| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2300 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 13 اسفند 1386، ساعت 13:44 |
|
 |
2 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
| بزرگمهر نوشته بود: |
بچه برقي جون
حرفاي شما به چيزايي که من نوشتم ربطي نداشت.
فکر کنم بهتره به موضوع اصلي تاپيک برگرديم.
اميدوارم از اين که تو تاپيکت پارازيت انداختم ناراحت نشده باشي. |
دقيقاً ربط مستقيم داشت. شما در بي اهميتي فلسفه سخنراني کرده بوديد و من هم يک مثال از اهميت فلاسفه و متفکران هر جامعه در سرنوشت آن جامعه برات آوردم (مثال نقض).
هرچي فکر مي کنم، مي بينم اميد حق داشت. |
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 30 دي 1386 مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 1533 محل سکونت: ايران سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 16 اسفند 1386، ساعت 1:46 |
|
 |
2 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
من نگفتم فلسفه بي اهميته. گفتم اهميت کار کسي که مثلاً اسمش رو فيلسوف مي ذاريم هيچ بيشتر از کار من و شما نيست. با همين مثالي که بهش نظر داري پيش بريم. سؤال اينه که جامعه به خاطر اين که امثال جان استوارت ميل درباره اش نظريه پردازي کرده اند به سمت چيزي که اسمش رو دموکراسي مي ذاريم مي ره يا امثال ايشون فقط تماشاچي و توضيح دهنده قضايايي که در جامعه مي بييند هستند. به عبارت ديگه نظريات از قبيل استوارت ميل علت حرکت به سوي دموکراسي است يا معلول شکل گيري اون حرکت؟ داستان مرغ و تخم مرغ.
به نظر من يک آدم و يا يک گروه از آدمها خيلي حقيرتر از اون هستند که بخواهند مسيري براي يک جامعه تعيين کنند. استوارت ميل يه چيزي براي خودش نوشته، چه بسا اين تصويرسازي ذهني و معناپردازي خيالي امثال شما باشه که بين يک واقعيت بيروني اجتماعي مثل دموکراسي و نوشته يک آدم مثل اون انگليسي رابطه علت و معلولي برقرار مي کنه. اصولاً اساس باور عليت مورد ترديده. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |