صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
اعتبار کسب شده: 1200
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 25 شهريور 1385، ساعت 13:13
 1 سال و 10 ماه پيش

برادر من...خواهر من...همکارمن...هم طبقه من...نویسنده...روشنفکر...دانشمند...مترجم...هنرمند...سوسیالیست...آزادیخواه...

جامعه گرا...مترقی...دوستدار عدالت و خواهان برادری و آرزومند رهایی و رستگاری بشر...آنچه بنام دین...اسلام و تشیع می شناسی و می بینی همان اوراد و الفاظ و مفاهیم تخدیری و تحریفی رایج است همان تصویری است که دستهای غرض دشمن و جهل دوست از این مکتب در ذهن پدرت و مادرت و محیط ات نقش کرده اند. اسلام این نیست. خدا...معاد...امامت...عدالت و حج و........ آن نیست که تو می بینی و آن نیست که تو می گویی و نفی می کنی. تو حق داری که نفی کنی اما سخن من این است که آنچه را نفی می کنی حق نیست.

شیعه بر دو پایه استوار است: عدل...امامت.

اما چه کنم که این دو اصل را از معنی خودش انداخته اند. یعنی اسم آن را حفظ کرده اند و رسمش را نفی! اگر فریبکاران ( که این دو را بی معنی و بی اثر کردند) بجای اینکه معنی این دو را بر دارند اصلا لفظ آن دو را بر می داشتند و بجایش اصطلاح دیگری مثل تقیه و عبادت و ریاضت و غیره می گذاشتند من می توانستم امروز خطاب به روشنفکران خطاب به توده نیز فریاد بزنم که: ...نه...اصول شیعه اینها نیست.عدل است امامت است. اما بدبختی ما این است که این دو لفظ را گذاشتند اما معنی آن دو را مسخ کردند طوری که نه عدالتش به درد عدالت می خورد و نه امامتش به درد امامت.

توحید را...قران را...نیایش را...حج را...عدالت را...امامت را...علی را...حسین را...تشیع را...معاد را...شفاعت را...توسل را...انتظار موعود را...........همه را بصورت الفاظی در آورده اند مبهم خالی و یا مسخ شده و تخدیر کننده و حتی درست ضد آنچه معنی دارد و درست در عکس جهتی که نشان می دهد.

می خواهم به برادر و خواهر روشنفکر و تحصیلکرده و مترقی و منطقی بیزار شده از مذهب بگویم: خداوندی را که تو می گویی واضع دینی است که بشریت را تخدیر کند و از مسئولیت شخصی باز دارد و انسان ها را وادار کند که نذر کنند و به او تملق بگویند خدای اسلام نیست. خدای اسلام دوستدار عزت...علم...آهن...جهاد...مسئولیت...اراده انسانی و آزادی و ثروت و تمدن و تسلط انسان بر طبیعت است.انسان امانتدار اوست. حامل روح او و جانشین او در زمین مسجود همه فرشتگان اوست. انسان دوست اوست. ذلت؟ انسان را دعوت می کند که خلق و خوی خدا را بگیرد(تخلقوا باخلاق الله) این دعوت به ذلت است؟

آن خدا و دینی که من به آن معتقدم دین توجیه فقر نیست. دینی است که فقر را همسایه دیوار به دیوار کفر می شمارد. اسلام در عزت و قدرت و جهاد وجود دارد. اسلام من دین ریاضتهای فردی برای نجات شخصی آنهم بعد از مرگ نیست. اسلام ابوذر است و شعارش هم نه عبادت و نه تفسیر خاص از این کلام و این اصل و آن فرض بلکه علیه "کنز" کاپیتالیزیم است.

یعنی سرمایه داری و زراندوزی از راه استثمار مردم.

یا ایها الذین آمنوا ان کثیرا من الاحبار و الرهبان لیاکلون اموال الناس بالباطل و یصون عن سبیل الله و الذین یکنزون الذهب و الفضه و لا ینفقونها فی سبیل الله فبشرهم بعذاب الیم(توبه-34)

http://shom.blogfa.com/

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 25 شهريور 1385، ساعت 13:14
 1 سال و 10 ماه پيش

آری ... قرانی که تو می گویی درست است. اما کدام قرآن؟ قرآن به عنوان شیء متبرکی در دست جهل؟ قرآن بعنوان پرچمی بر سر نیزه های جنایت؟ یا قرآن بعنوان کتابی که قبایل وحشی پراکنده در صحرایی را در کمتر از یک ربع قرن تعیین کننده سرنوشت جهان و کوبنده قدرتهای عالمگیر می سازد و در کمتر از یک قرن فرهنگی نو و انقلابی در تمدن بشری می آفریند؟

قرآن کتابی است که با نام خدا آغاز می شود و با نام مردم پایان می یابد. کتابی آسمانی است اما ( بر خلاف آنچه مومنین امروزی می پندارند و بی ایمانان امروز قیاس می کنند) بیشتر توجهش به طبیعت است و زندگی و آگاهی و عزت و قدرت و پیشرفت و کمال و جهاد. کتابی است که نام بیش از هفتاد سوره اش از مسائل انسانی گرفته شده است و بیش از سی سوره اش از پدیده های مادی و تنها دو سوره اش از عبادات: آنهم حج و نماز ... کتابی است که شماره آیات جهادش با آیات عبادتش قابل مقایسه نیست. کتابی است که نخستین پیامش خواندن است و افتخار خدایش به تعلیم. تعلیم انسان با قلم(علم الانسان بالقلم).

این کتاب را از آن روزی که به حیله دشمن و به جهل دوست لایش را بستند لایه اش مصرف پیدا کرد و وقتی متنش متروک شد جلدش رواج یافت و از آن هنگام که این کتاب را (که خواندن نام دارد) دیگر نخواندند و برای تقدیس و تبرک و اسباب کشی بکار رفت از وقتی که دیگر درمان دردهای فکری و روحی و اجتماعی را از او نخواستند وسیله شفای امراض جسمی چون درد کمر و باد شانه و ..... شد و چون در بیداری رهایش کردند بالای سر در خواب گذاشتند و بالاخره اینکه می بینی اکنون در خدمت اموات قرارش داده اند و نثار ارواح گذشتگانش می کنند و ندایش از قبرستان های ما بگوش می رسد از آن است که نمی دانی برادر و خواهر روشنفکر من...نمی دانی که چه کوششها کردند تا آنرا از میان زنده ها دور کنند و اثرش را از زندگی قطع کنند.

گفتند: اسراری را که فقط در نقطه زیر "ب" بسم الله نهفته است اگر کسی بخواهد تفسیر کند یک عمر کفاف نمی دهد! گفتند: قرآن هفتاد بطن دارد و هر بطن آن باز هفتاد بطن و همینطور ... گفتند: معنی واقعی قرآن نزد ائمه است. در کتاب مخصوصی است که مخفی است و هیچکس از آن خبر ندارد و آن در خانواده پیغمبر بود و بعد پنهانی دست به دست میان ائمه گشته و بالاخره در دست امام غایب است. از این خبر چنین نتیجه گرفته اند که قرآن یک کتاب معمایی اسرارآمیز و برای بشر غیر قابل فهم است. گفتند: هر کس قرآن را با عقل خویش تفسیر کند باید در نشیمنگاهش آتش فرود آید در حالی که سخن پیغمبر یعنی هر کس با نظر خودش و رای خودش قرآن را تفسیر کند و این سخنی بسیار علمی و منطقی است و اصل تحقیق است که محقق در جستجوی حقیقت باید ذهنش را از نظریات شخصی و عقاید قبلی و پیشداوری خالی کند تا وقتی متنی را تفسیر می کند معنی حقیقی آن را بتواند در یابد.

می بینیم چطور هوشیارانه رای را عقل معنی کردند و چون خواندن و فهمیدن و عمل کردن به هر سخنی و کتابی جز با عقل امکان ندارد مردم از ترس اینکه مقعدشان نسوزد از خواندن و فهمیدن و عمل کردن به قرآن ترساندند. حتی بعضی ها حرفهای بدتری گفتند: اصلا قرآن حقیقی دست امام زمان است و هر وقت ظهور کند با خود خواهد آورد و قرآن فعلی قرآن اصلی نیست. تحریف شده است و بعضی آیات را از آن برداشته اند ...

می بینی دوست روشنفکر من که چه کردند و چه ها که نکردند؟

کاری کردند که قرآن ( که کتاب خواندن و اندیشیدن و فهمیدن و روشن شدن و راه یافتن و برخاستن و عمل کردن بود) شد یک شیء مقدس متبرک که مصرف واقعیش (در هدایت پیروانش و نشان دادن راه حل و مسئولیت انتخاب انسانی) فقط استخاره است! وظیفه پیروانش هم در برابر آن تعظیم و تکریم و تجلیل و بوسیدن و بی وضو بدان دست نزدن و توی قاب گذاشتن و کنار آینه نهادن و در بند قنداق و سفره عقد و خانه نو و روی سر مسافر و ... برخی سوره و آیاتش هم به عنوان وردهای خاص طلسم برای منع جن و دفع باد و عزایم بستن و به گردن زائو و گاو شیرده و آدم خل بستن...

از کدام قرآن سخن می گویی برادر روشنفکرم؟ تو که از انحطاط جامعه و جمود فکر و ضعف فرهنگ محیط خویش رنج می بری. کدام قران؟ مگر اساسا قرآن را کسی ( چه توی مخالف و چه اوی موافق) می شناسد که درباره اش قضاوت می کنی؟ بر عکس آنچه می پنداری از هنگامی که قرآن از سخن گفتن با پیروانش بازماند و تنش را پرستیدند و روحش و فکرش و سخنش را رها کردند مسلمانان به خرافه پرستی و ضعف اجتماعی و جمود فکری و تعصب های شبه مذهبی و انحطاط علمی و اقتصادی و سیاسی افتادند.

یکی می گفت: در یک زندان سیاسی ( که هفتاد نفر مذهبی خیلی روشنفکر زندانی بودند) من برای تحقیق مطلبی قرآن خواستم. پیدا نکردم. شمردم در میان این هفتاد نفر صد نسخه از یک کتاب دعا با قطع ها و چاپهای جورواجور وجود داشت!

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 963
اعتبار کسب شده: 2082
ارسال شنبه 25 شهريور 1385، ساعت 13:57
 1 سال و 10 ماه پيش

عبود نوشته بود:

توصیه من به دکتر قلابی تالار اینه که آواتارش رو هم عوض کنه Wink :

Image

من ندیدم یکی همه جا جلوی اسمش "دکتر" بذاره و هی به این و اون گیر بده که "چرا فینگیلیش می نویسی از تالار ما برو بیرون!!!" اما خودش نه تنها بلد نیست و نمی تونه فارسی تایپ کردن یاد بگیره بلکه هر جا کم میاره میره سراغ فینگلیش!!! و از ادامه یه بحث ساده منطقی هم عاجزه!!! Whistle

آقاي عبود!

من به بحث اديان کاري ندارم و مدتي هست که از اون کنار کشيدم و اون را به شما دينداران واگذار کرده ام، اما به اين برخورد شما ميگن «جاده خاکي رفتن» و اصلاً قابل قبول نيست.

عرض کنم اميد يک انسان بسيار خوش اخلاق با حس شوخ طبعي خاص خودش است و مطمئن باش اگر به کسي گير داده تنها براي شوخي بوده و نه چيز ديگه!

شايد شما آنقدر به دين و داستانهاي انبيا چسبيديد که چيزهاي بديهي را هم درک نمي کنيد. فقط براي اين پست شما مي توانم ابراز تاسف کنم.

اگر ديندار تو باشي طبق فرموده پيامبر اسلام، من آزادگي را بر دينداري ترجيح مي دهم.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

1
1
0
ياروآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 17 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 44
اعتبار کسب شده: 106
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 25 شهريور 1385، ساعت 14:08
 1 سال و 10 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
فقط براي اين پست شما مي توانم ابراز تاسف کنم.

به نظرم عبود شوخي کرده. چه خوب بود اگر مي‌شد يک مشخصه‌ي استاندارد (مثلاً يک رنگ خاص) براي پست‌هاي شوخي در نظر گرفته مي‌شد. اين جوري شوخي‌ها جدي گرفته نمي‌شد و حرف‌هاي جدي هم به بهانه‌ي شوخي بودن دودر نمي‌شد.

در ضمن اينجا تالار معرفته. بي‌معرفت نباشيم!

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 25 شهريور 1385، ساعت 14:23
 1 سال و 10 ماه پيش

يارو نوشته بود:
بچه برقي 78 نوشته بود:
فقط براي اين پست شما مي توانم ابراز تاسف کنم.

به نظرم عبود شوخي کرده. چه خوب بود اگر مي‌شد يک مشخصه‌ي استاندارد (مثلاً يک رنگ خاص) براي پست‌هاي شوخي در نظر گرفته مي‌شد. اين جوري شوخي‌ها جدي گرفته نمي‌شد و حرف‌هاي جدي هم به بهانه‌ي شوخي بودن دودر نمي‌شد.

در ضمن اينجا تالار معرفته. بي‌معرفت نباشيم!

اميدوارم اينطور باشه! من فکر کنم بحثشون خيلي بالا گرفته بود و نميشه اسم اين حرفا را شوخي گذاشت.
حتي اگر هم شوخي باشه، شوخي حد و مرزي داره و نبايد به بهانه شوخي اينطور به شخصيت ديگران حمله ور شد.
با شخصيت مثبتي که از اميد سراغ دارم، بي خيال ميشه و اينا را به حساب شوخي مي ذاره ولي براي نويسنده اين حرفها واقعاً جاي تاسف داره.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 514
ارسال شنبه 25 شهريور 1385، ساعت 15:17
 1 سال و 10 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
... اما به اين برخورد شما ميگن «جاده خاکي رفتن» و اصلاً قابل قبول نيست ...

از تو انتظار نداشتم جوون!!!
لابد منظورتون از جاده آسفالت رفتن اين پستهاست:

Omid نوشته بود:
Sedayedel jaan, ghorboone on moohaye blonde va cheshmhaye aabit, instead of wasting your time in this discussion go and buy yourself some fire-proof jacket. You will need it when you go to hell. Wink

It's obvious that we are all wasting our time here. There is no way such discussions ever getting to any conclusions. So the best thing to do for everyone is to practice what he thinks is the right thing and hope for the best.

See you all in hell! Angel

نقل قول:

I am from Mars and have been visiting Earth for a few days for vacation.

I just saw this discussion forum on Internet and I thought I log-in to see what kind of things the inteligent people of Earth are talking about. There isn't anything inteligent here so you are right, I must be in the wrong forum Brick wall

I am soooooooo sorry for my mistake. Plesae firgive me and continue your discussions plesae. I'll leave this topic immideatly. Embarassed Embarassed

Image

نقل قول:
God -almighty- might send some Martians to kill us! Mr. Green

و از حفظ احترام اين پست:

نقل قول:
our glorios Arab friends 1400 years ago were a bunch of wild beduin tribes. They had no knowlege of architecture like civilized nations (Persia, Egypt or Rome) had

و اينجا شماره هاي 1 و 4 Whistle

امثال اين پستها زياد هستن. با يه جستجوي كوچيك تعداد زيادي رو مي تونيد پيدا كنيد. من متعجبم كه چرا شما موضوع اينقدر بديهي رو درك نمي كنيد؟؟؟ فقط مي تونم ابراز تاسف كنم. Wink

بچه برقي 78 نوشته بود:
... شايد شما آنقدر به دين و داستانهاي انبيا چسبيديد که چيزهاي بديهي را هم درک نمي کنيد. فقط براي اين پست شما مي توانم ابراز تاسف کنم.

دوست عزيز! ممكنه چندتا از اين بديهيات رو كه من درك نكردم اينجا بنويسيد. حداقل من كه با جنابعالي هيچ مشكلي ندارم و شما رو انساني منطقي و معقول به حساب ميارم و بعدا نمي تونيد بگيد بخاطر دشمني نظرات شما رو رد كردم.

بچه برقي 78 نوشته بود:
اميدوارم اينطور باشه! من فکر کنم بحثشون خيلي بالا گرفته بود و نميشه اسم اين حرفا را شوخي گذاشت.
حتي اگر هم شوخي باشه، شوخي حد و مرزي داره و نبايد به بهانه شوخي اينطور به شخصيت ديگران حمله ور شد.
با شخصيت مثبتي که از اميد سراغ دارم، بي خيال ميشه و اينا را به حساب شوخي مي ذاره ولي براي نويسنده اين حرفها واقعاً جاي تاسف داره.

اينجا يه بحث جدي شروع شد كه عده اي جاده خاكي رفتن ما هم زديم به شوخي! حالا چه چيزي جاي تاسف داره من متوجه نشدم!!! لابد نحوه برخورد اونها بوده!؟!؟!؟ d'oh! Pray

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3273
اعتبار کسب شده: 5266
ارسال شنبه 25 شهريور 1385، ساعت 21:24
 1 سال و 10 ماه پيش

مرسی Harvard عزيز حتماً اين کتاب رو مطالعه خواهم کرد Smile

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3273
اعتبار کسب شده: 5266
ارسال شنبه 25 شهريور 1385، ساعت 21:26
 1 سال و 10 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:

آقاي عبود!

من به بحث اديان کاري ندارم و مدتي هست که از اون کنار کشيدم و اون را به شما دينداران واگذار کرده ام، اما به اين برخورد شما ميگن «جاده خاکي رفتن» و اصلاً قابل قبول نيست.

عرض کنم اميد يک انسان بسيار خوش اخلاق با حس شوخ طبعي خاص خودش است و مطمئن باش اگر به کسي گير داده تنها براي شوخي بوده و نه چيز ديگه!
..................................[/b]

بچه برقی
من ديگه ميخواستم سکوت کنم
ولی الان خيلی دلم شور افتاد Crying or Very sad
عبود ميگه قلابی
گفتم نکنه اميد رفته Florida عوضش کرده باشن از اين امريکا هر چی بگی بر مياد Razz
آواتارش مگه چه اشکالی داره به اين خوش تيپيه Wink
مثل خودشم آقا و gentleman افتاده Wink
اميد جان از خودت يک خبری بده از نگرانی در بيام Crying or Very sad Crying or Very sad
بعدشم
آقا دروغ چرا تا قبر آ آ آ
اميد هيچ کجا توی تالار جلوی اسمش دکتر نزاشته Confused

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 25 شهريور 1385، ساعت 21:42
 1 سال و 10 ماه پيش

و اما بديهيات عبود جان:

1- اخلاق خوب و شوخ طبعي اميد. که اگه به کسي هم گير داده شوخي بوده و تا حالا من نديدم به شخصي توهين کرده باشه.

2- توي تمام اون پست ها که شما نقل قول کرديد به شخصي توهين نشده که شما در جواب اونها بخواهيد شخص را هدف قرار بديد.

عبود جان اشکال کار اينه که ما ايراني فکر مي کنيم و اميد به خاطر 7-8 زندگي در غرب. غربي فکر مي کنه. بهر حال قضيه برخورد تمدنهاست که خدابيامرز ساموئل هانتينگتون بي راه نگفته.

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 514
ارسال يکشنبه 26 شهريور 1385، ساعت 13:17
 1 سال و 10 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
و اما بديهيات عبود جان:

1- اخلاق خوب و شوخ طبعي اميد. که اگه به کسي هم گير داده شوخي بوده و تا حالا من نديدم به شخصي توهين کرده باشه.

2- توي تمام اون پست ها که شما نقل قول کرديد به شخصي توهين نشده که شما در جواب اونها بخواهيد شخص را هدف قرار بديد.

عبود جان اشکال کار اينه که ما ايراني فکر مي کنيم و اميد به خاطر 7-8 زندگي در غرب. غربي فکر مي کنه. بهر حال قضيه برخورد تمدنهاست که خدابيامرز ساموئل هانتينگتون بي راه نگفته.

پاسخ به بديهيات:

1- من شوخ طبعي اميد رو نفي نکردم. اگرچه اميد تصميم گرفته ديگه به پستهاي من پاسخ نده (و مثل دخترا قهر کرده Wink ) اما من هيچ مشکلي با ايشون ندارم. در مورد بحث هم بر من مسلم شده که اميد هيچوقت حاضر نيست عينکش رو برداره و اونطوري به مسئله دين نگاه کنه که هست. در واقه اميد درباره پروردگار اون طوري که خودش دوست داره فکر ميکنه نه اون طوري که هست. خب من هم ديگه سعي نکردم باهاش وارد بحث بشم. اما هر جا ديدم که خيلي جاده خاکي رفته و ممکنه شبهه اي ايجاد بشه وظيفه خودم دونستم که توضيح بدم تا خواننده فکر نکنه که اين ادعاها جواب نداره. البته همون طوري که خودش دوست داره با همه شوخي کنه، باهاش شوخي کردم و چيزي که عوض داره گله نداره.

2- در مورد توهين، من با شما مخالفم و پستهاي اميد تاييد مي کنه که ايشون ديگران رو حشره هاي بي ارزشي مي دونه که فکر مي کنه با فرستادن ارسالهاي روشنگرانه داره اونها رو از لجنزار بيرون مياره. بهتره داوري در اين باره رو به خوانندگان پستهاي اميد واگذار کنيم.
حداقل درباره مسخره کردن پروردگاري که چند ميليارد بهش اعتقاد دارند و پيامبري که يک ميليارد او را و چند صد ميليون خانواده اش رو انسانهاي محترم و مقدسي ميدونن حق با من نيست؟ ديگه به طرز برخورد نوشتاري ايشان (حتي به شوخي) با اعضاي تالار که اونها يا پستهاشون رو دوست نداره کاري ندارم. انصاف داشته باشيد دوست عزيز!!!

من اصلا فکر نمي کنم هر کسي "به خاطر 7-8 زندگي در غرب. غربي فکر مي کنه." لطفا از قول من مطلب ننويسيد.

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 26 شهريور 1385، ساعت 14:20
 1 سال و 10 ماه پيش

1- نمي شه براي تمام مردم دنيا نسخه پيچيد که در مورد خدا اينطوري فکر کنيد و اون را اينجوري دوست داشته باشيد. به قول «ادگار پو» همه براي خوشبختي به عشق يک موجود نياز دارند که براي اکثريت اون موجود خداست و خداي هر کس اون طور هست که درباره اون فکر مي کنه. يا بقول کمال تبريزي «به عدد آدمهاي روي زمين، راه وجود داره براي زسيدن به خدا».

2- مسأله دوم به احساسات مذهبي و قابل احترام (قفط از ديد ما!) شما بر مي گرده که فکر مي کنيد بايد از اسلام در برابر کفر دفاع کنيد. و گرنه اصلاً توهيني به کسي صورت نگرفته.

3- فعلاً که يک نفر را داريم که با 7-8 سال زندگي در غرب، کاملاً غربي فکر مي کنه، مي توني از خودش بپرسي.

4- من از قول شما چي گفتم؟!!

من وکيل وصي اميد نيستم به من هم ربطي نداره، درست نيست اين بحث را بيشتر از اين ادامه بدم. فقط وظيفه خودم دونستم که چند نکته را يادآوري کنم.(يه وقت به من هم نگي مثل دخترا قهر کرد Wink ) خودش اگه دلش خواست مي ياد و جواب مي ده!

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 26 شهريور 1385، ساعت 16:21
 1 سال و 10 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:

مگه عيسی روح الّله نيست
چون عيسی پدر زمينی نداشته, و به قول معروف, اين روح خدا بوده که در مريم دميده شده و عيسی رو به وجود آورده, ميگن پسر خدا, نه به اون معنی که ما فکر ميکنيم
بنابر اين اونها به همين دليل, سرشت عيسی رو به کلی جدای از انسانهای ديگه ميدونن
اونها ميگن خداوند همه چيز رو از نباتات و حيوانات و جامدات سه بعدی آفريده
و معنی تثليث 1+1+1= 3 نيست بلکه 1x1x1=1 هست

sedayedel نوشته بود:

من نميگم اين توضيح توی کت من رفته, و من قبولش کردم,

راستی من دلم نیومد جواب این حرف را ندهم . مطمئنا هیچ عقل سلیمی این حرف را قبول نمیکنه و هیچ بچه پنج ساله ای چنین استدلالی را نمیپذیرد .

بنابر این استدلال حضرت آدم هم پسر خداست چرا که در مورد عیسی انسان چنین تعبیری به کار برده نشده است اما در مورد حضرت آدم خدا خودش در قرآن می فرماید ؛
و نفقت فیه من روحی
پس ما هم همه نوه و نبیره های خدا هستیم ( استغفر الله ) !!!!!
و با این حساب هم سرشت ما از حضرت عیسی جدا نمیشه Wink

در مورد 1x1x1=1 هم خوب بحث عمیقی در عرفان به عنوان اصل وحدت وجود و .... در این باره بحث میکند . خلاصه اش همون انا الحق است که حلاج گفت که هر کدوم از ما جلوه ای از ذات خداوند هستیم اما هیچ کدام خدا نیستیم .( این بحث این قدر پیچیده بوده و هست که هیچ وقت علما سرش به توافق نرسند ) به هر حال این حرف هم حرف جدیدی نیست و با این حساب من و صدای دل هم در یک ضرب میشویم Wink
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3035
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال يکشنبه 26 شهريور 1385، ساعت 19:32
 1 سال و 10 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
1- نمي شه براي تمام مردم دنيا نسخه پيچيد که در مورد خدا اينطوري فکر کنيد و اون را اينجوري دوست داشته باشيد. به قول «ادگار پو» همه براي خوشبختي به عشق يک موجود نياز دارند که براي اکثريت اون موجود خداست و خداي هر کس اون طور هست که درباره اون فکر مي کنه. يا بقول کمال تبريزي «به عدد آدمهاي روي زمين، راه وجود داره براي زسيدن به خدا».

2- مسأله دوم به احساسات مذهبي و قابل احترام (قفط از ديد ما!) شما بر مي گرده که فکر مي کنيد بايد از اسلام در برابر کفر دفاع کنيد. و گرنه اصلاً توهيني به کسي صورت نگرفته.

3- فعلاً که يک نفر را داريم که با 7-8 سال زندگي در غرب، کاملاً غربي فکر مي کنه، مي توني از خودش بپرسي.

4- من از قول شما چي گفتم؟!!

من وکيل وصي اميد نيستم به من هم ربطي نداره، درست نيست اين بحث را بيشتر از اين ادامه بدم. فقط وظيفه خودم دونستم که چند نکته را يادآوري کنم.(يه وقت به من هم نگي مثل دخترا قهر کرد Wink ) خودش اگه دلش خواست مي ياد و جواب مي ده!

1-Thank you Bache Bargi jan for speaking on my behalf when I was away. What you said about me is close to the image that I have of myself. It's interesting that you have been in the forum in a relatively short time still you managed to know people very well! That's great!

2- Now, as I said a couple of times above such discussions that we are having here are very interesting. But the problem is one part of the debate always loves or deeply belives what he is trying to defend so, any contradiction or "logical defeat", becomes an insult to him and he gets angry. As a result, we such dscussions never lead to any decisive conclusion. That's why I try to cool down the tention by being joking or funny and let things just be.. after all, we all want to be friends not enemies here Wink

3- Sedayedel jan, your "universalist" approach to religion and coming up with an idea of a God that you like is very interesting too. It's what many "modern" Iranina woman that I know here have done (includig my aunt, and my hunting friend's wife). They have picked-up bits and pieces from different religions, philosophys, movies and people around them and made a "buffet-style" religion for themselves! That's very cute too. Razz But, don't be too disapointed if a "heartless" logical person like me dosn't relate to this system. I simply don't need the emoptional comfort that is provided by such a system so I haven't made one [yet]! Razz Razz

4- Harvard jan, don't try too hard to come up with a "logical fundation" for religion. To be successfull, a religion needs a little bit of logic but much more "stories". People, specially women, love stories about the religios figurs they love and that's WHAT THEY NEED. Only 1% or even less of people are like Shariate who THINKS and therefore needs a LOGICAL religions. The rest of us -99%- want a story of Imam Hossain being told in a very sad way so we can cry and forget outr own sad life or Jesus Christ being born when a shooting-star came to sky or Moses opening the sea with his cane and ... That's what people NEED from a religion and that's what comforts them and gives them hope, don't waste your time looking for a devine logic!

5- See you all in hell! Wink Razz Razz

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3035
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال يکشنبه 26 شهريور 1385، ساعت 20:17
 1 سال و 10 ماه پيش

harvard نوشته بود:
پدر ... مادر ...

و امامت را به من یاد دادی و گفتی : امامت این است که پیغمبر بعد از خودش پسر عمویش را به

جانشینی خودش رسما نصب کرد. بعد هم پسران او خود به خود بر اثر وراثت تا دوازده تن( به طور

اتوماتیک و بر اساس خویشاوندی با پیغمبر) حاکم بر مردم شدند.بعد هم یک عده شبه محقق های

مصلحتی گفتند این امامت ارثی ساخت ایرانی هاست که از روی نظامهای سلطنتی باستانی خودشان کپیه کردند!

به هر حال می پرسم خوب برای حالا چه فایده؟ اکنون چه کار کنم؟ این عقیده به چه درد من به چه درد ما و به چه درد بشریت امروز می خورد که ما معتقد شویم که بعد از پیغمبر تا سال ۲۵۰ باید این ۱۲ نفر

حکومت می کردند نه آنها که حکومت کردند؟ بسیار خوب...قبول هم دارم...الان چه باید کرد؟ به این انسان کنونی به این مردم چه میگویی؟ چه فرقی است بین امامت و سایر نظامها؟ آن کسی که به ابوبکر رای داد

رفت.آن کسی هم که به علی وفادار ماند او هم رفت.آنهایی هم که به هیچ کدام وفادار نبودند و به کسان دیگر وابسته بودند آنها هم رفتند و تو همه فکر و ذکرت را این قرار داده ای که حکومت حق مال اینها بود نه آنها و این همه نسبت به حکومت حق حساسیت داری اما در تاریخ!

بعد گفتی این امامها شخصیت های معصوم متافیزیکی هستند! از جنس من و تو نیستند.اینها "ما فوق انسان هستند" نه "انسان ما فوق" . پاکان و مقربانی هستند در درگاه خدا تا در دنیا به آنان توسل جوییم و در آخرت از جهنم و حساب و کتاب و عدل الهی نجات پیدا کنیم!!

اما پدر...مادر... من به دنبال امامتی می گردم که امروز به کار انسان و سرنوشت شوم او بیاید و مردم

که همواره به دست حکومت های ظلم و جور و تبعیض استعمار و استثمار و استبداد قتل عام و قربانی می شدند رهایی یابند. برای آنها و برای همه کسانی که به دفاع و نجات آنها می اندیشیم و احساس مسئولیت می کنیم یک رهبری ای مبتنی بر عدالت و مبتنی بر آزادی و انسانیت بجوییم.

امامت تو این طوری نیست.امامت تو یک دوازده نفری است که خود تو از روی شماره ردیف آنها را

می شناسی!!

1- Shariati was lucky that he died before revolution otherwise he would have been announced as "mortad", get killed and his books burned!!

2- He (Shariati) is not the first person in the contemporary Iranian history who noiced that there is nothing left of the original "motivating" and "positiove" religion that Prophet Mohammad introduced 1400 years ago. Ahmad Kasravi did a lot of of effort to tell people exactly that more than 60 years ago! The poor guy wrote many books but was killed -in the court!- by fundamentalist muslim gropus in 1324. See his website www.kasravi.info where you can download his books too (probably filtered, so you might need some tricks to get there).

3-Now, learn from these stories: don't ever try to "show people the right way", people don't NEED to know the right way. They just want to live their stupied lives the stupied way they know. Leave them alone and just SAVE YOURSELF. (this is my personal experince)

4-History repeats.

5- See you in hell too! Razz Razz