صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3285
اعتبار کسب شده: 5266
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 0:53
 1 سال و 10 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:

شما مثل اينکه ترانه هاي سياوش قميشي را فراموش کرديد! بنده خدا بعضي وقتا حرف حسابي هم زده.

فرقي نداره وقتي نبيني و ندوني
غصت مي گيره وقتي ببيني و بدوني

............................................
اين هم خطاب به همون آدم بيکار که منو به دنيا آورد:
.......................................................

من هر چی خواستم با شوخی سر و ته اين قضيه رو به هم بدوزم و از تايپ يک جواب طولانی خودم و خلاص کنم
اين بچه برقی نميذاره Razz
قبل از شروع سخنرانی بگم که سعی ميکنم تولدتون يادم بمونه برای تبريک Razz
ارزش داره که آدم دل دوستی نديده رو شاد کنه Cool
من هم ميفهمم, من هم گاهی لبريز ميشم, من هم گاهی ميگم so what ولی thats the way it is
پس بايد قبولش کرد بايد ديدگاه عوض کرد
ببينيد ارزش زندگی در نظر آدمهای مختلف, متفاوت, درست مثل نقطه نظرهاشون, سليقه هاشون, انتخاب هاشون
اينکه گاهی به اين فکر ميکنيم که آيا زندگی ارزش کار های ما رو داره يا نه, بستگی داره به اينکه چجوری نگاش کنی
اگه بخوای از ديد victim به دنيا و زندگی خودت نگاه کنی, هميشه احساس ميکنی که وقايع بر تو اتفاق افتاده
بهت ظلم شده, و تو مظلوم واقع شدی, در چنين حالی تو برای هر کاری که انجام ميدی انتظار داری که سنجيده بشی,
چون نظر سنجی ديگران برات ارزش کارت رو تأ يين ميکنه, و همونطور که گفتم افراد مختلف نظر های متفاوتی دارند
خيلی مواقع feed- back ديگران نا اميدت ميکنه, و فکر ميکنی کارت هيچ ارزش نداشته
اما
اگر به مسائل از ديد مسئول نگاه کنی, اون موقع ميبينی که تو خودت رو عامل و دليل اونچه ميبينی که اتفاق افتاده
در چنين حالتی نيازی به feed-back نداری که هيچ, بلکه اتفاقات رو جدای از نتيچه آخر اونها, بهترين, ميبينی
چون باور داری که خودت عامل بودی, و خودت بهترين شکل عملکرد رو انتخاب کردی, پس اونموقع no matter what
برات ارزش داره چون باورش داری
من نميگم کار دانشمندان, محققين, پيامبران, امامان, انقلابيون, and this and that
بی ارزش هستند
ولی ميگم اگه يکی دلش خواسته به خاطر اعتقادش, مثل همين عکسی که شما از فيلم Pattion of The Crist
گذاشتيد من هم فيلمش رو ديدم خيلی هم دل ضعفه آوره
تصميم ميگيره که زندگيش و در راه خدا اينجوری تموم کنه چون ايمان به چيزی داره که ديگران ندارن
به قول معروف پاداش خودش رو هم جای ديگه ميخواد
مگه مسيح نميگه من تاج پادشاهی اون دنيا رو به سر دارم
ok
پس نبايد ارزش کارش رو بين ماها بسنجه حتماً برای خودش ارزش داشته که اونجوری انتخاب کرده
فيلم آژانس شيشه ای رو ديدی دقيقاً مصداق حرف منه
من اگه مينويسم چون دلم ميخواد سبک بشم, حتی اگه کسی جواب نوشته من و توی forum نده من سبک ميشم, پس الان من خودم و يک عامل ميدونم که تاپيک های اين forum اين keyboard و اين حروف, در خدمت من هستند که من به اونچه برای خودم ارزش داره برسم ,
ولی اگه بخوام فکر کنم که من نيم ساعت وقت گذاشتم, يک جوابی نوشتم, يا يک مطلبی نوشتم و کسی پاسخی نداد, و نظری نداد, حالا بخوام فکر کنم پس آيا ارزش داشت که من نيم ساعت وقت بذارم بنويسم و کسی هم نخونه, ديگه کارم برام ارزش نداره
خودت رو ريشه بدون, و ايمان داشته باش که ساقه هاو برگ ها از توست
اون موقع حتی توی خاک موندن و يک عمر نرفتن برات ارزش

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 894
اعتبار کسب شده: 1860
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 1:26
 1 سال و 10 ماه پيش

چند وقت پيش کتاب "ورونيکا تصميم ميکيرد بميرد"از پائولو کوئيلو رو مي خوندم.کتاب جالبي بود.
چيز هايي رو به ياد آدم مي آورد که ميتونستن به زندگي يه رنگ ديگه بدن.اين کتاب ميتونه در اين مورد جالب باشه.حتما بخونيدش.

يه کوچولو معرفي کتاب:
ورونيکا دختر جوانی است که به دليل آزادی مطلق، مرگ را می جويد، اما فقط زندگی را می يابد. او نزديک يک هفته بين زندگی و مرگ سرگردان است، اما آگاهی اش از مرگ، سبب می شود شديدتر زندگی کند و کارهايي را انجام دهد که پيش از آن هرگز نکرده بود. به آن چه ندارد می انديشد و زندگی اش را دوباره ارزيابی می کند. او هر روز را معجزه ای می داند. اين کتاب بيان می کند که اگر انسان تعداد مسائل غيرمنتظره را در نظر بگيرد که می تواند در هر ثانيه از هستی شکننده ما رخ دهد،، به راستی هر روز برای او معجزه ای خواهد بود. کوئليو در داستان تکان دهنده ورونيکا، بر اساس تجربه شخصی خودش ما را به تماشای جهانی ورای زندگی روزمره می برد و از افرادی می گويد که در قالب های اجتماعی که از پيش به عنوان طبيعی در نظر گرفته شده اند، نمی گنجند، و خود را مجبور به يافتن راهی نوين می کنند.

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 966
اعتبار کسب شده: 2082
ارسال شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 12:41
 1 سال و 10 ماه پيش

Dear friends, Omid and sedayedel, thank you for your inspiring posts. Smile
i think you are deserved to a prize, although i think this song is your words and not any new thing.

[url=http://two.fsphost.com/PersianBB/Noa%20-%20La%20vita%20%e8%20bella%20(Life%20Is%20Beautiful%20soundtrack%20-%20song).wma]Download here![/url]

Lyrics: Sedayedel
Composer: Omid
Performer: Sedayedel

Smile, without a reason why
Love, as if you were a child,
Smile, no matter what they tell you
Don't listen to a word they say
Cause life is beautiful that way.

Tears, a tidal wave of tears
Light, that slowly disappears
Wait, before you close the curtain
There is still another game to play
And life is beautiful that way

Here with his eyes forevermore
I will always be as close as you
remember from before
Now that you're out there on your own
Remember what is real and
what we dream is love alone

Keep the laughter in you eyes
Soon your long awaited prize
We'll forget about our sorrows
And think about a brighter day

And think about a brighter day,
Cause life is beautiful that way
There's still another game to play
And life is beautiful that way.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

1
1
0
Omidآنلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3051
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 20:17
 1 سال و 10 ماه پيش

Yes, this is it: "There is still another game to play And life is beautiful that way"!

Applause Applause Razz

1
1
0
رزيتاآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 311
اعتبار کسب شده: 421
جنسيت: زن
ارسال شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 21:01
 1 سال و 10 ماه پيش

زندگی کسالت بار نيست بلکه کسالت در مردمی است که از پشت عينک های کثيف و تيره به دنيای خود نگاه می کنند . خيلی ها در بيست وپنج سالگی می میرند امّا تا هفتاد سالگی دفن نمیشوند.
چرا بعضی ها به هر جايی که نگاه میکنند زيبائی و سحر می بينند حال انکه زيبايی ها بر ديگران پوشيده است.

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3285
اعتبار کسب شده: 5266
ارسال يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 0:56
 1 سال و 10 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:

Lyrics: Sedayedel
Composer: Omid
Performer: Sedayedel

Razz Razz Razz
Applause Applause Applause

Smile, without a reason why
Love, as if you were a child,
Smile, no matter what they tell you
Don't listen to a word they say

Tears, a tidal wave of tears
.......
There is still another game to play
And life is beautiful that way
.

And think about a brighter day
,
Cause life is beautiful that way
There's still another game to play
And life is beautiful that way.[/ltr]

خود خودش Applause
خوشحال باش
گوش کن
http://www.musicjesus.com/song_28341_Aqua-Barbie_Girl.html

I am a borbie girl
in the barbie world
life in plastic
it's fantastic
you can brush my hair
undress me every where
imagination
life is your creation

1
1
0
Omidآنلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 1:27
 1 سال و 10 ماه پيش

Nice job Sedayedal! I like the music video made by Lyne and Tessa better though:

http://video.google.ca/videoplay?docid=-5426933764767977068&q=barbie

Razz

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 1:54
 1 سال و 10 ماه پيش

Omid نوشته بود:
from Anna Karenina, Book 11, Chapter 30; by Leo Tolstoy, 1884 :
نقل قول:

why not put out the light when there's nothing more to look at, when it's sickening to look at it all?

Omid نوشته بود:
Now, get this stupied Mel Gibson shit out of your post, burn all of your Camus, Shaamloo, Sepehri, Soroosh, Shaayegan, Hafez and Derrida books and get your ~cEnSoReD~ out and get buisy LIVING!

Omid نوشته بود:
Yes, this is it: "There is still another game to play And life is beautiful that way"!
Applause Applause Razz

And another song by omid.

[url=http://two.fsphost.com/PersianBB/Don't%20Try%20So%20Hard.wma]Download Here![/url]

Lyrics: Omid Wink
Composer: Omid Wink
Performer: Omid Wink

If you're searching out for something
Don't try so hard
If you're feeling kinda nothing
Don't try so hard
When your problems seem like mountains
You feel the need to find some answers
You can leave it for another day
Don't try so hard

But if you fall and take a tumble it won't be far
If you fail you mustn't grumble
Thank your lucky stars
Just savour every mouthful
And treasure every moment
When the storms are raging round you
Stay right where you are

Oh don't try so hard
Oh don't take it all to heart
It's only fools they make these rules
Don't try so hard

One day you'll be a sergeant major
Oh you'll be so proud
Screaming out your bloody orders
Hey but not too loud
Polish all your shiny buttons
Dress as lamb instead of mutton
But you never had to try to stand out from the crowd

Oh what a beautiful world
This is the life for me
Oh what a beautiful world
It's the simple life for me

Oh don't try so hard
Oh don't take it all to heart
It's only fools - they make these rules
Don't try so hard
Don't try so hard
Don't try so hard

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 2:19
 1 سال و 10 ماه پيش

عباس کيارستمي نيز در فيلم طعم گيلاس به سهم خود به اين سوال که «آيا زندگي ارزش زيستن دارد؟» تلنگري زده که يک «نخل طلاي کن» ناقابل برايش به ارمغان داشته است.

Image

فیلم طمع گلاس ساخته ى عباس کیا رستمی و با بازی زیبا و کم نظیر همایون ارشادی است که ﻤﺴﺌله خود کشی را اگر نگوییم از دیدی متفاوت ولی به جرآت می توان گفت با نگاهی ساده و در عین حال پخته در فیلم خود مورد بررسی قرار داده است در ظاهر این فیلم بدین گونه می نماید که مردی برای رهایی از مشکلاتی که در فیلم بدان هرگز اشاره نمی شود قصد کشتن خود را دارد و برای به تحقق رسیدن این امر متوسل به دیگران می شود. این فیلم تنها به ﻤﺴﺌله خود کشی نمی پردازد و خود کشی بهانه ایست در این فیلم برای رسیدن به مفهومی بالاتر مفا هیمی چون٬ فقر٬ تنهایی٬ عدم درک یکدیگر و عدم درک مفهوم زندگی که دو مورد اخر مهمترین مفاهیم این فیلم می باشد. که فیلم این مفاهیم را به شکلی زیبا و ساده بیان میکند .
نقطه اوج فيلم جايي است که از دوباره چشيدن طعم گيلاس به عنوان دليلي براي زندگي کردن و ارزش زندگي ياد مي شود و در واقع طعم گیلاس در این فیلم طعم زندگی بوده که هر کس متواند این طعم را درهرچیز دیگری تجربه کند.

Image

بفرماييد، نوش جان! Wink

1
1
0
mammadآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 25 بهمن 1384
مجموع ارسالها: 312
اعتبار کسب شده: 831
ارسال يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 13:36
 1 سال و 10 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:

... شما که اصلاَ داری ضد و نقیض می گی. از طرفی از فلسفه متنفری و از طرف دیگه سنگ ویل دورانت فیلسوف را به سینه می زنی....

بچه برقي 78 نوشته بود:

...
دوست عزیز! چقدر زود از مواضع قبلی عقب نشینی کردی و پست قبلیت را ویرایش و چهار سطر اخری را اضافه کردی.
و نکته دوم اینکه فلسفه میدان تفکر و استدلال است و هیچ محلی برای افترا و توهین نیست. البته ما ایرانیها وقتی از لحاظ منطقی در تنگنا قرار می گیریم. لب به دشنام می گشاییم.
...

بچه برقي 78 نوشته بود:
آلبر کامو بیچاره یک سوال کرد. اگه می تونید جواب بدبد اگه هم نمی تونید بی خیال بشید. چرا صورت سوال را پاک می کنید؟
شما بچه های شیراز مثل اینکه کلاَ از فلسفه متنفرید! شما هزاران بار خیابون ملاصدرا را خاک کردید و رفتید دانشکده مهندسی 2 اتاق کامپیوتر و نشستید پشت اینترنت یک بار هم فکر نکردید چرا ملاصدرا از افتخارات شیراز شده؟
لابد سهروردی و فارابی و ابن سینا هم بخاطر پرداختن به مزخرف ترین چیز دنیا اینقدر معروف هستند؟

آخه قربون شکلت. همون اول حديث آشناي ملاصدرا را مي گفتي و نه حکايت "بيگانه" ي کامو را ! اگر منظور شما از فلسفه ، ملاصدرا ، شيخ اشراق و شيخ الرئيس و امثالهم است ، پس بزن قدش ! من نوکر و کوچيک ملاصدرا و ياران وي ام. اما اگر منظور شما کامو و امثال وي است ، هرچند تا حدودي اختلاف نظر خواهيم داشت اما باز هم بزن قدش که براي من دوست و برادر عزيز و فهميده اي هستيد که از مطالبش در تالار بهره ها برده و مي برم.

البته من در حال ويرايش ارسال قبلي ام بوده ام که شما ارسال بعدي را زده ايد. لذا من ارسال شما را نخوانده بودم. که اگر خوانده بودم مطمئن باش خيلي بيشتر و پيشتر از اينها عقب نشيني مي کردم. همه ي اعضاي تالار مي دانند که من فوق العاده انسان ترسو و بزدل و سست اراده اي هستم و خيلي سريع علم صلح و تسليم را بلند مي کنم.

اما در مورد آن چند دشنام بايد عرض کنم که هر چند در اين تاپيک نوشته بودم اما توجه ام به جمله ي احسان بود و موضوع سخنم فلسفه و نه کامو يا جمله اش. ( و استدعا مي کنم که مطالب اين ارسال را نيز همگي به خود، يا کامو يا جمله اش برنگردانيد ) و از آن مهم تر آنکه اتفاقا آن قسمت از نوشته ام سخنان دکتر شريعتي است. آنجاها که تنهايي ارزشمند يک روح متعالي و متکامل را با تنهاييها و افسردگيهاي نسل امروز - که با ناقص فهميدن افکار فلسفي کامل و يا کامل فهميدن افکار فلسفي ناقص! به پوچي مي گرايند - مقايسه مي کند، اين تعابير را مي توانيد يافت. ( فکر مي کنم در مبحث سلامهاي نماز وي هم باشد ) به هر حال به خود شريعتي رجوع کنيد و هم از او بپرسيد که چرا وقتي در تنگنا قرار مي گيرد لب به دشنام مي گشايد. دوستاني که مرا مي شناسند مي دانند که من در مواقعي که به علت فقر علمي کم مي آورم - که زياد هم پيش مي آيد - راه حل و تاکتيک موذيانه تر و زبونانه تري دارم و آن، سلسله ي دوستي جنباندن است !
( يکي ديگر از عادتهاي ايرانياني چون من آن است که سريع پاي ديگران را وسط مي کشيم و از آنان مايه مي گذاريم و مارمولک وار خود را از پذيرش جرائم کنار مي کشيم! )

مسلما نمي توان انتظار داشت که فلسفه را به عنوان يک بسته ي سربسته ، به طور مطلق بپذيريم يا نپذيريم. فلسفه هم مانند هر علم ديگر شاخه ها گرايشها و نحله هاي مختلفي دارد. يک نفر مي تواند بدون آنکه تناقض گويي کند علاقه اي به رشته ي الکترونيک نداشته باشد اما عاشق کنترل باشد يا برعکس. و انتظار آنکه رشته ي برق را به کل نفي کند يا نکند چندان منطقي نمي نمايد. البته مي پذيرم که به علت کم حوصلگي و بي دقتي و طنزها و اغراقهاي بيجا و تمايل به خلاصه گويي ! ، معمولا تناقضات و ابهاماتي در نوشته هايم هست. اما من انتظار دارم ديگران از لابلاي لفظها ، مفهوم اصلي سخنم را دريابند

من آن بخش و جريان نامنظم، بدبينانه و گرفته اي از فلسفه را که با کنار گذاردن خدا و عرفان به سوي بي سوي پوچي، بيهودگي و افسردگي حرکت مي کند را نمي پسندم و آن فلسفه اي را که روشن، باز و کلي نگر ، از مقدماتي به نتايجي مي رسد و قادراست انسان را در جريان پيوسته و هدفدار هستي از مبدا تا معاد معنا کند ، و سازنده و محرک انسان ، جامعه و تاريخ است مي پسندم و گاه مي پرستم.

در هر صورت از دقت نظر و تذکر جنابعالي صميمانه سپاسگزاري مي کنم.

در مورد سوال مشخص کامو نيز پاسخ ساير دوستان را من جمله wp.ark مناسب و کافي ميبينم. و البته به تلاش نيم ساعته ي sedayedel اهميتي نمي دم تا بره خودکشي کنه ! Mr. Green

1
1
0
wp.arkآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382
مجموع ارسالها: 431
اعتبار کسب شده: 197
ارسال يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 22:51
 1 سال و 10 ماه پيش

Omid نوشته بود:
Bache Barghi jan,
..........
I a writing the next few lines because I like you and care about you. So, read them with
Now, get this stupied Mel Gibson shit out of your post, burn all of your Camus, Shaamloo, Sepehri, Soroosh, Shaayegan, Hafez and Derrida books and get your ~cEnSoReD~ out and get buisy LIVING! Evil or Very Mad

در مورد کامو و شاملو و سپهري چون خيلي زياد نمي شناسمشون حرفي ندارم . اما در مورد حافظ و دکتر سروش ، حافظ رو که همه ما مي شناسيم. هر کس چند غزل از ديوان حافظ ميخونه شاداب و پر نشاط ميشه و بهتر قدر وقت و زندگيش رو ميدونه و اوقات رو غنيمت مي دونه.

شب صحبت غنيـمت دان کـه بعد از روزگار ما
بسي گردش کند گردون بسي ليل و نهار آرد

و مانند اين و روح فزا تر و جانبخش تر ازاين در شعر حافظ شيراز فراوان است.

اما در مرود دکتر سروش ، در اينجا قصد نوشتن در مورد ويژگي هاي ديگر او ندارم. اما آنچه که روشن است ، اين است که از قرن نوزده به بعد اگر چند متفکر و روشنفکر و فلسفه دان بتوان پيدا کرد که خواندن افکار آنها تو را نه تنها از زندگي نااميد نمي کند بلکه تو را تازه تر و با طراوت تر از قبل مي سازد يکي از آن ها دکتر عبدالکريم سروش است. او با شعر اين کار را نمي کند بلکه با فکر و علم و دانش و حکمت و فلسفه چنين هنر نمايي مي کند.

او از ذخيره معنوي گرانسنگي مانند مولوي بهره مي برد ، البته او خود خبر ترين افراد در جدا کردن ظرف و پوشش زمان از مفاهيم ناب و پوشاندن جامه مدرن مناسب با جهان مدرن بر آن هاست. از اين رو برخي از مولوي شناسان بر او خرده مي گيرند.

دکتر سروش در فلسفه به فلسفه آناليتيک علاقه مند است که با علوم تجربي در آميخته است و از آستانه واقع گرايي بسيار بالايي برخوردار است. او همچنين در باب اخلاق و کلام اسلامي ، علوم تجربي ، منطق مدرن و علوم اجتماعي و حکمت سياسي و معرفت شناسي مدرن ، فعاليت ها و آثار ارزشمندي داشته است که يکايک آنها مشوق زندگي اين جهاني است هر چند فقط به آن محدود نمي شود.

او معتقد به کثرت گرايي (پلوراليسم) است - رجوع کنيد به کتاب "صراط هاي مستقيم" - و آنچه مي نويسد براي انسان زميني است از اخلاق گرفته تا سياست. با ايدئولوژيک کردن دين و شريعت مخالف است. -رجوع کنيد به "بسط تئوريک شريعت" و "فربه تر از ايدئولوژي" - ، اخلاق را موجودي زميني مي داند که براي انسان ها تدوين مي شود و جهت بهتر زندگي کردن آنها در روي زمين - رجوع کنيد به کتاب "اخلاق خدايان"- ، در جاي خود يک فيلسوف تمام عيار هم هست و اثر برجسته اي مانند "دانش و ارزش" اين را نشان مي دهد.

او خود مانند برتراند راسل مدافع علوم تجربي و تجربه گرايي است و در همه زمينه ها دعوت به روشهاي تجربي يا پسيني شناخت مي کند حتي در مورد دين . او آن را از جايگاه مقدس خود بيرون مي کشد و دين را هم در مورد رفتار آن در اجتماع انسانها مسئول مي داند و دين و مدعيات آن را هم پاسخگو در برابر آزمون هاي و پرسش هاي تجربي و عقلي مي داند و خواهان تقدس زدايي از معرفت ديني است. همين موضوع باعث رنجش شديد متفکرين ايراني که بيشتر آن ها ديندار و مسلمان و شيعه هستند شده است.

بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark

1
1
0
Omidآنلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 14 شهريور 1385، ساعت 5:21
 1 سال و 10 ماه پيش

To Bache Barghi: Excellent songs! I put them on audio CD to use them in my car. Thanks!! Applause Applause Razz

To Wp. Ark: Note that I didn't mean that those books or people are not good or valuable. I meant that you will not learn how to live or what we are living for by reading any of these books or any other book. We live by our INSTINCT to live and that's it.

By the way, I respect Hafez very much as a person who was exteremely good at "playing with words" and writing beautiful poems. But beautiful is not always the same as "meaningful"or "useful". Much of his poetry is actually about praising being very passive in life meaning that things are supposedly achived by "fate" or by "God" or by "crying" or by "praying" or by a beautiful woman blinking her eyes!

I am sorry but in reality NOTHING POSITIVE is achived in human lives this way. You can easily see this passivity and lack of enthusiasm in the life of Shirazi people even to this date. Praising "zolfe yaar" from morning to night and crying from night to dawn is not going to teach people how to run a modern society or even just fuction in Wink Razz

PS. Take a look at this article too: http://www.kasravi.info/ketabs/hafez.pdf

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 14 شهريور 1385، ساعت 12:22
 1 سال و 10 ماه پيش

براي پاسخ دادن به مهمترين سوال ذهن بشر (آيا زندگي ارزش زيستن دارد؟)، نبايد زياد عجول بود. اول بايد خود سوال را فهميد.
اول بايد مشخص شود ارزش چيست؟ زندگي و زيستن چيست؟

ارزش: هرکس با توجه به سيستم اعتقادي خود ارزشهايي در زندگي دارد. مطمئناً ارزشهاي کسي همه چيز را در وجود خدا مي بيند (الهيون) و کسي که ماوراء الطبيعه را قبول ندارد (ماتراليستها) و کسي که همه چيز را در نيکي و احسان به خلق مي بيند (اخلاقيون) و ... و ... با هم تفاوت دارد.

زندگي و زيستن: شايد براي برخي ارضاي نيازهاي اوليه مثل خوردن و خوابيدن و نياز جنسي تعريف زندگي باشد . براي برخي ورزش، هنر، مسافرت رفتن، فعاليت سياسي و .. زندگي باشد. شايد هم برخي دنبال مفاهيم اصيل تري از زندگي و بالاتر از اين روزمرگي ها باشند. فراموش نکنيد که زندگي و روزمرگي خيلي با هم تفاوت دارند.

به نظر من نمي شه سريع نسخه پيچيد و نظر قطعي داد. چون اين سوال به چندين سوال فرعي منشعب مي شه. من خودم از اول اين بحث تا کنون نه از زندگي دفاع کردم و نه از پوچي .

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 14 شهريور 1385، ساعت 13:31
 1 سال و 10 ماه پيش

Omid نوشته بود:
To Bache Barghi: Excellent songs! I put them on audio CD to use them in my car. Thanks!! Applause Applause Razz
..........................
We live by our INSTINCT to live and that's it.
.........................

PS. Take a look at this article too: http://www.kasravi.info/ketabs/hafez.pdf

Your welcome Omid. Check it out too! Smile
http://two.fsphost.com/PersianBB/08___CEREMONY.wma
It's very suitable for your purpose.

The Basic Instinct is survival. (from basic instinct 2 - 2006)

Your pdf file is not downloadable. it's forbidden for us, it's one on benefits of living under Isalam Flag. please put it on your host.

1
1
0
Omidآنلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار