| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 01 شهريور 1385، ساعت 19:51 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
اين آخرين هشداريه که من به همه کاربراني ميدم که به نحوي سعي در به هم ريختن جو تالار و ايجاد اغتشاش و بي نظمي در موضوعات مختلف رو دارن. از اين به بعد در صورت تکرار تخلفات، بدون هيچگونه هشداري اکانت فرد خاطي بلاک ميشه.
پيشاپيش از همکاري همه دوستان کمال تشکر رو دارم. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 106 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 21:10 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
احسان من بازم خطا کردم ؟ |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 21:29 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3595 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 15 اسفند 1385، ساعت 12:20 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
چند وقتيه كه ديده مي شه يه عده از كاربران عزيز تالارهاي گفتمان كه به دلايل نامعلومي با هم اختلافات شخصي دارن، اختلافاتشون رو وارد جو تالارهاي گفتمان مي كنن و دائماً در حال ليچار بار كردن سر همديگه و توهين به هم هستن. بدون اين كه كس ديگه اي دليلش رو بدونه. اين كار نه تنها به حل اختلافاتشون كمكي نمي كنه؛ بلكه به اون دامن مي زنه و در ضمن فضاي تالارهاي گفتمان رو هم مسموم مي كنه. در صورت تكرار چنين مواردي، ضمن حذف شدن ارسال، با بر هم زنندگان فضاي دوستانه اينجا برخوردهاي لازم صورت خواهد گرفت.
ببخشين با قضيه خيلي جدي برخورد كردم. لازم بود.
با احترام
غريب آشنا |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2123 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 15 اسفند 1385، ساعت 19:15 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
دروود
منظورتون کدوم کاربرها هستند؟
اخيرا بعضي بحث هاي اعتقادي در مورد دين و سياست شد که به خيلي ها توهين شد.
اميد وارم بشه در کنار دوستي و مهر. بحث هاي مختلفي در موارد مختلف انجام داد. |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 15 اسفند 1385، ساعت 19:40 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
دروود
منظورتون کدوم کاربرها هستند؟
اخيرا بعضي بحث هاي اعتقادي در مورد دين و سياست شد که به خيلي ها توهين شد.
اميد وارم بشه در کنار دوستي و مهر. بحث هاي مختلفي در موارد مختلف انجام داد. |
چه ربطي به هم داره؟ |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2278 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 23 اسفند 1385، ساعت 15:43 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
چند وقتيه كه ديده مي شه يه عده از كاربران عزيز تالارهاي گفتمان كه به دلايل نامعلومي با هم اختلافات شخصي دارن، اختلافاتشون رو وارد جو تالارهاي گفتمان مي كنن و دائماً در حال ليچار بار كردن سر همديگه و توهين به هم هستن. بدون اين كه كس ديگه اي دليلش رو بدونه. اين كار نه تنها به حل اختلافاتشون كمكي نمي كنه؛ بلكه به اون دامن مي زنه و در ضمن فضاي تالارهاي گفتمان رو هم مسموم مي كنه. در صورت تكرار چنين مواردي، ضمن حذف شدن ارسال، با بر هم زنندگان فضاي دوستانه اينجا برخوردهاي لازم صورت خواهد گرفت.
ببخشين با قضيه خيلي جدي برخورد كردم. لازم بود. |
ببين اگه منظورت منم واضح بگو چون دو زاري من خيلي کجه.
حالا جدا من لج کسي رو در آوردم؟ من که چنين قصدي نداشتم .
به هر حال ببخشيد. |
_________________ چي بگم از بخت سوختهء خودم 
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3595 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 23 اسفند 1385، ساعت 19:35 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
محمد_1366  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385 مجموع ارسالها: 342 اعتبار کسب شده: 56 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 06 فروردين 1386، ساعت 22:15 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من که اين تالار بايد اسمشو عوض کنند بذارن تالار عمومي برا آدماي بي کار . هرکي مي خواهد مي آد عضو مي شه هر چي دلش مي خوات مي گه يه فکري کنيد و بعضي اوقات يه مسائلي مطرح مي شه که....
خلاصه يکم تغيير لازمه. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|