صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
روياآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 07 بهمن 1382
مجموع ارسالها: 311
اعتبار کسب شده: 215
جنسيت: نامشخص
ارسال يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 12:18
 1 سال و 10 ماه پيش

Omid نوشته بود:
رويا نوشته بود:
اينقد مهمه؟
يا شماها اينقد حسودين؟ Mr. Green

تا حالا ديدين تو يکي از اين مناسبتهاي پر شمار يه کار مفيد که يه اپسيلون فايده به خانمها برسه انجام بشه؟؟

نمي خواد يادتون بيارم که تو تلويزيون نزديکاي روز مادر که مي شه تبليغ اتو، کتري برقي، آبميوه گيري و هزار تا چيز ديگه از اين قبيل به طرز اعصاب خرد کنده اي زياد ميشه.
از همه درد ناک تر تبليغ رب گوجه است. اينو ديگه کجاي دلم بذارم d'oh!

مي خواستم بگم تو اين فکرم که از يه هفته قبل از روز ملي دختران قراره تلويزيون با تبليغ چي رو اعصاب ما راه بره ولي نمي گم Shocked Confused Smile

LOL! Applause Now, what are thoseکار مفيد that you want to be done on women's day?

هيچ دقت کردين؟
تو اکثرخانواده هايي که هم مرد و هم زن کار مي کنن وقتي بر مي گردن خونه آقايون ميشينن رو مبل پاشونو ميندازن رو پاشون تلويزيون نگاه مي کنن يا روزنامه ميخونن هر از گاهي يه زحمت مي کشن و يه کم چايي مي خورن ولي خانم بيچاره تازه کارش شروع ميشه d'oh!

از اين مثالها زياده، تازه شايد اين که من گفتم يکي از ساده تريناش باشه.

مي خوام بگم که منظور از کار مفيد اينه که يکي اين چيزا رو ببينه و بگه، مي دونم کار يه سال و دوسال يا حتي با اين شناختي که من از مرداي اکثرا غ ق ت * ايراني دارم ده بيست سال هم نيست.

معلومه که مملکتي که شاه و وزير و سرباز و همه کس و کارش مردن و تلويزيون و راديو و روزنامش رو هم مردا اداره ميکنن باااااااااااااااااايد اينجوري باشه.
واضح و مبرهن است که زنها نبايد به هيچ جا برسن.
اصلا وقتي اسلام( که کمال و تمام بدون يه سر مو اينور اونور شدن، داره تو مملکت ما اجرا ميشه) ميگه زنا بايد تو خونه بشينن و بچه داري کنن ما اين وسط چيکاره ايم؟!!

مگه زنا حق و حقوقي هم دارن يا داشتن که ضايع شده باشه؟
اصلا چرا در مورد چيزي که وجود خارجي نداره حرف ميزنيم؟ Brick wall Brick wall

غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3595
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 12:32
 1 سال و 10 ماه پيش

يکي مي گفت تا زماني که به زنها با يه ديد خاص نگاه مي کنيم و براشون برنامه هاي خاص و کميسيون هاي خاص و شرايط خاص در نطر مي گيريم معلومه که هنوز به برابري زن و مرد نرسيديم.

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4967
اعتبار کسب شده: 9911
ارسال يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 15:01
 1 سال و 10 ماه پيش

رويا نوشته بود:

هيچ دقت کردين؟
تو اکثرخانواده هايي که هم مرد و هم زن کار مي کنن وقتي بر مي گردن خونه آقايون ميشينن رو مبل پاشونو ميندازن رو پاشون تلويزيون نگاه مي کنن يا روزنامه ميخونن هر از گاهي يه زحمت مي کشن و يه کم چايي مي خورن ولي خانم بيچاره تازه کارش شروع ميشه d'oh!

از اين مثالها زياده، تازه شايد اين که من گفتم يکي از ساده تريناش باشه.

مي خوام بگم که منظور از کار مفيد اينه که يکي اين چيزا رو ببينه و بگه، مي دونم کار يه سال و دوسال يا حتي با اين شناختي که من از مرداي اکثرا غ ق ت * ايراني دارم ده بيست سال هم نيست.

معلومه که مملکتي که شاه و وزير و سرباز و همه کس و کارش مردن و تلويزيون و راديو و روزنامش رو هم مردا اداره ميکنن باااااااااااااااااايد اينجوري باشه.
واضح و مبرهن است که زنها نبايد به هيچ جا برسن.
اصلا وقتي اسلام( که کمال و تمام بدون يه سر مو اينور اونور شدن، داره تو مملکت ما اجرا ميشه) ميگه زنا بايد تو خونه بشينن و بچه داري کنن ما اين وسط چيکاره ايم؟!!

مگه زنا حق و حقوقي هم دارن يا داشتن که ضايع شده باشه؟
اصلا چرا در مورد چيزي که وجود خارجي نداره حرف ميزنيم؟ Brick wall Brick wall

پيشاپيش بگم که گيرنده اين مطلب همه زنها نيستند، مخاطب من شايد 5 يا نهايتا 10% از نسوان محترمه هستند.

...

زنها! اگر روزي قدرت پيدا ميکردم، حتما دانشگاهي براي پسران تاسيس ميکردم! * مملکت اسما دست مردهاست! چرا زنهايي که اينقدر دوست دارن شاه و وزير بشن، به فکر سرباز شدن نيستن؟ جالب نبود اگر بعد از 20 سال درس خوندن ميبردنتون کلانتري بيرجند اجباري؟ راستي اينهمه خانمهايي که مديريت و رياست توي خونشونه، چرا هيچ وقت نميخوان مثلا مکانيک بشن؟ اعتراضات خانمها رو مرور ميکنم:
1- حق ورود به ورزشگاه آزادي در هنگام بازي پرسپوليس و استقلال! واجب تر از نان شب! ما که بخيل نيستيم! بريد ورزشگاه! (فکر نميکنم از ذکور تالار تا حالا کسي بازي پرسپوليس - استقلال رو از نزديک ديده باشه!)
2- عدم اجازه براي احراز پست رياست جمهوري!
3- عدم راحتي در دوچرخه سواري و سوارکاري در خيابان. (اين مشکل به دست تواناي اعلي حضرت ملکه بهرماني، مرتفع گرديد!)
4- نداشتن تيم ملي فوتبال. (که اين يکي هم حل شده!)
5- تفويض وظيفه بچه داري به مرد!
6- جلوگيري از انداختن پا بر روي پا توسط مرد در خانواده هايي که در آن هم مرد و هم زن کار ميکنند! در اين خانواده ها (طبق آنچه از اين فيلمهاي تهمينه ميلاني ديده ايم) زن کار ميکند چون تواناست و البته مرد کار ميکند چون بايد خرجي در بياورد! و البته جائي گفته نميشود زن پولش مال خودش است، (طبق قانون) و مرد بايد خرجي زن را بدهد، چون در اين صورت به زنان ظلم ميشود!

زياد کشش نميدم. فرض کنيد (خداي ناکرده) ميخواهيد با يکي از اين دخترهاي فيمينيست ازدواج کنيد. قاعدتا (رويم به ديوار) خريت از سر و رويتان ميبارد، پس براي کم نبودن کلاس 2000 سکه طلا به عنوان مهريه تعيين ميکنيد. با فرض اينکه شما 30 ساله باشيد و تا 60 سالگي بخواهيد زندگي را تحمل کنيد، سي سال زندگي مشترک خواهيد داشت. با اين فرض شما ماهيانه بايد به طور متوسط 800 تا 900 هزار تومان به عنوان جريمه بدبخت کردن زن بپردازيد! خرجي خونه و غيره هم بر عهده شماست، چون زنها در طول تاريخ مظلوم بوده اند! هميشه هم بايد سرکوفت همسرتان را بشونيد که من خونه پاپا جونم که بودم همش ...

و ما از اين خزعبلات نتيجه ميگيريم که مردها 12 ساعت ميروند سرکار و تفريح ميکنند، و زن بيچاره مجبور است همش توي خانه بماند و بپوسد و اصلا ورزشگاه هم نميتواند برود، و همش مجبور است با مشقت فراوان تلويزيون ببيند و با تلفن حرف بزند! همچنين زنها نميتوانند رئيس جمهور شوند و اين خيلي ظلم است. **

* جفت فعلهاش "ميکردم" هست، اما نميشه هيچ کدوم رو حذف کرد! چرا؟ Think

** اگر احساس کرديد که من خيلي ضد زن هستم، کاملا اشتباه کرده ايد، اگر تصور ميکنيد که خداي ناکرده نزديکان اناث بنده، انسانهاي خوبي نيستند، خيلي اشتباه کرده ايد، چون همگي از بهتينهاي عالمند، اما اگر دوست داريد بدانيد چرا چرنديات فوق را نوشته ام، اول سري به سايتهاي مدافع حقوق زنان بزنيد، بعد به خاطر بياوريد که من بيچاره بايد تا چند ماه ديگر بروم سربازي، و در پايان به اين نکته توجه کنيد که زندگي آسون نيست، نه براي مردها و نه براي زنها. تمام!

1
1
0
حامدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 1233
اعتبار کسب شده: 1448
ارسال يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 16:59
 1 سال و 10 ماه پيش

من اگه بالا سرت بودم روزي 100تا کلاغ پر مي بردمت و مي کردمت سرباز 1-

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3273
اعتبار کسب شده: 5266
ارسال چهارشنبه 15 شهريور 1385، ساعت 1:20
 1 سال و 10 ماه پيش

احسان نوشته بود:

...
........................
زنها! اگر روزي قدرت پيدا ميکردم، حتما دانشگاهي براي پسران تاسيس ميکردم! * مملکت اسما دست مردهاست! چرا زنهايي که اينقدر دوست دارن شاه و وزير بشن، به فکر سرباز شدن نيستن؟
...........................
..............................

واقعاً برای اين يکی دلم براتون ميسوزه
ولی آخه احسان اسلحه سنگين ما چجوری بريم سربازی
يادم مياد چند سال پيش رفتم يک اردوی نظامی
يک هفته ما رو بردن اردوگاه شهيد رجايی توی رامسر
بر اساس منطقه آموزش و پرورش اسامی ما رو با نامهای گردان و گروهان و..... نامگزاری کرده بودند اولش با ذوق و شوق رفتيم راننده اتوبوس که واقعاً تند و بد رانندگی ميکرد و خلاصه با چند بار سکته ناقص رسيديم
هر روز صبح خيلی زود بيدارمون ميکردند و اول وادارمون ميکرند ورزش کنيم, بعد نماز بخونيم
بعد يک صبحانه بخور و نمير, و از ساعت 8:00 تا 3 بعد از ظهر هم کلاس های مختلف که يکی از کلاس ها آموزش اسلحه بود, بهمون ياد ميدادن که چجوری کلاشينکف و ژسه رو باز کنيم و پرش کنيم و دوباره ببنديم با اسلحه سينه خيز بريم, بدويم و سنگر بگيريم d'oh!
خيلی کار سختی بود و از همه بدتر اين بود که خيلی سنگين بود Sad
به خصوص وقتی به حالت سينه خيز ميرفتيم Crying or Very sad
خلاصه فقط خواستم مراتب همدردی خودم و بهت برسونم که واقعاً کار سختيه

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 889
اعتبار کسب شده: 1860
ارسال چهارشنبه 15 شهريور 1385، ساعت 1:27
 1 سال و 10 ماه پيش

ميدونيد چرا خانم ها دوست ندارند مرد بودن؟(البته در مورد خانمهاي نرمال نه احيانا ..)

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3595
ارسال چهارشنبه 15 شهريور 1385، ساعت 9:22
 1 سال و 10 ماه پيش

s.m.s نوشته بود:
ميدونيد چرا خانم ها دوست ندارند مرد بودن؟(البته در مورد خانمهاي نرمال نه احيانا ..)

آخه اگه مرد بودن چه جوري مي خواستن با كلي ريش و پشم رو صورتشون هر روز سه نوبت، صبح و ظهر و شب، آرايش كنن؟! Razz Razz Razz

1
1
0
رايکاآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 11 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 616
اعتبار کسب شده: 524
جنسيت: زن
ارسال چهارشنبه 15 شهريور 1385، ساعت 10:20
 1 سال و 10 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
s.m.s نوشته بود:

آخه اگه مرد بودن چه جوري مي خواستن با كلي ريش و پشم رو صورتشون هر روز سه نوبت، صبح و ظهر و شب، آرايش كنن؟! Razz Razz Razz

نه اينکه مردايي با اين خصوصيات وجود ندارن؟!
براتون پيش نيومده که تو خيابون ملاصدرا در حال قدم رو هستيد و ناگهان فردي از کنار شما رد مي شه و نمي فهميد مرد بو ده يا زن؟؟؟!!!! Think Think Think
توي اين دور و زمونه ي بي هويتي که مردا با ابروهاي ... , موهاي... و.... ميان بيرون که ذيگه ريش و پشم مسئله ي قابل تاملي نيست!!!! Confused

اگر مي دانستم...
کرم ضد افتاب بوسه به تو هديه مي کردم...

1
1
0
حامدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 1233
اعتبار کسب شده: 1448
ارسال چهارشنبه 15 شهريور 1385، ساعت 14:41
 1 سال و 10 ماه پيش

اينان مردان خودباخته اي هستند که خاک بر سرشون! d'oh!

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 889
اعتبار کسب شده: 1860
ارسال پنجشنبه 16 شهريور 1385، ساعت 2:42
 1 سال و 10 ماه پيش

نه عزيزان.يکي از دلايل اصلي اين موضوع اينه که در صورت مرد بودن،مجبور ميشن يه عمر با موجودي به نام زن(که خيلي خوب خصوصيات اخلاقيش رو ميدونن) زندگي کنن. Brick wall Brick wall Brick wall

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
قصه خدا روي زمين
مجموع ارسالها: 9
اعتبار کسب شده: 0
 1 سال و 10 ماه پيش

s.m.s نوشته بود:
نه عزيزان.يکي از دلايل اصلي اين موضوع اينه که در صورت مرد بودن،مجبور ميشن يه عمر با موجودي به نام زن(که خيلي خوب خصوصيات اخلاقيش رو ميدونن) زندگي کنن. Brick wall Brick wall Brick wall

خداييش اين يکي رو درست گفتي Applause Applause

1
1
0
ehsaneyazdanpanahآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 370
اعتبار کسب شده: 895
ارسال يکشنبه 19 شهريور 1385، ساعت 17:26
 1 سال و 10 ماه پيش

سلام

در مورد زنان ميگم که داستانهاي زنان از جلال آل احمد رو يه مطالعه اي داشته باشيد ضرر نداره البته اگه حال و حوصله ي کتابخوني و ازين حرفا رو داريد سعي ميکنم لينکشو اين جا بذارم..........

تجربه ي با تو بودن را...
اي کاش به اندازه ي سلامي با هم بوديم...

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4967
اعتبار کسب شده: 9911
ارسال چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 15:29
 7 ماه و 24 روز پيش

از بدو اختراع اتومبيل انسانها دريافته بودند که رانندگي زنان اگر بدتر از آشپزي مردان نباشد، يقينا بهتر از آن هم نيست! با رسوا شدن معدود افرادي که سعي در رد اين نظريه داشتند، دنيا مرحله جديدي از بلوغ علمي را تجربه کرد! امروزه هر فرد بالغي ميداند که دو مقول زن و رانندگي صد در صد از يکديگر جدا ميباشند! انجمن حمايت از فيمينستها(!)‌بارها و بارها سعي کرد اين قانون طبيعت را نقض کند، اما موفقيتي در راه کسب نکرد.
به نظر من مثل تمام روزهاي ديگري که براي زنان داريم، بهتره يک روز هم براي رفع تبعيض جنسيتي از رانندگي داشته باشيم.
من پيشنهاد ميکنم که ششم آذر رو به عنوان روز ملي رانندگي زنان انتخاب کنيم! حتي ميتونيم بعد از مدتي جهانيش هم کنيم! فکرش رو بکنيد؛ روز جهاني رانندگي زنان! فقط ميمونه يک دليل براي اين انتخاب اين روز...

و اون دليل ميتونه اين مصاحبه رپيس راهور ناجا باشه!

به نظر شما کدوم نابغه اي ميتونه در يک سال بيش از يک ميليون تومن جريمه بشه؟؟؟ Confused Confused

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ پنجشنبه 08 آذر 1386، ساعت 9:08 ويرايش شده است.

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 741
اعتبار کسب شده: 9594
ارسال چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 16:15
 7 ماه و 24 روز پيش

احسان نوشته بود:
رانندگي زنان اگر بدتر از آشپزي مردان نباشد، يقينا بهتر از آن هم نيست!

کي گفته آشپزي مردا بده خيلي هم بهتر از آشپزي زنهاست Mr. Green Mr. Green Mr. Green

مگه نشنيدي که ميگن آشپزي کار زنهاست اما حتي بهترين آشپزها هم مرد هستند! Wink Wink Mr. Green Mr. Green

الان بهترين آرايشگرها بهترين خياط ها بهترين آشپزها بهترين ......ها همه از جنس برتر هستند.

يه ضرب المثل چيني هست که ميگه : به خدا به پير به پيغمبر راست ميگم. Angel

1
1
0
خزان
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

مجموع ارسالها: 164
اعتبار کسب شده: 811
ارسال جمعه 10 اسفند 1386، ساعت 15:21
 4 ماه و 21 روز پيش

بله
ديگه وقتي به جاي يه پسري که تو حرفه اي استاده ميان 4 تا دختر ميبرن سر کار با نصف قيمت کار اون آقا
بايد روزهاي بيشتري رو برا دخترا بزارن

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است فوتبال زنان!
1
پاسخها: 6 بیننده: 1897 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است زنان بدون مردان
1
پاسخها: 6 بیننده: 455 نویسنده: manisa
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مردان و زنان
2
پاسخها: 46 بیننده: 1545 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مردان «جنگ» يا «فرار» را مي گزينند، و زنان «دوستي ورزي»
1
پاسخها: 7 بیننده: 441 نویسنده: Tahereh

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به: