صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3959
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 27 شهريور 1385، ساعت 0:49
 1 سال و 9 ماه پيش

sedayedel عزيز! من يه سوال ساده كردم و تو به جاي جواب صريح باز هم مثل هميشه افتادي به جون احساسات ما!
sedayedel نوشته بود:
اولين سؤال من از paster مسيحيها همين باورشون به تثليث بود
و جواب اين
باور اونها به اينکه عيسی پسر خداست, به اين معنا نيست که خدا زن گرفته بچه دار شده و حالا عيسی پسر کاکل زری اونهاست, نه
آيا خود قران نميگه که عيسی از مريم باکره به دنيا اومده
آيا هميشه يک بچه به يک پدر و مادر نسبت داده نميشه
مگه عيسی روح الّله نيست
چون عيسی پدر زمينی نداشته, و به قول معروف, اين روح خدا بوده که در مريم دميده شده و عيسی رو به وجود آورده, ميگن پسر خدا, نه به اون معنی که ما فکر ميکنيم
بنابر اين اونها به همين دليل, سرشت عيسی رو به کلی جدای از انسانهای ديگه ميدونن
اونها ميگن خداوند همه چيز رو از نباتات و حيوانات و جامدات سه بعدی آفريده
و معنی تثليث 1+1+1= 3 نيست بلکه 1x1x1=1 هست

اين چيزهايي كه تحويلت دادن، توجيهات اونها و برداشتهاي آزاد شخصيشون بوده نه موضع مسيحيت.
در مورد عقايد مسيحيان به تثليث بارها در قرآن نكات كوچيك و بزرگ ذكر شده. شايد يكي از كاملترين اين مطالب در آيات 171 تا 174 سوره نساء هست كه عقايد مسيحيان رو صريحاً بيان كرده و صراحت لهجه اون مشخص مي كنه كه مسيحيت تحريف شده حضرت عيسي رو پسر خدا به معني واقعي كلمه مي دونه.
مطالب زير رو از گزيده تفسير نمونه انتخاب كردم:

تثليث موهوم است!

در ايـن آيـه و آيـه بـعـد بـه تـناسب بحثهايى كه در باره اهل كتاب و كفار بود به يكى از مهمترين انـحـرافـات جـامعه مسيحيت يعنى ((مساله تثليث و خدايان سه گانه ))اشاره كرده و با جمله اى كوتاه و مستدل آنها را از اين انحراف بزرگ برحذر مى دارد.
نخست به آنان اخطار مى كند كه : ((اى اهل كتاب ! در دين خود راه غلو رانپوييد و جز حق , در باره خدا نگوييد)) (ي اهل الكتاب لا تغلوا فى دينكم ولا تقولواعلى اللّه الا الحق ).
مـسـالـه ((غلو)) در باره پيشوايان , يكى از مهمترين سرچشمه هاى انحراف در اديان آسمانى بوده است , به همين جهت اسلام در باره غلات سختگيرى شديدى كرده ودر كتب ((عقايد)) و ((فقه )) غلات از بدترين كفار معرفى شده اند!.
سپس به چند نكته كه هركدام در حكم دليلى بر ابطال تثليث و الوهيت مسيح است اشاره مى كند: .
1ـ ((عيسى فقط فرزند مريم بود)) (انما المسيح عيسى ابن مريم ).
ايـن تـعـبـيـر خاطرنشان مى سازد كه مسيح همچون ساير افراد انسان در رحم مادر قرار داشت و دوران جـنينى را گذراند و همانند ساير افراد بشر متولد شد, شيرخورد و در آغوش مادر پرورش يـافـت يـعـنى , تمام صفات بشرى در او بود, چگونه ممكن است چنين كسى كه مشمول و محكوم قوانين طبيعت و تغييرات جهان ماده است خداوندى ازلى و ابدى باشد.
2ـ ((عيسى فرستاده خدا بود)) (رسول اللّه ) ـاين موقعيت نيز تناسبى باالوهيت اوندارد.
3ـ ((عيسى كلمه خدا بود كه به مريم القا شد)) (وكلمته القيه الى مريم ).
ايـن تعبير به خاطر آن است كه اشاره به مخلوق بودن مسيح كند, همانطور كه ((كلمات )) مخلوق ما است , موجودات عالم آفرينش هم مخلوق خدا هستند.
4ـ ((عيسى روحى است كه از طرف خدا آفريده شد)) (وروح منه ).
اين تعبير كه در مورد آفرينش آدم و به يك معنى آفرينش تمام بشر نيز در قرآن آمده است اشاره به عظمت آن روحى است كه خدا آفريد و در وجود انسانها عموماو مسيح و پيامبران خصوصا قرار داد .
سپس قرآن به دنبال اين بيان مى گويد: ((اكنون كه چنين است به خداى يگانه وپيامبران او ايمان بـيـاوريد و نگوييد خدايان سه گانه اند و اگر از اين سخن بپرهيزيد,به سود شماست )) (فمنوا باللّه ورسله ولا تقولوا ثلثة انتهو خيرا لكم ).
بار ديگر تاكيد مى كند كه : ((تنها خداوند معبود يگانه است )) (انما اللّه اله واحد).
يـعـنى , شما قبول داريد كه در عين تثليث , خدا يگانه است در حالى كه اگرفرزندى داشته باشد شـبيه او خواهد بود و با اين حال يگانگى معنى ندارد ((چگونه ممكن است خداوند فرزندى داشته بـاشـد در حالى كه او از نقيصه احتياج به همسرو فرزند و نقيصه جسمانيت و عوارض جسم بودن مبراست )) (سبحنه ان يكون له ولد).
به علاوه ((او مالك آنچه در آسمانها و زمين است مى باشد, همگى مخلوق اويند و او خالق آنهاست , و مسيح نيز يكى از اين مخلوقات اوست )) (له ما فى السموات وما فى الا رض ).
چگونه مى توان يك حالت استثنايى براى وى قائل شد؟ آيا مملوك ومخلوق مى تواند فرزند مالك و خـالـق خود باشد؟ خداوند نه تنها خالق و مالك آنهاست بلكه مدبر و حافظ و رازق و سرپرست آنها نيز مى باشد ((و براى تدبير وسرپرستى آنها خداوند كافى است (وكفى باللّه وكيلا ).
اصـولا خـدايـى كه ازلى و ابدى است , و سرپرستى همه موجودات را از ازل تاابد بر عهده دارد چه نيازى به فرزند دارد, مگر او همانند ما است كه فرزندى براى جانشين بعد از مرگ خود بخواهد ؟!.
آيـه 172ـ شـان نـزول : روايـت شـده كـه : طـايفه اى از مسيحيان نجران خدمت پيامبراسلام (ص ) رسـيـدنـد و عـرض كردند: چرا نسبت به پيشواى ما خرده مى گيرى ؟پيامبر(ص ) فرمود: من چه عيبى بر او گذاشتم ؟ گفتند: تو مى گويى او بنده خدا وپيامبر او بوده است آيه نازل شد و به آنها پاسخ گفت .
تفسير:.
مسيح بنده خدا بودـ.
پـيـونـد و ارتـباط اين آيه با آيات گذشته كه در باره نفى الوهيت مسيح و ابطال مساله تثليث بود آشكار است .
نـخـسـت بـا بيان ديگرى مساله الوهيت مسيح را ابطال مى كند و مى گويد شماچگونه معتقد به الـوهيت عيسى هستيد در حالى كه ((نه مسيح استنكاف از عبوديت و بندگى پروردگار داشت و نـه فـرشـتـگـان مـقـرب پروردگار استنكاف دارند)) (لن يستنكف المسيح ان يكون عبدا للّه ولا الملائكة المقربون ).
و مسلم است كسى كه خود عبادت كننده است معنى ندارد كه معبود باشد.
در حـديثى مى خوانيم كه امام على بن موسى الرضا(ع ) براى محكوم ساختن مسيحيان منحرف كه مـدعـى الوهيت او بودند به ((جاثليق )) بزرگ مسيحيان فرمود:عيسى (ع ) همه چيزش خوب بود تنها يك عيب داشت و آن اين كه عبادت چندانى نداشت , مرد مسيحى برآشفت و به امام گفت چه اشـتـبـاه بـزرگى مى كنى ؟ اتفاقا او ازعابدترين مردم بود, امام فورا فرمود: او چه كسى را عبادت مـى كـرد؟ آيـا كـسـى جـزخـدا را مـى پرستيد؟ بنابراين , به اعتراف خودت مسيح بنده و مخلوق وعبادت كننده خدا بود, نه معبود و خدا, مرد مسيحى خاموش شد و پاسخى نداشت !.
سـپس قرآن اضافه مى كند: ((كسانى كه از عبادت و بندگى پروردگار امتناع ورزند و اين امتناع از تـكبر و خودبينى سرچشمه بگيرد, خداوند همه آنها را در روزرستاخيز حاضر خواهد ساخت )) و به هركدام كيفر مناسب خواهد داد (ومن يستنكف عن عبادته ويستكبر فسيحشرهم اليه جميعا).
(آيـه 173)ـ ((در آن روز آنها كه داراى ايمان و عمل صالح بوده اند پاداششان را بطوركامل خواهد داد, و از فضل و رحمت خدا بر آن خواهد افزود, آنها كه ازبندگى خدا امتناع ورزيدند و راه تكبر را پيش گرفتند به عذاب دردناكى گرفتارخواهد كرد و غير از خدا هيچ سرپرست و حامى و ياورى نـخـواهـنـد يـافت )) (فاماالذين آمنوا وعملوا الصالحات فيوفيهم اجورهم ويزيدهم من فضله واما الذين استنكفوا واستكبروا فيعذبهم عذابا اليما ولا يجدون لهم من دون اللّه وليا ولانصيرا).
(آيه 174).

منبع: http://www.aviny.com

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
اعتبار کسب شده: 1347
ارسال دوشنبه 27 شهريور 1385، ساعت 12:25
 1 سال و 9 ماه پيش

شریعتی کسی بود که در ایران بی دینش میخواندند و در عربستان او را علی اللهی میدانستند !!!!
امید جان قسمتی از سخنان دکتر علی شریعتی را که نقل کردید قسمت اول کتاب می باشد در قسمت دوم کتاب دکتر علی شریعتی از دیدی دیگر به مساله مینگرند .
دکتر علی شریعتی با توجه به تربیت مذهبی و تحصیل در خارج و مطالعه تاریخ تمدن های گوناگون دغدغه زیادی در مورد خرافات عامه ای که در دین راه پیدا کرده بود داشتند و منتهای تلاش خویش را جهت بیدار سازی کردند اما حیف که پیام او به گوش مردم نرسید Crying or Very sad
حسینیه ارشاد یکی از اولین پایگاه های انقلاب بود که در آن ندای شریعتی و مطهری به گوش مردم میرسید هر دو سعی در روشنگری داشتند یکی در میان قشری عامه تر و دیگری در میان قشری روشن فکر تر و هر دو آماج مله های متعصبان نادان و آخوندهای احمق بودند . کتاب "پاسخ های استاد " شهید مطهری نمودی از این اعتراض هاست .
متاسفانه مطهری و شریعتی هر دو پس از انقلاب تنها در کنج کتابخانه ها ماندند تا برخی نام این را و برخی نام آن را پیراهن عثمان کنند و آن را جار بزنند حال آنکه هیچ کدام از این دو گروه آنها را نشناختند.

از آنان که نام شریعتی را فریاد میزنند بپرسید شریعتی که بود ؟ هیچ نمیدانند مگر انکه کتاب هاش ممنوغع شده بوده است !!! از آنان که روز معلم میگیرند و عکس مطهری را پخش میکنند و .... بپرسید مطهری که بود ؟ تنها نام چند کتابش را میدانند و بس !!! و البته اینکه آخوند بوده است !!!
و از او بپرسید آیا می دانسته همین مطهری در کتاب هایش به آخوندهای احمق می توپیده ؟ شاخ در می آورند !!!‌

جشن میلاد حضرت رسول بنا بود بروشورهایی تهیه شود و در سطح دانشکده پخش شود بروشوری تهیه کردم در مورد موضوع "زن در اسلام " که یکی از منابعش کتاب " زن در چشم و دل محمد " دکتر علی شریعتی بود . و در آن خیلی از موضوعات از قبیل چند همسری پیامبر و زینب بنت اسد و ... پاسخ داده شده بود . اما به من اجازه پخش اون را ندادند فقط به این خاطر که اسم دکتر علی شریعتی به عنوان یکی از منابع اصلی عنوان شده بود !!!!
Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall
به خدا اسلامی که ما ازش طرفداری میکنیم اسلاامی نیست که آخوندها جارش میزنند و اسلامی نیست که حتی خود ما به آن عمل میکنیم اسلامی است که هزاران مطهری و شریعتی باید فدایش شوند تا ذره ای از آن شناخته شود و جامعه اسلامی هم اون چیزی نیست که الان میبینیم.

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
اعتبار کسب شده: 1347
ارسال دوشنبه 27 شهريور 1385، ساعت 12:43
 1 سال و 9 ماه پيش

قسمت های از کتاب پاسخ های استاد :

انتقاد یک آخوند از شهید مطهری :
اولا مردم بي اعتقادي که بر دستورات اسلام اعتراض ميکنند به اين مقدار از بيانها که از آقاي مطهري صادر ميشود قانع نميشوند؛ و لن ترضي عنک اليهود و لا النصاري حتي تتبع ملتهم. شما براي جلب آنان به اسلام ميگوييد اسلام مانع ورود زن در اجتماع و رانندگي کردن و فروشندگي کردن نميشود و دستورهاي خانه نشيني زن را به عنوان توصيه هاي اخلاقي و امور غير لازم ، از اسلام حذف ميکنيد ؛ ولي آنها به اين قدر قانع نميشوند؛ از شما توقع دارند که تمتعات جنسي غير از زنا را نيز حلال کنيد و اگر در اين مرحله هم تسليم شويد پيشنهاد ميکنند که چه مانعي دارد که زنا با قرص جلوگيري تجويز شود و هلَم جرا . حقيقت اين است که هر سخني را هر کسي نميپذيرد و براي اين انکارها و اعتراض ها ريشه هايي غير از ندانستن فلسفه احکام وجود دارد.( در اين قسمت روايتي به عربي است که به علت سختي تايپ عربي از تايپ آن معذورم) .ثانيا شما با وارد ساختن متدينين خوب است که آنان را در برابر اسلام متواضع کنيد نه آنکه با تعبيرهايي که نشان ميدهد که تنها شما به اسلام خدمت ميکنيد وبس ، آنان را نسبت به ديگران بدبين کنيد .

پاسخ شهید مطهری به این فرد :
مردم از مادر بي اعتقاد نزائيده اند، بالعکس متمايل و علاقه مند و به نوعي معتقد زائيده شده اند؛( کَُلُ مولودٍ يولد علي الفطرة... آنچه مردم را بي اعتقاد کرده و ميکند اين است که تا خود مستند به سائقه فطرت و مطابق دستور قر آن تعقل کنند و بصيرت يابند فورآ آنها را مصداق لن ترضي عنک اليهود و النصاري و مصداق ساصرف عن آياتي الذين يتکبرون في الارض قرار داديم. کدام دستور را العياذ با الله ما حذف کرده ايم؟ خدا ذليل و بيچاره کند تهمتزن را. اگر امثال اين کتاب که تقدم فلسفه اسلام را بر همه فلسفه هاي بشري ثابت ميکند مردم را در برابر اسلام و بزرگان اسلام متواضع نکند چه کتابي ميکند؟ ! مگر مقصود ما از بزرگان اسلام پيشنمازهاي وجوهات بگيري باشد که کوچکترين خدمتي به اسلام نميکنند ، فقط خوب مال امام را مستهلک ميکنند و مقصود از خضوع هم پرداختن وجوه به چنين افراد بي هنر و بي خاصيت باشد که متاسفانه کم هم نيستند اگر چه افراد صالح در ميان همان پيشنمازها هم زيادند. من در کجا ادعا کرده ام که فقط من خدمت ميکنم؟ چرا اينچنين دروغها ميبنديد؟! خدا از شما نخواهد گذشت . آيا اين گناه است که يکي خدمت کند و سبب گردد که مردم به بيکاره ها توجه کمتري کنند؟!

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3249
اعتبار کسب شده: 5266
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 28 شهريور 1385، ساعت 0:43
 1 سال و 9 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
sedayedel عزيز! من يه سوال ساده كردم و تو به جاي جواب صريح باز هم مثل هميشه افتادي به جون احساسات ما!..............................................................
..................................................................
منبع: http://www.aviny.com

sedayedel نوشته بود:

غريب جان آيا لقب اين پيامبران اينها هستند يا نه
ابراهيم خليل الّله
موسی کليم الّله
عيسی روح الّله
محمد حبيب الّله
............................................
............................................
معلومه که خدای من همون خدای احد واحده
ولی من ميگم خشک تعصب نباشيم
همين

جالب بود غريب جان Razz Applause
نکته مذهب همينه Wink
با عقلت به جايی نميرسی Shame on you
احساسته که بهت فرمان ميده Wink
حس حقيقت جوييه که آدمها رو ميفرسته سراغ حقيقت و خدا و دين
روضه ميخونن احساساتی ميشی گريه ميکنی Crying or Very sad
سرود ميخونن احساساتی ميشی دست ميزنی Applause
اگه توی قران بنويسه آدم بکشی خوبه, نميکشی
چون يک حسی بهت ميگه آدم کشی بده
حس وجدان درد
از همگيتون مرسی
از صحبتهای همگی استفاده کردم
بياين همگی قسمت مذهب مغز همديگر و ناديده بگيريم
و به خاطر تفاوتهامون با هم دوست باشيم
ولی خوشحالم که احساسات من اونقدر قوی هست که بتونم توی کلامم بگنجونمش
و از اين راه دور به فراخور استفاده های گوناگون, به بقيه برسونمش Razz
Omid نوشته بود:

5- See you all in hell!

ok اميد جون, فقط يک جای مشخص, نزديک های جهنم قرار بزار, لباس ضد حريقت و بهت بدم Razz
نکته:
کودک درون اميد relax تر و خوشحال تر از اونيه که قهر کنه يا عصبانی بشه Razz
در ضمن خوشحالم که اميد جون و توی Florida عوضش نکردن و سالم و سرحال داره برای خودش کيف ميکنه Razz

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال سه‌شنبه 28 شهريور 1385، ساعت 1:12
 1 سال و 9 ماه پيش

harvard نوشته بود:
به خدا اسلامی که ما ازش طرفداری میکنیم اسلامی نیست که آخوندها جارش میزنند و اسلامی نیست که حتی خود ما به آن عمل میکنیم اسلامی است که هزاران مطهری و شریعتی باید فدایش شوند تا ذره ای از آن شناخته شود و جامعه اسلامی هم اون چیزی نیست که الان میبینیم.

حرفت كاملاً درسته و منم قبول دارم. فقط فكر كنم بهتر در بكار بردن الفاظ دقت بيشتري كني كه يه عده كه مغرضن قند تو دلشون آب نشه.

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 960
اعتبار کسب شده: 2082
ارسال شنبه 01 مهر 1385، ساعت 17:08
 1 سال و 9 ماه پيش

دوستان عزيز بحث بسيار زيبا و مفصلي بود. در مورد اينکه "کاملترين دين..." کدام است؟ تمام بحثها از آنجا شروع شد که اين بنده حقير از برادر منظومه خواستم تا منابع تحقيقي خود را براي ما هم بازگو کنند. اما خواسته اين حقير اجابت نشد...

بايد اعتراف کنم که نسل امروز ما ديگر گوش به حرف کتابهاي اسماني و تفاسير آن نمي دهند. امروز خوراک فکري جوامع را هنرمندان اعم از موسيقدان و فيلمساز مهيا مي کنند. همانگونه که برادر آهل کتاب "جان لنون" در ترانه اي ماندگار به اسم "تصور کن!" آرمان شهر خود را اينگونه به تصوير کشيده اند.

http://two.fsphost.com/PersianBB/JOHN_LENON__IMAGINE.wma

-------------------
Imagine
John Lennon
-------------------
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too

Imagine all the people
Living life in peace...

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world...

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

1
1
0
springآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: جمعه 31 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 20
اعتبار کسب شده: 105
ارسال دوشنبه 03 مهر 1385، ساعت 13:36
 1 سال و 9 ماه پيش

سلام
من يک فرد بهائي مي باشم. چندي پيش تاپيکي تحت عنوان "آشنايي با آئين بهائي" ايجاد کرده بدم که متاسفانه حذف گرديد.
حالا از شما عزيزان خواهش مي کنم تاپيکي جهت بررسي اين آئين بزنيد تادر آنجا به يک بحث منطقي پيرامون اين آئين بپردازيم.
براي اطلاعات اوليه درمورد اين آئين مي توانيد سايت هاي زير را ببينيد:
www.bahai.com
www.bahai.org
www.newnegah.org
www.peyda.org
www.ohamzodai.com
خواهشمندم اگر مديران سايت مخالفتي دارند آن را صريحا ابراز دارند. اگر آئين بهائي را حق نمي دانيد دلايل خود را بياوريد تا بررسي کنيم و حقيقت را دريابيم.
Spring

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال دوشنبه 03 مهر 1385، ساعت 14:19
 1 سال و 9 ماه پيش

spring نوشته بود:
سلام
من يک فرد بهائي مي باشم. چندي پيش تاپيکي تحت عنوان "آشنايي با آئين بهائي" ايجاد کرده بدم که متاسفانه حذف گرديد.
حالا از شما عزيزان خواهش مي کنم تاپيکي جهت بررسي اين آئين بزنيد تادر آنجا به يک بحث منطقي پيرامون اين آئين بپردازيم.
www.bahai.com
www.bahai.org
www.newnegah.org
www.peyda.org
www.ohamzodai.com
خواهشمندم اگر مديران سايت مخالفتي دارند آن را صريحا ابراز دارند. اگر آئين بهائي را حق نمي دانيد دلايل خود را بياوريد تا بررسي کنيم و حقيقت را دريابيم.
Spring

عليك سلام.
آقا يا خانم spring! لطفاً يه نگاهي به اينجا بندازين.
در ضمن به همه دوستان توصيه مي كنم حتماً به سايتهايي كه ايشون معرفي كردن سر بزنن. بنده خيلي از مطالبش رو خوندم و الان هم شناختم نسبت به بهائيت بيشتر شده و بر دين و مذهب خودم كه اسلام و تشيع 12 امامي هست استوارتر شدم.

1
1
0
springآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

ارسال دوشنبه 03 مهر 1385، ساعت 20:25
 1 سال و 9 ماه پيش

دوستان عزيز
بنده سايت پيشنهادي غريب آشنا را ديدم و براي آنها جوابهايي دارم.
اگر مايل بوديد تاپيکي بزنيد -چون تاپيک هاي مرا حذف مي کنند- در مورد آئين بهائي تا در آنجا به بحث و مذاکره بپردازيم و گفتگو کنيم.
در ضمن مي توانيد براي بنده ايميل بزنيد:
vae19@hotmail.com
Spring

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 529
ارسال دوشنبه 03 مهر 1385، ساعت 21:48
 1 سال و 9 ماه پيش

spring نوشته بود:
دوستان عزيز
بنده سايت پيشنهادي غريب آشنا را ديدم و براي آنها جوابهايي دارم.
اگر مايل بوديد تاپيکي بزنيد -چون تاپيک هاي مرا حذف مي کنند- در مورد آئين بهائي تا در آنجا به بحث و مذاکره بپردازيم و گفتگو کنيم.
در ضمن مي توانيد براي بنده ايميل بزنيد:
vae19@hotmail.com
Spring

بعيد مي‌دونم کسي تاپيک شما رو به دليل بهائي بودن شما حذف کنه. Think
شايد دليلش اين بوده که يک تاپيک به اين اسم وجود داره : بهائيت
و طبيعيه که طبق قانون تالار تاپيکهاي موازي پاک بشن.

1
1
0
springآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

ارسال سه‌شنبه 04 مهر 1385، ساعت 9:44
 1 سال و 9 ماه پيش

عبود نوشته بود:

پس لطفا شما يک تاپيک بزنيد با اسم:" آشنائي با آئين بهائي" يا "آشنائي با عقايد بهائيان" يا چيزي توي همين مايه ها، ولي توهين نباشه مثل: فرقه ي ظاله بهائيت!!!
بعدش اونجا به گفتگو بشينيم در مورد آئين بهائي تا واقعا با تفکرات و انديشه هاي واقعي بهاييان آشنا شويم. اگر دوستان مورد نقضي در آئين بهائي مي دانستند آن را به اشتراک گذاشته تا در مورد آن صحبت کنند و ...
در ضمن واقعا باور نکردني است که تاپيک بنده را حذف کردند. به همين علت است که مي گويم شما تاپيک بزنيد.
متشکر خواهم شد اگر تاپيک را ايجاد کني.
Spring

1
1
0
مهربان...آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 29 ارديبهشت 1385
مجموع ارسالها: 707
اعتبار کسب شده: 91
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 04 مهر 1385، ساعت 12:52
 1 سال و 9 ماه پيش

spring نوشته بود:
سلام
www.bahai.com
www.bahai.org
www.newnegah.org
www.peyda.org
www.ohamzodai.com
Spring

توي تالار بحث در مورد مسائل مختلف زياد شده ، که بعضياش (متاسفانه) به خاطر تعصب و بي منطق بودن اطلاعات بي نتيجه مونده.

همون طور که بقيه بچه ها هم گفتن اگر قصد شما به راه انداختن يه بحث درست و حسابي که به دور از هر غرض و تعصب خاص باشه و جنبه توهين و تبليغ نداشته باشه و بر پايه اطلاعات سالم و منطقي باشه، سانسور که نميشه هيچ ، استقبال هم خواهد شد .

ولي يادمون باشه که نخوايم همديگرو سرکوب و مسخره کنيم...

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4955
اعتبار کسب شده: 9273
ارسال سه‌شنبه 04 مهر 1385، ساعت 12:53
 1 سال و 9 ماه پيش

spring نوشته بود:
عبود نوشته بود:

پس لطفا شما يک تاپيک بزنيد با اسم:" آشنائي با آئين بهائي" يا "آشنائي با عقايد بهائيان" يا چيزي توي همين مايه ها، ولي توهين نباشه مثل: فرقه ي ظاله بهائيت!!!
بعدش اونجا به گفتگو بشينيم در مورد آئين بهائي تا واقعا با تفکرات و انديشه هاي واقعي بهاييان آشنا شويم. اگر دوستان مورد نقضي در آئين بهائي مي دانستند آن را به اشتراک گذاشته تا در مورد آن صحبت کنند و ...
در ضمن واقعا باور نکردني است که تاپيک بنده را حذف کردند. به همين علت است که مي گويم شما تاپيک بزنيد.
متشکر خواهم شد اگر تاپيک را ايجاد کني.
Spring

دوست عزيز، اگر خود شما اين کار رو انجام بدي، کسي حذفش نميکنه. دليل حذف موضوعات شما، يکي بودن محتواشون بود، شما در همه اون ارسالها، همين 5 سايت بالا رو معرفي کرده بودي. شما ميتوني يک موضوع مثلا با عنوان "بحث در مورد بهائيان"، يا "بحث در مورد عقايد بهائيان" درست کني و مطمئن باشي تا وقتي قرار به بحث باشه، هيچ موضوعي پاک نميشه، اما اگر قرار بر تکرار بي مورد موضوعي باشه، بدون توجه به محتواي ارسال، موضوع حذف ميشه.

شاد باشيد.
با احترام

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال سه‌شنبه 04 مهر 1385، ساعت 22:01
 1 سال و 9 ماه پيش

يه موضوع به اسم "بهائيت" وجود داره كه اتفاقاً يكي از هم كيشان spring يعني milyooner كه بهائي هست درستش كرده. اگه بحثي در مورد بهائيت هست همون جا انجام بشه. ما هم استقبال مي كنيم. اين همه بحث و جدل هم نداره! ضمناً طبق قوانين تالارهاي گفتمان، تمام موضوعات اضافي موازي هم پاك مي شن.

1
1
0
پسرخداآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: يکشنبه 16 مهر 1385
مجموع ارسالها: 6
اعتبار کسب شده: 100
ارسال يکشنبه 16 مهر 1385، ساعت 16:46
 1 سال و 9 ماه پيش

نقل قول:
1ـ ((عيسى فقط فرزند مريم بود)) (انما المسيح عيسى ابن مريم ).
ايـن تـعـبـيـر خاطرنشان مى سازد كه مسيح همچون ساير افراد انسان در رحم مادر قرار داشت و دوران جـنينى را گذراند و همانند ساير افراد بشر متولد شد, شيرخورد و در آغوش مادر پرورش يـافـت يـعـنى , تمام صفات بشرى در او بود, چگونه ممكن است چنين كسى كه مشمول و محكوم قوانين طبيعت و تغييرات جهان ماده است خداوندى ازلى و ابدى باشد.

با سلام خدمت دوست عزيز ،
هيچ مسيحي نگفته است که " عيسي پسر مريم " نيست .

نقل قول:
((عيسى فرستاده خدا بود)) (رسول اللّه ) ـاين موقعيت نيز تناسبى باالوهيت اوندارد.

انجيل شريف ميگويد که مسيح هم فرستاده خدا بود و مخلوق او و هم داراي ذات الهي خالق بود . وجود روح خدا در مسيح از همان دميدن روح در مريم آغاز شد و در او باقي ماند چون او هيچ گناه نکرد.

نقل قول:
((عيسى كلمه خدا بود كه به مريم القا شد)) (وكلمته القيه الى مريم ).
ايـن ت