| نویسنده |
پیغام |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 1:20 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 2078 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 1:35 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 2510 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 1:50 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
| نقل قول: |
| ما دو تا داداشيم |
داداشي تا حالا که آبجي خودم بودي  |
اين قضيه بر مي گيرده به نحوه چرخش شما جلوي شوهرتون که بستگي داره ايشون چي ميلشون باشه و شما عادت داشته باشين به چه چيز هايي . |
_________________ از ننه اديسون:
از عاشق شدن مگه حاليته ؟
عشقت مال اون بچه ساليته ! |
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 2:03 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 20:15 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
من اگر بچرخم ميوفتم تو بغلش نمي تونم بچرخم.
خوش بحالش ميشه.
نچ نبشه.
| اين قضيه بر مي گيرده به نحوه چرخش شما جلوي شوهرتون که بستگي داره ايشون چي ميلشون باشه و شما عادت داشته باشين به چه چيز هايي . |
هرچي بگن همونه.من خودم هم چادري بودم هم با مانتو.هم تونستم با حجاب کامل بچرخم هم مثل لشا.غلط کردم آقامون دفعهء آخرم يود. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 967 اعتبار کسب شده: 2619 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 23:10 |
|
 |
1 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
بازي...!
ما تماشاچياني هستيم،
که پشت درهاي بسته مانده ايم!
دير آمده ايم!
خيلي دير ...
پس به ناچار
حدس مي زنيم،
شرط مي بنديم،
شک مي کنيم...
و آن سو تر
در صحنه
بازي به گونه اي ديگر در جريان است!
حسين پناهي
..:: نميدانم ها ::.. |
|
_________________ اين روزها،
روزهاي دلتنگي در من قدم مي زند...!
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 11:35 |
|
 |
17 روز و 1 ساعت پيش |
|
|
| |
گويي شب من سحر ندارد.به هرچه بود چنگ آويختم و کمک خواستم.همه مرا مسخره کردند و از خويش راندند.من حقيقت را مي گفتم اما گوش آنها دروغ را ترجيح مي داد .خسته از جدال با آنان گوشم را زير ملحفهء حقيقت پنهان کردم تا چيزي نشنوم و آسوده به خواب روم. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |