| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3479 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 14:24 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
دومين گردهمايي كاربران تالارهاي گفتمان
زمان: جمعه 10 شهريور، ساعت 6 عصر
مكان: شيراز، بلوار چمران، جنب بيمارستان ارديبهشت، باغ رويا
كساني كه مايل هستند مي توانند در همين موضوع رسماً ثبت نام نمايند. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين مطلب آخرين بار توسط غريب آشنا در يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 2:53 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3479 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 14:29 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
در مورد زمان و مكان كس ديگه اي اظهار نظر نكرد؛ ما هم تصميم گرفتيم زمان و مكان رو خودمون تنظيم كنيم.
بنده به عنوان نفر اول آمادگيم رو براي حضور در اين مراسم دشمن شكن و زدن مشت محكم بر دهان و چك و پوز و بقيه جاهاي آمريكا و اسرائيل و استكبار جهاني و بقيه آدم بدها اعلام مي كنم!
1. غريب آشنا |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين مطلب آخرين بار توسط غريب آشنا در چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 14:34 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
sadegh  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 05 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 155 اعتبار کسب شده: 105 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 14:31 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
فعلا برای جمعه برنامه ریزی کردن واسه من خیلی زوده!!!!
بعدا تصمیم می گیرم ..... |
_________________ Everything is an Object!
|
|
|
|
|
 |
sali  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 تير 1385 مجموع ارسالها: 176 اعتبار کسب شده: 108 محل سکونت: نصف جهان جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 14:41 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 14:52 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 108 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 17:14 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
زمان: جمعه 10 شهريور، ساعت 6 عصر
مكان: شيراز، بلوار چمران، جنب بيمارستان ارديبهشت، باغ رويا
كساني كه مايل هستند مي توانند در همين موضوع رسماً ثبت نام نمايند. |
اول اينکه چرا اينقدر زود اعلام کردي؟؟؟
بهتر نبود همون ظهر جمعه اطلاعيه گردهمايي رو ميزدي، همون موقع که از نماز جمعه برگشتي
دوما من تا دوشنبه شيراز بودم هيچکس تحويلم نگرفت، حالا که برگشتم دوباره گردهمايي ها شروع شد |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 108 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 17:17 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
ظاهراً كاربرهاي تهراني و اصفهاني و اهوازي تالارهاي گفتمان هم كم نيستن. كم كم مي تونيم گردهمايي رو تو شهرهاي ديگه هم برگزار كنيم. خودتون بايد دست به كار شين. در هر صورت فعلاً كه هنوز قطب PersianBB شيرازه. |
ما هم در اولين فرصت يه گردهمايي بزرگ در تهران برگزار ميکنيم. اطلاعيه اش رو هم بعد از گردهمايي اعلام ميکنيم. |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1168 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 17:18 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 18:27 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
من لازم نبود که بگم ميام چون ميومدم !
اما براي اينکه يک دونه به ارسالي هام اضافه بشه و مطمئن بشيد که ميام ، ميگم : ميام .
چي گفتم ؟ |
|
|
|
 |
ehsaneyazdanpanah  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 370 اعتبار کسب شده: 895 محل سکونت: ها آمو شيرازيِـَم من جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 19:31 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سلام جاي باحالي ميتونه باشه و البته جمع با حالتر
من به دو دليل نميام
1 _ _ _
من حس ميکنم همه ي کسايي که اونجا هستن نه تو تالار که از قبل با هم اشنا شده اند و حضور من و اعضايي مثل من که بقولي سال صفري هستن و توي دانشگاه شيراز درس نميخونن (البته اعضاي ساکن شيراز منظورمه) شايد نه براي شما که براي من و امثال من يه خورده سخت باشه
البته شما تمام محبتتونو با دعوتنامتون نشون دادين
ممنون
2_ _ _ _
من جمعه صبح ميخوام برم امام رضا
فکر کنم نظر خواهي از همه خوب بود......
احسان يزدان پناه |
|
_________________ براي شعري که بي تو خواهم گفت...
قافيه کم دارم ...
و...
تجربه ي با تو بودن را...
اي کاش به اندازه ي سلامي با هم بوديم...
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1095 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 20:25 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3274 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 20:50 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
ميگم تعداد کاربران برون مرزی هم کم نيستا
دفعه ديگه تشريف بيارين اينجا در خدمت باشيم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 103 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 21:51 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Zorro زبون بسته!
مجموع ارسالها: 10 اعتبار کسب شده: 134 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 09 شهريور 1385، ساعت 0:44 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
من حاضرم شرط ببندم که حافظ و شيطونک نميان !
اگر اومدن من ديگه تو تالار چيزي نمينويسم. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 09 شهريور 1385، ساعت 1:16 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| ehsaneyazdanpanah نوشته بود: |
| من حس ميکنم همه ي کسايي که اونجا هستن نه تو تالار که از قبل با هم اشنا شده اند و حضور من و اعضايي مثل من که بقولي سال صفري هستن و توي دانشگاه شيراز درس نميخونن (البته اعضاي ساکن شيراز منظورمه) شايد نه براي شما که براي من و امثال من يه خورده سخت باشه |
يه عده از بچه ها خارج از تالار هم با همديگه آشنا هستن؛ اما ما دوست داريم با همه مخصوصاً اونهايي كه نمي شناسيم آشنا بشيم. وگر نه اونهايي رو كه از قبل مي شناسيم كه ديگه آشنا شدن نداره!
گردهمايي قبل نصف هيجانش به خاطر آشنايي با مهربان و رايكا بود كه تا حالا هيچ كس نديده بودشون! خدا كنه اين دفعه هم گردهماييمون پر هيجان باشه!
مطمئن باشين نمي ذاريم به كسي سخت بگذره. هر كي دوست داره حتماً بياد. قدمش روي چشم. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|