| نویسنده |
پیغام |
منظومه سال صفري!
مجموع ارسالها: 24 اعتبار کسب شده: 106 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 04 شهريور 1385، ساعت 3:51 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سلام به همه دوستان .
شما ميدونيد کاملترين دين چه ديني هست و چرا ؟؟
من هم نظرم را بعدا ميگم ، البته با دليل .
يادتون باشه اگر جواب داديد ، حتي المقدور دليل نظرتون را هم بفرمائيد ؟؟
ممنون . |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 شهريور 1385، ساعت 5:21 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| منظومه نوشته بود: |
|
حتما منظورتان بهاييت است |
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 582 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 شهريور 1385، ساعت 11:30 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
|
حتما منظورتان بهاييت است  |
پيش از اين هم چند نفر از كاربران در موضوع ديگري نوشته بودن كه بهائيت حرفي براي گفتن نداره و هيچ توضيح بيشتري ندادن. توصيه مي كنم كه اگر واقعا قصد بحث كردن در مورد بهائيت داريد، حداقل برخي عقايد اونها رو بنويسيد و نقد كنيد. اين طور نوشتن نه تنها هيچ چيزي رو ثابت نمي كنه بلكه اگر قرار باشه بعدها بحث مفيد و بي طرفي انجام بشه جلوي اون رو ميگيره.
با تشكر |
|
|
|
|
|
|
 |
منظومه سال صفري!
 |
شنبه 04 شهريور 1385، ساعت 15:10 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
منظومه سال صفري!
 |
شنبه 04 شهريور 1385، ساعت 15:18 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| عبود نوشته بود: |
پيش از اين هم چند نفر از كاربران در موضوع ديگري نوشته بودن كه بهائيت حرفي براي گفتن نداره و هيچ توضيح بيشتري ندادن. توصيه مي كنم كه اگر واقعا قصد بحث كردن در مورد بهائيت داريد، حداقل برخي عقايد اونها رو بنويسيد و نقد كنيد. اين طور نوشتن نه تنها هيچ چيزي رو ثابت نمي كنه بلكه اگر قرار باشه بعدها بحث مفيد و بي طرفي انجام بشه جلوي اون رو ميگيره.
با تشكر
|
دوست گرامي همانطور که خودتون هم ميدونيد من تازه واردم و نميدونم قبلا اينجا چه خبر بوده ؟؟
در ضمن همانطور که توي پست بالا هم گفتم بهائيت را يک فرقه منحرف و جعلي ميدونم .
هر کدام از دوستان هم بخواهند ميتونيم در موردش با هم حرف بزنيم و همديگر را نقد کنيم .
من طرفدار بحث مفيد و منطقي هستم و ميدونم شما هم همين را ميخواهيد .
حالا هم هر کسي اينجا عقيدش را بنويسه تا در موردش با هم صحبت کنيم .
تشکر از شما . |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 شهريور 1385، ساعت 15:26 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
...
... |
من هم اينجا همينو ازتون پرسيدم! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
منظومه سال صفري!
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 3:48 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
...
... |
من هم اينجا همينو ازتون پرسيدم! |
خب عزيز حالا نميخواهيد نظرتون را بگيد ؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3549 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 11:48 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
ضمن عرض خير مقدم خدمت دوست جديدمون "منظومه"، فكر مي كنم اگه مايل به بحث كردن هستي، بهتره بحث رو خودت شروع كني. وقتي بحث شروع بشه خيلي ها از جمله خود من نمي تونن جلوي خودشون رو بگيرن. (مخصوصاً اگه بحث اون جوري كه مورد علاقه شون هست پيش نره! ) در همچين موقعي هست كه ميان وسط بحث. با اين شكلي كه شما شروع كردي بعيد مي دونم كسي بحث رو اصلاً شروع كنه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1092 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 12:59 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
ضمن عرض خير مقدم خدمت دوست جديدمون "منظومه"، فكر مي كنم اگه مايل به بحث كردن هستي، بهتره بحث رو خودت شروع كني. وقتي بحث شروع بشه خيلي ها از جمله خود من نمي تونن جلوي خودشون رو بگيرن. (مخصوصاً اگه بحث اون جوري كه مورد علاقه شون هست پيش نره! ) در همچين موقعي هست كه ميان وسط بحث. با اين شكلي كه شما شروع كردي بعيد مي دونم كسي بحث رو اصلاً شروع كنه. |
کاملا موافقم. بدون شروع ادامه ممکن نيست.
در ضمن خوبه که بيشتر بدونيم. از خودتون، دليل اينکه اين بحث رو ميخواين راه بندازين و...
حداقلش اينه که يه چيزايي واسه بقيه(سواي خودتون) بيشتر روشن مي شه
ممنون |
|
_________________ فقط اگر تو بخواهي
در عکسي 3 در 4
هزار بار
زانو مي زنم ...!
|
|
|
|
|
 |
منظومه سال صفري!
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 21:41 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سلام بچه ها .
بله ظاهرا حق با شماست ، البته من نمي گذاشتم بحث درجا بزنه فقط ميخواستم آمادتون کنم .
اميدوارم حوصله کنيد و پستهاي من را بخونيد ، قول ميدم وقتي پستهاي من را بخونيد ضرر نکنيد .
بنابراين ، دوستان خوب و گرامي من براي خواندن مطالبم وقت بگذاريد که البته وقت آنچناني هم نمي بره .
حالا بگذاريد از خودم بگم .
من (منظومه) ، مسلمان هستم ، اونم شيعه .
خيلي از ماها مسلمانيم اما نميدونيم چرا ؟؟
مسلمانيم چون پدر و مادر و اجدادمان مسلمان بودند و اينطور که بوش مياد ما هم بخواهي نخواهي مسلمانيم .
من مثل شما هستم يعني مسلمانم و شيعه .(البته اگر حدسم درست باشه) .
اما شايد يک تفاوت کوچيکي با بعضي شماها داشته باشم .
و اون اين هست که : دين خود را با تحقيق بدست آورده ام .
براي من ثابت شده که اسلام (شيعه)، بهترين ، زيباترين ، دوست داشتني ترين و بالاخره کاملترين دين هست .
من اول اسلام را به دست آوردم و بعد هم مذهب عزيز شيعه را (با اينکه از ابتدا مسلمان و شيعه بودم) .
نميخواهم به شما بگويم : حتما حق با من است .
نه ، اين انتخاب و تشخيص من هست ، از سر هوا و هوس نبوده ، و من از تشخيصم بسيار راضيم .
باز هم حرف دارم ، اما فعلا کافيه ، فکر ميکنم شما هم يک حرفهايي براي گفتن داشته باشيد .
فقط ميخوام از شما يک خواهش بکنم و اون هم اينکه :
بيائيد اين تاپيک يک صورت منطقي و به دور از تعصبيت و کينه ورزي را به خود بگيره .
شعار من منطق است و دوست دارم با دوستانم که شما باشيد منطقي صحبت کنم تا از همديگر استفاده کنيم . |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3549 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 06 شهريور 1385، ساعت 0:51 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سلام بچه ها .
بله ظاهرا حق با شماست ، البته من نمي گذاشتم بحث درجا بزنه فقط ميخواستم آمادتون کنم .
اميدوارم حوصله کنيد و پستهاي من را بخونيد ، قول ميدم وقتي پستهاي من را بخونيد ضرر نکنيد.... |
عليك سلام منظومه!
مطمئن باش بچه ها مطالبت رو مي خونن. معرفي كوتاهي از خودت داشتي؛ اما به نظرم هنوز هم بحث رو خوب شروع نكردي. بحثي كه مطرح كردي خيلي كليه و نمي شه اين جوري بهش جواب داد. بهتره از زيربحثهاي كوچكتر شروع كني و كم كم به بحث اصلي و بزرگتر برسي. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 197 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 06 شهريور 1385، ساعت 14:13 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 963 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 0:30 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
....
براي من ثابت شده که اسلام (شيعه)، بهترين ، زيباترين ، دوست داشتني ترين و بالاخره کاملترين دين هست .
من اول اسلام را به دست آوردم و بعد هم مذهب عزيز شيعه را (با اينکه از ابتدا مسلمان و شيعه بودم) .
.....
|
ميشه لطف کني منابع تحقيق و روش تحقيق مورد استفادت را واسه ما بگي تا شايد ما هم به رستگاري برسيم! ان شاالله |
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 14 شهريور 1385، ساعت 22:19 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
....
.....
|
ميشه لطف کني منابع تحقيق و روش تحقيق مورد استفادت را واسه ما بگي تا شايد ما هم به رستگاري برسيم! ان شاالله |
خوب چون ظاهراً "منظومه" نيست كه جواب بده، بنده جسارت مي كنم.
اگه كسي واقعاً دنبال تحقيق در مورد اديان باشه، منابع اون مشخصه. ظرف چند دقيقه مي شه كتابهاي اديان مختلف و ساير آثار ديني برجسته شون رو كه معرف اون اديان هستن به همه زبانهاي زنده دنيا از روي اينترنت گير آورد و با صرف يه مدت وقت در مورد اونها به نتيجه گيري رسيد. البته اين روش براي كساني هست كه دنبال حقيقتن. اون عده كه كوركورانه از دين ارثيشون پيروي مي كنن و كوچكترين اطلاعاتي در مورد اون ندارن قضيه شون فرق مي كنه. خدمت اون عده هم كه فكر مي كنن خيلي روشنفكرن و كساني كه اعتقادات مذهبي دارن رو "احمق" فرض مي كنن و اعتفادات مذهبي ديگران رو مستقيم و غير مستقيم مسخره مي كنن، عرض كنم كه خيلي طول نمي كشه كه معلوم شه چه كساني احمقهاي واقعي هستن. روز قيامت پيش كش؛ چند صباح ديگه كه من و شما اين دنياي خاكي رو كه بعضيهامون همه چيزمون رو در اون مي بينيم ترك كرديم، شب اول قبرمون متوجه مي شيم كي احمق بوده. باز هم از روشنفكران عزيز به خاطر صحبتهاي احمقانه در مورد قيامت و شب اول قبر و از اين جور خرافات عذرخواهي مي كنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 963 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 15 شهريور 1385، ساعت 14:24 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
ببين غريب جون! در مورد اديان هيچ منبع تحقيقي مستقل و بيطرفي نميشه پيدا کرد. چون هر کس تحت تأثير دين خود نوشته. پيروان هيچ ديني هيچ وقت ضعفهاي دين خودشون را نمي گن و پيروان اديان ديگه هم مطمئناً اعتقاد دارند که دين خودشون کاملترين دينه و اديان ديگه را ناقص مي دونند. تحقيق در مورد اديان کار چندان مفيدي نيست و اين چند صباح زندگي ما مجال اين کارها را نميده بهتره آنطور که فکر مي کنيم درسته زندگي کنيم. |
|
|
|
|
 |
|
|