| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5001 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 13:05 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
در موضوع تولد حضرت علي مطلبي نوشته بود در مورد کثرت روزهاي منتسب به زنان ...
| نقل قول: |
| چرا روزهايي که به زنها منتسبه، بيشتر از روزهائيه که به مردها منتسبه؟ (روزهاي مردها: تولد حضرت علي، روزهاي زنها: تولد حضرت فاطمه، در برخي موارد تولد حضرت زينب، روز والنتاين، روز والتاين ايراني - سپندار مذگان، اگر درست نوشته باشم- روز تولد، سالگرد نامزدي، سالگرد عقد، سالگرد ازدواج ...) |
با ديدن اين خبر نزديک بودم دو عدد شاخ از قسمت بالاي سرم به بيرون بزند! روز ملي دختران! قرار است روز تولد حضرت معصومه را روز ملي دختران نامگزاري کنند!!!
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 13:18 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
رزيتا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: زن |
 |
شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 13:45 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 19:01 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
farbod  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 08 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 71 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: yazd جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 20:06 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
اقا احسان نوشته بوديد سپندارمذگان
سپندارمذگان مال چه ديني است مي شه بگيد(فکر کنم زرتشتي) |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3448 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 20:10 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5001 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 21:11 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| farbod نوشته بود: |
اقا احسان نوشته بوديد سپندارمذگان
سپندارمذگان مال چه ديني است مي شه بگيد(فکر کنم زرتشتي) |
نميدونم والله! قديما که دين و رسم و فرهنگ ملت از هم جدا نبوده، همه رسمهاي پيش از اسلام (در ايران) رو ميشه به عنوان فرهنگ، يا دين، يا رسم ايرانيان باستان دونست. حتي ممکنه اين مراسم مربوط به مزدکيان باشه! يا حتي ممکنه که اصلا از بيخ و بن دروغ باشه! چه وگووئم؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
farbod  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 08 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 71 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: yazd جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 23:37 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
احسان
سپندارمزد مال زرتشتي هاست مي توني تو تقويم زرتشتي ها ببيني و روز زن و روز مادر است که زرتشتي ها جشن مي گيرند واژه سپندارمزد در اوستا سپنته ارمئ تي امده است و به معناي فروتني و بردباري مي باشد(جشن اسفندگان) |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 0:26 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| farbod نوشته بود: |
احسان
سپندارمزد مال زرتشتي هاست مي توني تو تقويم زرتشتي ها ببيني و روز زن و روز مادر است که زرتشتي ها جشن مي گيرند واژه سپندارمزد در اوستا سپنته ارمئ تي امده است و به معناي فروتني و بردباري مي باشد(جشن اسفندگان) |
ممنون. ولي من فکر کردم سوال کردي! چو داني و پرسي ... |
|
|
|
|
|
|
 |
farbod  سال صفري!
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 0:38 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
خواهش مي کنم وقتي اون سوال را ازت پرسيدم نمي دونستم وقتي ديدم خوب نميدوني شک داري منم فکر مي کردم مال زرتشتي هاست رفتم دنبالش تا مطمئن شم |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3557 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 0:45 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 1:43 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3557 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 7:22 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
رايکا  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 11 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 615 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دراعماق درياي عشق .... سن: 23 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 10:22 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
آقا احسان تاپيک جالبي رو باز کردي...ولي هم مي دونم و هم شما که اين روزها همشون رو هم چند درصد از 365 روز سال رو تشکيل مي دن ؟!فکر نمي کنم محاسبه ي سختي باشه !با يه حساب سر انگشتي هم مي شه به نتيجه رسيد....
اين جا قرار نيست از ستم و ظلمي که در طي ساليان دراز مرد سالاري در ايران بر سر زناني که از ترس گرسنگي , تشنگي و از همه مهم تر انگ بي آقا بالا سري تن به هر نوع خفت , خواري و ... دادند و شايد مي دن!!!...اومده داد سخن بدم...(براي اطلاع بيشتر از اوج بيشتر فاجعه مي تونيد به کتاب "مهر انگيز کار " مراجعه کنيد , سايتشو هم هر وقت پيدا کردم اين جا مي زنم )
و باز هم هم من مي دونم و هم شما که اين روزها نتنها سوري و تشريفاتي هستند , بلکه تنها قصد تحقير و تخريب شخصيت زن رو به دنبال داره...اينکه مي شه با خريد اتو , جارو برقي , و حتي ...رب گوجه فرنگي (!) به زبان عاميانه چسبي بر روي دهان زنان بگذارند و بگويند که ...
بله !!!
بگويند که زنان آنقدر -ببخشيد-کوته فکر هستند که تنها چيزي که در اين دنيا برايشان مهم است همين وسايل پيش پا افتاده - هرچند همين ها هم به مصرف آقايان مي رسد - نه علم ,نه معنويات , نه ارتقاع سطح فرهنگ , نه احقاق حقوق از دست رفته , نه ...
--------------------------------------
راستي آقا احسان گمان مي برم اگر بخواهند براي روز مرد هم تبليغاتي صورت بگيرد حتما تيغ, جوراب و يا حداکثر کت و شلوار و کراوات است (پس همون بهتر که نيست!)...
-------------------------------------
برداشتتون از کاريکاتور گل آقا هم واقعا به جا بود.... |
|
_________________ هيچ فکر نمي کردم...
که روزي وقتي افتاب خودش را روي بام خيال تو پهن مي کند
عشق من را برنزه ببيني
اگر مي دانستم...
کرم ضد افتاب بوسه به تو هديه مي کردم...
|
|
|
|
|
 |
رايکا  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 11 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 615 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دراعماق درياي عشق .... سن: 23 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 10:25 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
راستي آقا احسان تعداد پست هات چه عدد جالبي شده !!!
2929
به اميد 10000 شدنت! |
|
_________________ هيچ فکر نمي کردم...
که روزي وقتي افتاب خودش را روي بام خيال تو پهن مي کند
عشق من را برنزه ببيني
اگر مي دانستم...
کرم ضد افتاب بوسه به تو هديه مي کردم...
|
|
|
|