می کنی اون خانم از من زیباتره؟" و 5- " اگر من بمیرم تو چی کار میکنی؟"
چیزی که این سوال ها را اینقدر پیچیده کرده این است که یک پاسخ اشتباه ممکن است یک دعوای طولانی مدت را به وجود آورده و در بعضی موارد منجر به طلاق شود. به نمونه های زیر توجه کنید:
1- "به چی فکر می کنی؟" مطمئنا پاسخ مناسب به این سوال چیزی جز این نیسـت: "ببخشید اگه ناراحتت کردم، عزیزم، فقط داشتم به این فکر می کردم که تو چه خانم فوق العاده، با ارزش، با ملاحظه، باهوش و زیبایی هستی و من چقدر خوش شانس هستم که تو را در کنار خود دارم." این سوال به طور حتم افکار درونیتان را برای خانم فاش نمی کند. به عنوان مثال ممکن است شما در آن موقع در حال فکر کردن به یکی از موارد زیر بودید:
الف) بیس بال
ب) فوتبال
ث) چقدر چاق شدید
ج) خانم زیباتر است یا شما
د) اگر شما مردید پول بیمه را چطور خرج می کند
پاسخ مناسبی که به این پرسش داده شده برگرفته از کتاب "ازدواج با بچه ها" نوشته ال باندی است. این اتفاق درست زمانی روی داد که همسر ال، "پگی" به او گفت: "میخواهم بدانی که..." و ال هم گفت "بیشتر ترجیح می دهم حرف بزنم تا فکر کنم."
سوال دیگری که تنها یک پاسخ مثبت دارد و هزاران جواب منفی عبارتست از:
2- "منو دوست داری؟" پاسخ مناسب به این سوال "بله" است. کسانی که میخواهند کمی استادانه تر عمل کنند می توانند بگویند: "بله عزیزم." پاسخ های اشتباه شامل موارد زیر می شود:
الف) فکر کنم اینطور باشه
ب) اگه بگم آره خوشحال می شی؟
ث) بستگی داره منظورت از دوست داشتن چی باشه
ج) فرقیم می کنه؟
د) کی؟ من؟
3- " به نظرت من چاقم؟" پاسخ مردها باید به این سؤال مطمئنا " نه، البته که نیستی" باشد و بعد هم باید به سرعت اتاق را ترک کنند. موارد نادرست عبارتند از:
الف) نه چاقی نه لاغر
ب) در مقایسه با کی؟
ث) یکم وزنت زیاده ولی بهت می یاد
ج) من خانم های چاق تر از تو هم دیده ام
د) چی گفتی؟ من داشتم به بیمه نامت فکر می کردم
4- "فکر می کنی اون خانم از من زیباتره؟" "اون خانم" می تواند هر کسی از نامزد قبلی شما گرفته، تا یک عابر که شما آنچنان به او خیره شده اید که باعث یک سانحه اتومبیل می شوید، و یا یک هنر پیشه ای که در یک فیلم بازی می کند، باشد. در هر شرایطی پاسخ درست این است: "نه، تو خیلی زیباتری" پاسخ های اشتباه شامل موارد زیر می شوند:
الف) زیباتر از تو نیست، اما زیبایی های خودش را دارد
ب) نمی دونم آدم باید زیبایی رو چطوری دسته بندی کنه
ث) آره، ولی شرط می بندم که شخصیت تو از اون خیلی بالاتره
ج) فقط از این نظر که از تو جوانتر و لاغر تره
د) می توني دوباره سوالت رو تکرار کنی؟ من داشتم به بیمه نامت فکر می کردم
5- "اگر من بمیرم تو چه کار می کنی؟". پاسخ مناسب: "محبوب من، اگر تو به طور ناگهانی چشم از جهان ببندی زندگی دیگر برای من هیچ معنایی نخواهد داشت و خودم را زیر چرخ های اولین کامیونی که ببینم می اندازم." همانطور که در چند خط بعدی می بینید، مشاهده خواهید کرد که یک پاسخ نا بخردانه شما را تا کجاها میشکد:
خانم: عزیزم، اگر من بمیرم تو چه کار می کنی؟
آقا: چرا عزیزم؛ خوب معلومه خیلی ناراحت می شم.
خانم: دوباره ازدواج می کنی؟
آقا: نه معلومه که نمی کنم
خانم: دوست نداری ازدواج کنی؟
آقا: خوب دوست که دارم
خانم: پس چرا ازدواج نمی کنی؟
آقا: خیلی خوب، دوباره ازدواج می کنم
خانم: تو این کار رو می کنی؟
آقا: بله
خانم پس از یک مکث طولانی) باهاش توی تخت من می خوابی؟
آقا: خوب آره، فکر کنم همچین کاری کنم
خانم:خوبه، حالا فهمیدم، لابد میذاری لباس های من رو هم بپوشه؟
آقا: فکر کنم اگه بخواهد بهش اجازه بدم
خانم: (با سردی) واقعا؟! حتما جای عکس های من رو هم با عکس های او عوض میکنی؟
آقا: آره فکر کنم کار درستی باشه
خانم: این طوریه؟ آیا بهش اجازه میدی که با چوب گلف من بازی کنه؟
آقا: نه عزیزم آخه اون چپ دسته!!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 09 آذر 1385، ساعت 13:05 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
بابا چرا وقتي ميدونيد ما لجمون در مياد اين حرفا رو ميزنيد
اگه من جلوت ار يه پسر تعريف کنم بگم جه خوشگله چه فهميدس تو دعوام نميکني البته اگه من زنت بودمااااااااا |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
|
قصه خدا روي زمين مجموع ارسالها: 9 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: |
 |
دوشنبه 13 آذر 1385، ساعت 23:43 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
قوانین مردوونه
لطفا دقت کنید که تمام این قوانین با عدد یک شماره گذاری شدن یعنی هیچ کدومشون برتری نسبی به دیگری ندارن:
1- مردها نمیتونن فکر کسی رو بخونن.
1- دیدن مسابقه فوتبال مثل تماشای ماه شب چهارده توی آسمون جذاب و قشنگه. اجازه بدید همینطور بمونه.
1- خرید کردن، مسابقه فوتبال نیست. و امکان نداره که ما به خرید به این شکل نگاه کنیم.
1- گریه کردن یک جور تهدید به حساب میاد.
1- لطفا چیزی رو که می خواهید، واضح بگید. اجازه بدید کمی روشن تر بگم، اشارات زیرکانه، اشارات قوی و اشارات مبرهن ولی غیر مستقیم به یک موضوع اصلا به کار نمی آد. لطفا اصل درخواستتون رو واضح بگید.
1- “بله” یا “خیر” بهترین جواب ممکن به خیلی از سوالات هستند.
1- لطفا در صورت نیاز به حل یک مشکل، پیش ما بیایید و درد دل کنید، این کاریه که ما مردا انجام میدیم. همدردی کردن وظیفه دوستان مونث شماست نه ما مردها.
1- سردردی که هفده ماهه داره شمارو آزار میده یک مشکل واقعیه لطفا یک پزشک رو ببینید.
1- هر مطلبی که شیش ماه پیش از طرف ما مردها گفته شده الان به عنوان استدلال غیر قابل قبوله. در واقع تمام نظرات ما فقط برای هفت روز معتبرند نه بیشتر.
1- اگر فکر می کنید چاقید، خوب احتمالا هستید. لطفا از ما نپرسید.
1- اگر مطلبی که ما گفتیم رو میشه دو جور ازش برداشت کرد و یکی از این برداشتها شما رو عصبانی و ناراحت میکنه منظور ما اوون یکی برداشت بوده.
1- شما میتونید یا از ما بخواهید که کاری رو انجام بدیم یا بهمون بگید که چطوری انجامش بدیم. نه هر دوش. اگر شما از قبل میدونید که چطوری میشه اوون کارو بهتر انجام داد خوب خودتون دست بکار شید.
1- کریستوف کلمب احتیاجی نداشت که مسیر رو بهش یاد بدن. ما هم همینطور
1- تمام مردها فقط در 16 رنگ اشیا رو میبینند. دقیقا مثل ویندوز default . برای ما هلو یک میوه است نه رنگ. پرتقال هم یک جور میوه است نه رنگ. ما واقعا نمی فهمیم رنگ پوست پیازی یعنی چی.
1- اگر ما از شما بپرسیم چی شده و شما بگید “هیچی” ما هم طوری رفتار میکنیم که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده. ما میدونیم که شما دروغ میگید اما فقط ارزششو نداره که آدم سرشو بخاطرش درد بیاره
1- وقتی ما دوتایی قراره بریم جایی، چیزی که شما پوشیدید کاملا مناسب و قشنگه … اینو واقعا میگم
1- شما به اندازه ی کافی لباس دارید
1- شما کفش، زیادی هم دارید
1- من کاملا خوش فرمم. گرد هم یک جور فرمه خوب
1- ممنونم که اینو خوندید. آره میدونم امشب باید تو آشپزخونه بخوابم. ولی اینو میدونستید برای ما مردا اصلا مهم نیست. فکر میکنیم رفتیم کمپینگ.
(این کار یک ترجمه است) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|